![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Mam dzień do bani ale podczytuję Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jak księżna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Kruszynkaa86 łzy od razu cisną mi się na oczy jak czytam takie historie... Najważniejsze, że jesteś silna, bardzo Wam współczuję i widzę, że szybko zobaczysz II kreseczki na teście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Zatem i ja witam
![]() Dziewczyny, zapytam od razu czy normalnym "zjawiskiem" są objawy takie jak ból piersi czy przezroczysta wydzielina kilka dni po @? Kilka - czyli dosłownie 2-3 dni? Z reguły tego typu objawy występują u mnie przed - nie po okresie. Natomiast przy moich baaardzo nieregularnych okresach nie jest możliwe niestety książkowe określenie czy to dni płodne, czy też nie... Nic zasadniczo nie jest możliwe, bo nawet lekarz ma problem z dobraniem odpowiedniego leczenia moich "dolegliwości" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#128 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeśli masz ochotę podaj imię i wiek dopiszmy Cię do naszej listy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Z tym sluzem to nie pomogę bo ja mam ciągle taki sam niezależnie od dnia cyklu. Z piersiami tym bardziej bo nigdy mnie nie bolą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Lidka 27 lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Witamy kolejną staraczke
![]() Z tym sluzem to nie pomogę bo ja mam ciągle taki sam niezależnie od dnia cyklu. Z piersiami tym bardziej bo nigdy mnie nie bolą ![]() Rety... zazdroszczę braku bolących piersi ![]() Co do mnie - staramy się od września - póki co, bezskutecznie. Mam 27 lat i niestety tysiąc problemów. Od zawsze miałam nieregularne @, jeszcze przed ukończeniem 18 lat zaczęłam leczenie pod tytułem: antykoncepcja, i tak przez blisko 6 lat jak nie więcej. W tzw. międzyczasie doszło PCOS, wole guzkowe tarczycy, a ostatnio torbiele w jajnikach i piersi. Jednym słowem - wszystko przeciwko mnie. Przerobiłam już kilku lekarzy właśnie po to, by móc zacząć starania. Niestety ostatnio - właśnie od jesieni - wszystko pokomplikowało się jeszcze bardziej, bowiem doszły nieregularne @ w trakcie brania leków wywołujących okres, cały plan działania i leczenie diabli wzięli, bo zamiast odstawiać jedne leki i zacząć kolejne okazało się, że mam brać nadal to co dostałam. Oczywiście wyniki badań hormonalnych też nie są w normie, więc tylko słyszę o kolejnych możliwych problemach z zajściem w ciążę ![]() Obecnie przyjmuję leki ziołowe - jako terapię zastępczą dla leczenia hormonalnego, do tego suplementy diety, witaminy i cóż - staramy się, ale bez większych postępów. ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Niestety niczego nie mogę być pewną - objawy wskazywały na @, co prawda była mniej obfita, krwawienie skończyło się po 1 dniu, później 2 dni plamienia i kolejny dzień, dwa nieco bardziej obfite. Natomiast nie jest to pierwsza tego typu @, więc przypuszczam, że można to nazwać miesiączką, na plamienie wydaje mi się zbyt obfite. |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przeźroczysta wydzielina, może jakaś infekcja? ![]() Dziś miałam test, w czwartek rozmowa i wreszcie coś ruszy z tym kursem niemieckiego uff ![]() ![]() O piesku marzymy bardzo, jednak właściciel mieszkania zażyczył sobie sporą kwotę za to, żeby się zgodził ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Infekcja raczej odpada, ale przy wizycie u ginekologa będę mogła to potwierdzić - oczywiście jak się do niego dostanę. Co do pieska - pierwszy raz spotykam się z koniecznością opłaty za chęć posiadania psa w mieszkaniu... Też chciałam, właściwie chcę, ale charakter pracy spowodowałby tylko brak czasu dla psinki, więc może za jakiś czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też cały dzień padał deszcz... Cytat:
![]() Cytat:
Rety... zazdroszczę braku bolących piersi ![]() Co do mnie - staramy się od września - póki co, bezskutecznie. Mam 27 lat i niestety tysiąc problemów. Od zawsze miałam nieregularne @, jeszcze przed ukończeniem 18 lat zaczęłam leczenie pod tytułem: antykoncepcja, i tak przez blisko 6 lat jak nie więcej. W tzw. międzyczasie doszło PCOS, wole guzkowe tarczycy, a ostatnio torbiele w jajnikach i piersi. Jednym słowem - wszystko przeciwko mnie. Przerobiłam już kilku lekarzy właśnie po to, by móc zacząć starania. Niestety ostatnio - właśnie od jesieni - wszystko pokomplikowało się jeszcze bardziej, bowiem doszły nieregularne @ w trakcie brania leków wywołujących okres, cały plan działania i leczenie diabli wzięli, bo zamiast odstawiać jedne leki i zacząć kolejne okazało się, że mam brać nadal to co dostałam. Oczywiście wyniki badań hormonalnych też nie są w normie, więc tylko słyszę o kolejnych możliwych problemach z zajściem w ciążę ![]() Obecnie przyjmuję leki ziołowe - jako terapię zastępczą dla leczenia hormonalnego, do tego suplementy diety, witaminy i cóż - staramy się, ale bez większych postępów. ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Niestety niczego nie mogę być pewną - objawy wskazywały na @, co prawda była mniej obfita, krwawienie skończyło się po 1 dniu, później 2 dni plamienia i kolejny dzień, dwa nieco bardziej obfite. Natomiast nie jest to pierwsza tego typu @, więc przypuszczam, że można to nazwać miesiączką, na plamienie wydaje mi się zbyt obfite.[/QUOTE] Biedna.... Pewnie masz poczucie, że problemy się tylko piętrzą, co? Mam nadzieję, że się uda na przekór wszystkim Twoim dolegliwościom!!! Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Niestety niczego nie mogę być pewną - objawy wskazywały na @, co prawda była mniej obfita, krwawienie skończyło się po 1 dniu, później 2 dni plamienia i kolejny dzień, dwa nieco bardziej obfite. Natomiast nie jest to pierwsza tego typu @, więc przypuszczam, że można to nazwać miesiączką, na plamienie wydaje mi się zbyt obfite.[/QUOTE]
Biedna.... Pewnie masz poczucie, że problemy się tylko piętrzą, co? Mam nadzieję, że się uda na przekór wszystkim Twoim dolegliwościom!!! My przy 3 mieszkaniach wynajmowanych mieliśmy w umowie zakaz jakichkolwiek zwierząt. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Tak, poczucie piętrzenia się co chwila nowych problemów jest okropne ![]() Za to patrzenie na koleżanki - młodsze czy starsze, które zachodzą w ciąże od tak za 1 podejściem, jest tak dołujące, że szkoda gadać... Na dodatek często jest to wpadka. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Witam nowe staraczki
![]() A ja mam kroliczka i tez lubi spac na lozku z nami ![]() A w domu rodzinnym zawsze byl pies i tez spal ze mna i to na mojej poduszce ![]()
#137 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Też ostatnio o tym myślałam, ze taka jest niestety "sprawiedliwość.." Cytat:
![]() zjedz coś słodkiego! ![]() A ja jutro idę do gina. Ciekawe, czy mi zleci jakieś badania... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Hehe to tak namieszał, że wiem tylko, ze owulacja była między 14 a 21 dc 😊 jak nam się nie uda na złoty strzał to idę na monitoring cyklu, nezmiernie jestem ciekawa w którym dniu pęka pęcherzyk 😞 Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Monika0185 a mogę wiedzieć jaki wiesiołek bierzesz i ile razy dziennie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=monika0185;54093315]Ja miałam króliczka, dążył 8 lat, był taki kochany, nauczył się biegać do kuwety, spał sobie na fotelu w nocy 😊 uwielbiam króliki 😊
![]() I tez biega do kuwety a w klatce wogole jej nie zamykam. Caly czas ma pokoj do dyspozycji ![]() Chcialam sie zapisac do mojego ginekologa. Kazal mi przyjsc dopiero po 6 miesiacach po poronieniu zeby pomyslec o badaniach. Dzis tam dzwonie i dowiaduje sie ze na emeryture poszedl. Dobrze ze juz zaczelam sie rozgladac za innym.
#142 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny,
melduję się po wizycie u gina: to już 11t3d ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Kciuki za nową pracę! I fajnie czytać, żętycę z Was ma takie cudne zwierzaki i tak je kocha ![]() Cytat:
Biedna.... Pewnie masz poczucie, że problemy się tylko piętrzą, co? Mam nadzieję, że się uda na przekór wszystkim Twoim dolegliwościom!!! My przy 3 mieszkaniach wynajmowanych mieliśmy w umowie zakaz jakichkolwiek zwierząt. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Tak, poczucie piętrzenia się co chwila nowych problemów jest okropne ![]() Za to patrzenie na koleżanki - młodsze czy starsze, które zachodzą w ciąże od tak za 1 podejściem, jest tak dołujące, że szkoda gadać... Na dodatek często jest to wpadka.[/QUOTE] No właśnie. Zapomniałam Wam jeszcze opowiedzieć mojej historii z weekendu. Bylismy na urodzinach kolegi TŻ i jego żona...pogratulowała mi...ciąży. Jakieś nieporozumienie poszło po znajomych i... taka sytuacja. Strasznie jej potem było głupio, przecież to nie jej wina, ale jak wróciliśmy do domu to pękłam i popłakałam się. Jakoś tak mi się przykro zrobiło... ![]() Cytat:
Ja też często o tym myślę... Cytat:
Dzięki, a dla Was duuuużo zdrówka!!! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#145 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zdrówka aż do samego rozwiązania życzę ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
![]()
Kasmina gratulacje
![]() Ja sana nie mam zbyt dobrego humoru dzisiaj:/ juz od sierpnia bardzo chce zajsc w ciaze , a po dzisiejszym dniu w pracy chcialabym naprawde bardzo bardzo mocno. Jeden lekarz w pracy mnie gnebi, ja tez jestem lekarzem, robie okulistyke. On juz od trzech lat robi specke a ja jestem od poltorej miesiaca i sie na mnie wyzywa;( bo on wie wiecej i ma do mnie pretensje, ze ja nie wiem tego co on. Najpierw mowi zebym zrobila cos a potem przychodzi i podniesionym tonem albo krzyczy ze czegos nie zrobilam o czym nic nie mowil. dzisiaj sie kilka razy poplakalam w pracy jak nikt nie widzial;( Edytowane przez aska8999 Czas edycji: 2016-01-11 o 18:35 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Witam się w nowym wątku
![]() U nas znowu źle, dzisiaj przyszła @ ![]() Dziewczyny, umówiłam się na wizytę do gin na za tydzień i chcę już iść z wynikami badań, żeby nie tracić czasu. Co zrobić? Tsh, ft3, ft4, prolaktynę? Coś jeszcze? Martwi mnie, że mam krótką fazę lutealną (9 dni) i chyba tu może być pies pogrzebany... |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Współczuję, ale mam nadzieję, że wytrzymasz i nie będziesz musiała znosić takiego zachowania długo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.