Wątek plotkowy perfumowy:) - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-14, 16:32   #691
Małgosia791
spin doctor

Dot.: Wątek plotkowy perfumowy:)

A tak z innej zupełnie beczki-pokażę Wam mojego chomcia. Wczoraj sprzątałam mu klatkę i wyjęłam, a on sobie zasnął w takiej pozycji Musiałam z godzinę dziada tak trzymać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20160313_172407.jpg (54,9 KB, 42 załadowań)
Stary 2016-03-14, 16:37   #692
ktrznn
Raczkowanie

nie znam Rusha

a ja siedzę sobie i pachnę Musc Maori jeśli ktoś nie zna, a chciałby pachnieć najprawdziwszą mleczną czekoladą to polecam

a z perfumami w tym miesiącu stopuję, chyba, że trafi sie jakaś oczekiwana rozbiórka za to leci do mnie paczuszka z Douglasa, a w niej róż, ciekawe ile przyjdzie mi na nią poczekać...
ktrznn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 16:37   #693
Luzia
Zakorzenienie

słodziak

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 16:52   #694
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Małgosia791 Pokaż wiadomość
A tak z innej zupełnie beczki-pokażę Wam mojego chomcia. Wczoraj sprzątałam mu klatkę i wyjęłam, a on sobie zasnął w takiej pozycji Musiałam z godzinę dziada tak trzymać
Ojej jaki słodki

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Aż sobie powąchałam Rush z próbaska. I jak kiedyś mnie odrzucało, to teraz wącham nadgarstek.
Ależ mi się gust zmienia!!

Teraz tak myślę, że cat deluxe dla dziewczyny, a Rush dla pani
Rush ale 2 to moja miłość

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 16:53   #695
Małgosia791
spin doctor

Cytat:
Napisane przez ktrznn Pokaż wiadomość

a z perfumami w tym miesiącu stopuję, chyba, że trafi sie jakaś oczekiwana rozbiórka za to leci do mnie paczuszka z Douglasa, a w niej róż, ciekawe ile przyjdzie mi na nią poczekać...
Zamawiałam ze 3 razy i zawsze szła góra 2 dni
Stary 2016-03-14, 16:54   #696
itaka
DobraRada-NieGłaszczGada.

GG do itaka

Cytat:
Ale świetny
Lubię
Świnki morskie też lubię, koty i psy i ogólnie - miałam kiedyś iść na weterynarię

Moja koleżanka już by wrzeszczała i się wzdrygała, nie lubi chomików , twierdzi, że jej się to z myszami kojarzy . Ona sama mi też się z myszą kojarzy, ma specyficzną urodę i chyba kompleksy z tym związane .....

Małgoś lepiej, żeby czarownica jaga go nie widziała, bo gdzieś tu się chwaliła, że ma 3 koty....

B
ądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...

Fragrantica

Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976
itaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 17:01   #697
Małgosia791
spin doctor

Dziękuję w imieniu chomika

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-14, 17:06   #698
robinson
Zadomowienie

Cytat:
słoooodziak
Cytat:
Napisane przez ktrznn Pokaż wiadomość
nie znam Rusha

a ja siedzę sobie i pachnę Musc Maori jeśli ktoś nie zna, a chciałby pachnieć najprawdziwszą mleczną czekoladą to polecam
słoooodziak (jedyny zapach gdzie bób tonka mi nie przeszkadza a wręcz fajnie podkręca zapach)
Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Ojej jaki słodki

Rush ale 2 to moja miłość
słoo... no nie tym razem O tak 2 fajna jest, lubię je baaardzo. Idę polecić jako zapach na wiosnę
Stary 2016-03-14, 17:09   #699
itaka

GG do itaka

Mi jakoś z Rush oraz Rush 2 - nie po drodze. W jednym i drugim czuję jakąś plastikową ciężkawą nutę.... gdyby ją wyjąć zapach byłby dla mojego nosa całkiem ok, ale niestety .....

