|
|
#811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III
Cytat:
Wrrrrr niecierpie sie klocic bo maz mi zawsze fochy strzela![]() i jeszcze co chwile pytanie czy oby na pewno moge mu pomagac malowac...zeby sie Mikiemu nic nie stalo no chyba to juz przesada nie? Czy mi sie wydaje?
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Sunmade ten szpital to tak jak w średniowieczu bez majtek gotowa na każdą ewentualność
Polinezyjka Ty jak teraz na L4 będziesz to w ogóle nikt już nie dorówna Ci w postach ![]() Kropcia Jaki Ty masz śliczny malutki zgrabniutki brzusio. A ciuszki supcio ![]() Ja jestem zdecydowaną przeciwniczką alkoholu i papierosów w ciąży.!!! Jeśli chodzi o historie to jest ich wiele. Moja szfagierka paliła w ciąży bez większych wyrzutów to właśnie typ człowieka że odstawienie szybkie papierosów jest gorsze od palenia brak słów Nie mogłam na to patrzeć zresztą do dziś nie dażymy się sympatią jakoś nie żałuje ![]() akinomka śliczny brzusio ciuszki też fajniusie.bethooo super że ok po badaniach. Ale ta parka pięknie rośnie Salud no ciężki orzech macie do zgryzienia, ale wydaje mi się że w tym wieku że dziecko się buntuje siostrzeńcy dokładnie w tym wieku tak samo gwiazdorzyli Kalpana Gratuluje udanej wizyty kurcze ale na tym etapie dalej nie był pewny no kiepsi albo on albo sprzęt mi lekarz już kolajny raz pokazywał dokładnie zarys ,,Bożeny" (uwielbiam to określenie
|
|
#813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na początek musicie też ustalić wspólne zasady, jeden wspiera drugiego a nie mama swoje a tata swoje.Dzieciaku są cwane, wykorzystają każdą okazję Kary i nagrody też watrto wprowadzić. A najważniejsze to dac dziecku poczucie bezpieczeństwa i zrozumienia, jdenocześnie ekzekwując zasady wczesniej ustalone. 3 latki są baraadzo ogarnięte ![]() I ostatni dzień pracy za mną. Cieszę się, bo jestem wykończona,ale troszkę mu smutno. Przed chwilą oglądałam uwaga na tvn o babice co znęcała się nad dziećmi. No zabiłabym babsztyla
|
|
|
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no, jest plan, że będę dalej pracować - ale nad prywatnymi swoimi sprawami i mężowymi - muszę zrobić kilka stron i jeszcze inne projekciki.Może też skończę program, który pisałam a go olałam Tak skoro mi się tęskni to będę programować. Po za tym: pon,sr,pt o 11 chodzić będę na jogę - 40 minut będę tram jechać ![]() a wt na 17 i czw na 16 chodze na FIT mama zajęcia ![]() Do tego ogromny plan: nauka angielskiego tak tak tak tak, nauczę się nowych słówek i może tej cholernej gramatyki bo z tym mam zawsze kłopociki.Więc jeśli dobrze się zmobilizuję to będę pisac tak często jak do tej pory hihihi , ewentualnie rzadziej chociaż wątpie ![]() ![]() ![]() PIZZA wrociłam od lekarza tak zmęczona, że 1 plan był: sklep i zrobie sałatkę. No ale jednak nie miałam siły. 2 plan: sklep i zrobie pizze w t he r m osiu. no ale nie miałam siły 3 plan: mąż zamówi pizze ![]() i tak oto czekam na pizzermana ![]() ![]() jesu jestem taka głodna jak wilk!!! ZDJĘCIA no ciulowo niewygodnie się tam wrzuca. Ale najprościej dodawać nowe osoby do klubu niż tak jak do grupy tajnej, że musimy się polubić na FB I trzeba pamiętać, że nie każdy ma FB. Co nie zmienia faktu najwygodniej byłoby tam:P każda by sobie na grupie stworzyla swój własny album, i tam dodawałaby foty ![]() Ale póki jest klub to próbujmy się narazie w nim rozgościć z zdjeciami. Proponuję pisać pod zdjęciami a nie w wątku tam. W wątku to tylko TU
|
|
|
