Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-10, 20:09   #811
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90
Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Kalpana a jednak! szkoda, że nie wiesz na 100%, ale przynajmniej nie zostanę sama z niewiedzą co do płci duży dzieć już!

kejka wcale mnie ta kłótnia nie dziwi

Wrrrrrniecierpie sie klocic bo maz mi zawsze fochy strzela i jeszcze co chwile pytanie czy oby na pewno moge mu pomagac malowac...zeby sie Mikiemu nic nie stalo no chyba to juz przesada nie? Czy mi sie wydaje?

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 20:09   #812
GGI
Zakorzenienie

Sunmade ten szpital to tak jak w średniowieczu bez majtek gotowa na każdą ewentualność

Polinezyjka
Ty jak teraz na L4 będziesz to w ogóle nikt już nie dorówna Ci w postach

Kropcia Jaki Ty masz śliczny malutki zgrabniutki brzusio. A ciuszki supcio

Ja jestem zdecydowaną przeciwniczką alkoholu i papierosów w ciąży.!!!
Jeśli chodzi o historie to jest ich wiele. Moja szfagierka paliła w ciąży bez większych wyrzutów to właśnie typ człowieka że odstawienie szybkie papierosów jest gorsze od palenia alkoholem też nie szczędziła tekst typu jeden 2 kieliszeczki nie zaszkodzą brak słów Nie mogłam na to patrzeć zresztą do dziś nie dażymy się sympatią jakoś nie żałuje

akinomka śliczny brzusio ciuszki też fajniusie.

bethooo super że ok po badaniach. Ale ta parka pięknie rośnie Mi nie mierzy już długgości Księżniczki tylko waga w 20 tygodniu to ważyła 400g

Salud
no ciężki orzech macie do zgryzienia, ale wydaje mi się że w tym wieku że dziecko się buntuje siostrzeńcy dokładnie w tym wieku tak samo gwiazdorzyli

Kalpana
Gratuluje udanej wizyty kurcze ale na tym etapie dalej nie był pewny no kiepsi albo on albo sprzęt mi lekarz już kolajny raz pokazywał dokładnie zarys ,,Bożeny" (uwielbiam to określenie) mojej córy. Który to tydzień?
Stary 2015-12-10, 20:19   #813
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez salud Pokaż wiadomość
Tak w ogóle muszę się Wam pożalić z mojej/naszej z mężem porażki dydaktycznej.Nasz synek (ponad 3-letni)od kilku tygodni bardzo źle się zachowuje,wymusza różne rzeczy, wrzeszczy jak coś mu się zabroni. Normalnie makabra.Mąż dziś zapytał nauczycielki w przedszkolu jak to tam wygląda i przyznała,że ostatnio też się żle zachowuje i przynajmniej 2 razy dziennie miał karne krzesełko czy jaką tam karę stosują. Nic nie mówiła,bo myślała,że przejdzie.Zaczęłam dziś czytać artykuły nt wychowania dzieci i uzmysłowiłąm sobie,że to nasza wina,nadskakiwalam mu,żeby zjadł,się ubrał, bywaliśmy niekonsekwentni i czasem mu na coś zezwalaliśmy,żeby mieć po prostu święty spokój. A on się wycwanił i nadużywa tego. Mam nadzieję,że uda nam się go wyprowadzić na prostą. Znacie jakieś fajne i mądre książki nt wychowania dzieci?Musimy popracować nad konsekwencją i się nie złamać, jak to nie wystarczy to zapiszemy się na konsultację do psychologa.
Tu niestety muszę przyznać ci rację, że to wasza wina.Super,że sami to zauważyliście, bo wielu rodziców uważa, że wszystko jest ok albo wymyślają nadpobudliwość...Na codzień pracuję z różnymi dziećmi i są 2 rzeczy które wystarczą aby "ustawić"dziecko : Stanowczość i cierpliwość. U mnie nie ma "srania po krzakach",że tak się wyrażę, zawsze wymagam po równo i konsekwentnie.
Na początek musicie też ustalić wspólne zasady, jeden wspiera drugiego a nie mama swoje a tata swoje.Dzieciaku są cwane, wykorzystają każdą okazję Kary i nagrody też watrto wprowadzić. A najważniejsze to dac dziecku poczucie bezpieczeństwa i zrozumienia, jdenocześnie ekzekwując zasady wczesniej ustalone. 3 latki są baraadzo ogarnięte