B

Fragrantica

Stary 2016-03-14, 17:27   #700
robinson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez itaka Pokaż wiadomość
Mi jakoś z Rush oraz Rush 2 - nie po drodze. W jednym i drugim czuję jakąś plastikową ciężkawą nutę.... gdyby ją wyjąć zapach byłby dla mojego nosa całkiem ok, ale niestety .....
Eee bo się opakowaniem zasugerowałaś
A poważnie to o ile w klasycznym Rush faktycznie tez coś takiego czuję to w Rush 2 już nie, w ogóle zauważyłam że niektóre zapachy stricte owocowe lub owocowo-kwiatowe na kimś ładnie się układają a na mnie czasem lubią się hmm.. skwasić? ale te z dodatkiem piżma już nie, piżmo tak ładnie wygładza te ostre nuty, wyciąga i uspokaja zapach, moja skóra o wiele lepiej je przyjmuje i ładnie eksponuje. A w Rush 2 mamy i moje ukochane porzeczki i piżemko i nawet konwalia tu nie morduje. Ach idę sobie aż niuchnąć
Stary 2016-03-14, 17:31   #701
itaka

GG do itaka

Cytat:
Napisane przez robinson Pokaż wiadomość
Eee bo się opakowaniem zasugerowałaś
A poważnie to o ile w klasycznym Rush faktycznie tez coś takiego czuję to w Rush 2 już nie, w ogóle zauważyłam że niektóre zapachy stricte owocowe lub owocowo-kwiatowe na kimś ładnie się układają a na mnie czasem lubią się hmm.. skwasić? ale te z dodatkiem piżma już nie, piżmo tak ładnie wygładza te ostre nuty, wyciąga i uspokaja zapach, moja skóra o wiele lepiej je przyjmuje i ładnie eksponuje. A w Rush 2 mamy i moje ukochane porzeczki i piżemko i nawet konwalia tu nie morduje. Ach idę sobie aż niuchnąć
Nie chodzi o opakowanie, chociaż w przypadku 2 jest .....nieco hmm.... tandetne...

Jest jakaś nuta wspólna dla obydwu Rush , która mi nie podchodzi....miałam jeden i drugi i nie mogłam się przekonać....

Ja właśnie czuję jakąś kwiatową bardzo ciężką nutę i ona mnie przydusza I to własnie ją kojarzę z plastikiem .

Przy czym na kimś mogę ten zapach wąchać, to na mnie on tak dziwnie rozkwita

B

Fragrantica

Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2016-03-14 o 17:34

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-14, 19:02   #702
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Słodkawo . Kwiatowo-owocowo, ale faktycznie puszyście i ciepło. Jak puszysty wąż boa zawinięty wokół ramion . Tu muśnie, tam muśnie, robi się miło, ciepło i przyjemnie.
Czuć frezję - przez chwilę. Czuć też pazur, ostrzejszą nutę, przyprawy, która po chwili odchodzi w dal i jest jakby brzoskwiniowo-kwiatowo.

Raczej z gatunku eleganckich, ale nie jest mocno ciężki, jest irytujący dla otoczenia, bo wiele osób pytało czym pachnę i kazało sobie pokazać buteleczkę

Pudrowe, sporo słodyczy.

Może być , niech będzie sampelek

A skoro pytasz to przypomniałabym sobie Cesarzową po Twojej fragrantice widzę, że masz , czy mogę też liczyć na testową kroplę ?

Mam ów Cat Deluxe, jest jakieś 13 ml/15 z kartonikiem, ale nie moge znaleźć pomopnika - przepadł w czeluściach szafy - wytrzymasz ten brak kićki?
Bo moja szafa to jak w Narnii.. - już nie znajdziesz, ale w inny świat wleziesz i do tych czasów już nie wrócisz , wolę nie ryzykować , bo chcę w tym wymiarze Ważkę przetestować
No na serio ten wątek to zuooo, już mam kolejne chciejstwo, którego nie znam(Cat Deluxe), przez Was popadnę w całkowite uzależnienie i wyląduję na wątku odwykowym.