#815 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, ja bym musiała z pińtset zdjęć dodać by to miało sens
![]() ja bez makijażu, ja z makijażem - wersja z mojej komórki, ja ze ślubu (no to szau ciau bo obrobione i w ogóle pełna profesja), ja z głupią miną, ja z mądrą miną, ja z lokami, ja z normalnymi włosami .... a tak poważne nie mogę się zdecydować co dodać ![]() PIZZA PRZYSZŁA:P idę jeść, potem się zdecyduje
|
|
#817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla Ciebie i Polinezyjki- gratulacje z okazji ostatniego dnia pracy. Klub- dobry pomysl na wrzucanie zdjec. Nie chce tutaj sie ujawniac z personaliami, cze wizerunkiem. A wrzucanie zdjec dzieci w ogole odpada. Wyslalam juz zapytanie o przyjecie
|
|
#818 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny rumienie sie, tyle komplementow
ale mnie sieklo zmeczenie po obiedzie, musze sobie z pol godzinki posiedziec zanim sie wezme za te kurze... Nogi to mam w ![]() Gratuluje Wam wizyt i duzych dzieciaczkow Kalpana jak milo slyszec ze raczej jednak corcia Polinezyjka na l4, bedzie sie dzialo
Ślub 16.08.2014 ![]() Pawełek 05.04.2016 ![]() Dawidek 31.10.2018 Edytowane przez justyna_fli Czas edycji: 2015-12-10 o 20:38 |
|
|
|
#819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja lubię fotki oglądać także śmiało
|
|
#820 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
. W koncu mam troche czasu niestety syneczek nie dal posiedziec na tabletku do tego gotowanie sprzatanie i jeszcze jazdy 2 h (robie prawko) moj kręgosłup wloła pomocy !
|
#821 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasze brzuszkowe sesje mogłyby się tam znaleźć. Z tym, że usuwanie nieudzielających się z grupy będzie trochę słabe moim zdaniem. Ja często korzystam z aplikacji, a nie zajrzę do klubu bez komputera.. Ale chociaż raz dziennie staram się pooglądać wasze zdobycze i fotki które tu wstawiacie.PS. My dzisiaj na obiad zjedliśmy kebaby ![]() Cytat:
Cytat:
Wiecznie młoda
|
|
#822 |
|
Winter is coming
|
mój chłop mi właśnie oznajmił, że myślał, że taki brzuch jak teraz to będę miała pod koniec
![]() U nas jutro pizza day
|
#823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam 21 tydzień i mają po 300 g. A Twoja już taka duża
|
|
#824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już mojego uświadomiłam żeby liczył sie ze słowami ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
|
|
|
#825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nikt z obcych by jej nie widział. Tylko ta która by ją założyła musiałaby mieć pozostałe w znajomych. Więc ja mogę taką założyć i na priv napiszece mi imię i nazwisko i Was pododaję wtedy do siebie i do grupy zobaczymy siebie nawzajem w różnych okolicznościach na zdj z FB ![]() GGI dziękuję
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące." Kwietniowa Mamusia - Maja Edytowane przez kropcia007 Czas edycji: 2015-12-10 o 21:09 |
|
|
|
|
#826 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też myślałam że to sporo, ale gin mówił że tak akurat![]() Nadrabia, wcześniej wydawało mi się, że jest malutki porównując do tych wszystkich tabelek w internecie i na usg termin był prawie tydzień później niż według om, a teraz termin pokazuje na 4, a termin mam na 10 ![]() Cytat:
A Ty kiedy masz usg? Chyba jakoś pod koniec grudnia, tak?Cytat:
|
|||
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tam wsio ryba, mogę i na fejsie się dodać i tutaj
