![]() |
#2221 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
Kurcze imeniny Tomasza
![]() ![]() ![]()
#2222 |
Wtajemniczenie
|
Ooo ktos tu widze też miał Tomka...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
BAN stały
|
No to przypomniałam.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Złożysz mu życzenia??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zadomowienie
|
I mój Tomasz nie jest ideałem .. to chyba jakieś dziwne imię
![]() ![]()
#2225 |
Zakorzenienie
|
Berek!
W Poznaniu sypnęło śniegiem, a ja w kiecce do pracy sie wybrałam ![]() Jamaico z łyżwiarza niezłe ciacho ![]() Mój eks też Tomasz ma imieniny w czerwcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zadomowienie
|
BRY!!
Śnił mi się eks M. Pamiętam, że w śnie akcja mi się bardzo podobała... Spacerowaliśmy rozmawialiśmy dosłownie o wszystkim. Później powiedział, że chciałby być znów ze mną... Ja na to, że byliśmy ze sobą dawno i musimy się na nowo poznać... A on, że śie znamy i szkoda czas tracić i mnie pocałował. Ten sen pewnie przez to, że widziałam go ostatnio ![]() Chciałabym, żeby G. się odezwał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
Ja zapomniałam dodac, że znowu mi się śnił...wiadomo kto
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
BAN stały
|
Bry
![]() Miłego dnia! Nie mam czasu nawet poczytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Iza miłego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Zadomowienie
|
Bry;*
Jednak Mój T nie ma dzis imienin... Ide sprzątać ![]()
#2231 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() no, no ![]() ![]() o rety, ktory to juz raz? ![]() ja tez mialam sen, snil mi sie P, ale sen nie byl przyjemny ![]() ![]() ![]() kiedys tez mi sie snil i bylo o wiele przyjemniej ![]() plino ![]() ![]() a ty Iza wypatruj w pracy tego ksieciunia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
martinko czwarty raz w tym tygodniu mi się snił
![]() Tym razem ze swoją obecną laską ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Wtajemniczenie
|
Mnie sie eks sni prawie codziennie
![]() Martinko - juz mi sie pomieszalo wszystko. Poslalas zdjecie P., czyli tego obecnego ;> a chodzilo mi o to, zebys poslala tez zdjecie eksa. mam nadzieje ze niczego nie pomieszalam, jesli tak, to przepraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
aaaa juz rozumiem ![]() ![]() zaraz lece z psem na spacer, ale jak wroce to przesle ci fotke ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Wtajemniczenie
|
HAHA
![]() no to czekam ![]() ja bede dopiero wieczorem to skomentuje ![]() a eks zaproszenia nie dostal, za to teraz ma blimpa (na gronie to takie cos jak opis na gg) "tylko udaje takiego obojetnego..." ciekawe o so cho ![]() U mnie taki mroz, ze mi sie zrobia sopelki na kolczykach:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
Bry!
![]() Mi tez snil sie eks ![]() No, ale nic. D. mnie obudził cos tam mamrotał kiedy bede w domu a ja w łózku byłam ![]() ![]() A dzisiaj 1,5 roku... normalnie nie wierze... A pierwsza proba pomalowania sie eyelinerem skonczyla sie ... no skonczyla sie nieudanie :P jedynie na dolnej powiece za 5 razem jako tako wyszło ![]() Od rana sprzatam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zadomowienie
|
Apropo snów.... mi się cały czas sni , że TZ mnie zdradza
![]() Wole , żeby nic mi sie nie śniłó. Jak u mnie w domu ponuro, zero atmosfery Świątecznej... porażka ![]() Jeszce sie Świeta nie zaczeły , a już chce żeby sie skończyły... Lece dalej sprzatać. A jak u Kamilki humorek?? Poprawił sie troszke?? ![]() Jamaica, kurcze zazdroszcze Ci pieska, szkoda , że taki chorowity ![]() Iza wyszukuj księcia ![]()
#2238 |
Zakorzenienie
|
Ja już w domku i po obiadku, ale się objadłam
![]() Teraz chwila odpoczynku i potem musze podłoge w pokoju umyć. Ani chwili swietego spokoju, ciągle coś i mamuska mi brącha ciągle ![]() megi t humor nie najgorszy ![]() Mam nadzieje, że wieczorem nic nie stanie na przeszkodzie żeby M. przyjechał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
BAN stały
|
Wróciłam z zakupów. Kupiłam sobie czarne kozaczki, czarne rurki, szaro-srebrną torebkę
![]() ![]() ![]() ![]() Mamie też kupiłam torebkę i karnet na zabieg liftingujący do salonu kosmetycznego ![]() Przyjaciółce do której jeżdże co weekend i tam u nich spię, kupiłam taki zestaw bajerów do kąpieli i też zegarek ![]() ![]() Ogólnie jestem bardzo zadowolona i mega zmeczona. Wieczorem jadę do pracy. Muszę inwenturę zrobić ![]() Wrócę praktycznie dopiero na Wigilię. Od rana upiekę taki majonezowy piernik, a potem jadę do babci, bo tam Wigilię obchodzimy. U mnie spadł śnieg, mimo wszystko jakoś nie czuje magii tych świąt... Dziwnie ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() jak dlugo sie nie kontaktujesz z eksem? ciekawe co ma znaczyc ten opis ![]() no no prosze ladnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Camillo ciesze sie ze humor lepszy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Wtajemniczenie
|
Napisałam zyczenia, T. odpisał "dziekuje bardzo
![]() ryczec mi sie chce. tak bardzo chciałabym dzis byc z nim ![]() ps. z tymi snami o eksach to masakra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
BAN stały
|
u mnie nie ma sniegu
![]() ![]() piernik majonezowy?? a co to ![]() Jamaico ![]() ![]() chlopina chyba focha strzelila, czyzby czytal forum i wiedzial ze z lyzwiarzem krecisz... coz jego problem, co za.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
Jamaica
![]() Iza to widze zakupy udane ![]() A wiecie, tez bym chciała zeby D. byl ze mną... no ale on sobie siedzi na piwie z kolegami, po wigili sobie poszli do Rooster... ah te kelnerki w krotkich spodenkach ![]() ![]() Przynajmniej sprzątanie już mam za sobą... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Iza to nieźle sie obłowiłaś
![]() A gdzie kupiłaś kozaki, jakie i po ile? Może wrzucisz tutaj zdjęcia swoich zdobyczy. No i że jestem maniaczką torebek to tez koniecznie zdjęcie torebki poprosze. Ja również tak jak martinka ciekawa jestem tego "piernika majonezowego" nazwa nie brzmi zbyt zachęcająco, ale moze jest myląca ![]() Jamaico nie smutaj się ![]() ![]() Jak tak dalej pójdzie z tymi snami, to może rzeczywiscie udam sie na jakies egzorcyzmy lub psychoterapie ![]() Dobra biore sie za te mycie podłogi, a potem mykam pod prysznic. |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Rozeznanie
|
Bry. Zwolnili nas dzisiaj wcześniej z pracy
![]() Wczoraj wieczorem M przyjechał, mówilam mu, że mi smutno i w ogóle jakoś tak źle. Przytulił i powiedział, że nie miał czasu zbytnio żeby rozmawiać ze mną, bo pełno ludzi w pracy. Dzisiaj już lepiej. Pojedziemy jednak do mojej babci w 1 dzień świąt. Myślałam, ze może rodzice M zaproszą mnie w jeden dzień, ale narazie cisza. Co do Sylwestra to też nie wiem do końca co wypali. Niby nastawieni jesteśmy na Kraków, ale jak zasypie np to nic z tego nie wyjdzie. W pon w pracy mam Wigilię. Miało nie być, ale jednak robimy piętrami. Lipa trochę, bo ja mam jeszcze imieniny i nie wiem czy mam jakieś ciasto upiec czy kupić cukierki. Generalnie u mnie na piętrze nie widziałam żeby ktoś obchodził imieniny, no ale nie wiem czy przez ten czas nikt nie miał czy sie nie przyznawał (?) Muszę trochę dziś posprzątać, ale już mi się spać chce.
#2246 |
Rozeznanie
|
hej
ja już w domku ![]() ![]() Iza na święta jadę do rodziców, na mazury ![]() ![]() ![]() Cieszę się że zakupy się udały ![]() ![]() wrr jutro pobudka przed 5 bo ok. 6 mam już pociąg... |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
BAN stały
|
milczenie eksa dzien trzeci ( i moje tez). na razie jest w pracy, ale ciekawe czy odezwie sie po poludniu.
ja dzis wieczorem zmykam do kolezanki, moze uda nam sie wybrac dla mnie jakas fryzure bo po swietach ide do fryzjera ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mnie M. się śnił chyba dlatego, że ostatnio go widziałam, ale nie opowiedziałam wam, co się stało ![]() Jechałam autobusem, patrzę, a tu ulicą biegnie M. (akurat autobus był na przystanku), ale chyba mnie zauważył... Bo nie wsiadł ![]() ![]() Gratuluję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiem ![]() Ja M. 2 razy wysłałam kartkę z okazji urodzin. Bez odzewu, żadnego "dziękuję", albo "pocałuj mnie w dupę" Mnie też to intryguje.... ![]() Byłam z kolegą na mieście... I w taki dobry nastrój mnie wprawił, że mam do tej pory rogala na pysku ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
M. ma byc u mnie ok. 20:00, bardzo sie ciesze z tego powodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.