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
No przecudnej urody Pan Chomciu, jest śliczny, moje koty hmmm, też pewnie by im się spodobał.
Ale jaki oswojony , że tak zasnął w dłoniach Pańci nie chcąc wracać do swojego domku.

I am a WarriorZ

czarownica jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 19:05   #703
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica jaga Pokaż wiadomość
No na serio ten wątek to zuooo, już mam kolejne chciejstwo, którego nie znam(Cat Deluxe), przez Was popadnę w całkowite uzależnienie i wyląduję na wątku odwykowym.
Fajnie, że się kusimy nawzajem bo przynajmniej wiadomo na co trzeba zwrócić uwagę

Dziewczyny ile macie flaszek? tak mnie to zaciekawiło w kwestii odwykowej właśnie

Stary 2016-03-14, 19:09   #704
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym wybrała wysłanie 1 ml maciupeńkiego próbaska Ważki do itaki, w ramach dobrego uczynku , ehem
Zdobyłaś?

Cytat:
Dahlię

Mój mąż kiedyś powiedział, że Sensuous mu pachnie mopem do podłogi
Dahlia jest mi najbliższa właśnie Choć może ustrzelę 2 flaszki, co by mieć 2 nowości

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Fajnie, że się kusimy nawzajem bo przynajmniej wiadomo na co trzeba zwrócić uwagę

Dziewczyny ile macie flaszek? tak mnie to zaciekawiło w kwestii odwykowej właśnie
Ja po spakowaniu Mony waniliowej która poszła na all mam okrągłą 10-tkę flach dumnie stojących na toaletce
Stary 2016-03-14, 19:09   #705
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Ja mam mało póki co:
Angel edp, Angel edt, Kenzo słoń, Lokita Lempicka, Angel Innocent, Flowerbomb edt, LVEB edp
Ostatecznie nie jest ze mną chyba jeszcze najgorzej pod względem uzależnienia.

I am a WarriorZ

Stary 2016-03-14, 19:17   #706
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam mało póki co:
Angel edp, Angel edt, Kenzo słoń, Lokita Lempicka, Angel Innocent, Flowerbomb edt, LVEB edp

Miałam kiedyś Lolitę.Ostatnio mocno za nią zatęskniłam i pewnie jesienią zapoluję. Bo na teraz i tak za ciężka.
Najchętniej bym teraz kupowała ciężkie zapachy, ale wygrywa rozsądek - zaraz będzie gorącooo...

Testuje właśnie nadgarstkowo świeżo przybyłą 19 pudre od Chanela. Całkiem przyjemna na wiosnę, taka elegancka świeżość :tak: czuć irysa i piżmo. Tylko coś mi się wydaje, że z projekcją kiesko, ale to przetestować globalnie muszę.

Edytowane przez Luzia
Czas edycji: 2016-03-14 o 19:21
Stary 2016-03-14, 19:26   #707
itaka

GG do itaka

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Zdobyłaś?

Dahlia jest mi najbliższa właśnie Choć może ustrzelę 2 flaszki, co by mieć 2 nowości

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Ja po spakowaniu Mony waniliowej która poszła na all mam okrągłą 10-tkę flach dumnie stojących na toaletce
Ano - pewnie Luzia podeśle mi wyciśnięty płatek kosmetyczny, którym owinie atomki przy przepsikiwaniu z głównej flaszki.... wsadzę sobie w niego nosa i będę wciągać ....dobre i to

Cytat:
Ja mam mało póki co:
Nie jest tak źle, za to jaaaakie te flachy masz - pozazdrościć

