Scent Bar LIX - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-06, 08:32   #1321
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45
Dot.: Scent Bar LIX

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Łączę się w bólu. Bez przyjemności i do tego stare baleriny czyli zostają kapcie w moim przypadku

Jako uwieńczenie dzieła wczoraj w tramwaju jakiś ślepy palant nadepnął mi na tę oplastrowaną nogę. Tak, przyznaję się, odruchowo kopnęłam go w
Stary 2016-04-06, 09:09   #1322
Parabelka
Panaroja

snad kawusi i spod chmur
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. ja takoż, wywaliłam 5 siat ziemi i trochę doniczek. Tej zimy mało co przetrwało
2. jakie flaszki?
1.ja nie powiem ile czego wywaliłam
2.a prosz
Tabu Dana
Pure Honey Kim Kardashian
Womanity
Paris Balenciaga
Elie Saab edp
A La Nuit Lutka
Full Incense Montale
Rumeur Lanvin
1804 HdP większa flaszka
1873 większa flaszka
Yatagan Carona
L'Heure Bleu
Bottega Veneta
Avignon
Kyoto
Botrytis

to tak na szybko , jakbym się pozastanawiała to jeszcze parę się znajdzie
Cytat:
Napisane przez MotherDivine Pokaż wiadomość
U mnie 'tylko' prawie 6000 zł i będę miała wszystkie chciejstwa
a ile to flaszek wypada ?
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Drobiazg, raz dwa i bedziesz miała

Ja też muszę iść do fryzjera i się pofarbowac bo już jestem mega siwa planuję w kwietniu się z tym wyrobić
1.no jasne , co to dla mnie
2.ja zamierzam dziś sie pofarbić, ale nie wiem czy mi się będzie chciało
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ooo to ja bym potrzebowała tyle ile razem Mother i Parab, z tym ze u mnie nie na flaszki, a na dobra lusksusowe by poszło
a wiesz , jeżeli idzie o wydawanie kasy na dobra , to nie ma żadnego problemu z żadną sumą znaczy problemem jest brak sumy , o
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
(Choć niestety spędziłam ten dzień w ogromnym stresie i strachu, u radiologa, który próbował zdiagnozować zmianę na nercę, no i niestety prawdę mi powiedział. Nikt nie jest w stanie stwierdzić bez tomografu czym owa zmiana jest (czy angiolipomą, jak podejrzewają, czy zwapnieniem, czy już rakiem) Jednak 3 lekarzy, w tym nefrolog, twierdzą, że na ten moment kontrast byłby zbyt agresywny i niebezpieczny dla nerek (z przerażenia nie spytałam why) i że tendencją jest nie obciążać pacjenta takim badaniem przy małej zmianie. Obserwować, co jakiś czas usg. No ale, kurde w mordę, to jest wciąż niewiedza. Wczoraj chciałam to usłyszeć, że "nie, nie kieruję Pani na tomograf", czyli "nie mam podejrzeń o nowotwór" bo się bałam, i jednego i drugiego, ale dziś, jak of kors poczytałam trochę w neciku, to mnie oblało zimnym potem. No i jak żyć. Iść do jeszcze innego lekarza? Żyć w niewiedzy co tam się kluje, bez jakiejkolwiek nań reakcji i obudzić się z ręką w nocniku za jakiś rok? Chyba nawet nie oczekuję odpowiedzi, tylko wyrażam swój niepokój, no chyba, że ktoś ma podobne doświadczenia z nefrologami i wie co czynić. )
ja bym poszła do jeszcze innego wracza , trzeba by zrobić rezonans magnetyczny , powinno się zrobić biopsję, jeżeli są wątpliwości co to jest
Cytat:

Mam kardiologicznie ustawiona
A w piątek neurolog
Ufff...

