Mamusie czerwcowe cz. 6 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-27, 18:24   #4381
Asiek121
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość
No właśnie myślę i myślę nad tymi szczepionkami. W zasadzie nad rota.
No nic muszę jeszcze przemyśleć, ale w sumie moja mała będzie miała częsty kontakt z kuzynami, którzy chodzą do przedszkola, więc pewnie warto..

Miqeusi- wcale się nie dziwię, że się wzruszyłaś

Ania- przestań! to pamiątka dla Ciebie!
Choć ja z okresu ciąży mam tylko kilka zdjęć, bo nie podobałam się sobie w ogóle..

Dziewczyny, jak oprócz herbatki można pobudzić laktację?
Nie wiecie jak długo będzie pokarm, jeśli Hania nie chciałaby cycka w ogóle? wiem, ze pewnie krócej, ale ile? uda mi się choć ze dwa trzy miesiące tak ściągać?
... chyba jednak mnie to dołuje wewnętrznie, że nie mogę karmić piersią...
z tego co słyszałam to właśnie herbatki, pobudzac laktatorem i samemu dużo pić trzeba
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 18:28   #4382
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6

Miqesi jak słodko

Haneczka koleżanka ściągała pokarm 3 lata i karmiła syna swoim mleczkiem. Także da się

Herbatki laktacyjne czy koper włoski, karmi ponoć działa tylko stawia sie np na noc by wywietrzało

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 18:30   #4383
ewka555
Zakorzenienie

Haneczka femaltiker jest dobry, to słód jeczmienny. Ja ściągałam i tal karmilam Zuzie najważniejsze to ściągać co te 3-4h, żeby organizm widział ze jest zapotrzebowanie i produkowal mleko...
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 18:33   #4384
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
U mnie zabieraly na kapiel. To dziecko wracalo razem z ubrankami ktore mialo wczesniej na sobie
Przebrane w czyste ktore sie dawalo przed zabraniem na kapiel
U mnie pytały czy mają w świeże ubrać tzn mam na zmianę czy te same. Dawalam świeże

Cytat:
Napisane przez Paulinagm Pokaż wiadomość
Hej! Przepraszam, ze nic nie pisalam, troche Was w szpitalu czytalam, ale pisac mi trudniej bo odkad maly jest na swiecie to wiecznie cos

U nas wszystko dobrze, jestesmy od wczoraj w domku, pierwsza noc była mega trudna - nie spalismy od 2 do 5 w ogole... Krzysio ciagle chce jesc, albo kupka, albbo 2 razy mial czkawke. A dzisiaj jest strasznie niespokojny, od 13 wisi mi praktycznie na cycu, possie 5-10 min i niby spi a zaraz znow chce. Czy to mozliwe ze chce mu sie pic bo jest goraco i duszno???

Teraz pojadl 30 min, moze sie uspokoi.

Gratuluje wszystkich nowych, slicznych dzieciaczkow!

A jeszcze na pierwsza strone - mial 55 cm i 3380 g

Ładne wymiary Krzysia! U nas odpukac tylko jedna tak noc była w szpitalu, bliskości raczej Hania oczekiwała bo brałam ją na ręce i spokój był

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
Leżę w łóżku, bo coś mnie brzuch boli. Przyszedł do mnie synek i daje mi swoją ulubioną maskotkę, mówiąc:' Mami, weź Norbercika, jak pójdziesz do szpitala, żeby Ci nie było smutno i żebyś pamiętała, że to od swoich chłopaków'. Łezka mi się w oku zakręciła ze wzruszenia...

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

Samej mi łezka poleciała!

Ewka ja chcę kp! mleko jest tylko Hania chwile ssie i albo się złości albo zasypia. CZuję że trochę zjada z cyca. Od wczoraj pomiędzy karmieniami odciagam i daje hak widzę że dalej jest głodna. Awaryjnie mm chociaż tego chcę unikać.

Dziewczynki w domu rana mniej boli! Magia działa!