Ja mam to co w moim wątku + Chanel Chance Eau Vive, + Eclat D'Arpege ( ale o niego bardzo prosi jedna z koleżanek z pracy więc chyba pójdzie w dobre ręce) + Eclat D'Arpege Perles, Angel Eau Sucree 2015, Black Opium EDT, LVEB Florale, jakieś 2 zapachy Oriflame + pewnie jakieś inne pachnące drobiazgi, które po jakimś czasie znajdę w szafie,a o których teraz nie pamiętam. WIĘCEJ FLASZEK NIE PAMIĘTAM, ZA WSZYSTKIE SERDECZNIE DZIĘKUJĘ, raczej nie żałuję

B

Fragrantica

Stary 2016-03-14, 19:26   #708
wgn
Zakorzenienie

Wieczorowo

Tak się zasugerowałam wczoraj, że dzisiaj Wazką pachnę od rana. I wszystko byłoby super hiper ale przy okazji macania flachy uswiadomiłam sobie że one są 75mililitrowe i oczywiście włączył mi się sygnał alarmowy, ze dwie flachy to moze za mało i trzeba więksy zapas poczynić

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość

Zazdroszczę Ci bezczelnie, jakoś nie umiem się ograniczyć , mieć 10 przemyslanych flakonów byłoby idealnie

Itek, przegrzebałam wszystkie pudła i nie mam nowego pustego atomka, znaczy pusty mam ale uzywany.
Nie zamówię jednego bo się nie opłaca a 20stu tym bardziej bo zaraz mnie skusi, żeby jakąś flachę rozebrać. Tak źle i tak niedobrze
Stary 2016-03-14, 19:34   #709
itaka

GG do itaka

Cytat:
Napisane przez wgn Pokaż wiadomość
Wieczorowo

Tak się zasugerowałam wczoraj, że dzisiaj Wazką pachnę od rana. I wszystko byłoby super hiper ale przy okazji macania flachy uswiadomiłam sobie że one są 75mililitrowe i oczywiście włączył mi się sygnał alarmowy, ze dwie flachy to moze za mało i trzeba więksy zapas poczynić

Zazdroszczę Ci bezczelnie, jakoś nie umiem się ograniczyć , mieć 10 przemyslanych flakonów byłoby idealnie

Itek, przegrzebałam wszystkie pudła i nie mam nowego pustego atomka, znaczy pusty mam ale uzywany.
Nie zamówię jednego bo się nie opłaca a 20stu tym bardziej bo zaraz mnie skusi, żeby jakąś flachę rozebrać. Tak źle i tak niedobrze
Spoko , już załatwiam Ważkę innymi drogami Przy okazji może się uda sprawić komuś radość

B

Fragrantica

Stary 2016-03-14, 19:38   #710
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Dziewczyny ten Cat Deluxe to już przestali produkować? Bo obczaiłam na szybko w necie a tam tylko 15ml widzę i brak innych pojemności, tak dziwnie trochę.

I am a WarriorZ

Stary 2016-03-14, 19:48   #711
itaka

GG do itaka

A nie wiem...... możliwe.... bo ja kiedyś kupiłam w drogerii stacjonarnej moje 15 ml
Pamiętam, że były też i 30-stki, ale jakiś rok temu to było.
Ostatnio jeśli już 30 ml to też widzę w gablocie ,ale Cat Deluxe At Night....

Ej....Chanel Eau Tendre coraz bardziej mi się podoba, właśnie odkryłam, że koszulka mi nim pachnie.....wącham na jednej ręce Eau Vive iczuję letnie cytrusy, na drugiej Eau Tendre i czuję słodycz z kwiatami i kwaskiem, wołam koleżankę pigwę " chodź pigwusiu kochana, ugryź, potraktuj goryczką..." - schowała się franca gdzieś w ciemności, boi się czy co....coraz bardziej się jednak do Eau Tendre przekonuję

Aaaale mi się spać chce, godzina młoda ale ja stara baba, oczy mi się same zamykają....może ciśnienie spada,więc zaraz Was pożegnam....jutro przed 6 wstać trzeba.... nie cierpię wstawania jak jeszcze pełnej wiosny i słońca z rana nie ma......