Mnie fryzjerka robiła na odrostach flamboyage i ecaille a wyszło jakbym sama rozjaśniacz kładła lewą ręką po ciemku na zasadzie "gdzie chwycę tam moje"

Szczęściara U mnie spółdzielnia powiedziała, że mogę złożyć podanie o remont, ale mam nie liczyć, że cokolwiek zrobią, bo "balkon nie stwarza zagrożenia życia"

Znacie jakieś przepisy na smarowidła do chleba bez glutenu, laktozy i ryby?
Poza przepisem na pastę fasolowo-orzechową, bo tę przetestowałam.
1.
2.a co to są te dwa ?
3.no taaak gorzej , że mają mi zamiast solidnej obecnie posiadanej bariery takie płyty ze szkła czy tworzywa mlecznego a nad tym poręcz , a ja mam lęka wysokości
3.dżem ?

pasztet

Zanabyłam sobie sandał Lasocki lekramowany w tiwi http://ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-6629/365369

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2016-04-06 o 09:10
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 09:13   #1323
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Czemu oni teraz do wszystkich rodzajów butów doszywają frędzle? Jedyne botki, które mi się w miarę podobały, i które nabyłam, tyż ofrędzlowane - i nadal się zastanawiam, czy ich nie odciąć, bo się wzdrygam na myśl o własnej nodze osdobionej frędzlamy
Stary 2016-04-06, 09:14   #1324
Parabelka
Panaroja

Frędzle są fajne

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-04-06, 09:20   #1325
Katty_p13
Piers do przodu

Rachel - nie powiedzieli Ci, że tomografia z kontrastem jest robiona w ostateczności, bo nerki po prostu po niej mogą przestać pracować?? Ot cała filozofia - duże prawdopodobieństwo, że po tym badaniu możesz się zacząć dializować mnie powiedzieli

Miłego dnia Baru
Stary 2016-04-06, 09:26   #1326
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Rachel - nie powiedzieli Ci, że tomografia z kontrastem jest robiona w ostateczności, bo nerki po prostu po niej mogą przestać pracować?? Ot cała filozofia - duże prawdopodobieństwo, że po tym badaniu możesz się zacząć dializować mnie powiedzieli
ale to w wypadku nerek z niewydolnością, zdrowym to nie grozi , przecież Tk z kontrastem dzieciom się robi , a nie narażano by dziecka na ryzyko ciężkiego uszkodzenia nerek i dializ /przeszczepu

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-04-06, 09:49   #1327
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
a wiesz , jeżeli idzie o wydawanie kasy na dobra , to nie ma żadnego problemu z żadną sumą znaczy problemem jest brak sumy , o \
Akurat u mnie z tym tez nie ma problemu, z tego samego powodu

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:

Miłego dnia Baru
No weź, przecież gdyby tak było, to nikomu by nie robili, a tak nie jest. Ja mialam robiony kontrast nerek i pęcherza, z tym ze nie wiem czy to był tomo czy rezo

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:

(Choć niestety spędziłam ten dzień w ogromnym stresie i strachu, u radiologa, który próbował zdiagnozować zmianę na nercę, no i niestety prawdę mi powiedział. Nikt nie jest w stanie stwierdzić bez tomografu czym owa zmiana jest (czy angiolipomą, jak podejrzewają, czy zwapnieniem, czy już rakiem) Jednak 3 lekarzy, w tym nefrolog, twierdzą, że na ten moment kontrast byłby zbyt agresywny i niebezpieczny dla nerek (z przerażenia nie spytałam why) i że tendencją jest nie obciążać pacjenta takim badaniem przy małej zmianie. Obserwować, co jakiś czas usg. No ale, kurde w mordę, to jest wciąż niewiedza. Wczoraj chciałam to usłyszeć, że "nie, nie kieruję Pani na tomograf", czyli "nie mam podejrzeń o nowotwór" bo się bałam, i jednego i drugiego, ale dziś, jak of kors poczytałam trochę w neciku, to mnie oblało zimnym potem. No i jak żyć. Iść do jeszcze innego lekarza? Żyć w niewiedzy co tam się kluje, bez jakiejkolwiek nań reakcji i obudzić się z ręką w nocniku za jakiś rok? Chyba nawet nie oczekuję odpowiedzi, tylko wyrażam swój niepokój, no chyba, że ktoś ma podobne doświadczenia z nefrologami i wie co czynić. )

Ja wiem jedno - poszłabym jeszcze do innego lekarza, bo wiem, jak bywa u nas z diagnostyką. A co jak co, ale zyć w takiej niepewnosci bym nie umiała, ani nikomu tego nei zycze