I ostatni dzień pracy za mną. Cieszę się, bo jestem wykończona,ale troszkę mu smutno.
Przed chwilą oglądałam uwaga na tvn o babice co znęcała się nad dziećmi. No zabiłabym babsztyla

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 20:19   #814
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość

Polinezyjka
Ty jak teraz na L4 będziesz to w ogóle nikt już nie dorówna Ci w postach
hihihihihi
nie no, jest plan, że będę dalej pracować - ale nad prywatnymi swoimi sprawami i mężowymi - muszę zrobić kilka stron i jeszcze inne projekciki.
Może też skończę program, który pisałam a go olałam ach tęskni mi się za programowaniem
Tak skoro mi się tęskni to będę programować.

Po za tym:
pon,sr,pt o 11 chodzić będę na jogę - 40 minut będę tram jechać
a wt na 17 i czw na 16 chodze na FIT mama zajęcia

Do tego ogromny plan: nauka angielskiego tak tak tak tak, nauczę się nowych słówek i może tej cholernej gramatyki bo z tym mam zawsze kłopociki.

Więc jeśli dobrze się zmobilizuję to będę pisac tak często jak do tej pory hihihi , ewentualnie rzadziej chociaż wątpie

PIZZA
wrociłam od lekarza tak zmęczona, że
1 plan był: sklep i zrobie sałatkę. No ale jednak nie miałam siły.
2 plan: sklep i zrobie pizze w t he r m osiu. no ale nie miałam siły
3 plan: mąż zamówi pizze
i tak oto czekam na pizzermana
jesu jestem taka głodna jak wilk!!!

ZDJĘCIA
no ciulowo niewygodnie się tam wrzuca. Ale najprościej dodawać nowe osoby do klubu niż tak jak do grupy tajnej, że musimy się polubić na FB
I trzeba pamiętać, że nie każdy ma FB.
Co nie zmienia faktu najwygodniej byłoby tam:P każda by sobie na grupie stworzyla swój własny album, i tam dodawałaby foty

Ale póki jest klub to próbujmy się narazie w nim rozgościć z zdjeciami.
Proponuję pisać pod zdjęciami a nie w wątku tam. W wątku to tylko TU
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 20:30   #815
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość

No to ladnie sie jutro wynudzisz! Daj znac jak wypijesz!
Na bieżąco będę zdawać relację
muszę dziś konkretną kolację zjeść
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 20:32   #816
Polinezyjka
Zakorzenienie

Kurde, ja bym musiała z pińtset zdjęć dodać by to miało sens
ja bez makijażu, ja z makijażem - wersja z mojej komórki, ja ze ślubu (no to szau ciau bo obrobione i w ogóle pełna profesja), ja z głupią miną, ja z mądrą miną, ja z lokami, ja z normalnymi włosami
....