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła mi paczka używek ciuszków z allegro
i babka mi dała gratis nowe nakładki na cyce, teraz mam 2 opakowania jutro wam pokaże Przemalowalam koszyk na misia z lampy na szaro. Teraz schnie, duzo lepiej wyglada. Jutro robię od nowa, bo tamtą lampę popsulam, a chce tez dodać sznurki w poprzek i musze kokardki zawiązać tez na woreczkach. Zatem robię jakby od nowa, ale juz wszystko wiem co i jak |
|
|
|
#829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zobaczymy w lutym co będzie
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha wrzuciłam moje zdjęcie na rurce
boże ale mi się tęskni za treningiem !!!! Poważnie, od kiedy można trenować po ciąży? ALbo inaczejkiedy mniej więcej będę mieć siłę i ochotę by pójść na godzinkę treningu wieczorem? ![]() A tak to fotki jeszcze: mój makijaż ślubny :d och jakbym ja tak na codzień wyglądała to to by było czadowo zaraz dla kontrastu jeszcze wrzucę zwykłe foto zrobione telefonem ![]() no i moja ulubiona fotka ślubna <3
|
|
#831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#832 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Potem ośrodek dostał czy kupił to stare. No cóż, nfz![]() To jak już będzie ta grupa na fb to dajcie znać. |
||||
|
|
|
#833 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak dołączycie mnie do klubu tutaj dodam tam link do mojego profilu na fb
Wtedy wyslijcie mi zaproszenia i stworzymy sobie tajną grupę na fb
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zartownis hahha ![]() FB VS KLUB jak dla mnie - sprobojmy oba, zobaczymy co nam sie przyjmie a ja tam moge miec was wszystkie na FB tez To lecimy tu i tu ja to tam przynajmniej normalny album zrobie i pokaze wam to zdjecie z tesciowka bo tu tak faktycznie jest troszke dupkowato z dodawaniem zdjec, beda sie mieszac jedno z drugim :P nie da sie tak popodpisywac jak na FB:P
|
|
|
#835 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio zmienilam na zdjecie z 3 kotami hihihihi musze sobie jakies nowe trzasnac cos wymysle ![]() PIZZA boziuniu ale duzo zjadlam! No to teraz to musze jakos to strawic
|
|
|
#837 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
ja też jestem za wypróbowaniem klubu i fb i wyjdzie co wygodniejsze oba mają plusy i minusy
|
|
#838 | |
|
Zadomowienie
|
Patrząc na to co ja ostatnio jem to w sumie można by powiedzieć, ze nie karmie żadnego - chyba że słodycze wliczyć jako pożywienie
Może dlatego takie ciapki małe Muszę to zmienić bo skrzywdzę te dzieciaki jak jeść nie zacznę jak człowiek ![]() Cytat:
|
|
#839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Piękna panna młoda
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie końcówka 23tygodnia. W sobotę zacznę 24. Kurde, mam ochotę iść prywatnie na usg, ale szkoda mi kasy, bo to tylko takie moje widzi mi się
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

duży dzieć już!
niecierpie sie klocic bo maz mi zawsze fochy strzela
i jeszcze co chwile pytanie czy oby na pewno moge mu pomagac malowac...zeby sie Mikiemu nic nie stalo
no chyba to juz przesada nie? Czy mi sie wydaje?

Kary i nagrody też watrto wprowadzić. A najważniejsze to dac dziecku poczucie bezpieczeństwa i zrozumienia, jdenocześnie ekzekwując zasady wczesniej ustalone. 3 latki są baraadzo ogarnięte

ale mnie sieklo zmeczenie po obiedzie, musze sobie z pol godzinki posiedziec zanim sie wezme za te kurze... Nogi to mam w
Kalpana jak milo slyszec ze raczej jednak corcia 
️

oba mają plusy i minusy