B

Fragrantica

Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2016-03-14 o 19:50
Stary 2016-03-14, 20:02   #712
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:

Ej....Chanel Eau Tendre coraz bardziej mi się podoba, właśnie odkryłam, że koszulka mi nim pachnie.....wącham na jednej ręce Eau Vive iczuję letnie cytrusy, na drugiej Eau Tendre i czuję słodycz z kwiatami i kwaskiem, wołam koleżankę pigwę " chodź pigwusiu kochana, ugryź, potraktuj goryczką..." - schowała się franca gdzieś w ciemności, boi się czy co....coraz bardziej się jednak do Eau Tendre przekonuję
Musze częściej eau Tendre używać na wiosne/lato. Mam wiosenne zapachy ale ich nie doceniam i wciąż nowe szukam

Stary 2016-03-14, 21:55   #713
czarownica jaga
Wtajemniczenie

O, Itaka już poszła spać, bo nic nie pisze

I am a WarriorZ

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-15, 03:32   #714
Małgosia791
spin doctor

Cytat:
Napisane przez wgn Pokaż wiadomość
Wieczorowo

też tak mam Swego czasu stało u mnie 8 flaszek Coco Mademoiselle w różnych pojemnościach
Cytat:
Dziewczyny ten Cat Deluxe to już przestali produkować? Bo obczaiłam na szybko w necie a tam tylko 15ml widzę i brak innych pojemności, tak dziwnie trochę.
W moim Rossmanie stoją wszystkie pojemności, ale cena śmiesznie wysoka-prawie 80zł za 15ml

Edytowane przez Małgosia791
Czas edycji: 2016-03-15 o 03:50
Małgosia791 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-15, 05:33   #715
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
O, Itaka już poszła spać, bo nic nie pisze

Fajnie, że jest ten wątek, bardzo go polubiłam i nie dziwię się, że Itaka tak się tu udziela. Poza tym lubię ją czytać

---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ----------

Cytat:
też tak mam Swego czasu stało u mnie 8 flaszek Coco Mademoiselle w różnych pojemnościach

W moim Rossmanie stoją wszystkie pojemności, ale cena śmiesznie wysoka-prawie 80zł za 15ml
To musiał być widok

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-15, 06:36   #716
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość

Fajnie, że jest ten wątek, bardzo go polubiłam i nie dziwię się, że Itaka tak się tu udziela. Poza tym lubię ją czytać

---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ----------

To musiał być widok
Mnie się też bardzo podoba, kiedyś przymierzałam się do scent bar, ale nie mam śmiałości wbijać się pomiędzy ludzi, którzy znają się ze sobą już dobrze i długo. Mają swoje tematy itd. Tak, Itaka ma zabawny styl pisania, ale i pozostałe dziewczyny są przemiłe i nawet tworzą wątki zakupowe jak się ma ochotę jakąś odlewkę sobie sprawić.

I am a WarriorZ

Stary 2016-03-15, 07:39   #717
itaka

GG do itaka

Ano dzieńdoberek wtorkowo

Śnieg! Kurtka co to ma być??? Po wczorajszym pięknym słońcu, po wiosennych radosnych trelach ptaszków, którym w końcu ciepło się w pupcie zrobiło - dzisiaj u mnie śniegiem sypnęło, chłodem powiało ojjjjjj

No poszłam wczoraj, bo zaczęła mnie mocno boleć głowa i już bym się nawet na czytaniu nie skupiła.