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Bylismy z Tz w ogrodzie botanicznym. Zrobilismy parę zdjęć... i wyglądam jak orka wieloryb słoń wiec wielka dupa z zdjęć. Jestem zła i jest mi przykro

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
z tego co słyszałam to właśnie herbatki, pobudzac laktatorem i samemu dużo pić trzeba

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Asiek to wszystko racja! Ja z rossa mam herbatke polecacie jeszcze jakieś?

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 18:46   #4385
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
No nic muszę jeszcze przemyśleć, ale w sumie moja mała będzie miała częsty kontakt z kuzynami, którzy chodzą do przedszkola, więc pewnie warto..

Choć ja z okresu ciąży mam tylko kilka zdjęć, bo nie podobałam się sobie w ogóle..

Nie wiecie jak długo będzie pokarm, jeśli Hania nie chciałaby cycka w ogóle? wiem, ze pewnie krócej, ale ile? uda mi się choć ze dwa trzy miesiące tak ściągać?
Kochana moja znajoma przez 8 mc sciagala pokarm i podawała w butelce. Będzie tak długo jak będziesz chciała, nic się nie martw

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 18:47   #4386
Asiek121
Zakorzenienie

ja na próbe też kupiłam w rossie, do szpitala zapakowałam Hipp w saszetkach
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 18:49   #4387
Honcia
Zakorzenienie

Veronique gratulacje!!!
Ciotki witają Lurę

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-27, 18:53   #4388
ewka555
Zakorzenienie

Madziu ja juz pisałam - osobiście polecam femaltiker. No mi pomógł, chyba ze to placebo bylo 😉 ale mysle ze warto sprobowac
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 19:03   #4389
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulinagm Pokaż wiadomość
Hej! Przepraszam, ze nic nie pisalam, troche Was w szpitalu czytalam, ale pisac mi trudniej bo odkad maly jest na swiecie to wiecznie cos

U nas wszystko dobrze, jestesmy od wczoraj w domku, pierwsza noc była mega trudna - nie spalismy od 2 do 5 w ogole... Krzysio ciagle chce jesc, albo kupka, albbo 2 razy mial czkawke. A dzisiaj jest strasznie niespokojny, od 13 wisi mi praktycznie na cycu, possie 5-10 min i niby spi a zaraz znow chce. Czy to mozliwe ze chce mu sie pic bo jest goraco i duszno???

Teraz pojadl 30 min, moze sie uspokoi.

Gratuluje wszystkich nowych, slicznych dzieciaczkow!

A jeszcze na pierwsza strone - mial 55 cm i 3380 g
Paulina, początki zawsze są ciężkie, ale dacie radę. Z czasem będzie coraz lepiej, dopiero przecież uczycie się siebie.
Ja z synkiem na początku też prawie nie spałam, ale z czasem sobie wypracowaliśmy wszystko i było ok

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
VERONIQUE gratulacje!!!

U mnie na porannym ktg wszystko pięknie, skurczów brak. Ja za to dzisiaj średnio sie czuję dlatego nierozmowna
Ale coś się dzieje? Coś się zaczyna? Czy po prostu źle się czujesz?

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Witajcie

My z Kingusią jeszcze dziś w szpitalu, ale mała ładnie przybiera na wadze i prawdopodobnie jutro wychodzimy

Małą karmię swoim mlekiem z butelki lub strzykawki. Niestety nie ma siły na cyca. Nie martwię się tym, bo rozmawiałam dziś z pielęgniarką i powiedziała, że ważne jest to iż daje jej swoje mleko a nie modyfikowane fakt jestem mega zmęczona, bo odciagam pokarm co 3 h a co 2 karmię malutka, Ale dla niej zrobię wszystko Dziennie śpię może 2-3 h

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Radena, Veronique gratuluję!!
Super, że jutro wychodzicie
Cytat:
Cześć dziewczynki.
Czytam co piszecie, ale jakoś ciężko mi się wbić w rozmowę. Jak chcę coś napisać, to mam coś do zrobienia...a później znowu dużo nadrabiania- przepraszam, że nie cytuję...
A teraz tyle stron miałam do nadrobienia, że nie pamiętam, co komu miałam napisać. Postaram się poprawić.