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Poka poka

Mnie fryzjerka robiła na odrostach flamboyage i ecaille a wyszło jakbym sama rozjaśniacz kładła lewą ręką po ciemku na zasadzie "gdzie chwycę tam moje"
A nie ma co, normalnie prosto podcięte z 10 cm. Generalnie mnie sie nie podobaja takie protsze i krótsze, ale wyjścia nie miałam. Chyba pójde jeszcze raz skrócić jeszcze troszkę ale long boba, bo takie proste coś mi nie pasują

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-06, 09:56   #1328
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Rejcz ja bym poszła do jeszcze jednego lekarza

U mnie już po ładnej pogodzie, chmury i chyba padać będzie wczoraj i przedwczoraj było idealnie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 10:01   #1329
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym poszła do jeszcze innego wracza , trzeba by zrobić rezonans magnetyczny , powinno się zrobić biopsję, jeżeli są wątpliwości co to jest
Kurczaki, no ale ja byłam już u 3. Pewnie, prędzej czy później tak uczynię, ale miałam zadidowywać? Serio ostatnio mnie to przygniotło. Chyba chcę oszukać czas.

Tak czytałam w sieciuni, o biopsjach, ale zmiana mała poniżej 1 cm. coś około 6-7 mm mniej więcej bo jeszcze błąd pomiaru. To skoro lekarze nie naciskali na biopsje? To może się nie robi takich małych? Zdaję sobie sprawę, że taka diagnoza na podstawie usg to nie diagnoza, choć pono byłam u szpecjalisty co całe życie w instytucie onkologii tym się zajmuje.
Wiem, że nic nie wiem.

Cytat:

Miłego dnia Baru
Nefrolog chyba nie chciała mnie straszyć tym konkretem, ale mówiła, że robią tomo w ostateczności, w przypadkach podejrzanych mocno etc, słowem takie trochę zgadywanie i opieranie się na doświadczeniu tak sądzę? Dziękuję Ci To się nazywa konkret.

Cytat:
ale to w wypadku nerek z niewydolnością, zdrowym to nie grozi , przecież Tk z kontrastem dzieciom się robi , a nie narażano by dziecka na ryzyko ciężkiego uszkodzenia nerek i dializ /przeszczepu
Dlatego nie rozumiem tego, ale może to je inny kontrast?

Cytat:
No weź, przecież gdyby tak było, to nikomu by nie robili, a tak nie jest. Ja mialam robiony kontrast nerek i pęcherza, z tym ze nie wiem czy to był tomo czy rezo

Ja wiem jedno - poszłabym jeszcze do innego lekarza, bo wiem, jak bywa u nas z diagnostyką. A co jak co, ale zyć w takiej niepewnosci bym nie umiała, ani nikomu tego nei zycze
Kurcze, ale ja się panicznie boję już samego tomo/rezo, ogólnie wjazdu do tunelu, klaustrofobia, plus reakcji na kontrast - tendenja do pawia. Tzn ja tam z własnej woli nie wjadę, mam atak paniki, duszności, i się rzucam więc dlatego nie pędzę z własnej woli na TK/RM.

Jak znajdę jakiegoś lekarza wartego polecenia to pójdę, nie chcę na gwałt z marszu, bo co jak usłyszę sprzeczną opinię i bądź tu człowieku mądry

Dzięki jednak za wypowiedzi, jesteście jak zwykle debest
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 10:02   #1330
Maja102
Zakorzenienie

Rejcz

Parabelko fiu fiu ładna lista

U mnie brak chciejstw, może co najwyżej flaszka Szpilkowny, ale to tylko tak dla ładnego wyglądu, bo zapas w odlewkach mam spory
Stary 2016-04-06, 10:03   #1331
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Rejcz ja bym poszła do jeszcze jednego lekarza

U mnie już po ładnej pogodzie, chmury i chyba padać będzie wczoraj i przedwczoraj było idealnie
No tak, tylko jak on powie coś innego, to pytanie, kogo posłuchać. Wiem, że decyzja jest indywidualna, ale kierując się do kolejnego lekarza, chcemy niejako usłyszeć potwierdzenie poprzednich zaleceń.

