![]() |
#1321 | |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
![]() Jako uwieńczenie dzieła wczoraj w tramwaju jakiś ślepy palant nadepnął mi na tę oplastrowaną nogę. Tak, przyznaję się, odruchowo kopnęłam go w ![]()
![]() |
#1322 | |||||
Panaroja
|
snad kawusi i spod chmur
![]() Cytat:
![]() 2.a prosz Tabu Dana Pure Honey Kim Kardashian Womanity Paris Balenciaga Elie Saab edp A La Nuit Lutka Full Incense Montale Rumeur Lanvin 1804 HdP większa flaszka 1873 większa flaszka Yatagan Carona L'Heure Bleu Bottega Veneta Avignon Kyoto Botrytis to tak na szybko , jakbym się pozastanawiała to jeszcze parę się znajdzie ![]() a ile to flaszek wypada ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.ja zamierzam dziś sie pofarbić, ale nie wiem czy mi się będzie chciało ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2.a co to są te dwa ![]() 3.no taaak ![]() ![]() 3.dżem ![]() ![]() pasztet ![]() Zanabyłam sobie sandał Lasocki lekramowany w tiwi http://ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-6629/365369 ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-04-06 o 09:10 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
niecnotliwa dziewica
|
Czemu oni teraz do wszystkich rodzajów butów doszywają frędzle? Jedyne botki, które mi się w miarę podobały, i które nabyłam, tyż ofrędzlowane - i nadal się zastanawiam, czy ich nie odciąć, bo się wzdrygam na myśl o własnej nodze osdobionej frędzlamy
![]()
#1324 |
Panaroja
|
Frędzle są fajne
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Piers do przodu
|
Rachel - nie powiedzieli Ci, że tomografia z kontrastem jest robiona w ostateczności, bo nerki po prostu po niej mogą przestać pracować?? Ot cała filozofia - duże prawdopodobieństwo, że po tym badaniu możesz się zacząć dializować
![]() ![]() Miłego dnia Baru ![]()
#1326 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | ||||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() Ja wiem jedno - poszłabym jeszcze do innego lekarza, bo wiem, jak bywa u nas z diagnostyką. A co jak co, ale zyć w takiej niepewnosci bym nie umiała, ani nikomu tego nei zycze ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
Rejcz
![]() ![]() U mnie już po ładnej pogodzie, chmury i chyba padać będzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak czytałam w sieciuni, o biopsjach, ale zmiana mała poniżej 1 cm. coś około 6-7 mm mniej więcej bo jeszcze błąd pomiaru. To skoro lekarze nie naciskali na biopsje? To może się nie robi takich małych? Zdaję sobie sprawę, że taka diagnoza na podstawie usg to nie diagnoza, choć pono byłam u szpecjalisty co całe życie w instytucie onkologii tym się zajmuje. Wiem, że nic nie wiem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak znajdę jakiegoś lekarza wartego polecenia to pójdę, nie chcę na gwałt z marszu, bo co jak usłyszę sprzeczną opinię i bądź tu człowieku mądry ![]() Dzięki jednak za wypowiedzi, jesteście jak zwykle debest ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
Rejcz
![]() Parabelko fiu fiu ładna lista ![]() U mnie brak chciejstw, może co najwyżej flaszka Szpilkowny, ale to tylko tak dla ładnego wyglądu, bo zapas w odlewkach mam spory ![]()
#1331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Tak, zgodnie z prognozą, u nas miało od dziś padać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1332 |
Nindżopesz
|
Rejcz, a jeśli chodzi o monitorowanie to co ile czasu?
Ja bym chyba poczekała... do tego pierwszego sprawdzenia i jeśli nie będzie zmian/na gorsze to dopiero tomografia czy rezonans. I dopytała dlaczego tak bardzo odradzają. Współczuję i tulam ![]() Parabelko, łoo, szaleństwo ![]() Mother, testuję właśnie 1805 i podoba mi się, może ja go chcę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Wspólczuje Ci ![]() Póki co, nikt Cie nie skierował, wieć na razie nie masz co tym się przejmować. Z tym, ze nie wiadomo, co teraz Ci doardzić ![]()
![]() |
#1334 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięksy serdeczne, staram się teraz wrócić do innych tematów. Bo ze stresu, rozwaliłam sobie żołąd ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() ![]() Cytat:
Ja też muszę do fryz, i jest dramat antyczny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bo to modne
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1336 |
niecnotliwa dziewica
|
Nie
![]() Zwłaszcza jeśli ktoś ma zwyczaj drzeć mordę przez komórkę lub bezpośrednio, względnie czesać włosy, piłować paznokcie i inne takie. Pluję jadem.
