![]() |
#691 |
spin doctor
|
Dot.: Wątek plotkowy perfumowy:)
A tak z innej zupełnie beczki-pokażę Wam mojego chomcia. Wczoraj sprzątałam mu klatkę i wyjęłam, a on sobie zasnął w takiej pozycji
![]() ![]()
#692 |
Raczkowanie
|
nie znam Rusha
![]() a ja siedzę sobie i pachnę Musc Maori ![]() ![]() a z perfumami w tym miesiącu stopuję, chyba, że trafi sie jakaś oczekiwana rozbiórka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
słodziak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#695 |
spin doctor
|
Zamawiałam ze 3 razy i zawsze szła góra 2 dni
#696 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Cytat:
![]() Lubię ![]() Świnki morskie też lubię, koty i psy i ogólnie - miałam kiedyś iść na weterynarię ![]() Moja koleżanka już by wrzeszczała i się wzdrygała, nie lubi chomików , twierdzi, że jej się to z myszami kojarzy . Ona sama mi też się z myszą kojarzy, ma specyficzną urodę i chyba kompleksy z tym związane ..... ![]() Małgoś lepiej, żeby czarownica jaga go nie widziała, bo gdzieś tu się chwaliła, że ma 3 koty....
![]() |
#697 |
spin doctor
|
Dziękuję w imieniu chomika
![]()
#698 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() słoo... no nie tym razem ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
|
Mi jakoś z Rush oraz Rush 2 - nie po drodze. W jednym i drugim czuję jakąś plastikową ciężkawą nutę.... gdyby ją wyjąć zapach byłby dla mojego nosa całkiem ok, ale niestety .....
![]()
#700 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A poważnie to o ile w klasycznym Rush faktycznie tez coś takiego czuję to w Rush 2 już nie, w ogóle zauważyłam że niektóre zapachy stricte owocowe lub owocowo-kwiatowe na kimś ładnie się układają a na mnie czasem lubią się hmm.. skwasić? ale te z dodatkiem piżma już nie, piżmo tak ładnie wygładza te ostre nuty, wyciąga i uspokaja zapach, moja skóra o wiele lepiej je przyjmuje i ładnie eksponuje. A w Rush 2 mamy i moje ukochane porzeczki i piżemko ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
|
Cytat:
Jest jakaś nuta wspólna dla obydwu Rush , która mi nie podchodzi....miałam jeden i drugi i nie mogłam się przekonać.... ![]() Ja właśnie czuję jakąś kwiatową bardzo ciężką nutę i ona mnie przydusza ![]() Przy czym na kimś mogę ten zapach wąchać, to na mnie on tak dziwnie rozkwita ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-03-14 o 17:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#702 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
![]() Ale jaki oswojony , że tak zasnął w dłoniach Pańci nie chcąc wracać do swojego domku. ![]()
![]() |
#703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny ile macie flaszek? tak mnie to zaciekawiło w kwestii odwykowej właśnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#705 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam mało póki co:
Angel edp, Angel edt, Kenzo słoń, Lokita Lempicka, Angel Innocent, Flowerbomb edt, LVEB edp Ostatecznie nie jest ze mną chyba jeszcze najgorzej pod względem uzależnienia. ![]()
#706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam kiedyś Lolitę.Ostatnio mocno za nią zatęskniłam i pewnie jesienią zapoluję. Bo na teraz i tak za ciężka. Najchętniej bym teraz kupowała ciężkie zapachy, ale wygrywa rozsądek - zaraz będzie gorącooo... Testuje właśnie nadgarstkowo świeżo przybyłą 19 pudre od Chanela. Całkiem przyjemna na wiosnę, taka elegancka świeżość :tak: czuć irysa i piżmo. Tylko coś mi się wydaje, że z projekcją kiesko, ale to przetestować globalnie muszę. Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2016-03-14 o 19:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam to co w moim wątku + Chanel Chance Eau Vive, + Eclat D'Arpege ( ale o niego bardzo prosi jedna z koleżanek z pracy więc chyba pójdzie w dobre ręce) + Eclat D'Arpege Perles, Angel Eau Sucree 2015, Black Opium EDT, LVEB Florale, jakieś 2 zapachy Oriflame + pewnie jakieś inne pachnące drobiazgi, które po jakimś czasie znajdę w szafie,a o których teraz nie pamiętam. WIĘCEJ FLASZEK NIE PAMIĘTAM, ZA WSZYSTKIE SERDECZNIE DZIĘKUJĘ, raczej nie żałuję ![]()
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Wieczorowo
![]() Tak się zasugerowałam wczoraj, że dzisiaj Wazką pachnę od rana. I wszystko byłoby super hiper ale przy okazji macania flachy uswiadomiłam sobie że one są 75mililitrowe i oczywiście włączył mi się sygnał alarmowy, ze dwie flachy to moze za mało i trzeba więksy zapas poczynić ![]() Cytat:
![]() ![]() Itek, przegrzebałam wszystkie pudła i nie mam nowego pustego atomka ![]() Nie zamówię jednego bo się nie opłaca a 20stu tym bardziej bo zaraz mnie skusi, żeby jakąś flachę rozebrać. Tak źle i tak niedobrze ![]()
![]() |
#709 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ten Cat Deluxe to już przestali produkować? Bo obczaiłam na szybko w necie a tam tylko 15ml widzę i brak innych pojemności, tak dziwnie trochę.
![]()
#711 |
|
A nie wiem...... możliwe.... bo ja kiedyś kupiłam w drogerii stacjonarnej moje 15 ml
![]() Pamiętam, że były też i 30-stki, ale jakiś rok temu to było. Ostatnio jeśli już 30 ml to też widzę w gablocie ,ale Cat Deluxe At Night.... Ej....Chanel Eau Tendre coraz bardziej mi się podoba, właśnie odkryłam, że koszulka mi nim pachnie.....wącham na jednej ręce Eau Vive iczuję letnie cytrusy, na drugiej Eau Tendre i czuję słodycz z kwiatami i kwaskiem, wołam koleżankę pigwę " chodź pigwusiu kochana, ugryź, potraktuj goryczką..." - schowała się franca gdzieś w ciemności, boi się czy co....coraz bardziej się jednak do Eau Tendre przekonuję ![]() Aaaale mi się spać chce, godzina młoda ale ja stara baba, oczy mi się same zamykają....może ciśnienie spada,więc zaraz Was pożegnam....jutro przed 6 wstać trzeba.... nie cierpię wstawania jak jeszcze pełnej wiosny i słońca z rana nie ma...... ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-03-14 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Wtajemniczenie
|
O, Itaka już poszła spać, bo nic nie pisze
![]()
![]() |
#714 | ||
spin doctor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2016-03-15 o 03:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Zakorzenienie
|
![]() Fajnie, że jest ten wątek, bardzo go polubiłam i nie dziwię się, że Itaka tak się tu udziela ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#717 | |
|
Ano dzieńdoberek wtorkowo
![]() Śnieg! Kurtka co to ma być??? Po wczorajszym pięknym słońcu, po wiosennych radosnych trelach ptaszków, którym w końcu ciepło się w pupcie zrobiło - dzisiaj u mnie śniegiem sypnęło, chłodem powiało ojjjjjj ![]() No poszłam wczoraj, bo zaczęła mnie mocno boleć głowa i już bym się nawet na czytaniu nie skupiła. I dzisiaj przeczytałam co o mnie tu pisałyście, jest mi bardzo miło, ale ja z kolei czekam zawsze aż ktoś się odezwie, bo uwielbiam Was czytać ![]() WSZYSTKIE jesteście cudowne i poczytuję Was i się uśmiecham nawet jak nie jestem zalogowana ( hah co się rzadko zdarza), nawet jak nic nie mówię, bo nie mam ochoty ( co zdarza się jeszcze rzadziej), zawsze czekam na ruch w tym wątku ![]() A już ostatnie rozmowy i doprowadzenie do rozbiórki ( w której nie dane mi było wziąć udziału ![]() ![]() ![]() I ja TU zostaję, tu jest moje mieeeeeeejsce, tu mam swój ciasny ale właaasny kątttt......( następny swój kąt znajdę zapewne w psychiatryku, w pokoju bez klamek ![]() Wąchałyście może DKNY Be Desired? Mam próbkę w torebce i właśnie uraczyłam kroplą nadgarstek. No mimo całej sympatii dla DKNY ( i kiszonego ogórasa w Be Delicious), no dziwne są...ładne, z jednej strony nawet potrafią momentami ująć za serce, ale na mojej skórze wyziera z nich kwiat z rozgniecioną łodyżką, wtopiony w metal. I to metal zimny, ostry , o nieregularnych brzegach. Ktoś zna ten zapach, czy tylko moja skóra go tak dziwnie odbiera? Ładny i dziwaczny zarazem... ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tendre jest zapachem bardzo wiosennym - używaj ![]() A przecież masz Alienka Extraordinaire - też wiosenno/letni ![]()
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() u mnie tylko koty były rano zadowolone, wypadły na balkon i kopały w tym śniegu jak szalone, nagle w tył zwrot i z prędkością swiatła na kaloryferek ![]() ja tu z doskoku raczej wpadam, przelecę, czasem coś napiszę i wypadam do obowiązków pracowych, południu domowych, a wieczorem też różnie bywa - tysiąc rzeczy do ogarnięcia na kompie i z tego wszystkiego wyłączam i idę spać ![]() Pachnę dziś Ditą Erotique, to chyba będzie mój signature scent w zastępstwie nieodżałowanej Kashminy, przynajmniej dopóki się flaszka nie skończy - bo tez wycofana oczywiście... ![]() i spadam do szefa na dywanik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Wtajemniczenie
|
Hej zimowo
![]() ![]() A wczoraj takie ładne słoneczko u mnie było, nałożyłam nawet kurtkę skórzaną i tak się już wiosennie poczułam. No ileż można czekać ![]() I ja cieszę się bardzo z tego wątku, chociaż póki co, wpadam z doskoku, poczytam, podołuję się ile zapachów nie znam, o których tu piszecie ![]() Ale równo pisałyśmy z Dixi i posty wyszły podobne ![]() Miałam też o swoich kotełkach napisać, jakie zdziwione były dzisiejszym śniegiem. Prawie tak, jak ja ![]()
Edytowane przez IwBond Czas edycji: 2016-03-15 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam jeszcze kilka wiosennych zapachów, ale ja mam chęć poznawania nowych ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
z doskoku czy nie, ważne że wpadasz! ![]() Zapytam o ten balkon, masz wychodzące koty? Teraz się przeprowadziłam do mieszkania w bloku, 4 piętro i balkon jest niezabudowany i zastanawiam się jak ugryźć sprawę z futrami. Moje są niewychodzące i na razie nie otwieram przy nich balkonu, ale nie wiem co zrobić jak będzie ciepło. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.