a tak poważne nie mogę się zdecydować co dodać

PIZZA PRZYSZŁA:P
idę jeść, potem się zdecyduje
21 tc córeczka
Stary 2015-12-10, 20:34   #817
Trisdom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
Tu niestety muszę przyznać ci rację, że to wasza wina.Super,że sami to zauważyliście, bo wielu rodziców uważa, że wszystko jest ok albo wymyślają nadpobudliwość...Na codzień pracuję z różnymi dziećmi i są 2 rzeczy które wystarczą aby "ustawić"dziecko : Stanowczość i cierpliwość. U mnie nie ma "srania po krzakach",że tak się wyrażę, zawsze wymagam po równo i konsekwentnie.
Na początek musicie też ustalić wspólne zasady, jeden wspiera drugiego a nie mama swoje a tata swoje.Dzieciaku są cwane, wykorzystają każdą okazję Kary i nagrody też watrto wprowadzić. A najważniejsze to dac dziecku poczucie bezpieczeństwa i zrozumienia, jdenocześnie ekzekwując zasady wczesniej ustalone. 3 latki są baraadzo ogarnięte

I ostatni dzień pracy za mną. Cieszę się, bo jestem wykończona,ale troszkę mu smutno.
Przed chwilą oglądałam uwaga na tvn o babice co znęcała się nad dziećmi. No zabiłabym babsztyla
U nas jest dwulatka i już widzę, że bez konsekwencji ani rusz. I tak ma napady złości, ale to chyba kwestia wieku. Ważne, by nie ulegać. Mam też super pomoc wychowawczą w opiekunce- jest bardzo konsekwentna i moje dziecko słucha jej bardziej niż mnie.

Dla Ciebie i Polinezyjki- gratulacje z okazji ostatniego dnia pracy.

Klub- dobry pomysl na wrzucanie zdjec. Nie chce tutaj sie ujawniac z personaliami, cze wizerunkiem. A wrzucanie zdjec dzieci w ogole odpada. Wyslalam juz zapytanie o przyjecie
Stary 2015-12-10, 20:36   #818
justyna_fli
Zadomowienie

Dziewczyny rumienie sie, tyle komplementow ale mnie sieklo zmeczenie po obiedzie, musze sobie z pol godzinki posiedziec zanim sie wezme za te kurze... Nogi to mam w po tym lazeniu po miescie. To korzystajac z okazji Was jeszcze troche poczytam dzisiaj
Gratuluje Wam wizyt i duzych dzieciaczkow Kalpana jak milo slyszec ze raczej jednak corcia bo pisalas ze bardzo bys chciala, wiec trzymam kciuki zeby sie potwierdzilo!
Polinezyjka na l4, bedzie sie dzialo musze sobie jakas dodatkowa godzine dokoptowac do doby bo inaczej nie ogarne
Dawidek 31.10.2018

Edytowane przez justyna_fli
Czas edycji: 2015-12-10 o 20:38
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 20:43   #819
beth007
Zadomowienie

Cytat:
ja bez makijażu, ja z makijażem - wersja z mojej komórki, ja ze ślubu (no to szau ciau bo obrobione i w ogóle pełna profesja), ja z głupią miną, ja z mądrą miną, ja z lokami, ja z normalnymi włosami
....

Jak dla mnie możesz dodać fotkę w każdej z tych wersji hehe
Ja lubię fotki oglądać także śmiało

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 20:49   #820
duchaa123
Wtajemniczenie

Witajcie . W koncu mam troche czasu niestety syneczek nie dal posiedziec na tabletku do tego gotowanie sprzatanie i jeszcze jazdy 2 h (robie prawko) moj kręgosłup wloła pomocy !

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 20:49   #821
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
....

Haha, to byś wstawiała wszystko co masz Nasze brzuszkowe sesje mogłyby się tam znaleźć. Z tym, że usuwanie nieudzielających się z grupy będzie trochę słabe moim zdaniem. Ja często korzystam z aplikacji, a nie zajrzę do klubu bez komputera.. Ale chociaż raz dziennie staram się pooglądać wasze zdobycze i fotki które tu wstawiacie.