My dziś byłyśmy na kontrolnym ważeniu- Hania przybrała 90 gram więc jest ok dużo się dowiedziałam od położnej w przychodni, więc jestem o wiele spraw spokojniejsza.
W poniedziałek jedziemy prywatnie na podcięcie wędzidełka( na nfz termin 20 czerwiec, a dla mnie każdy dzień jest na wagę złota... może dzięki temu złapie pierś)...
Ściągam pokarm i dostaje tak średnio co drugie karmienie..mam nadzieję, że będę mieć więcej pokarmu- żeby chociaż jadła moje..nawet butelką....
I byłyśmy dziś na spacerku pierwszym!

Mam pytanie:
Jakie szczepionki wybieracie?
Ja chyba 6w1, pneumokoki(mamy za darmo), i myślę nad rotawirusami, czy warto???

Veronique- ogromne gratulacje!

Miłego wieczorku mamusie
haneczko, co Ty w ogóle piszesz. To normalne, że przy malutkim dzieciątku nie ma się tyle czasu, ile wcześniej. Dawaj znać, co tam u Was, a cytowaniem w ogóle się nie przejmuj

Co do szczepionek, my szczepiliśmy szczepionką 5w1 + pneumokoki. Na rota nie szczepiliśmy, a teraz znowu będziemy mieć dylemat, czy szczepić. No ale teraz jest starszak w domu, więc może zaszczepimy.

Cytat:
Bylismy z Tz w ogrodzie botanicznym. Zrobilismy parę zdjęć... i wyglądam jak orka wieloryb słoń wiec wielka dupa z zdjęć. Jestem zła i jest mi przykro
Na pewno tak nie jest. Jesteś zbyt dla siebie surowa. Pokażesz jakieś fotki? Możesz w klubie

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Mnie coś kłuje w dole, może powoli Młoda sobie toruje drogę
Cytat:
Napisane przez dzanet2108 Pokaż wiadomość
My jeszcze w centrum rozrywki, ale zaraz się zbieramy. Musiałam sobie cupnac, bo mnie kluje wiecie gdzie.

Australia, Ty już masz niedługo termin, więc tak może być.

Natomiast dzanet, może czas trochę przystopować? Bo ciągle gdzieś latasz
Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość

Dziewczynki w domu rana mniej boli! Magia działa!
-
Super

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 19:11   #4390
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Paulina, początki zawsze są ciężkie, ale dacie radę. Z czasem będzie coraz lepiej, dopiero przecież uczycie się siebie.
Ja z synkiem na początku też prawie nie spałam, ale z czasem sobie wypracowaliśmy wszystko i było ok

Ale coś się dzieje? Coś się zaczyna? Czy po prostu źle się czujesz?

Super, że jutro wychodzicie

haneczko, co Ty w ogóle piszesz. To normalne, że przy malutkim dzieciątku nie ma się tyle czasu, ile wcześniej. Dawaj znać, co tam u Was, a cytowaniem w ogóle się nie przejmuj

Co do szczepionek, my szczepiliśmy szczepionką 5w1 + pneumokoki. Na rota nie szczepiliśmy, a teraz znowu będziemy mieć dylemat, czy szczepić. No ale teraz jest starszak w domu, więc może zaszczepimy.

Na pewno tak nie jest. Jesteś zbyt dla siebie surowa. Pokażesz jakieś fotki? Możesz w klubie

Australia, Ty już masz niedługo termin, więc tak może być.

