|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Wczoraj tż mówi do mnie: "Musimy kupić platformę do wózka". Ja się na niego patrze jak na idiotę i sobie myślę "A co to jest?". Słuchajcie weszłam szybko na google, żeby sprawdzić co to jest, bo nie wiedziałam
Później mi powiedział, że widział jakąś kobietę z wózkiem i dwójką dzieci i mu się to spodobało, więc kupujemy na próbę
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, ciezarnym robilam na boku, ostatecznie jak zgaga zbyt dokuczala to na koziolku na siedzsco
![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3243 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-11-20 o 10:09 |
||
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
CASAA na razie to musze tz pogonic, zeby mi spakowal torbe, zrobil pranie Wojtusiowi. Jego musi spakowac. Ja tylko musze nadzorowac, ale musze przy tym byc. Poki nie ma zagrozenia, to zostaje w domu. Na razie jest tak, ze jak bede lezec, to donosze ciaze
Mojakaren
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, ja lubię jak boli
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze dwa miesiące i będę mogła leżeć do bólu na brzuchu
|
|
|
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
Magda my tez mamy platne, ale no jak juz tyle sie lezy, to sie placi :-(
Magdusia
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3250 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dzięki za kciuki
Mam nadzieję, że będzie dobrze. Miałam dziś niezły wyskok z łóżka. Tż zadzwonił, że przyjadą panowie do montowania tuleji do drzwi dosłownie za moment, a ja spałam w najlepsze. Ale już po, tuleje są Teraz muszę ogarnąć jakieś śniadanie.Cytat:
U mnie sytuacja nie jest idealna więc no mam czasem momenty zwątpienia i nie mam zamiaru przed sobą samą ukrywać tych złych emocji. Muszę to z siebie wyrzucić, żeby potem było lepiej. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
witamy się w 35tyg. do porodu 42dni
|
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulenkowo gratki
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
Koktajlowa, te chusteczki sa np w rossmannie
(ja nie Dotka ale wiem:P). Aczkolwiek ja dalej ich nie polecam bo moja pralka je wciaga i plyna sobie do filtra i zatykaja, a zeby tego bylo malo to u tesciowej dokladnie to samo sie stalo ale u dziewczyn sie sprawdzaja i pralki ich nie kradna ![]() Kasiulenkowo, gratuluje ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super!! GRatulacje ![]() ![]() Dziś zostaje zmuszona do wzięcia nowego telefonu, bo w nocy idąc do WC(tzn biegnąc z potrzebą ustno-żołądkową) upadł...i już drugi raz się rozpier..... wyświetlacz w moim S5 tandectwo francowate:/ a w week miałam go wystawiać na all do sprzedania...nie pech?!
|
|
|
|
|
#3256 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Uu, udanej imprezki ![]() Cytat:
![]() gratulacje ![]() Matko, kilka chwil mnie nie bylo a nadrabiania tyle,ze az nie wiem co komu jeszcze odpisac. Kamilka, super, ze mala stabilna! Ktos sie pytal o telefon: to jakis nowy LG, ja sie tez nie znam, w sumie to po prostu zostal mi przywieziony, nawet nie wybieralam moj Tata ma telefony na firme i czesto w abonamencie na wymiane i teraz padlo na mnie, ze nawet doroslej juz i samodzielnej corce, dal telefon, ktory dostal w plusie :p bardzo mi sie podoba, bo ten moj to juz mega szwankowal :p a ostatni telefon dostala moja siostra, wczesniejszy Mama, teraz tylko Tata sie buja z jakims rupieciem, bo ma za dobre serduszko i wszystkim oddaje te telefony :pCo do tematu "zalowania".. Mi sie wydaje, ze po prostu chodzilo o bardzo mocne slowa uzyte w tym poscie. Bo kazda ma chwile zwatpienia, kazdej z nas juz ciezko, ale nie kazda w taki sposob moze by to wyrazila. Ale pamietajmy-najwazniejsze sa nasze szkraby i jakos nie chce mi sie wierzyc, ze po ich przyjsciu na swiat ktorakolwiek z nas moglaby nawet pomyslec,ze zaluje
|
|||
|
|
|
#3257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Malwi super że wychodzisz. Zleci do 16 ;-) ja też wypis już mam a na męża do 14 muszę czekać ![]() Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
Apropo narzekania i w ogóle to dostałam taka wiadomość od dzidziusia dzisiaj " Mamusiu, zrelaksuj się
Poród minie, a ja będę Twoją nagrodą za ciężkąpracę podczas ciąży i porodu. Tygodnie się dłużą? Pamiętaj, że jestem wart/a czekania… " ot i tylo
|
|
|
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe znaaam to przez pol roku musielismy mieszkac u tesciow, bo urzadzalismy nasze mieszkanie no i wrocilam utyrana z dyzuru, a TZ potrzebowal na nastepny dzien wyprasowana koszule :P moja reakcja byla jak Twoja raczki masz to czas od czasu mozesz wyprasowac :P jak tesciowa skoczyla do deski... Wzrokiem zabijala, a tescia komentarz tez cudny bo stwierdzil, ze to nie meskie zajecie..... Teraz juz TZ jest wyprostowany i prasuje jak potrzeba :P |
|
|
|
|
#3260 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje!!! Jejku jak daleko już jesteś
|
#3261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje!!! To teraz impreza :-D Cytat:
Jerzyczka-no właśnie,po narodzinach. Ja aktualnie jeszcze nie mam instynktu,nie czuje sie matka,ba-tylko dwa czy Trzy razy pomyślałam ze kocham mala. A tak to ok,no jestem w ciazy,brzuch rosnie,coś tam sie w srodku rusza ale w sumie nie ma to wpływu na moje uczucia. Byc moze niektóre kobiety potrzebuja czasu zeby pokochac dziecko albo-tego Też nie wykluczam-najzwyczajniej w swiecie nie byłam gotowa na Ciaze i dlatego mój mozg nie odpowiada tak jak powinien
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo to suuuper, Wy wyjdziecie i zaraz ja bede w domu :-D
|
|
|
#3264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie dobrze, jestem po wizycie zostało mi do nadrobienia jeszcze jakieś 40 stron od dwóch dni nie daję rady was nadrobić.
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym slyszala moja przyjaciolke.... Ona nigdy nie planowala dziecka, bo wazniejsza byla kariera zawodowa.... Zaliczyli wpadke, cala ciaze nie czula sie matka, nie kochala i niekoniecznie chciala dziecka, a co po porodzie? Rozbudzil sie tak wielki instynkt i milosc, ze teraz zycia sobie bez mlodego nie wyobraza i nie pojmuje tego jak wczesniej mogla nie chciec dziecka Spokojnie, mysle, ze i na Ciebie przyjdzie taki czas teraz masz bardzo duzo problemow i przeciwnosci ale wszystko sie wyprostuje |
|
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
Baby bedzie w lozku, w swoim lozku. Chociaz lekarz nic nie mowil o banie, to moze moge... ^^
|
|
|
#3267 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale fajny dzień dziś chyba będzie. Wszystkie mamuski wychodzą do domku
oby takie dobre wieści były codziennościa
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Oby juz bez szpitalnych przygod bylo. Teraz to tylko na porod do szpitala.
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
malwi super
Dotka też ich używałam teraz do dzieciowych i byłam pod wrażeniem ich działania prałam nawet takie kolory razem jak pomarańcz z mocnym granatem i nic nie zafarbowało. iola super, że wychodzicie
|
|
|
|
#3270 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie tak. W dodatku o czasie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

i doceniam to że nie musiałam długo się starać i nie było dużo problemów