PS. My dzisiaj na obiad zjedliśmy kebaby
Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Kalpana ale dzidzius juz duzy

Uwaga...remont od jutra a my juz pierwsza klotnie mamy zaliczona
Ups, ciekawe czy u mnie też nie będzie. Dzisiaj mnie wkurzył, bo zakomunikował że do poniedziałku trzeba przenieść meble.. Jakbym może ja je miała nosić

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Wczoraj zaczęliśmy 20 tydzień. Macie mój pojedzony brzuszek 😀 W środę mamy usg polowkowe i drugie prenatalne. 😍
Faktycznie młodo wyglądasz Wiecznie młoda

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 20:54   #822
velika
Winter is coming

mój chłop mi właśnie oznajmił, że myślał, że taki brzuch jak teraz to będę miała pod koniec zaraz go w łeb palnę
U nas jutro pizza day

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 20:57   #823
beth007
Zadomowienie

Cytat:
S

bethooo super że ok po badaniach. Ale ta parka pięknie rośnie Mi nie mierzy już długgości Księżniczki tylko waga w 20 tygodniu to ważyła 400g
MOja parka nie tak pięknie jak Twoja królewna ja mam 21 tydzień i mają po 300 g. A Twoja już taka duża

Stary 2015-12-10, 21:03   #824
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
mój chłop mi właśnie oznajmił, że myślał, że taki brzuch jak teraz to będę miała pod koniec zaraz go w łeb palnę
U nas jutro pizza day
OMG
ja już mojego uświadomiłam żeby liczył sie ze słowami

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez beth007 Pokaż wiadomość
MOja parka nie tak pięknie jak Twoja królewna ja mam 21 tydzień i mają po 300 g. A Twoja już taka duża
spoko spoko Ty karmisz 2 a ja jedno
Stary 2015-12-10, 21:07   #825
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
....

wg mnie mogłybysmy zrobić tajną grupę na FB
nikt z obcych by jej nie widział. Tylko ta która by ją założyła musiałaby mieć pozostałe w znajomych. Więc ja mogę taką założyć i na priv napiszece mi imię i nazwisko i Was pododaję wtedy do siebie i do grupy zobaczymy siebie nawzajem w różnych okolicznościach na zdj z FB

GGI dziękuję

Kwietniowa Mamusia - Maja

Edytowane przez kropcia007
Czas edycji: 2015-12-10 o 21:09
kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:08   #826
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beth007 Pokaż wiadomość
Hehe to może jednak teściową będzie zadowolone hehe. .

600 g to już sporo :-P
Teściowa od razu z tekstem czy ma wnusię Też myślałam że to sporo, ale gin mówił że tak akurat
Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
No to super. Już spory ten twój dzidziuś. 😊
Nadrabia, wcześniej wydawało mi się, że jest malutki porównując do tych wszystkich tabelek w internecie i na usg termin był prawie tydzień później niż według om, a teraz termin pokazuje na 4, a termin mam na 10
Cytat:
Kalpana a jednak! szkoda, że nie wiesz na 100%, ale przynajmniej nie zostanę sama z niewiedzą co do płci duży dzieć już!
kejka wcale mnie ta kłótnia nie dziwi
Znowu ta niepewność. Nie chcę się nastawiać na dziewczynkę, żeby się potem nie rozczarować, jak już się psychicznie przygotuję A Ty kiedy masz usg? Chyba jakoś pod koniec grudnia, tak?
Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
to się wyczekałaś, ale duża dzidzia juz

Dziewczyny podjęłam męską decyzję i idę jutro na glukozę. Nie ma co tego odwlekać. Wizytę mam dopiero 4.01 ale gin mówił ze mogę zrobic jak będę się czuła gotowa. Będę miała jutro 2 godzinki na czytanie wizazu w poczekalni
No i super, idź to będziesz miała już z głowy

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:13   #827
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
wg mnie mogłybysmy zrobić tajną grupę na FB
nikt z obcych by jej nie widział. Tylko ta która by ją założyła musiałaby mieć pozostałe w znajomych. Więc ja mogę taką założyć i na priv napiszece mi imię i nazwisko i Was pododaję wtedy do siebie i do grupy zobaczymy siebie nawzajem w różnych okolicznościach na zdj z FB

