|
|
#1591 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Badan na samolocie nie lubię ale od lipca nie zaglądał wiec pasowałoby
![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Monikmi ten gruczol to bartoliniego? Bo jesli tak to można go tylko naciąć zeby ropa splynela i nie trzeba operacyjnie ja miałam pare lat temu ale mi gula urosla goraczka strasznie to bolalo.. Ale szybki zabieg i bylo po sprawie---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- ALe fakt w ciąży tego nie można robic bo to na narkozie lub znieczuleniu trzeba |
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to już przesada.. Ja nawet jak śpię to mi się śni, że z Wami gadam
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
U mnie dzisiaj znowu pobudka o 5.:/---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ---------- Ale się wkurzyłam. Wieczorem przeglądałam sobie sklep 5.10.15 i w osobnych kartach zostawiłam sobie to co chcę zamówić. Akurat kaftaniki i rajty były na promocji. Dzisiaj chcę złożyć zamówienie i coś za duża kwota mi wychodzi. Patrzę, a tu wszystko już po starych cenach.
|
|
#1594 | ||||
|
przyczajony tygrys
|
Super!
![]() Cytat:
to by mi pasowało ![]() ciekawe jak tam u mnie. Pasuje się pomierzyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
. W rodzinnych stronach na to mówimy parzaki. Tu, na śląsku- parowce.Długo wcześniej kp? dziękuję Ci Kochana! hi five!
|
|
#1595 |
|
Zadomowienie
|
Przyszedł i czas na mnie. Przychodnia i krzywa. Jade ;(
|
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
nieznajoma, ja jak się zmierzyłam, to szok!
Będę musiała kupić sobie chociaż ze dwa staniki, ale będę szukać promocji, bo po ciąży pewnie znowu będzie czekała mnie wymiana.![]() Ja się budzę o 5, bo tż ma ustawione 3 budziki i wstać nie może, muszę go wykopywać z łóżka i się rozbudzam przy tym. ![]() ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Będzie dobrze. ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Tak się ostatnio czuję, jak się położę do łóżka.
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() lecę na krzywą więc proszę o kciuki, żeby mi to weszło jakoś i żeby mieli w lab. glukoze. Nadrobię pozniej, jak wroce ![]() A tymczasem za wizyty
|
#1598 | |
|
przyczajony tygrys
|
. Postaraj się jak najszybciej wypić, wtedy nei jest najgorzej Cytat:
![]() Mój ma ustawiony jeden, ale i tak już śpię na czuja. A jak się zacznie zczołgiwać z łóżka, chodzić po pokoju, szukać ubrań, wzdychać, że znów na rano to już w ogóle ![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- za wszystkie glukozy, pobrania krwi, odbiory wyników, wizyty, usg, spotkania z przyjaciółmi, rozmowy, za zakupy i wszystko co sobie na dziś zaplanowałyście! ![]() Malinka, będzie dobrze. Nie myśl, że to słodkie. Jednym duszkiem i poleci
|
|
#1599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój pierwszy budzik ma ustawiony o 5, dzisiaj wygrzebał się z łóżka o 5.40.
|
|
|
#1600 |
|
Zadomowienie
|
ja tez od 5 nie spie ..3 budziki mojego ;p bo za pierwszym razem tylka nie ruszy
|
#1601 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- z sosem truskawkowym!!
|
|
|
|
|
#1602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie czuć, smakuje jak prawdziwa czekolada. Mi nie wychodzi ale kuzynka Tż często robi i nas częstuje muszę wziąć przepis od niej. Cytat:
Ja też na każdej. |
||
|
|
|
#1603 |
|
Zadomowienie
|
Glukoza wypita weszla, calkiem przyzwoicie było
czekam na kolejne badanie 8.55 , trzecie o 9.55 i koniec no i sniadanko :p Dark ciesze sie z twojej wiz. Cholernie boje sie o swoja jutro bo moja mała cos leniwa ostatnio jest jutro wszystkiego sie dowiem.
