![]() |
#661 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Dot.: Wątek plotkowy perfumowy:)
Zamiast trzymać pustostan gębowy, można zapełnić paszcze korkami od flaszek, ewentualnie miniaturkami
![]() Już sobie wyobrażam, jak łyskam z ósemki złotym korasem od escady elixira http://i.iperfumy.pl/view/4/escada/e...dp10_04__6.jpg a w miejscu jedynek dumnie szczerzę miniaturki starych wersji limitek, one mają akurat idealny kształt... https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...486c4db7ba.jpg
#662 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Cytat:
Ja myślę ,że jeszcze efektowniej w miejscu wyrwanych przednich prezentowałyby się próbki o poj. 1,5 ml..... ![]() Do woboru, do koloru, taki zlot i tyle próbek...... ![]() Gdyby która zechciała niuchnąć to proszę bardzo - tylko "pyk" - zdjęte, niuchnięte i "pyk" - nasadzone z powrotem na swoje miejsce ![]() ... Powiem Wam...że dzisiaj , po tych paru godzinach....Chanel Eau Tendre na mnie zaczęło się układać całkiem całkiem..... pigwa się znudziła i polazła gryźć gdzie indziej, pozostały kwiaty i lekka słodycz... podoba mie się....może nawet w tej fazie bardziej niż Chance Eau Vive....
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-03-14 o 12:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
dobra dobra, róbta sobie jaja...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z tą flaszką to nie głupi pomysł ![]() Myślę nad Dahlia Divin EDT, Cesarzowa albo EL Sensuous ![]() ![]()
![]() |
#666 | |
|
Cytat:
![]() Nie no - na razie jeszcze nikogo nie kuszę, przymierzam się, bo może jutro wściekła pigwa w Tendre do mnie wróci i zostawię sobie Eau Vive ![]() Ale przyzmierzam się myślami do wstawienia do watku, może się kto chętny na Eau Vive znajdzie ![]() Tęsknię za Alienem Extraordinaire, coraz bardziej go pragnę, chcę.....gdzie tam święta, gdzie tam premia....ja już go chcę ... ![]()
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś pachnę Alienem i jest ![]() Powąchałam przed chwilą w Rossmannie Cat Deluxe od Naomi, bosh.. jak mi się kiedyś podobały te perfumy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 | ||
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() I zobaczę ......jak tak dalej pójdzie to może Eau Tendre wygra nawet konkurencję letnią , kto wie ![]() Obydwa zapachy są śliczne, a Eau Tendre bez tej wściekłej pigwy jest na mojej skórze nawet lepsze,... zobaczym jutro ![]() Pachniesz Alienem klasycznym czy Extraordinaire?
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-03-14 o 13:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
extraordinaire
![]() ![]() Ja bym chciała jeszcze jakiś fajny szypr na wiosnę i będę szczęśliwa ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A wiesz, że ważka już do mnie leci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | ||
|
Cytat:
![]() A tym pierwszym i ostatnim zdaniem znęcasz się nade mną, co? ![]() Nie no spoko, ja wiele teraz wytrzymam, skorupę i skórę jak na gadzinę przystało to mam twardą, zaczekam aż się kiedy może na jakim zlocie spotkamy ![]() ![]() Moja lista marzeń zaczyna powoli się układać w logiczną i spójną . Podstawowe chciejstwo na dzień dzisiejszy to Alien Extraordinaire, następnie Ważka . Eau Vive było na liście, ale już mam ![]() Natomiast Eau Tendre chyba zazdrosne się zrobiło i z tym moim Eau Vive w szranki stanęło. Dzisiaj, w tej chwili, coraz bardziej mi się Tendre podoba, ale nie wiem czy jutro przebije cytruski z Eau Vive.... Niech walczą ![]() A i jeszcze Miracle mnie coś kusić zaczyna i sama siebie nie poznaję.... przecież ja nigdy kwiatowych zapachów nie lubiłam, a teraz mój nos psikusa mi robi ? (No najwyższy czas, może normalnieje!) ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
Może ktoś się zlituje i mi chociaz 1 ml podeśle ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Czy ja wyczuwam jakąś aluzję ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
|
Nie, no co Ty, ja tak tylko sobie....brzęczę.......no bo wiesz, jest takie przysłowie "uderz w stół"....