2. Tak, zgodnie z prognozą, u nas miało od dziś padać Tylko ładny poranek zaliczyliśmy Sprawdziło im się co do godziny, 11 miał być u mnie deszcz i jest.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-06, 10:10   #1332
Redhaired Witch
Nindżopesz

Rejcz, a jeśli chodzi o monitorowanie to co ile czasu?
Ja bym chyba poczekała... do tego pierwszego sprawdzenia i jeśli nie będzie zmian/na gorsze to dopiero tomografia czy rezonans. I dopytała dlaczego tak bardzo odradzają.
Współczuję i tulam

Parabelko
, łoo, szaleństwo

Mother, testuję właśnie 1805 i podoba mi się, może ja go chcę? Nie da się ukryć, że daje wędzoną szynką, sztokfiszami i Lapsang Souchong z cytryną.
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 10:13   #1333
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Kurczaki, no ale ja byłam już u 3. Pewnie, prędzej czy później tak uczynię, ale miałam zadidowywać? Serio ostatnio mnie to przygniotło. Chyba chcę oszukać czas.

Kurcze, ale ja się panicznie boję już samego tomo/rezo, ogólnie wjazdu do tunelu, klaustrofobia, plus reakcji na kontrast - tendenja do pawia. Tzn ja tam z własnej woli nie wjadę, mam atak paniki, duszności, i się rzucam więc dlatego nie pędzę z własnej woli na TK/RM.
A jak u 3 to nie wiem czy sens kolejnego. Tym bardziej, jeśli ich diagnozy sie zazębiają. Z drugiej strony co teraz robić? Niby masz kontrolowac na usg zmianę, ale przecież nikt normlny nie wytrzyma takich nerwów i stresu, skoro wiadomo, ze nic nie wiadomo

Wspólczuje Ci Jakiś % ludzi ma takie problemy z tomo, ale chyba jakoś mimo wszystko się udaje przeprowadzić badanie.
Póki co, nikt Cie nie skierował, wieć na razie nie masz co tym się przejmować. Z tym, ze nie wiadomo, co teraz Ci doardzić A ile masz to monitorować?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-04-06, 10:31   #1334
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Rejcz, a jeśli chodzi o monitorowanie to co ile czasu?
Ja bym chyba poczekała... do tego pierwszego sprawdzenia i jeśli nie będzie zmian/na gorsze to dopiero tomografia czy rezonans. I dopytała dlaczego tak bardzo odradzają.
Współczuję i tulam

Parabelko
, łoo, szaleństwo

Mother, testuję właśnie 1805 i podoba mi się, może ja go chcę? Nie da się ukryć, że daje wędzoną szynką, sztokfiszami i Lapsang Souchong z cytryną.
Cytat:
A jak u 3 to nie wiem czy sens kolejnego. Tym bardziej, jeśli ich diagnozy sie zazębiają. Z drugiej strony co teraz robić? Niby masz kontrolowac na usg zmianę, ale przecież nikt normlny nie wytrzyma takich nerwów i stresu, skoro wiadomo, ze nic nie wiadomo

Wspólczuje Ci Jakiś % ludzi ma takie problemy z tomo, ale chyba jakoś mimo wszystko się udaje przeprowadzić badanie.
Póki co, nikt Cie nie skierował, wieć na razie nie masz co tym się przejmować. Z tym, ze nie wiadomo, co teraz Ci doardzić A ile masz to monitorować?
Na ten moment myślę podobnie. I wiadomo, że nic nie wiadomo, ale dam sobie ten czas. Mówią co rok, ja za pół roku na bank zrobię usg.

Dzięksy serdeczne, staram się teraz wrócić do innych tematów. Bo ze stresu, rozwaliłam sobie żołąd Stres jest zły, nie mogę o tym myśleć cały czas. Muszę się zmusić do zamknięcia tematu na "ten czas oczekiwania" W sumie, to ludziom dolega tyle spraw, że głowa mała. nie możemy się jednak dziwić, jesteśmy przecież kupą flaków, ot co.
Stary 2016-04-06, 10:34   #1335
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
A w piątek neurolog
i
Cytat:
Co to jest ecaille?