|
|
|
|
#1604 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Ja jeszcze w łóżku ale powoli mnie głód dopada, syn się niecierpliwi więc zaraz czas wstać, nie będę się nad dziecięciem znęcać
![]() Lekarz nazywał go gruczołem krokowym/przycewkowym, tak zrozumiałam z jego łamanej polszczyzny ale chyba chodzi o ten sam. Mi nie zbiera się wydzielina tylko rośnie sam gruczoł, powiedział że wydzieliny jest niewiele bo jest twardy guzek. Mówił że idealnie by było jakby sam się oczyścił, ale to się zdarza w ogóle? ze wydzielina sama wycieknie? Wtedy mam się zgłosić do niego a co dalej to nie wiem, nie wiem nawet jak poznam że to wydzielina właśnie z tego gruczołu ![]() Cytat:
I tak sobie przypomniałam że znowu mi krzywej nie zalecił kalafior... a miałam zapytać!
|
|
#1605 |
|
Zadomowienie
|
w niektorych biedronkach byly wlasnie roznego asortymentu wyprzedaze u mnie w miescie jak na zlosc nic ;/
wlasnie rozwiesilam pranie za godzine sie chyba zbieram do rodzicow zrobic porzadki w moich meblach bo musze gdzies upychac ciuszki powyzej 3 miesiaca, niewiem gdzie ja to poupycham u mnie ciasno tam ciasno ;/ dziewczyny kupowala lub dostala ktoras z was juz album dla dzieci pierwszy rok albo poerwsze 3 lata co sie uzupelnia wkleja fotki itd chce sobie cos takiego kupic ale zbaranialam ktory warto;/ kiedys pisalysmy o tym albumie "moj pierwszy album dziewczynka ale nieznalazlam na necie ani w empiku w ogole to mam na oku pare rzeczy dla bobasa i teraz niewiem czy to kupowac czy sie wstrzymac bo moze ktos nam bedzie chcial kupic ;/ ale chyba lepiej sie wstrzymac do ostatniej chwili
Edytowane przez fjolek Czas edycji: 2015-11-17 o 07:42 |
|
|
|
#1606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jadałam jako dziecko były bez nadzienia mała daje czadu przed spaniem? Moja jest spokojna kiedy się kładę później będzie gorzej bo będzie miała mało miejsca i będzie się układała wygodnie do snu
|
|
#1607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj mi się śniło, że leżałam z telefonem i pisałam na forum ![]() Dzień dobry ![]() Widzę, że dzisiaj sporo krzywych więc trzymam kciuki nie taki diabeł straszny jak go malują ![]() Cieszę się z dobrych wieści !A te mniej dobre niech się dobrze skończą ![]() Ja jeszcze w łóżku ![]() Dzisiaj sobie poszaleję na allegro bo mi odblokowali przelewy internetowe
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1609 |
|
Rozeznanie
|
Przyjęli Cię do szpitala?
Miedzy 10 a 11 mam sie stawić. Moja gin. ma tam dzis dyżur wiec byłoby nieprzyjemnie gdyby sie okazało ze odprawia mnie z kwitkiem. Chociaz moje zdziwienie było nie małe jak zadzwoniła dzis do mnie położna i mówi ze mam jutro usg w szpitalu na patologii... ! Od słowa do słowa wyszło ze pomyliła pacjentki
|
|
|
|
#1610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale nie wiem czy nie miałyście racji z tym kremem wczorajszym bo cukier mi wyszedł 110 a to podobno dużo panie pytaly czy coś jadłam to się przyznałam. I teraz czy wynik będzie miarodajny...Trochę mi się słabo zrobilo pół godziny temu ale przeszło. Ok. Trzeba zaraz wchodzić ponownie. |
||
|
|
|
#1611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na necie jest tego mnóstwo ![]() http://www.empik.com/chlopiec-album-...0350,ksiazka-p http://www.empik.com/album-pamiatka-...2852,ksiazka-p http://www.empik.com/album-naszego-s...4956,ksiazka-p http://www.empik.com/album-dziecka-o...9103,ksiazka-p Dostałam też ramkę na zdjęcie z miejscem na odcisk stópki albo rączki, siostra mi podarowała ale dokupię na wiosnę jeszcze dwa takie gadżety, żeby podarować dziadkom Małego
|
|
#1612 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie czekam na wizytę mam nadZieję że dostanę zwolnienie bez problemu bo nie chcę mi się do pracy już dzisiaj iść. I skierowanie na glukoza
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak mialam tego bartoliniego to oczywiscie internety poszły w ruch i dziewczyny pisały ze pod wpływem termoforu czy gorących kąpieli im to pekało i ulga była.. mi oczywiscie nic nie pomagało w dodatku gin w szpitalu mnie nastraszyła ze trzeba bedzie to wyciąć i tak sie zestresowałam operacją ze cała noc nie spałam.. następnego dnia był inny lekarz na dyżurze sie okazało ze wystarczy naciąć i oczyścić i gruczołek zostaje na miejscu w koncu jakąś swoją misję spełnia i nie bardzo chcialam się go pozbywać może to Twoje to coś innego ta gulka jest na wargach sromowych mniejszych wpisz sobie w google gruczoł bartoliniego to Ci wyskoczy i sobie spr czy to to, teraz to mam ale po drugiej stronie po prostu powiekszone ale nie boli więc trzeba czekać az sie zrobi zapalenie zeby była powtórka z rozrywki, doraznie można to odessać strzykawką mialam tak raz robione.. myslalam ze umre (nie wiem jak porod przezyje jak to była dla mnie masakra) ale to nic nie dało bo dalej to mam
|
|
|
|
|
#1614 |
|
Zadomowienie
|
Co myślicie
?Jaki rozmiar butów w ogóle ?