Natomiast dzanet, może czas trochę przystopować? Bo ciągle gdzieś latasz

Super
No nie ma wyjścia bo.kondycja coraz słabsza moje nogi już nie wytrzymują ciężaru, o.kolanach nie wspomnę. Nie mam zaleceń do oszczędzania się więc działam na tyle, na ile zdrowie dopisuje. Ale jest coraz ciężej

Teraz boli mnie brzuch, ale tak dziwnie, jakby z głodu? żadne skurcze. W sumie ciągle coś podjadam dlatego mnie dziwi ten ból. No ale teraz kolacja, kąpiel i spanko

41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 19:24   #4391
ania230
Zakorzenienie

Tz zabiera się za składanie szuflady i ☠☠☠☠a jeden element cały piekniety i dwa lewe boki
Jestem zla chce mi się ryczec

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Miało być inaczej

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-27, 19:26   #4392
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że celestone nie powoduje wzrostu u dzieci. Ja dostałam 3dawki, więc powinny być gigantusy.
Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
Nie ma wpływu na wage dziecka
To ciekawe w takim razie, może rzeczywiście Motylek masz rację z tą cukrzycą. Zastanawiam się czy sama waga może być wyznacznikiem rozwoju. Skoro drobna mama, więc i drobne dziecko to nie problem, bo może być tak samo dobrze rozwinięte jak większe to jak jest w drugą stronę? Czy moze tak być, że dziecko jest duże, ale wcale nie lepiej rozwinięte? Takie tam dylematy.

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
Kochane Ciocie 27.05.2016 o godzinie 6.20 na świat przyszła Laura ♡ 2900g i 52cm ♡
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Czyli w poniedziałek już będziesz wiedzieć co i jak a który wtedy tydzień będzie??
W poniedziałek będzie 36+2, więc już raczej bezpiecznie, mąż dziś czytał, że bliźniaki jednojosmówkowe rodzą się średnio w 35 tc, więc już jest nieźle.

W avatarze Andie MacDowell.
MariaFrancesca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 19:27   #4393
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Tz zabiera się za składanie szuflady i ☠☠☠☠a jeden element cały piekniety i dwa lewe boki

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Miało być inaczej
O kurcze, kiepsko
a to przez neta kupowaliscie?
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 19:33   #4394
ania230
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60979186]
Nie wielka dupa tylko super pamiątka!
[/QUOTE]

Właśnie dupa bo inaczej sobie te zdjęcia wyobrazalam.

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Tak pamiętka ale miała być ładniejsza...

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Dziewczynki w domu rana mniej boli
Super

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-27, 19:34   #4395
Miqesi
Wtajemniczenie

soffinka, rodzisz?

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 19:35   #4396
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem...na razie to musze polepszyć sobie humor

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-27, 19:46   #4397
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
soffinka, rodzisz?
Albo poszła zgwałcić chłopa
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 19:47   #4398
haneczkab92
Ania

Dziękuję. Femaltiker piję, dziś udało mi się ściągnąc 80 ml, ale przerwa w ściąganiu była 7 godzin(nie miałam jak ściągnąć wcześniej bo byłam z małą u lekarza). Teraz po czterech ściągnęłam jakieś 60ml.
Piję też dużooo wody.
Pocieszające jest to, co piszecie, że ściągając wcale nie znaczy, że szybciej będę musiała przestać podawać jej moje mleczko.

Ewka
- jak można spytać, czemu ściągałaś a nie dawałaś małej z cycusia?

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 20:02   #4399
zebrah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MariaFrancesca Pokaż wiadomość
To ciekawe w takim razie, może rzeczywiście Motylek masz rację z tą cukrzycą. Zastanawiam się czy sama waga może być wyznacznikiem rozwoju. Skoro drobna mama, więc i drobne dziecko to nie problem, bo może być tak samo dobrze rozwinięte jak większe to jak jest w drugą stronę? Czy moze tak być, że dziecko jest duże, ale wcale nie lepiej rozwinięte? Takie tam dylematy.
.
Maria- dokładnie tak. Przy cukrzycy waga nie jest wyznacznikiem- dziecko jest np. za duże bo musiała jego trzustka wyrzucać swoją insulinę i walczyć z wysokim cukrem mamy (insulina w nadmiarze tuczy). Dziecko może być i 5kg, ale jak się urodzi w 34 tyg ciąży to będzie mieć takie same problemy jak inne dziecko- a nawet większe bo może mieć powikłania cukrzycowe.