![]() No przecież, że aluzja, masz całe 35 ml, jeden mogłabyś poświecić dla koleżank itaki, która JUŻ JEST TWOJĄ NAJLEPSZĄ KOLEŻANKĄ ! ![]() Ja nie wiem....piszę i piszę i mi coś posty zżera. Wcześniej napisałam, ze ja zwolenniczką szyprów nie jestem, ale.....Miss Dior Eau Fraiche na mnie się właśnie takim szyprem wiosennym z kwiatami układa..... ![]() Cat Deluxe Naomi - pisałaś wcześniej - mam w szafie jakieś 12 ml/15.... w szafie, zapomniane, z zeszłego roku..... może.....chcesz......może ?
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-03-14 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
spin doctor
|
itaka
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() Mój mąż kiedyś powiedział, że Sensuous mu pachnie mopem do podłogi ![]()
![]() |
#675 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podeślij mi adres na priva moja najlepsza koleżanko wizażowa ![]() Nie wiem czy chcę ![]() Cytat:
![]() Najlepsze w tej ważce jest to, że nie znamy ale pragniemy ![]() ![]() Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2016-03-14 o 14:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Wtajemniczenie
|
Heh, myślałam, że Ty znasz te perfumy
![]() ![]() Fajnie, że już Ważka leci, to znaczy, że do mnie niedługo też dotrze. ![]()
#677 | |
|
Cytat:
![]() Na 500+ się nie załapię - starszy ma właśnie ukończone 18 lat więc tak jakbym jedno dziecię miała ![]() Luzia - to byyyło wczoraj/dzisiaj, dawno i nieprawda, poza tym byłaś po 1 flaszce i nie pamiętasz, fakty mylisz itd ![]() Wrócę z pracy adresik podeślę, sprawdzę ile Cat Deluxe mam i na serio mówię - na pewno więcej niż 10 ml tam jest więc w ramach rewanżu podeślę jeśli Cat Deluxe jeśli Ci się podoba ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-03-14 o 14:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje, że jutro/pojutrze z rana wyśle. Wtedy to pt byś miała ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Wtajemniczenie
|
Jak pachnie ten luksusowy kot? Bo mam 3 i żaden z nich nie wydziela zapachu luksusu
![]()
#680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja go odbieram jako taki puchaty zapach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Itako, jak pachnie Cat Deluxe? ![]()
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a puchatość to dla mnie np. Kenzo Amour ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#685 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czuć frezję - przez chwilę. Czuć też pazur, ostrzejszą nutę, przyprawy, która po chwili odchodzi w dal i jest jakby brzoskwiniowo-kwiatowo. Raczej z gatunku eleganckich, ale nie jest mocno ciężki, jest irytujący dla otoczenia, bo wiele osób pytało czym pachnę i kazało sobie pokazać buteleczkę ![]() Pudrowe, sporo słodyczy. Cytat:
![]() A skoro pytasz to przypomniałabym sobie Cesarzową po Twojej fragrantice widzę, że masz , czy mogę też liczyć na testową kroplę ? ![]() Mam ów Cat Deluxe, jest jakieś 13 ml/15 z kartonikiem, ale nie moge znaleźć pomopnika - przepadł w czeluściach szafy - wytrzymasz ten brak kićki? Bo moja szafa to jak w Narnii.. - już nie znajdziesz, ale w inny świat wleziesz i do tych czasów już nie wrócisz , wolę nie ryzykować , bo chcę w tym wymiarze Ważkę przetestować ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-03-14 o 15:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zdarzają się i ładne ![]()
![]() |
#687 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() ![]() Cat Deluxe jest bardzo podobny do Rush, ale bez tej plastikowej nuty i jeszcze słodszy.
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2016-03-14 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cesarzową mówisz, da się zrobić ![]() Ale spoko wyśle Ci bez tego cat deluxe bo przecież nie będziemy wymieniać sampli za flakonik ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- [QUOTE=Małgosia791;5733296 6 Cat Deluxe jest bardzo podobny do Rush, ale bez tej plastikowej nuty i jeszcze słodszy.[/QUOTE] W sumie jak się teraz nad tym zastanawiam to faktycznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To czekaj, mam inną propozycję w związku z Cat Deluxe ,ale z nią to już na PW polecę ![]() Na razie suszę paznokcie , świeżo polakierowałam i źle mi się nimi stuka po klawiaturze ![]() Jestem genialna inaczej. Polakierować paznokcie, a wieczorem planować umyć łeb - normalnie super kolejność ![]()
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Aż sobie powąchałam Rush z próbaska. I jak kiedyś mnie odrzucało, to teraz wącham nadgarstek.
Ależ mi się gust zmienia!! Teraz tak myślę, że cat deluxe dla dziewczyny, a Rush dla pani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.