Ja też muszę do fryz, i jest dramat antyczny Mam nawrót chętki na czarne włosy, mimo, ze doświadczenie pokazuje, że to niekoniecznie mój kolor, no i pewnie szybko i obrzydliwie się spierze. H. miauczy, że dawno nie byłam blondi. Ruda jak na mnie jestem już bardzo długo Co robić, jak żyć?

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

Jako uwieńczenie dzieła wczoraj w tramwaju jakiś ślepy palant nadepnął mi na tę oplastrowaną nogę. Tak, przyznaję się, odruchowo kopnęłam go w
Lepiej się na Ciebie nie natknąć w komunikacji miejskiej

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Czemu oni teraz do wszystkich rodzajów butów doszywają frędzle?
Bo to modne

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 10:36   #1336
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Lepiej się na Ciebie nie natknąć w komunikacji miejskiej
Nie
Zwłaszcza jeśli ktoś ma zwyczaj drzeć mordę przez komórkę lub bezpośrednio, względnie czesać włosy, piłować paznokcie i inne takie. Pluję jadem.
Stary 2016-04-06, 10:44   #1337
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry

A w piątek neurolog
Ufff...
Współczuję przeżyć, lecz gratuluję, że to już historia, i zażegnana sprawa
Stary 2016-04-06, 10:54   #1338
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Na ten moment myślę podobnie. I wiadomo, że nic nie wiadomo, ale dam sobie ten czas. Mówią co rok, ja za pół roku na bank zrobię usg.
Dasz radę, staraj sie nie myśleć, choc wiem, ze to niełatwe.
No, ale jednak gdyby było coś alarmującego, to jednak nie kazaliby Ci czekać, tak myślę. Po prostu to coś jest jeszcze czymś, co niewiadomo co to jest.

Ja musze własnie na usg iść jamy brzusnej i airbagów. Ale mi sie nie chce, bo tam zawsze koleja do tego radiologa, ze szok :/

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Ja też muszę do fryz, i jest dramat antyczny Mam nawrót chętki na czarne włosy, mimo, ze doświadczenie pokazuje, że to niekoniecznie mój kolor, no i pewnie szybko i obrzydliwie się spierze. H. miauczy, że dawno nie byłam blondi. Ruda jak na mnie jestem już bardzo długo Co robić, jak żyć?
No to na co czekasz? Teraz rób sie na blondi
ja z czerwieni na blond zeszłam, przed zcerwienia czerń wiec w sumie podobnie Wiem, ze nie wróce ani do czerni juz ani czerwieni Blond mi słuzy, zdecydowanie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-04-06, 10:58   #1339
aileenn
Mother of Cats

Rejcz, tulę mocno bo doradzić nic nie potrafię

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-06, 11:19   #1340
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Macham znad nieco lżejszej głowy - poszło z jakieś 10 cm kudła Musiałam, od rozjasnienia szarpały sie końce makabrycznie. Zeby pozbyc sie wszystkich uszkodzonych musiałabym sobie zafudnować takie boba do końca szyi, a to za krótko, bo nie zepnę całych włosów do cwiczen
a olaplex?
miałaś chyba kilka zabiegów i kontynuację w domu

Cytat:
Dobry

A w piątek neurolog
Ufff...

Znacie jakieś przepisy na smarowidła do chleba bez glutenu, laktozy i ryby?
Poza przepisem na pastę fasolowo-orzechową, bo tę przetestowałam.
1.

2. ja robię pastę z ciecierzycy i papryki wędzonej lub suszonych pomidorów
wegekumpela hummusy w różnych kolorach i smakach

Cytat:
Betty, jak to robisz, że tyle jesz a nadal jesteś taka wiotka?
...chociaż ja też się nie ograniczam a zeszłam do 53,7
tja, wiotka
59 znów
proporcje mi się pozmieniały

zrobię test i spróbuję to zrzucić
chłop odleciał, dzieci jeszcze tydzień i mogę dietować
tylko, że w pracy mnie dokarmiają, zwłaszcza przy imprezach, zawsze porcja dla mnie nałożona i głupio odmówić

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Ta draperia to chyba celowo byla

Wygladasz rewelacjnie , to nie fer

Koci katar i wścieklizna.
Chuda i marniejąca moze być, bo zarobaczona, więc pewnie odrobaczenie też będzie dobre. Ale to już wet zadecyduje, bo nie mam pojęcia jak to wygląda u bezdomniakow...