to kto dzisiaj rodzi? :P

Edytowane przez zebrah
Czas edycji: 2016-05-27 o 20:03
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-27, 20:07   #4400
PikPik09
Raczkowanie

Veronique gratuluje! Naprawde nam plany burzycie jakos tak od końca a raczej od środka wszystko idzie Wspaniale że wszystko się uklada. 3majcie się ciepło obie !!
Stary 2016-05-27, 20:22   #4401
australia87
Zakorzenienie

Coś tu za spokojnie dzisiejszego wieczoru...
Stary 2016-05-27, 20:26   #4402
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
Madziu ja juz pisałam - osobiście polecam femaltiker. No mi pomógł, chyba ze to placebo bylo 😉 ale mysle ze warto sprobowac
Dziękuję
Ja pokarm mam tylko mała się cycem nie najada :/ cmoka, ciumka, mizia i albo usnie albo płacz. Cycki mam wielkie i twarde odciagam pomiędzy karmieniem. Także mała dostaję trochę cyca a potem butle z moim mlekiem. Prxed chwila trochę mm musiałam jej dac bo cyc plus 50ml mojego było mało:p
Eh może coś źle robię daje trochę mm jak widzę że dalej glodna bo mi jej szkoda:/

[QUOTE=ania230;60982076]Tz zabiera się za składanie szuflady i ☠☠☠☠a jeden element cały piekniety i dwa lewe boki

Miało być inaczej/QUOTE]
Coś o tym wiem, też mi dwa elementy komody wyslali uszkodzone wrrr całe szczęście szybko zareklamowalam.

Tz nie spodziewal się że dziś wyjdziemy i musiał iść na nocke do pracy
Pierwszy dzień w domku spędzamy we dwie plus pieselek.

Sophia Loren
Stary 2016-05-27, 20:30   #4403
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Młody po badaniu ok, wstawił się już główką w kanał, więc mogę czekać. Ma 2,5 kg, więc wagowo idealnie na 50 centylu, z usg 35+1( z miesiączki mam 35+5), długi na 49,88cm stopa 7cm. Powiedziała, że waga może mieć granicę błędu +-380g, więc ona nie będzie stawiać prognozy ile za mc będzie ważył

Wyniki krwi mam dobre hemoglobina 12,4. W moczu dużo ciałek ketonowych, leukocytow i bkterii.. Ehh

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 20:32   #4404
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Paula_ck Pokaż wiadomość

Super że już was wypuścili W domku najlepiej Trzymajcie się

Gratulacje dla was! Jesteś dzielna i super że udało się sn

Myślicie że jak ten mój klocuszek taki duży się szykuje i może ważyć z 4,5 kg to już mogę sobie odpuścić ubranka do szpitala na 56? Nie mogę pojąć jakim cudem on przytył w 3 tygodnie prawie 1,5 kg I z tych wyliczeń z usg wynika że obwód brzuszka ma większy niż obwód główki a kość udowa już dwa tygodnie do przodu mimo że do tej pory zawsze była mniejsza sporo. Chciałabym naturalnie rodzić ale to chyba nie jest dobry pomysł przy takich wymiarach A co jak mi powiedzą że nie zrobią cc? Zaczynam się stresować chyba
Nieee, ja myślę, że jeżeli kolejne usg potwierdzi, że Tymek taki duży to będą robić cc. A nie powinien Twój lekarz wystawić jakiegoś skierowania czy czegoś takiego?
Może też się okazać, że na kolejnym usg Ci dziecko zmaleje

Cytat:

