![]() |
#181 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czym pachnie lato 2015? :)
Cytat:
O ile oryginał moim zdaniem jest w porządku to ten zapach jedynie go przypominał, nie było czuć tej świeżości i "jabłuszkowości" ![]() A nad duszeniem innych staram się panować, ale cóż... wychodzi różnie ![]()
Ze złym humorem jest tak, jak z lenistwem, bo jest to rodzaj lenistwa; natura nasza jest bardzo do niego skłonna. Edytowane przez black_muffin Czas edycji: 2015-09-06 o 23:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
oczywiście oczywiście , na pewno nie mógł to być żaden inny zapach albo jakaś mgiełka owocowa po prostu tylko podróbka bo ty wiesz najlepiej co ktoś użył i jesteś znaFca od podróbek.
Edytowane przez Colorowa_ Czas edycji: 2015-09-07 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | ||
Matka buldoga
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, nie macie wiekszych problemow? ![]() Swoja droga, ja jako fanka Euphorii (i posiadaczka odkad sie pojawila) tez wyczuje czy to oryginal czy nie. Fejki maja taka dziwna nute.
![]() |
![]() |
#184 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
Inna sprawa, kobieta z autobusu nawet nie wie, ze ktos gdzies o niej wspomnial. Poza tym, nikt nikogo personalnie nie przedstawil. Zreszta, chce ci sie to poszukaj, ja chyba tez gdzies napisalam post, w ktorym podejrzewalam, ze to chyba podrobka. To sa nasze odczucia i tyle. Robisz z igly widly ![]()
![]() |
![]() |
#186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"kobieta nawet nie wie ze ktos o niej wspomnial" - mhm czyli widzę preferujesz obgadywanie za plecami spoko. widzę że ty nie rozumiesz bo nie chodzi o to czy ktoś wie że się o nim gada czy nie tylko że się pisze o czymś o czym się nie ma pojęcia,bo co ty masz za gwarancję czy podstawę żeby oceniać kogoś czy nosi na sobie falsyfikaty czy nie.to jest każdego sprawa czy ma oryginalny zapach czy nie czy kupil go za 200 czy za 20. można oceniać jakie nuty się czuje itd ale nie czy coś jest czy nie jest czegoś podróbką.no ludzie. jeszcze dopisujcie przy tym z jakiej rozlewni czy tam firmy ona jest i podawajcie ceny bo przecież wy wszystko wiecie najlepiej. masakra. Edytowane przez Colorowa_ Czas edycji: 2015-09-07 o 17:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Co do pierwszego pogrubionego, to te teksty nie padaja tak czesto jak ci sie wydaje. Jesli nawet padly to nikt z tego afery nie robil, za to ty jestes na tym punkcie przewrazliwiona. Nie wiedzialam dlaczego, ale po tym co przeczytalam, co kiedys wysmarowalas na temat podrobek (nota bene ten sam watek z zeszlego roku) o tutaj (od postu nr 77) to mysle, ze znam juz odp. Sama uzywasz podrobek i widocznie boisz sie (?), ze ktos wyczuje, ze to fejk? Ty roznicy nie wyczujesz, ale sa osoby, ktore owszem - wyczuja. Maja lepszy zmysl powonienia niz ty. Wiec sie tak nie wsciekaj, ze ktos lepiej wyczuwa nuty niz ty. I jesli dla ciebie oryginal to snobizm to ja nie mam wiecej pytan. Z mojej strony eot. Jeszcze jedno, gdy wyczuje od kogos podrobe to nie omieszkam o tym tu napisac ![]()
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2015-09-07 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
lise-kotta
|
w ostatnim tygodniu wyczułam coś co pachniało jak Tobacco Vanille ale z nutką świeżą, jakby mięty (?) oraz Green Tea klasyka EA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
spoko nie spodziewałam się wcale innej odpowiedzi od wszechwiedzącej bo widzę że bezustanne ocenianie innych masz we krwi. nawet nie chce mi się tego sprostować bo nie muszę niczego nikomu udowadniać czego używam ja haha. luz pisz o podróbkach skoro to taki interesujący temat dla ciebie a ja to skomentuje po swojemu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Oj, ci to potrafią bosko pachnieć, potwierdzam!
![]() A ja dziś wyczułam na ulicy Addicta, ale raczej reformulację 2012 lub 2014, niemniej jednak i tak świetnie to pachniało. Przypomniały mi się stare dobre czasy, kiedy sama nim woniałam (pierwotną wersją). Na poczcie - LVEB, a jakże. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Biegnąca z wilkami
|
Sprzedawczyni w piekarni pachniała Gucci Rush
![]() |
#192 |
spin doctor
|
Na weselu sporo fajnych męskich zapachów, niestety nie znałam. Z damskich wyczułam Opium
![]() ![]() ![]()
![]() |
#193 |
Konto usunięte
|
Przed chwila uzmyslowilam sobie, ze niedlugo bedziemy udzialac sie w jesiennym watku, ale ten czas szybki plynie
![]() Wracajac do tematu LVEB na mlodej dziewczynie w busie w ilosci migrogrnnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
wczoraj w kinie jakieś białe kwiaty coś jakby valentino valentina , na siostrze Live Lopez, na narzeczonym Azzaro chrome. na ulicy coś przyjemnego tropikalnego - słodkiego może któraś esacada
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
w castoramie klasyczne be delicious w ilościach hurtowych, euphoria w autobusie i niestety jakiś średnio zadbany pan w tramwaju, który wygłuszył wszystkie zapachy.
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
w pracy kilka dni temu Euphoria
![]()
![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
Udalo mi sie poczuc wydaje mi sie, ze Signorine
![]() ![]() ![]() Co do pisania ze sie poczulo podrobke to tez nie jestem za tym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Bright Crystal w windzie
![]() |
#199 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Poranny łódzki tramwaj przywitał mnie dziś przyjemnym Lanvin Marry Me.
![]() |
#200 |
blackdora
|
Klasyczny Angel w zabójczej dawce na mojej dzisiejszej klientce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Guerlain Lover
|
Dzisiaj w Praktikerze wyczulam na sprzedawczyni Green Tea EA
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
The One D&G w szkole.
Ze złym humorem jest tak, jak z lenistwem, bo jest to rodzaj lenistwa; natura nasza jest bardzo do niego skłonna. Edytowane przez black_muffin Czas edycji: 2015-09-10 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Duze ilosci Eternity na eleganckiej kobiecie w bialym garniturze wchodzacej do duzego korpo, She Armaniego albo Naomagic na mlodej dziewczynie, Womanity na pani sprzedajacej w Aparcie i kokonik YR na ulicy
![]() (Nie wspominam juz nawet o wszedobylskich Mademoiselle, Euphorii i LVEB, bo to w moim miescie norma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
Eclat d'Arpege na szefowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Niewyczymie.
|
LVEB na mieście. Surprise surprise.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Matka buldoga
|
Na klatce schodowej wyczulam cos ciezkiego, cos jak Angel ale bez tej piwnicznej paczulowej nuty, za to jakby z dodatkiem kamfory, ewentualnie mentolu. Ciezki, cieply zapach, idealny na zime. Nie mam pojecia co to, moze jakas Angelowa wariacja?
![]() |
#208 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Cała FLORENCJA pachniała słodko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
lise-kotta
|
Flowerbomb EDP w pociągu w ilości zdolnej do wytłuczenia połowy populacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.