I dzisiaj przeczytałam co o mnie tu pisałyście, jest mi bardzo miło, ale ja z kolei czekam zawsze aż ktoś się odezwie, bo uwielbiam Was czytać
WSZYSTKIE jesteście cudowne i poczytuję Was i się uśmiecham nawet jak nie jestem zalogowana ( hah co się rzadko zdarza), nawet jak nic nie mówię, bo nie mam ochoty ( co zdarza się jeszcze rzadziej), zawsze czekam na ruch w tym wątku
A już ostatnie rozmowy i doprowadzenie do rozbiórki ( w której nie dane mi było wziąć udziału ) były dla mnie hitem ( Kroplę Ważki i tak będę miała )

I ja TU zostaję, tu jest moje mieeeeeeejsce, tu mam swój ciasny ale właaasny kątttt......( następny swój kąt znajdę zapewne w psychiatryku, w pokoju bez klamek )

Wąchałyście może DKNY Be Desired?
Mam próbkę w torebce i właśnie uraczyłam kroplą nadgarstek. No mimo całej sympatii dla DKNY ( i kiszonego ogórasa w Be Delicious), no dziwne są...ładne, z jednej strony nawet potrafią momentami ująć za serce, ale na mojej skórze wyziera z nich kwiat z rozgniecioną łodyżką, wtopiony w metal. I to metal zimny, ostry , o nieregularnych brzegach.
Ktoś zna ten zapach, czy tylko moja skóra go tak dziwnie odbiera? Ładny i dziwaczny zarazem...

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Musze częściej eau Tendre używać na wiosne/lato. Mam wiosenne zapachy ale ich nie doceniam i wciąż nowe szukam
No widzisz Ja dzisiaj znowu Tendre na sobie i znowu pigwa mnie nie gryzie, a głaszcze i łaskocze jedynie

Tendre jest zapachem bardzo wiosennym - używaj
A przecież masz Alienka Extraordinaire - też wiosenno/letni

B

Fragrantica

Stary 2016-03-15, 07:47   #718
dixi
Zakorzenienie

GG do dixi

Dzień dobry ano śnieeeg tak nam się ostatnimi laty porobiło że od pazdziernika do kwietnia podobny typ pogody dobrze że choć dzień dłuższy...
u mnie tylko koty były rano zadowolone, wypadły na balkon i kopały w tym śniegu jak szalone, nagle w tył zwrot i z prędkością swiatła na kaloryferek
ja tu z doskoku raczej wpadam, przelecę, czasem coś napiszę i wypadam do obowiązków pracowych, południu domowych, a wieczorem też różnie bywa - tysiąc rzeczy do ogarnięcia na kompie i z tego wszystkiego wyłączam i idę spać
Pachnę dziś Ditą Erotique, to chyba będzie mój signature scent w zastępstwie nieodżałowanej Kashminy, przynajmniej dopóki się flaszka nie skończy - bo tez wycofana oczywiście...

i spadam do szefa na dywanik
dixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-15, 07:53   #719
IwBond
Wtajemniczenie

Hej zimowo

A wczoraj takie ładne słoneczko u mnie było, nałożyłam nawet kurtkę skórzaną i tak się już wiosennie poczułam. No ileż można czekać

I ja cieszę się bardzo z tego wątku, chociaż póki co, wpadam z doskoku, poczytam, podołuję się ile zapachów nie znam, o których tu piszecie i zmykam do pracy, żeby się przed świętami wyrobić.

Ale równo pisałyśmy z Dixi i posty wyszły podobne
Miałam też o swoich kotełkach napisać, jakie zdziwione były dzisiejszym śniegiem. Prawie tak, jak ja

Szukam korka do Poisona 100 ml w starej wersji - owalny flakon

Edytowane przez IwBond
Czas edycji: 2016-03-15 o 07:56
IwBond jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-15, 08:40   #720
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
O wow Ja nie mam zapasów z żadnego flakonika Lubisz chomikować- stąd zwierzątko chomik! Ale jestem dobrym detektywem

Cytat:
Ano dzieńdoberek wtorkowo

Śnieg! Kurtka co to ma być??? Po wczorajszym pięknym słońcu, po wiosennych radosnych trelach ptaszków, którym w końcu ciepło się w pupcie zrobiło - dzisiaj u mnie śniegiem sypnęło, chłodem powiało ojjjjjj

No poszłam wczoraj, bo zaczęła mnie mocno boleć głowa i już bym się nawet na czytaniu nie skupiła.

