![]() |
#301 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek plotkowy perfumowy:)
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Chyba zrobię powtórne testy cesarzowej skoro tak zachwalacie na wiosnę, mialam odlewkę kiedyś i jakoś mnie nie zachwyciła.
Wymiana perfumowa - czerwiec 2021 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281859 Edytowane przez wgn Czas edycji: 2016-03-06 o 19:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
a hybrydy czymś się różnią od żelowych w kwestii zniszczeń? bo też piłować trzeba z tego co wiem od koleżanek pracowych ...
Kupiłam w rossmanie zestaw wibo incredible gel: bazę, lakier własciwy i top coat. Malowałam dwa razy i widzę, że gdyby nie te nędzne końcówki moich paznokci to lakier wytrzymałby tydzień bez zarzutu - zresztą i tak nie jest zle, jedynie na samych końcach poodpryskiwał po paru dniach, a połysk był cały czas. Lolka koralowa to najlepsza z wszystkich lolit dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Podczytuję od początku wątek, ale nie było jak wbić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;56915541]Hybryd nie trzeba piłować, bo odmaczają się w acetonie (można ewentualnie odepchnąć patyczkiem). Widocznie koleżanki używały tanich pseudohybryd.
Podczytuję od początku wątek, ale nie było jak wbić ![]() Ja uzywam Semilaca i jestem bardzo zadowolona ![]()
#305 |
Wtajemniczenie
|
Kupiłam Lolkę koralową, jako że lubię inne Lolki i niestety, ale na mnie nie układa się ładnie
![]() ![]() Nigdy nie miałam hybryd, parę razy się zbierałam, żeby zrobić, ale w końcu się nie decydowałam ![]() ![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;56915541]Hybryd nie trzeba piłować, bo odmaczają się w acetonie (można ewentualnie odepchnąć patyczkiem). Widocznie koleżanki używały tanich pseudohybryd.
Podczytuję od początku wątek, ale nie było jak wbić ![]() o moczeniu w acetonie też coś mówiły, może to mi się pomieszało... Jak mnie jeszcze kiedys najdzie na profesjonalnie zrobione pazury, to najpierw poszukam dobrego fachowca, niekoniecznie najbliżej domu ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() 2. i słusznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Podczytuję od początku wątek, ale nie było jak wbić ![]() Trza było mnie w morde strzelić , zanim łeb by mi wskoczył z powrotem na miejsce, to Ty zyskałabyś parę sekund na wbicie ![]() Dziewczyny ja uciekam. Jutro do pracy, zmęczona jestem dzisiejszym nicnierobieniem....nie chcę do ludzi jutro warczeć, trza sobie od rana uśmiech od jednego, do drugiego ucha przykręcić .... Branoc ![]()
#308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Podczytuję od początku wątek, ale nie było jak wbić ![]() ![]() Cytat:
![]() W ciemno trochę się bałam brać. Cytat:
![]() Ja jeszcze posiedzę. Coś mi się poprzestawiało. Zawsze padałam o 22, teraz siedzę do 12-ej, 1-ej. Co prawda śpię potem do wpół do ósmej ![]() A ja mam jeszcze ochotę Rosabotanicę albo Florabotanicę potestować. Może akurat na wiosnę by się któraś nadała. Znacie? ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- ![]()
![]() |
#311 |
Zadomowienie
|
chciałam chłodny blond, bo mam średniobrązowe odrosty, a dostałam piękną pomarańczowo-żółtą jajecznicę
![]() ![]() dobranoc wszystkim ![]() Edytowane przez SensualSeduction Czas edycji: 2016-03-06 o 21:18 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Obiecuję, że następny mój post już będzie o perfumach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Rozeznanie
|
Zobacz na minuta.pl!