Próbuj przystawiać Hanię do piersi, może jeszcze się uda przejść na karmienie bezpośrednie. A jeżeli chodzi o odciąganie to słyszałam o dziewczynach karmiących w ten sposób przez bardzo długi czas, więc wcale nie musi się skończyć na mm.
I nie przejmuj się nadrabianiem i cytowaniem- my tu tyle piszemy, bo mamy dzieci jeszcze w brzuchach

Cytat:

Miało być inaczej
To ta szuflada która nie przyszła z łóżeczkiem i ją dosyłali? Straszny pech jakiś... Tylko spokojnie, nie przejmuj się Nawet jak nie zdążą wymienić do urodzin Mai to przecież nic się nie stanie. Bez szuflady da się funkcjonować

I nie gadaj głupot z tym swoim wyglądem. Wczoraj chyba wklejałaś zdjęcie i bardzo ładnie wyglądałaś
A zdjęcia może Ci nie przypadły do gustu, bo nie były robione przez fotografa tylko przez TZa. To na pewno on coś schrzanił, bo modelkę przecież miał wspaniałą

soffinka i jak tam? Wypiłaś?
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 20:35   #4405
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
A jak psina reaguje na Hanię?

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
Młody po badaniu ok, wstawił się już główką w kanał, więc mogę czekać. Ma 2,5 kg, więc wagowo idealnie na 50 centylu, z usg 35+1( z miesiączki mam 35+5), długi na 49,88cm stopa 7cm. Powiedziała, że waga może mieć granicę błędu +-380g, więc ona nie będzie stawiać prognozy ile za mc będzie ważył

Wyniki krwi mam dobre hemoglobina 12,4. W moczu dużo ciałek ketonowych, leukocytow i bkterii.. Ehh

Dobrze, że z synkiem ok A co z tym drętwieniem?
Stary 2016-05-27, 20:35   #4406
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
Ojeju, szkoda że TZ nie mógł jakoś zostać w domu. Pewnie był zawiedziony i Ty też...
A jak piesek zareagował na Hanię?
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 20:38   #4407
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość

Brawo za wymiary synka!
I hemoglobina suuper! Ja po porodzie mam lekko ponad 8 jakiś lek na a dostałam do wykupienia i morfologia za tydzień do zrobienia.

Sophia Loren

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-27, 20:38   #4408
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Podobno mogłobyć z diety, bo jak ciała ketonowe, to mam sobie o 23 kolację jeść, żeby organizmu nie zakwaszac, kazała mi jeszcze lekarzowi prowadzązemu ciążę zgłosić i pokazać te pomiary ciśnienia. Przy ewentualnym kolejnym takim odretwieniu kategorycznie IP.

Mikołaj <3
Stary 2016-05-27, 20:40   #4409
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
To ta szuflada która nie przyszła z łóżeczkiem i ją dosyłali? Straszny pech jakiś... Tylko spokojnie, nie przejmuj się Nawet jak nie zdążą wymienić do urodzin Mai to przecież nic się nie stanie. Bez szuflady da się funkcjonować

I nie gadaj głupot z tym swoim wyglądem. Wczoraj chyba wklejałaś zdjęcie i bardzo ładnie wyglądałaś
A zdjęcia może Ci nie przypadły do gustu, bo nie były robione przez fotografa tylko przez TZa. To na pewno on coś schrzanił, bo modelkę przecież miał wspaniałą
Oczywiście można bez szuflady funkcjonować ale zapłaciłam za nią wiec powinna być dobra.

A co do zdjęć to myślałam ze więcej ich tz robi... a trudno.
Tyle dobrego ze pospacerowalismy razem po ogrodzie.

Grzmi u mnie... burza idzie.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-27, 20:41   #4410
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
Brawo za wymiary synka!
I hemoglobina suuper! Ja po porodzie mam lekko ponad 8 jakiś lek na a dostałam do wykupienia i morfologia za tydzień do zrobienia.
Słuchaj ja po porodzie miałam koszmarną anemię.. Zastrzyki dostawałam.. I faktycznie byłam bardzo słaba, więc mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie.

Mikołaj <3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości