|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Sunshine pewnie lekarz chce Cie położyć zebys faktycznie odpoczywala bo wiadomo jak to w domu, caly dzien sie nie leży a to ważne przy rozpulchnionej szyjce.
Cos gorąc ostatnio tu w temacie szpitali, mam nadzieje ze ja jutro nie usłyszę na wizycie ze tez mam się położyć. Kejka malzon czuwa i mimo ze nie chce tego pokazac po sobie to sie o Ciebie troszczy badz ta dobra i wyciągnij rękę pierwsza
|
#3452 |
|
Wtajemniczenie
|
Poli no to rzeczywiscie niezle z mezem
Ja z kolei z tych, ktorzy dra ryja jak cos wku^wi i potok slow w strone drugiej osoby z tym ze zawsze konczylo sie placzem i fochem obu stron- na krotko. I po ostatnim obiecalam sobie ze tak byc nie moze bo mi Mikolaj na tym cierpi. A zachowujac sie tak jak teraz to raczej zbyt wiele nie odczuwa zlego..wbrew pozorom jestem spokojna i jakos sobie funkcjonuje ![]() Ciazowy kalafior to w Twoim przypadku malo powiedziane ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Tabaska nie wyciagne reki dopoki mnie nie przeprosi
|
#3453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja odkąd zaczął sie kilka miesięcy temu temat o skaracanych szyjkach to zaczęłam leżeć. No wiecznie leże mam już takie wrażenie i chyba to mnie ratuje że nic sie nie dzieje złego. |
|||
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na konturowaniu to się kochana nie znam :P Mój makijaż trwa z 5 minut i polega na rozsmarowaniu podkładu, przelecenie czarną konturówką oczu i pomalowaniu rzęs :P Nigdy nie miałam cierpliwości ani zdolności do malowania się ![]() Oj dziewczyny, co wy macie z tymi szyjkami!
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooooooo Matko!! znowu nie fajne nowiny kurka. Mam nadzieję że Cię położą do szpitala i będzie ok wytrzymacie jeszcze w dwupaku
|
|
|
#3456 |
|
Rozeznanie
|
Kejka Ty uparciuchu
ja kiedys tez tak moglam, dlugo sie nie odzywac, ale teraz juz sobie nie wyobrazam, max 2 godziny i nie daje rady![]() Sunshine Trzymaj się! Co z naszymi szyjami? Ja to mam nadzieje, że z tydzien na wizycie usłysze, że moja juz jest twarda i zamknieta Biore luteine, moze pomoze cos..A co w ogóle oznacza ta rozpulchniona/miękka szyjka? że może zacząć się rozwarcie, poród? czy co? |
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
POLI pobiłaś kalafiora ciążowego nas wszystkich
|
|
#3458 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chodze normalnie,ale powoli już i sie nie chce. U drzwi moich stoi 9 miesiąc Cytat:
W Sephorze z rabatem np - 20%, a często sa to wychodzi ta sama cena. Jeśli znasz sprzedawcę , wiesz,że to 100% oryginał i lubisz bawić się w konturowanie, bierz
|
|||
|
|
|
#3459 |
|
Zadomowienie
|
Gosiaczek Kalpana wasz opis mnie powalił
Za☠☠☠isty! ![]() Kejka zgodzę się ale zaraz po zaaplikowaniu biegnę do kibelka aby zdążyć co do milczenia to podziwiam! Ja bym nie wytrzymała ![]() Sunshine będziesz pod dobrą opieka!
|
#3460 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dawno nie byłam na tej stronie
|
|
|
#3462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy nie podróba, wkleiłem przykładowe chodzi mi o to, czy leoiej kredki, czy paletka czy ktore bo nie robiłam tego nigdy-wiec nie wiem czy to polubię...wyglada fajnie. Od czego zaczynałaś? Ja myslalam aby to rozprowadzać beauty blenderem -lubię go Smashbox jest w sephorze? Ja dostaje rabaty od nich ciagle, pewnie na dzien kobiet bedzie albo na dzien matki to sobie kupie. Tylko od czego zacząć ![]() Cholera spałam w dzien i teraz mi sie nie chce maz chrapie, Hanka chrapie...i jak tu zasnąć
|
|
|
|
|
#3463 |
|
Raczkowanie
|
Poli
Pośmiałam się z Twoich tekstów do brata W ciąży nasza błyskotliwość zdecydowanie słabsza ![]() Męża mam podobnego. Nie obrażam się nigdy, bo on nie wiedziałby, że jesteśmy pokłóceni
|
|
|
|
#3464 |
|
Raczkowanie
|
Apropo zagubionych skarpetek
http://m.kwejk.pl/obrazek/2590205/pralka.html Myślicie że prawdziwe.? http://m.kwejk.pl/obrazek/2590329/ale-piekny.html Czuję się niedoedukowana: http://m.kwejk.pl/obrazek/2589679/one-gryza.html Edytowane przez NetaC Czas edycji: 2016-02-25 o 22:16 |
|
|
|
#3465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pudrem raz dwa i już. Do tego pigmentacja i trwałość warta swojej ceny. Kolory rewelacyjne, bez podtonów czeronych plus wydajność, że ho ho Jesli masz kogoś znajmoego w sephorze to może udzieli ci rabatu pracowniczego. Na Smashbox mają 40 %
|
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Poli Twój kalofior jest niesamowity
Sunshine teraz Ty? Kurcze, od jakiegoś czasu, co i rusz któraś ma jakieś problemy, zaczynam się bać wizyty u gina. Kejka czasem warto przeciaągnąć focha. Mój mnie też dzisiaj wkurzył na sam wieczór. Chciał zażartowqć ale mu nie wyssło, ja coś odpowiedziałam, on odwrócił się dupskiem w łóżku z fochem i stwierdził po chwili, że ja o byle co się obrażam Neta nie wiem czy kot prawdziwy ale jest boski. |
|
|
|
#3467 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, które przyjmują luteine - mówil wam gin do którego tygodnia będziecie go brać?
|
#3468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Co niedziele słyszę że do kościoła nie idę i mi zawsze coś dolega i się migam żeby nie iść. Byłam 2 tygodnie temu to godzinę ledwo wystalam z nogi na nogę skakalam, krzyż bolał, noga drętwiała ani kleknąć ani kucnąć nie idzie a już nie mówię o wstaniu, duszności,slabości. Nikt ci miejsca nie ustąpi ani stare mohery(bo to one przeważnie miejsca siedzące okupują) ani chłopy siedzące przy wejściowych drzwiach bo słabi przecież i jeszcze na sobotnich procentach. W tamtą niedziele chciał na gorzkie żale a potem na msze iść no ja się nie piszę 2 godziny jak bocian stać.
|
|
#3469 |
|
Raczkowanie
|
Do tego zimno pewnie w kościele.
Trzeba się upominać o miejsce. Podejść niech ustapia. A nie. Jeszcze by się im głupio zrobiło. Co do kota serio mega *.* |
|
|
|
#3470 |
|
Raczkowanie
|
Mi mówił że jest miękka i zrobiło się rozwarcie.
|
#3471 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym w kościele nie wystala tyle czasu, powinnaś zrobic mu nauczkę i zostawić w jego rękach gotowanie obiadu i zajmowaniem sie praniem i prasowaniem, teraz im bliżej terminu to powinien rozumieć ze coraz ciężej nam, w końcu dźwigamy masę dodatkowych kilogramów. Ehh niektórym facetom przydałaby sie solidna szkola zycia
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3473 |
|
Raczkowanie
|
U mnie tez. Jak mówiłam że boli to pytał czy czasem nie przesadzam. Ciągnął mnie za sobą bo za wolno szlam i się dziwił co tak wolno.
Babcia kazała chodzić i mówiła że lenia mam a nie. A teraz wychodzi ze jednak nie przesadzalam bolało i nie mogłam chodzić ale mnie zmuszali nie chciałam wychodzić na totalnego lasera. A teraz znów jestem w szpitalu i miesiąc mam unieruchomienia jak nie w szpitalu to w domu. Przynajmniej teraz widzą że ja nie przesadzam. Przecież to w cale nie jest wygodne pokonywać trasę co kiedyś zajelaby 10 min w 30 albo więcej... |
|
|
|
#3474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Sunshine - w sumie masz 5 tyg do TP więc luzik, nie stresuj się. odpoczywaj w szpitalu. Tak jak dziewczyny piszą, w domu byś wiecznie coś robiła więc szpital to dobra opcja.
Może to głupio i dziwnie zabrzmi, ale ucieszyłabym się gdybym po wtorkowej wizycie gin kazał by iśc do szpitala Nosz kuzwa już fizycznie nie daję rady 24h na dobę przy niespełna 2 latce a tż jak mu o urlopie powiedziałam to zaczął pier***** że jak teraz weźnie to już braknie mu na wakacje a l4 nie będzie brac sratatata. Jak kuźwa porządnej awantury nie zrobię to się nie idzie dogadac. On pracując za granica o 19 już gówno robi za przeproszeniem a ja się bujam z usypianiem dziecka do 22:30 ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3475 |
|
Wtajemniczenie
|
Sunshine , Smarrita
|
#3476 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No jakbym o sobie czytala do mnie tez z pretensjami, ze chodzę i sprzątam i gotuje, ale jak o cos prosiłam to z łaski wielkiej robił albo w ogole, a sierść sie walała po całej chałupie. Wszystkiego palcem nie pokaże. O odkurzenie auta prosiłam od listopada, az sama sie za to wzięłam, bo prawie przykleić sie mozna było i potem wyrzuty ze robie, ehh. Teraz nie robie nic ale tez widze ze on sie przejął i sprzata kościół tez musiałam odpuścić, bo goraco mi było i niedobrze, a zeby usiąść to pol godziny wczesniej juz musiałam sie stawić... ale moj nie chodzi wiec mnie nie goni. Ustępowanie miejsca tez jest niezle, byłam ostatnio z mama w szpitalu, ludu pod gabinetem mnostwo, ustalam i stoję, wszyscy udają ze nie widza, a najlepsze było jak naprzeciwko mnie siedziała para ok 50l. i facet wyszedł do kibelka to babka na jego miejscu torebkę postawiła, żebym mu miejsca nie zajela Haha, żałosne..Cytat:
Ja mam brac do następnej wizyty i to tylko przez ta moja szyje.. Dzwoniłam dzis do SR i zajęcia sie od 1 marca zaczynaja, nie wiem czy mam isc, ale godzina mi chyba noe zaszkodzi jak posiedzę co? |
||
|
|
|
#3477 |
|
Wtajemniczenie
|
a miałam jeszcze napisac że marcówki nieźle się z porodami rozkręcają. Dziś jedna z 11 marca urodziła
|
|
|
|
#3478 |
|
Raczkowanie
|
Noż ☠☠☠☠a chyba mnie rozniesie od środka. Powiedział żebym spakowała wszystko do szpitala bo on dopiero przyjedzie do mnie w niedziele po południu chyba że będę wiedziała że wyjdę w poniedziałek to już w niedziele nie będzie przyjeżdżał bo się nie opłaca to załatwi transport swojego brata który nie robi to mnie odbierze ze szpitala a on pojedzie do pracy. Ja się pytam co zamierza w sobotę takiego robić że nie da rady a on że musi oblać nowe auto brata i obronę mgr i pępkówkę szwagierki a jak jestem w domu teraz na wylocie to się nie da bo musi być trzeźwy jakby trzeba było do szpitala jechać .
|
#3479 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Biore... juz nie wiem ile tygodni, chyba łącznie z 25 ![]() i nic nie mówił o zaprzestaniu, wiec chyba do końca będę sobie wciskać te tabsy w Bożenę ![]() Cytat:
A co on sie tak z tym kościołem uparł??! No wiecie co... Lepiej faktycznie idź do tego szpitala, przynajmniej będziesz miała spokój! Kejka--- uparta z Ciebie sztuka jaki masz znak zodiaku? ![]() BARANY--- wiecie, ze większość naszych Skarbów bedzie spod znaku barana? To mega fajny znak, porządni i pracowici ludzie
|
|
|
#3480 |
|
Zadomowienie
|
O matulu. . Mojego męża na sentymenty wzięło
zachodze do jego biura a ten ogląda NASZE WESELE i płacze
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

i mimo ze nie chce tego pokazac po sobie to sie o Ciebie troszczy
Ja z kolei z tych, ktorzy dra ryja jak cos wku^wi i potok slow w strone drugiej osoby z tym ze zawsze konczylo sie placzem i fochem obu stron- na krotko. I po ostatnim obiecalam sobie ze tak byc nie moze bo mi Mikolaj na tym cierpi. A zachowujac sie tak jak teraz to raczej zbyt wiele nie odczuwa zlego..wbrew pozorom jestem spokojna i jakos sobie funkcjonuje 
ale napisalam max 10 minut

Trzymaj się! Co z naszymi szyjami? Ja to mam nadzieje, że z tydzien na wizycie usłysze, że moja juz jest twarda i zamknieta

no u mnie nigdy tak nie było wiec naprawdę podziwiam.... ALe uparciuchy z Was obojga....

maz chrapie, Hanka chrapie...i jak tu zasnąć
Pudrem raz dwa i już. Do tego pigmentacja i trwałość warta swojej ceny. Kolory rewelacyjne, bez podtonów czeronych plus wydajność, że ho ho 
i nic nie mówił o zaprzestaniu, wiec chyba do końca będę sobie wciskać te tabsy w Bożenę