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
#316 |
Zadomowienie
|
ja z szybkim, perfumeryjnym pytaniem: kupowała któraś Queen of Hearts na pachnij.pl/Lemur_24 na allegro? bo coś mi nie tak pachnie, gorzko-alkoholowo i zastanawiam się, czy nos mi się popsuł czy jednak zepsute dostałam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja z takim szybkim pytaniem
![]() ![]()
#318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
![]() Miałam kiedyś hybrydy, pierwsze 2 razy byłam zachwycona. A za trzecim razem paznokcie łamały mi się zaraz za opuszkiem :/ chociaż na co dzień są bardzo twarde i mocne. Wróciłam do zwykłego lakieru. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Dzieńdoberek w poniedziałek - i a piać od nowa tydzień się kręcić zaczyna
![]() Coś źle spałam. W szyję coś mi wlazło i boli ![]() Co do paznokci to ja mam specyficzny kształt - łopatkowate. Może najpierw pójdę do kosmetyczki nieco sobie obejrzy moje pazury i coś zaproponuje, bo sama już nie wiem... A ja dziś pachnę sobie próbką Cherry in the Air ... i jest radośnie, żywo i słodkawo. Czuję się jakbym miała 20 lat mniej ![]() Propozycje dla mnie na wiosenne zapachy - dla mnie, zaznaczam ponownie ![]() - Zen White Heat ( no ja cały czas o tym, bo .mmmmm daje mi dawkę pozytywnej energii) - Coco Mademoiselle edp - Eclat D'Arpege - Eclat De Fleurs - Armani Diamonds Rose - Cesarzowa - DKNY Eau Fresh So Intense - Alien Extraordinaire - Nowy Anioł Cukrowy 2016, który ma podobno lada moment sie pojawić....i spróbuję go zdobyć ![]() Takie tam.... małe moje wiosenne pragnienia , najchętniej wszystkie ![]() Pozdróweczki , miłego dnia ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-03-07 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgłaszam sie ![]() Witam w poniedziałek...strasznie nie chce mi sie iść do pracy, stresuje sie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry poniedzialkowo, znad kawy ;-)
Tez dzis kiepsko spalam, jakies dziwne sny mnie meczyly pol nocy. Podczytywalam przez likend ale cos weny zabraklo zeby napisac. W temacie wiosennych to moje chciejstwa sa nastepujace Boss Femme Versense Rozane diamenty ( w ciemno ![]() Eclat d'arpege - do rozwazenia w kwestii podszywania sie pod Mame ![]() I teges to chyba tyle na razie. A testowo probkowo to ogarnac ktore chance jest ![]() Szakszuka nie znam wszystkiego ale wybralabym chance albo mademoiselle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#324 |
Raczkowanie
|
Aha nigdy nie mialam zeli hybryd ani tipsow, kusily mnie jedynie hybrydy ale ostatecznie zreygnowalam w obawie o zniszczenia ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;56919561]Dla mnie hybrydy to jedyny sposób na zapuszczenie ich poza opuszek. Normalnie są cienkie jak papier, szybko się łamią i rozdwajają, a z hybrydą jakoś trzyma. Żadnych problemów przez nie też nie miałam, ale mam je robione ok. raz na miesiąc i zawsze jest przerwa. Następnym razem tak zrobię ![]() Obiecuję, że następny mój post już będzie o perfumach ![]() Mi się trochę poprawił stan paznokci po olejowaniu i boję się zaprzepaścić. Już normalny lakier dobrze na nie nie wpływa. Idę na dwa wesela w czerwcu, to może zaryzykuję i zrobię ![]() ![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
||
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że nadal Cię męczy Hearts. Nic gorzko-alkoholowego w nim nie czułam, chętnie bym przetestowała Twoją flaszkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#328 | ||||
Zakorzenienie
|
Bry s rana
![]() Cytat:
![]() Dokładnie tak, ja sama robię hybrydy od roku i nie mam zniszczonych ale też nie mam kiepskich lakierów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2016-03-07 o 16:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
Czy L'artisanowa mandarynka jest już nie do dostania?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A co to za japoński sposób? ![]() Chyba spróbuję tych hybryd, skoro tak zachwalacie ![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." Edytowane przez chouette_ Czas edycji: 2016-03-07 o 15:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.