GGI dziękuję
Jakbyś wpisala moje imię i nazwisko wyskoczyłoby pełno takich osobniczek
Mi tam wsio ryba, mogę i na fejsie się dodać i tutaj

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:13   #828
gosiaczek071
Zakorzenienie

Przyszła mi paczka używek ciuszków z allegro jejciu jakie fajne rzeczy, w ogóle nie znoszone i babka mi dała gratis nowe nakładki na cyce, teraz mam 2 opakowania jutro wam pokaże

Przemalowalam koszyk na misia z lampy na szaro. Teraz schnie, duzo lepiej wyglada. Jutro robię od nowa, bo tamtą lampę popsulam, a chce tez dodać sznurki w poprzek i musze kokardki zawiązać tez na woreczkach. Zatem robię jakby od nowa, ale juz wszystko wiem co i jak
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:13   #829
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
W końcu któraś z jeszcze mniejszym brzuszkiem niż mój. Zaraz nas dziewczyny z forum wyrzucą

zobaczymy w lutym co będzie

Stary 2015-12-10, 21:15   #830
Polinezyjka
Zakorzenienie

Hahaha wrzuciłam moje zdjęcie na rurce boże ale mi się tęskni za treningiem !!!! Poważnie, od kiedy można trenować po ciąży? ALbo inaczej
kiedy mniej więcej będę mieć siłę i ochotę by pójść na godzinkę treningu wieczorem?

A tak to fotki jeszcze: mój makijaż ślubny :d och jakbym ja tak na codzień wyglądała to to by było czadowo ale za leniwa jestem zaraz dla kontrastu jeszcze wrzucę zwykłe foto zrobione telefonem

no i moja ulubiona fotka ślubna <3
21 tc córeczka
Stary 2015-12-10, 21:16   #831
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość
Ok więc ja Wam roześlę moje imię i nazwisko w prywatnej wiadomości i pozapraszacie mnie na fb zebym szukac nie musiała, moje zdjęcie w tle takie jak w avatarze tu

Stary 2015-12-10, 21:18   #832
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
U nas jutro pizza day
Wyszukaj w necie jak największych brzuchów i mu pokaż, że takie są w 9 miesiącu
Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
Kalpana jak milo slyszec ze raczej jednak corcia bo pisalas ze bardzo bys chciala, wiec trzymam kciuki zeby sie potwierdzilo!
Dzięki Ty będziesz mieć wymarzonego synka, to może i ja swoją wymarzoną córeczkę Jak ja wytrzymam do stycznia
Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość
Klub- dobry pomysl na wrzucanie zdjec. Nie chce tutaj sie ujawniac z personaliami, cze wizerunkiem. A wrzucanie zdjec dzieci w ogole odpada. Wyslalam juz zapytanie o przyjecie
Myślę tak samo. Też się nie chcę publicznie ujawniać, a o wstawianiu zdjęć moich czy dzieci nie ma mowy. Jedynie na klubie albo fb mogę się pokazać
Cytat:
Kalpana Gratuluje udanej wizyty kurcze ale na tym etapie dalej nie był pewny no kiepsi albo on albo sprzęt mi lekarz już kolajny raz pokazywał dokładnie zarys ,,Bożeny" (uwielbiam to określenie) mojej córy. Który to tydzień?
Sprzęt jest strasznie stary i ja się w ogóle dziwię, że on tam cokolwiek widzi. Kiedyś było nowe usg, ale lekarz odchodząc je zabrał, bo to chyba on kupił i przez jakiś czas nie było, a ciężarne trafiały na 3 dni na oddział żeby zrobić usg Potem ośrodek dostał czy kupił to stare. No cóż, nfz

To jak już będzie ta grupa na fb to dajcie znać.