I dzisiaj przeczytałam co o mnie tu pisałyście, jest mi bardzo miło, ale ja z kolei czekam zawsze aż ktoś się odezwie, bo uwielbiam Was czytać
WSZYSTKIE jesteście cudowne i poczytuję Was i się uśmiecham nawet jak nie jestem zalogowana ( hah co się rzadko zdarza), nawet jak nic nie mówię, bo nie mam ochoty ( co zdarza się jeszcze rzadziej), zawsze czekam na ruch w tym wątku
A już ostatnie rozmowy i doprowadzenie do rozbiórki ( w której nie dane mi było wziąć udziału ) były dla mnie hitem ( Kroplę Ważki i tak będę miała )

I ja TU zostaję, tu jest moje mieeeeeeejsce, tu mam swój ciasny ale właaasny kątttt......( następny swój kąt znajdę zapewne w psychiatryku, w pokoju bez klamek )

Wąchałyście może DKNY Be Desired?
Mam próbkę w torebce i właśnie uraczyłam kroplą nadgarstek. No mimo całej sympatii dla DKNY ( i kiszonego ogórasa w Be Delicious), no dziwne są...ładne, z jednej strony nawet potrafią momentami ująć za serce, ale na mojej skórze wyziera z nich kwiat z rozgniecioną łodyżką, wtopiony w metal. I to metal zimny, ostry , o nieregularnych brzegach.
Ktoś zna ten zapach, czy tylko moja skóra go tak dziwnie odbiera? Ładny i dziwaczny zarazem...

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

No widzisz Ja dzisiaj znowu Tendre na sobie i znowu pigwa mnie nie gryzie, a głaszcze i łaskocze jedynie

Tendre jest zapachem bardzo wiosennym - używaj
A przecież masz Alienka Extraordinaire - też wiosenno/letni
Też się zdziwiłam tym śniegiem! a nie dalej jak wczoraj pisałam, że nie dane mi będzie nacieszyć się ważką bo już idzie ładna pogoda, tjaa
Mam jeszcze kilka wiosennych zapachów, ale ja mam chęć poznawania nowych więcej i więcej już się oszukuje i mamie i bratowej podrzucam to co mi się znudziło ale jakoś nie narzekają

Cytat:
Napisane przez dixi Pokaż wiadomość
Dzień dobry ano śnieeeg tak nam się ostatnimi laty porobiło że od pazdziernika do kwietnia podobny typ pogody dobrze że choć dzień dłuższy...
u mnie tylko koty były rano zadowolone, wypadły na balkon i kopały w tym śniegu jak szalone, nagle w tył zwrot i z prędkością swiatła na kaloryferek
ja tu z doskoku raczej wpadam, przelecę, czasem coś napiszę i wypadam do obowiązków pracowych, południu domowych, a wieczorem też różnie bywa - tysiąc rzeczy do ogarnięcia na kompie i z tego wszystkiego wyłączam i idę spać
Pachnę dziś Ditą Erotique, to chyba będzie mój signature scent w zastępstwie nieodżałowanej Kashminy, przynajmniej dopóki się flaszka nie skończy - bo tez wycofana oczywiście...

i spadam do szefa na dywanik
Powodzenia na dywaniku!

z doskoku czy nie, ważne że wpadasz!

Zapytam o ten balkon, masz wychodzące koty?
Teraz się przeprowadziłam do mieszkania w bloku, 4 piętro i balkon jest niezabudowany i zastanawiam się jak ugryźć sprawę z futrami. Moje są niewychodzące i na razie nie otwieram przy nich balkonu, ale nie wiem co zrobić jak będzie ciepło.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości