|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Cytat:
|
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Miqesi jak słodko
Haneczka koleżanka ściągała pokarm 3 lata i karmiła syna swoim mleczkiem. Także da się ![]() Herbatki laktacyjne czy koper włoski, karmi ponoć działa tylko stawia sie np na noc by wywietrzało |
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Haneczka femaltiker jest dobry, to słód jeczmienny. Ja ściągałam i tal karmilam Zuzie
najważniejsze to ściągać co te 3-4h, żeby organizm widział ze jest zapotrzebowanie i produkowal mleko...
|
|
|
|
#4384 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ładne wymiary Krzysia! U nas odpukac tylko jedna tak noc była w szpitalu, bliskości raczej Hania oczekiwała bo brałam ją na ręce i spokój był ![]() Cytat:
Samej mi łezka poleciała! Ewka ja chcę kp! mleko jest tylko Hania chwile ssie i albo się złości albo zasypia. CZuję że trochę zjada z cyca. Od wczoraj pomiędzy karmieniami odciagam i daje hak widzę że dalej jest głodna. Awaryjnie mm chociaż tego chcę unikać.Dziewczynki w domu rana mniej boli! Magia działa! ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Asiek to wszystko racja! Ja z rossa mam herbatke polecacie jeszcze jakieś?
|
|
#4385 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
ja na próbe też kupiłam w rossie, do szpitala zapakowałam Hipp w saszetkach
|
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Veronique gratulacje!!!
Ciotki witają Lurę
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu ja juz pisałam - osobiście polecam femaltiker. No mi pomógł, chyba ze to placebo bylo 😉 ale mysle ze warto sprobowac
|
|
|
|
#4389 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja z synkiem na początku też prawie nie spałam, ale z czasem sobie wypracowaliśmy wszystko i było ok ![]() Cytat:
Czy po prostu źle się czujesz?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do szczepionek, my szczepiliśmy szczepionką 5w1 + pneumokoki. Na rota nie szczepiliśmy, a teraz znowu będziemy mieć dylemat, czy szczepić. No ale teraz jest starszak w domu, więc może zaszczepimy. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Natomiast dzanet, może czas trochę przystopować? Bo ciągle gdzieś latasz ![]() Super ![]()
|
|
#4390 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moje nogi już nie wytrzymują ciężaru, o.kolanach nie wspomnę. Nie mam zaleceń do oszczędzania się więc działam na tyle, na ile zdrowie dopisuje. Ale jest coraz ciężej Teraz boli mnie brzuch, ale tak dziwnie, jakby z głodu? żadne skurcze. W sumie ciągle coś podjadam dlatego mnie dziwi ten ból. No ale teraz kolacja, kąpiel i spanko Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Tz zabiera się za składanie szuflady i ☠☠☠☠a jeden element cały piekniety i dwa lewe boki
![]() Jestem zla chce mi się ryczec ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Miało być inaczej
|
#4392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W poniedziałek będzie 36+2, więc już raczej bezpiecznie, mąż dziś czytał, że bliźniaki jednojosmówkowe rodzą się średnio w 35 tc, więc już jest nieźle.
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60979186]
Nie wielka dupa tylko super pamiątka! [/QUOTE] Właśnie dupa bo inaczej sobie te zdjęcia wyobrazalam.---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Super
|
|
#4395 |
|
Wtajemniczenie
|
soffinka, rodzisz?
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem...na razie to musze polepszyć sobie humor
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4398 |
|
Ania
|
Dziękuję. Femaltiker piję, dziś udało mi się ściągnąc 80 ml, ale przerwa w ściąganiu była 7 godzin(nie miałam jak ściągnąć wcześniej bo byłam z małą u lekarza). Teraz po czterech ściągnęłam jakieś 60ml.
Piję też dużooo wody. Pocieszające jest to, co piszecie, że ściągając wcale nie znaczy, że szybciej będę musiała przestać podawać jej moje mleczko. Ewka- jak można spytać, czemu ściągałaś a nie dawałaś małej z cycusia?
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
|
|
#4399 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to kto dzisiaj rodzi? :P Edytowane przez zebrah Czas edycji: 2016-05-27 o 21:03 |
|
|
|
|
#4400 |
|
Raczkowanie
|
Veronique gratuluje! Naprawde nam plany burzycie
jakos tak od końca a raczej od środka wszystko idzie Wspaniale że wszystko się uklada. 3majcie się ciepło obie !!
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Coś tu za spokojnie dzisiejszego wieczoru...
|
|
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pokarm mam tylko mała się cycem nie najada :/ cmoka, ciumka, mizia i albo usnie albo płacz. Cycki mam wielkie i twarde odciagam pomiędzy karmieniem. Także mała dostaję trochę cyca a potem butle z moim mlekiem. Prxed chwila trochę mm musiałam jej dac bo cyc plus 50ml mojego było mało:p Eh może coś źle robię daje trochę mm jak widzę że dalej glodna bo mi jej szkoda:/ [QUOTE=ania230;60982076]Tz zabiera się za składanie szuflady i ☠☠☠☠a jeden element cały piekniety i dwa lewe boki ![]() Jestem zla chce mi się ryczec ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Miało być inaczej/QUOTE] Coś o tym wiem, też mi dwa elementy komody wyslali uszkodzone wrrr całe szczęście szybko zareklamowalam. Tz nie spodziewal się że dziś wyjdziemy i musiał iść na nocke do pracy ![]() Pierwszy dzień w domku spędzamy we dwie plus pieselek.
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Młody po badaniu ok, wstawił się już główką w kanał, więc mogę czekać. Ma 2,5 kg, więc wagowo idealnie na 50 centylu, z usg 35+1( z miesiączki mam 35+5), długi na 49,88cm stopa 7cm. Powiedziała, że waga może mieć granicę błędu +-380g, więc ona nie będzie stawiać prognozy ile za mc będzie ważył
Wyniki krwi mam dobre hemoglobina 12,4. W moczu dużo ciałek ketonowych, leukocytow i bkterii.. Ehh Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4404 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może też się okazać, że na kolejnym usg Ci dziecko zmaleje ![]() Cytat:
I nie przejmuj się nadrabianiem i cytowaniem- my tu tyle piszemy, bo mamy dzieci jeszcze w brzuchach ![]() Cytat:
Nawet jak nie zdążą wymienić do urodzin Mai to przecież nic się nie stanie. Bez szuflady da się funkcjonować ![]() I nie gadaj głupot z tym swoim wyglądem. Wczoraj chyba wklejałaś zdjęcie i bardzo ładnie wyglądałaś A zdjęcia może Ci nie przypadły do gustu, bo nie były robione przez fotografa tylko przez TZa. To na pewno on coś schrzanił, bo modelkę przecież miał wspaniałą ![]() soffinka i jak tam? Wypiłaś? |
|||
|
|
|
#4405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak psina reaguje na Hanię? ![]() Cytat:
A co z tym drętwieniem?
|
||
|
|
|
#4406 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I hemoglobina suuper! Ja po porodzie mam lekko ponad 8 jakiś lek na a dostałam do wykupienia i morfologia za tydzień do zrobienia.
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno mogłobyć z diety, bo jak ciała ketonowe, to mam sobie o 23 kolację jeść, żeby organizmu nie zakwaszac, kazała mi jeszcze lekarzowi prowadzązemu ciążę zgłosić i pokazać te pomiary ciśnienia. Przy ewentualnym kolejnym takim odretwieniu kategorycznie IP.
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zdjęć to myślałam ze więcej ich tz robi... a trudno. Tyle dobrego ze pospacerowalismy razem po ogrodzie. Grzmi u mnie... burza idzie.
|
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

najważniejsze to ściągać co te 3-4h, żeby organizm widział ze jest zapotrzebowanie i produkowal mleko...

Czy po prostu źle się czujesz?
moje nogi już nie wytrzymują ciężaru, o.kolanach nie wspomnę. Nie mam zaleceń do oszczędzania się więc działam na tyle, na ile zdrowie dopisuje. Ale jest coraz ciężej
żadne skurcze. W sumie ciągle coś podjadam dlatego mnie dziwi ten ból. No ale teraz kolacja, kąpiel i spanko

I z tych wyliczeń z usg wynika że obwód brzuszka ma większy niż obwód główki a kość udowa już dwa tygodnie do przodu mimo że do tej pory zawsze była mniejsza sporo. Chciałabym naturalnie rodzić ale to chyba nie jest dobry pomysł przy takich wymiarach
Nawet jak nie zdążą wymienić do urodzin Mai to przecież nic się nie stanie. Bez szuflady da się funkcjonować