|
|
#1615 |
|
Rozeznanie
|
Lewek
Ale nie wiem czy nie miałyście racji z tym kremem wczorajszym bo cukier mi wyszedł 110 a to podobno dużo panie pytaly czy coś jadłam to się przyznałam. Do 90 jest norma naczczo. Ja miałam na skierowaniu napisana glukoze,a wpadłam na pomysł ze jak juz wstałam rano to zrobie krzywa cukrowa to nie będę sie pozniej zrywać drugi raz. a ze przechodziłam przez ten czas, w którym czekolady nawet nie lamalam tylko rozwijałam ze sreberka i wsowalam to sie doigralam. Chociaz moja gin mówi ze organizm sobie powinien poradzić do następnego dnia z tym cukrem a jeżeli tego nie zrobił to cukrzyca....
|
|
|
|
#1616 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczęta na zdrówko z tą glukozą
fajnie będziecie miały już z głowy ja muszę czekać tydzień![]() Ja jeszcze nie kupuję żadnych albumów czekam na grudzień może będą promocję Ja dziś wracam do pracy dopijam kawke i uciekam. Może po pracy do lumpka podejdę... ![]() Dziś moja babcia ma operację bo wykryto guzka (wstrętne raczysko ) całą noc nie spałam nie mogę przestać o niej myśleć Dziewczęta miłego spokojnego dnia tak jak napisała Nieznajoma za wizyty spotkania itp itd |
|
|
|
#1617 |
|
Zadomowienie
|
takie buciki to chyba bardziej wrzesien pazdziernik listopad trudno powiedziec jaka stope beda mialy nasze dzidki..
moja mama polrocznemu siostrzencowi mojemu kupuje na teraz 22/23 ja jakies butki ze smyka mam 1 8 i 20 ale trudno powiedziec kiedy beda dobre..dla noworodka bede kupowac tylko skarpetki i takie paputki ala skarpetka tylko grubszaa potem sie okaze
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Codziennie.
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Gosza kciuki za babcie.
U mnie te kluchy o których piszecie to parowańce i jada się je ze śmietaną i cukrem. Choć ja jeszcze ani razu ich nie robiłam. |
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie się mówi po prostu buły na parze.
Lubię je na słodko, jak i z mięsem i jakimś sosem.![]() Nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.

ja miałam pare lat temu ale mi gula urosla goraczka strasznie to bolalo.. Ale szybki zabieg i bylo po sprawie
Wieczorem przeglądałam sobie sklep 5.10.15 i w osobnych kartach zostawiłam sobie to co chcę zamówić. Akurat kaftaniki i rajty były na promocji. Dzisiaj chcę złożyć zamówienie i coś za duża kwota mi wychodzi.
Patrzę, a tu wszystko już po starych cenach.

za wizyty 

jutro wszystkiego sie dowiem.
ale chyba chodzi o ten sam. Mi nie zbiera się wydzielina tylko rośnie sam gruczoł, powiedział że wydzieliny jest niewiele bo jest twardy guzek. Mówił że idealnie by było jakby sam się oczyścił, ale to się zdarza w ogóle? ze wydzielina sama wycieknie? Wtedy mam się zgłosić do niego a co dalej to nie wiem, nie wiem nawet jak poznam że to wydzielina właśnie z tego gruczołu 

panie pytaly czy coś jadłam to się przyznałam. I teraz czy wynik będzie miarodajny...
?
fajnie będziecie miały już z głowy ja muszę czekać tydzień
) całą noc nie spałam nie mogę przestać o niej myśleć