Cytat:
Jak zawsze dobrze idzie mi nieporównywanie się do innych, tak po tym zdjęciu miałam ochotę sięgnąć po zaschniętą bagietkę i się pochlastać. Serio rewela! Dziś dałabym wszystko za zamianę miejsc.

A tak, to tylko mogę powiedzieć spijaj piankę Bett!

i
ja się tak z guzem w policzku bujałam rok
po usg już nic nie badam...

Cytat:

Zanabyłam sobie sandał Lasocki lekramowany w tiwi http://ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-6629/365369

ja nie mogę znaleźć butów
nic mi się nie podoba, albo mnie nie stać
muszę płaskie, ale nie całkiem, na zdrowym stabilnym obcasie
zakryte, ale żebym się nie gotowała w nich

może cut outy znów, ale jakieś lepsiejsze

z ciuchami to samo, chodzę w sukienkach, bo do spodni nie mogę sobie bluzek dobrać

a ta pogoda mnie tylko słabi
nie mogę już tego słońca i duszności
w dodatku wszędzie robactwo lata, bąki, osy i inne
i dzieciaki rozwrzeszczane
i jeszcze alergia mi wróciła, nie wiadomo na co

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2016-04-06 o 11:21
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 11:22   #1341
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
a olaplex?
miałaś chyba kilka zabiegów i kontynuację w domu

Olaplex jest w stanie tylko w pewnym stopniu włosy ochronic, zeby był bardziej skuteczny trzeba by było przy kazdym rozjasnaniu go robić, a to zbyt kosztowne. Miałam w salonie raz, w domu użyam "trójkę" pare razy.
Generalnie rozjasniajac trzeba podcinac co pół roku wlosy,bo zadne olaplexy nie cofna zniszczen włosów dokonane utlenianiem, innej opcji nie ma

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-04-06, 11:26   #1342
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Rejcz, tulę mocno bo doradzić nic nie potrafię
Jasne, rozumiem doskonale
Cytat:
i
ja się tak z guzem w policzku bujałam rok
po usg już nic nie badam...

a ta pogoda mnie tylko słabi
nie mogę już tego słońca i duszności
w dodatku wszędzie robactwo lata, bąki, osy i inne
i dzieciaki rozwrzeszczane
i jeszcze alergia mi wróciła, nie wiadomo na co
1.

2. Tia, to się dopiero zacznie, w lecie, pono susze i hiper upały to tera będzie standard, więc ja się napalam, że póki co, jeszcze da się żyć. Nawet myśleć o tym nie chcę.

O alergiach poczytaj co pyli, mnie w ramach bezedurnych reklam przychodzą smsy, i często mam info - np. teraz czas pylenia brzozy etc etc etc. Ale to był chyba marzec. Obecnie nie wiem co pyli, jednak jest tego zakładam masa

Pewnie dałoby się to wyłączyć, ale nie mam do tego głowy, poza tym już kilka przydatnych info dostałam

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-04-06 o 11:29
Stary 2016-04-06, 11:37   #1343
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Olaplex jest w stanie tylko w pewnym stopniu włosy ochronic, zeby był bardziej skuteczny trzeba by było przy kazdym rozjasnaniu go robić, a to zbyt kosztowne. Miałam w salonie raz, w domu użyam "trójkę" pare razy.
Generalnie rozjasniajac trzeba podcinac co pół roku wlosy,bo zadne olaplexy nie cofna zniszczen włosów dokonane utlenianiem, innej opcji nie ma

ja to wiem, bo rozjaśniałam
dlatego nie wierzę zachwytom zaraz po zabiegu, bo to wychodzi po dłuższym czasie, że włosy i tak do ścięcia

dużo niższym kosztem można wizualnie poprawić kondycję, ale zniszczonych włosów i tak to nie uratuje

Cytat:

O alergiach poczytaj co pyli, mnie w ramach bezedurnych reklam przychodzą smsy, i często mam info - np. teraz czas pylenia brzozy etc etc etc. Ale to był chyba marzec. Obecnie nie wiem co pyli, jednak jest tego zakładam masa
ale to skórne, lekarz jako azs zdiagnozował
miałam w lecie, w zimie był spokój, a teraz znowu drapię się jak opętana
Stary 2016-04-06, 11:46   #1344
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego nie wierzę zachwytom zaraz po zabiegu, bo to wychodzi po dłuższym czasie, że włosy i tak do ścięcia
dużo niższym kosztem można wizualnie poprawić kondycję, ale zniszczonych włosów i tak to nie uratuje

ale to skórne, lekarz jako azs zdiagnozował
miałam w lecie, w zimie był spokój, a teraz znowu drapię się jak opętana
1.

2. Aha.
Stary 2016-04-06, 11:48   #1345
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Ale u mnie WTEDY był rezultat dobry, tylko problem taki ze ja wtedy byłam na poczatkowym jeszcze etapie dochodzenia do tego, co chce miec na głowie, wiec potem miałam robione rozjasnianie na całych włosach/ koncach pare razy, wczesniej pasemka, a dopiero od paru miesiecy tylko odrosty, wiec to masakrycznie końce zniszczylo. Ale w tym czasie, przez ten rok własnie ani razu nie podcinałam ich, wiec akurat nie dziwię się, ze były, jakie byly. Teraz jak zetne jeszcze na long boba, to powinno być z górki, bo tylko na odrosty rozjasnaicz, na reszte toner na krótko, wiec nie będzie pogromu na włosach az tak.

Moze gdybym przy pierwszym już rozjasnianiu po całosći zrobiła Olaplex, jak nalezało,a potem wtedy gdy końće lub po całosci rozjasnienie, to byłoby pewno duzo lepiej teraz z włosami. No, ale wszystko sie robija o $

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-04-06, 12:04   #1346
MotherDivine
Niewyczymie.

Truskawo - ecaille to takie jakby łombre co to sobie teraz wszystkie WAGsy i wszystkie modelki z Instagrama robią. (ecaille = tortoise shell)
Pięknie to wygląda, uwielbiam. Kolor bazowy robi ciemniejszy (zwykle ciemny, chłodny brąz), z jaśniejszymi pasemkami - zwykle ciepłym blondem w różnych odcieniach. Chyba Borucowa takie miała? Nie pamiętam, ale wiem, że WAGsy lubią. Też bym sobie zrobiła, ale nie chce mi się latać na odrosty co chwilę, więc nie farbuję wcale.

Red - No mnie się wydaje że 1805 dla Ciebie byłby jak znalazł. Uważam, że powinnaś kupić pełną flaszkię.
MotherDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 12:08   #1347
Betty83
Zakorzenienie

ja tam widzę, że nawet blogerki żyjące ze swoich włosów nie kontynuowały zabiegów, kiedy musiały już z własnej kieszeni za nie zapłacić
Stary 2016-04-06, 12:38   #1348
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez MotherDivine Pokaż wiadomość
Red - No mnie się wydaje że 1805 dla Ciebie byłby jak znalazł. Uważam, że powinnaś kupić pełną flaszkię.
Chyba jednak nie, zaczyna mnie wkurzać nutą słonych cytryn Równolegle testuję Coeur de Noir i jest dla odmiany zbyt zwykłe i słodkie. Czekam więc na East Indie, powinno być w sam sedes, pośrodku.
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 13:03   #1349
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
ja tam widzę, że nawet blogerki żyjące ze swoich włosów nie kontynuowały zabiegów, kiedy musiały już z własnej kieszeni za nie zapłacić
Nie wiem, nie mam pojęcia, nie ogladałam blogów włosowych Ja bym robiła - jakby ktoś mi fundował

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-04-06, 13:11   #1350
MotherDivine
Niewyczymie.

Ja tam się nie wypowiadam, sama jestem blogierką, i też między innymi włosową
Miałam kilka propozycji współprac - odrzucam wszystkie jak leci.

A w ogóle to poczyniłam zakupy. Tzn zapasy. Kolonii misiów. Do końca miesiąca chciałabym mieć dwa litry.
MotherDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości