![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
Martinka nigdy nie mow nigdy, kto wie czy chcial nie bedzie
![]() ![]() oczy zawsze malowałam tylko kredka, calkiem calkiem mi to wychodziło. Znajome zawsze były zdziwione ze tak ladnie obrysowane ze takie kocie jakby. Ale w moim przypadku zadna sztuka... taki mam kształt oczu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zadomowienie
|
Iza - bardzop ładnie, ale wydaje mi sie , że w jasnym blądzie, jest Ci łądniej
![]() Astro- jeśli moja mama miałaby dużo pieniędzy napewno , by sama starała utrzymac dom.Ale to nie realne.Ech szkoda gadać dla mnie to chora systacja. A co do dorabiania się to powinam to zrobić ja i moja mama , bo nigdy nie wiadomo czy szwagier nas zdomu nie będzie chciał wyrzucić:/ POkłuciłam sie z TZ, wrócił wściekły z pracy i wyżył sie na mnie:/pracoholik
#2193 |
Wtajemniczenie
|
Opowiem wam cos dziewczyny i nie wiem jak mogło mi to umknąc wczesniej. Byłam dzis u kumpeli i wspominałysmy sobie co nie co.
X miała faceta przez 1,5roku. Była w nim szaleńczo zakochana, no i jak to bywa on stwierdził któregos pieknego październikowego dnia że juz jej nie kocha. Rozpacz jakich mało z jej strony, ale umówili się ze dają sobie prezenty na święta. Ona miała dla niego przygotowany już 2 tygodnie szybciej, jego wymarzony, wycackany, wyszukany itp. Przyszła wigilia. On przyjechał, wymienili się prezentami, złozyli zyczenia. Delikatnie jej powiedział, zeby otworzyła prezent jak już go nie bedzie.... X wyczuła pod papierem cos miekkiego i cała w skowronkach, myslała ze to jakiś misio czy co. Otwiera a tam......... MĘSKIE GRUBE REKAWICE, za duże o 2 numery....i kartka której szanowny P. nie raczył nawet sam wypisac(wypisała mu siostra) Żeby nei było za mało, to wyszła tydzień po świętach z bratem od P na spacer. I co widzi!?? Brat ma takie same rekawice jak ona ![]() (Podejrzewam że rodzice kupili im, a P. się nei podobały więc dał X ![]() Całe swieta biedulka przepłakała przez rekawiczki.... Dlatego też nie zamierzam dac T żadnego prezentu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
Jamaico co za historia
![]() W zyciu bym eks nie dała prezentu, a jesli juz to cos symbolicznego. Faceci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | |||||||||||
BAN stały
|
Cytat:
To normalne że się angażujesz. I dobrze w sumie. Ten M. wydaje mi się nieoszlifowanym klejnotem. Że to taki dobry chłopak, który nie będzie chciał Cię skrzywdzić, bo sam wie jak to boli. W każdym razie jestem dobrych myśli odnośnie M. A co z tym Sylwestrem? Wiedeń jednak nie wypali? Cytat:
Mi też się trochę wspomnienie włączają... Wiem, że Sylwester to będzie dla mnie ogromna próba. Dwa lata temu spędzaliśmy go osobno, ale właśnie wtedy po północy dostałam smsa, że on się zakochał ![]() ![]() ![]() No to jakiś postęp ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do Twoich rodzinnych stosunków - dziwne. Ale wiadomo w każdej rodzinie są jakieś ''jazdy'' i nieporozumienia a wręcz chore sytuacje. Rozmawiałaś z ojcem? Cytat:
![]() M. na pewno jest przemęczony i jest jakieś wytłumaczenie na jego zachowanie. Ludzie po prostu mają czasem gorszy czas i trzeba przeczekać. A Ty już nie snuj czarnych wizji. Tez jak dłużej się kiedyś z P. nie widywałam to szalałam i głupie myśli mnie nachodziły ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
No własnie, czasem trzeba sięgnąć dna, by się odbić. Cytat:
![]() ![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No co Ty ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No fakt ![]() ![]() BTW. Nie wiem co się dzieję, ale moi kumple powariowali ![]() ![]() ![]() żal.pl |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem co kupić D., jakis drobiazg zeby nie był zły ze wydawałam kase. Zabronił mi kupowac, bo on nie ma mi za co
![]() ![]() Iza Oj no nie wiem... najlepiej K. i M. naraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. D. dostał znowu mandat. Drugi w tym miesiącu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
Iza Wieden nie wypalił i ogólnie nie wiem czy sylwester u mnie wypali w tym roku
![]() Poza tym M. sie znowu nie odzywa a chciałabym z nim pogadac co do jutrzejszego wieczora. Jak ja mam cokolwiek ustalic jak jest nieuchwytny. Nie lubie czegos takiego. Wydaje mi się że mnie zbywa poprostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Wtajemniczenie
|
dubel
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zakorzenienie
|
Jamaico sama sobie jestem złym prorokiem
![]() Veiovis już sie z nim dzisiaj kontaktowałam i czekałam na reakcje, poza tym właśnie sie na gg odezwał.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Wtajemniczenie
|
i jak kamila?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
BAN stały
|
Siejecie panike, a chłopak zapracowany i zawsze gdy trzeba się odezwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Zakorzenienie
|
Więc był facet zalatany, przynajmniej tak wynikało z jego wypowiedzi:
Michał 21:13:07 ![]() Michał 21:13:09 czesc Michał 21:13:13 ![]() Kamila 21:13:35 hej ![]() Michał 21:14:06 ![]() Michał 21:14:10 co robisz? Kamila 21:14:44 hmmm... Kamila 21:14:49 odpoczywam sobie ![]() Kamila 21:15:09 miałam dzień zabiegany dzisiaj Michał 21:15:10 fajnie masz Kamila 21:15:14 a Ty?? Michał 21:15:17 ja dopiero do domu wrocilem Kamila 21:15:23 o Michał 21:15:31 no;/ Kamila 21:15:31 a co porabiałeś?? ![]() Michał 21:15:46 bylem u siostry po pracy Kamila 21:15:53 yhm Michał 21:15:58 pozniej po sztucer na lesniczowce Kamila 21:16:18 no to miałeś co robić ![]() Michał 21:16:24 faktury mialem do odebrania w jednym skelepie, a teraz ponad 2 godziny "konsultacji" z jednym stowarzyszeniem Kamila 21:16:38 stowarzyszenie?? Michał 21:16:50 tak ![]() Chyba nie dałam po sobie poznać, że byłam smutna i zła? Nic dziewczyny ja mykam spać. Branoc i życzcie mi snów bez eksa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Wtajemniczenie
|
Izzaaaaa jak Ty wyladnialas
![]() ![]() ja dzis sie lenie straszliwie, robie cwiczonka na studia, planuje rok 2008. Macie juz jakies postanowienia? Wczoraj prawie dostalam zawalu, bo przypadkiem kliknelo mi sie przy profil ex na gronie zapros do znajomych.....normalnie jaka siara....ale dzis wpadlam na genialny pomysl ze jedno klikniecie nie starczy, po nim wyswietla sie takie cus i dopiero jak sie cusia kliknie ten ktos dostaje zaproszenie ![]() ![]() no i tez sobie wczoraj obejrzalam Martinke i jej ( ![]() ![]() ![]() Iza zazdroszcze natretnych kolegow. Ja niestety jestem na najbardziej babskich studiach na swiecie, mam jednego faceta w grupie, jest 2x chudszy ode mnie i troche zarozumialy. ale to nic, mam przebiegly plan zapisac sie na konwersacje do jakiegos boskiego ALVARO ![]() ![]() a jutro sie widze z K., heh, pewnie bedzie nuuuuuudno i bez sensu. ale zawsze to jakis testosteron w poblizu ![]() Iza - ja tez sie strasznie boje sylwestra ![]() ![]() Szkoda nawet wspominac ![]() Kamila i to cala rozmowa? bo z takiego krotkiego fragmentu chyba kiepsko wyczuc, ale jak na ten moment to w porzadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i bardzo mi sie podoba jak sie ubiera ![]() ![]() ![]() ![]() ...... dobra czas sie obudzic z tego snu i wrocic do rzeczywistosci .... ![]() Cytat:
a ci ktorzy nie maja dziewczny nie nadaja sie ![]() ![]() ![]() Camilla i jak rozmowa ?? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
kasiu rozmowa była dłuższa, wkleiłam tylko pierwszą częśc, żebyscie zobaczyły co on dzisiaj po pracy porabiał i dlaczego sie nie odezwał
![]() Ok. dopisze. Jest ok. Jutro przyjedzie do mnie i ze znajomymi wieczorem idziemy na jakies piwko (on nie bedzie pic % bo prowadzi, ja sobie moge pozwolic na maks 1 ze wzgledu na leki jakie przyjmuje). Przepraszam za panike i histerie jaka tutaj dzisiaj rozsiałam na wątku. Prosze potrząśnijcie mna nastepnym razem, ale tak solidnie jak znowu tak zrobie ![]() To chyba wynika z tego ze zaczeło mi na nim zależeć. Jeszcze miesiac temu gdyby sie nie odezwał to olałabym to ciepłym moczem, a teraz to same widzicie ![]() Musze się wziąść w garśc i juz wiecej takich szopek tutaj i w ogóle przed samą sobą nie odstawiac. Branoc jeszcze raz ![]() Martinko ja tez chce zobaczyć P.! |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja słyszałam,ze kolesie zarobili kupe kasy na tym pomyśle,prawda to ![]() A jak ![]() ![]() Iza,wyglądasz bosko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Wtajemniczenie
|
a ze ja sie tak zapytam bo jak zawsze nic nie wiem, gdzie sa zdjecia izy w ciemnych włosach!??
Camila no i wszystko dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a jednak ![]() ![]() Camillo ![]() ![]() ![]() i wybacz, juz wysylam fotke P. nie wysylalam ci wczesniej, bo nic nie mowilas i ja tak nie wiedzialam czy cie to ciekawi ![]() ______ eks nie odzywa sie drugi dzien. ja tez milcze... jakos bardzo mi tego nie brakuje ale troche mi dziwnie... chyba podswiadomie czekam na smsa od niego.... ![]() lece z psem, zaraz do was wroce ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Eh widzicie u was niby mało facetów, i mało fajnych. A u mnie tyyyle fajnych, ze jakbym nie miała D. to bym nie wiedziala doslownie za ktorego pierwszego sie zabrac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Wtajemniczenie
|
iza jestem 3 razy na TAK
![]() macie tu mojego łyzwiarza ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zadomowienie
|
Jamaico - a nie masz lepszego? Bo tu mało widać
![]() Kamila - widzisz i wszystko jest dobrze ![]() shewa - dobrze Ci... ![]() ![]() ![]() Martinko - cieszę się, że Tobie teraz humor dopisuje... no i już wiemy za czyją sprawką ![]() ![]() ![]() ![]() Z G. tak dziwnie... był na gg, a się nawet nie odezwał ![]() ![]() Branoc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | ||
BAN stały
|
no wlasnie slabo buzke widac
![]() Cytat:
![]() rzeczywiscie ostatnio mam dobry humor ![]() ![]() no i racja P. mial w tym wszytskim duzy udzial... (mimo iz nieswiadomy), i tak sobie o tym wszytskim mysle, ze z jednej strony nawet jak nic z tego nie bedzie to przynajmniej tyle z tego mam ze nie mysle o eksie, i moge sobie popatrzec na takie ciacho ![]() na razie powoli ukladam sobie w glowie plan co tu zrobic ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Wtajemniczenie
|
no własnie nie mam, bo on mi wysłał to mmsem
![]() ![]() brnaoc baboszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
BAN stały
|
Ehm sorki,że się wetne na wątek.Wczoraj śnił mi się brat eksa.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
BAN stały
|
Cytat:
zazdroszcze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() A poznaliśmy się na czacie wp ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.