#1337 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | ||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No, ale jednak gdyby było coś alarmującego, to jednak nie kazaliby Ci czekać, tak myślę. Po prostu to coś jest jeszcze czymś, co niewiadomo co to jest. Ja musze własnie na usg iść jamy brzusnej i airbagów. Ale mi sie nie chce, bo tam zawsze koleja do tego radiologa, ze szok :/ ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() ja z czerwieni na blond zeszłam, przed zcerwienia czerń wiec w sumie podobnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1339 |
Mother of Cats
|
Rejcz, tulę mocno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałaś chyba kilka zabiegów i kontynuację w domu ![]() Cytat:
![]() 2. ja robię pastę z ciecierzycy i papryki wędzonej lub suszonych pomidorów ![]() wegekumpela hummusy w różnych kolorach i smakach Cytat:
![]() 59 znów ![]() proporcje mi się pozmieniały zrobię test i spróbuję to zrzucić chłop odleciał, dzieci jeszcze tydzień i mogę dietować tylko, że w pracy mnie dokarmiają, zwłaszcza przy imprezach, zawsze porcja dla mnie nałożona i głupio odmówić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i ![]() ja się tak z guzem w policzku bujałam rok po usg już nic nie badam... Cytat:
![]() ja nie mogę znaleźć butów nic mi się nie podoba, albo mnie nie stać muszę płaskie, ale nie całkiem, na zdrowym stabilnym obcasie zakryte, ale żebym się nie gotowała w nich może cut outy znów, ale jakieś lepsiejsze ![]() z ciuchami to samo, chodzę w sukienkach, bo do spodni nie mogę sobie bluzek dobrać ![]() a ta pogoda mnie tylko słabi nie mogę już tego słońca i duszności ![]() w dodatku wszędzie robactwo lata, bąki, osy i inne ![]() i dzieciaki rozwrzeszczane ![]() i jeszcze alergia mi wróciła, nie wiadomo na co ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-04-06 o 11:21 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Olaplex jest w stanie tylko w pewnym stopniu włosy ochronic, zeby był bardziej skuteczny trzeba by było przy kazdym rozjasnaniu go robić, a to zbyt kosztowne. Miałam w salonie raz, w domu użyam "trójkę" pare razy.
Generalnie rozjasniajac trzeba podcinac co pół roku wlosy,bo zadne olaplexy nie cofna zniszczen włosów dokonane utlenianiem, innej opcji nie ma ![]()
#1342 | |
Zakorzenienie
|
Jasne, rozumiem doskonale
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Tia, to się dopiero zacznie, w lecie, pono susze i hiper upały to tera będzie standard, więc ja się napalam, że póki co, jeszcze da się żyć. Nawet myśleć o tym nie chcę. O alergiach poczytaj co pyli, mnie w ramach bezedurnych reklam przychodzą smsy, i często mam info - np. teraz czas pylenia brzozy etc etc etc. Ale to był chyba marzec. Obecnie nie wiem co pyli, jednak jest tego zakładam masa ![]() Pewnie dałoby się to wyłączyć, ale nie mam do tego głowy, poza tym już kilka przydatnych info dostałam ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-04-06 o 11:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to wiem, bo rozjaśniałam ![]() dlatego nie wierzę zachwytom zaraz po zabiegu, bo to wychodzi po dłuższym czasie, że włosy i tak do ścięcia dużo niższym kosztem można wizualnie poprawić kondycję, ale zniszczonych włosów i tak to nie uratuje Cytat:
miałam w lecie, w zimie był spokój, a teraz znowu drapię się jak opętana ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Aha. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Moze gdybym przy pierwszym już rozjasnianiu po całosći zrobiła Olaplex, jak nalezało,a potem wtedy gdy końće lub po całosci rozjasnienie, to byłoby pewno duzo lepiej teraz z włosami. No, ale wszystko sie robija o $ ![]()
![]() |
#1346 |
Niewyczymie.
|
Truskawo - ecaille to takie jakby łombre co to sobie teraz wszystkie WAGsy i wszystkie modelki z Instagrama robią.
![]() Pięknie to wygląda, uwielbiam. Kolor bazowy robi ciemniejszy (zwykle ciemny, chłodny brąz), z jaśniejszymi pasemkami - zwykle ciepłym blondem w różnych odcieniach. ![]() ![]() Red - No mnie się wydaje że 1805 dla Ciebie byłby jak znalazł. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1347 |
Zakorzenienie
|
ja tam widzę, że nawet blogerki żyjące ze swoich włosów nie kontynuowały zabiegów, kiedy musiały już z własnej kieszeni za nie zapłacić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1348 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1350 |
Niewyczymie.
|
Ja tam się nie wypowiadam, sama jestem blogierką, i też między innymi włosową
![]() Miałam kilka propozycji współprac - odrzucam wszystkie jak leci. ![]() A w ogóle to poczyniłam zakupy. Tzn zapasy. Kolonii misiów. Do końca miesiąca chciałabym mieć dwa litry. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.