K

Sz
Stary 2015-12-10, 21:21   #833
kropcia007
Wtajemniczenie

Dziewczyny jak dołączycie mnie do klubu tutaj dodam tam link do mojego profilu na fb Wtedy wyslijcie mi zaproszenia i stworzymy sobie tajną grupę na fb

Stary 2015-12-10, 21:21   #834
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
U nas jutro pizza day
Osz kurde zartownis hahha

FB VS KLUB
jak dla mnie - sprobojmy oba, zobaczymy co nam sie przyjmie a ja tam moge miec was wszystkie na FB tez
To lecimy tu i tu ja to tam przynajmniej normalny album zrobie i pokaze wam to zdjecie z tesciowka bo tu tak faktycznie jest troszke dupkowato z dodawaniem zdjec, beda sie mieszac jedno z drugim :P nie da sie tak popodpisywac jak na FB:P
21 tc córeczka
Stary 2015-12-10, 21:22   #835
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:

U nas jutro pizza day
Juz chcialam walnac wiazanke na Twojego meza...ale...przeczytalam mojemu co napisalas i co powiedzial? " wiesz ze ja myslalem tak samo"....konsternacja...

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość
Ja tak samo

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:24   #836
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak dołączycie mnie do klubu tutaj dodam tam link do mojego profilu na fb Wtedy wyslijcie mi zaproszenia i stworzymy sobie tajną grupę na fb
Uaaaaa ale śliczne masz zdjęcie profilowe <3 !!!!

Ja ostatnio zmienilam na zdjecie z 3 kotami hihihihi musze sobie jakies nowe trzasnac cos wymysle

PIZZA
boziuniu ale duzo zjadlam! No to teraz to musze jakos to strawic
21 tc córeczka
Stary 2015-12-10, 21:25   #837
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Juz chcialam walnac wiazanke na Twojego meza...ale...przeczytalam mojemu co napisalas i co powiedzial? " wiesz ze ja myslalem tak samo"....konsternacja...
nic tylko lać po rzyci i patrzeć, czy równo puchnie
ja też jestem za wypróbowaniem klubu i fb i wyjdzie co wygodniejsze oba mają plusy i minusy

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 21:25   #838
beth007
Zadomowienie

Cytat:
OMG

spoko spoko Ty karmisz 2 a ja jedno
Patrząc na to co ja ostatnio jem to w sumie można by powiedzieć, ze nie karmie żadnego - chyba że słodycze wliczyć jako pożywienie Może dlatego takie ciapki małe

Muszę to zmienić bo skrzywdzę te dzieciaki jak jeść nie zacznę jak człowiek

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Teściowa od razu z tekstem czy ma wnusię Też myślałam że to sporo, ale gin mówił że tak akurat
I co jej powiedzialaś w końcu ??

Stary 2015-12-10, 21:28   #839
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
Uaaaaa ale śliczne masz zdjęcie profilowe <3 !!!!

Ja ostatnio zmienilam na zdjecie z 3 kotami hihihihi musze sobie jakies nowe trzasnac cos wymysle

PIZZA
boziuniu ale duzo zjadlam! No to teraz to musze jakos to strawic
No to somy już w grupie Poli
Piękna panna młoda

Stary 2015-12-10, 21:28   #840
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Kalpana Gratuluje udanej wizyty kurcze ale na tym etapie dalej nie był pewny no kiepsi albo on albo sprzęt mi lekarz już kolajny raz pokazywał dokładnie zarys ,,Bożeny" (uwielbiam to określenie) mojej córy. Który to tydzień?
Zapomniałam Ci jeszcze dopisać. Gin stwierdził, że albo widzi jajka i wtedy jest chłopak, a jak ich nie widzi to MOŻE BYĆ dziewczynka U mnie końcówka 23tygodnia. W sobotę zacznę 24. Kurde, mam ochotę iść prywatnie na usg, ale szkoda mi kasy, bo to tylko takie moje widzi mi się

K

Sz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości