|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
kurcze to nie pij tej kawy tyle bo od niej wlasnie Cie glowizna pewnie boli...
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i w ogole te "nauki"? "przysposobienie do zycia w rodzinie"...ech,rece opadaja...:/ Cytat:
![]() Ale masz racje, wszystko zależy od tego jak będzie się układać na figurze... Także czekam na Twoje relacje i powodzenia w poszukiwaniach i załatwianiu wszystkich spraw... Zamieszanie-zamieszaniem, ale jednak takie ślubne sprawy się chyba raczej przyjemnie załatwia.... ![]() No i super pomysł z tym spa. Ech,rozmarzyłam się... szkoda,ze nie mam kandydata jeszcze na takie atrakcje... ![]()
![]() |
#3662 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Zakorzenienie
|
Jejku jak tu sie temat rozwija szybko xD. Chcialabym wszystkim odpowiedziec , napisac pare slow ,ale juz nie nadazam. Moze wieczorem... A dzis wystawianie ocen probnych z chemii u mnie bylo... i mam +3 ! No cudownie. Jeszcze tego mi brakowało... Bede musiala przez caly weekend kuc bo w poniedzialek mam zdawke na 4. Mialabym 4 gdybym nie dostala paly z rozpuszczalnosci...A rozpuszczalnosc jest przeciez latwa. Wszyscy ja napisali tylko nie ja! A dlaczego? Otoz gdy bralismy o niej lekcje mialam najgorsze chwile w zyciu spowodowane odchudzaniem i wogole sie nie przykladalam do nauki. Pobeczalam sie znowu ze jest nastepna rzecz ktora zabrala mi pogon za "ideałem". Teraz juz sie pozbierałam. Musi byc dobrze. Takze weekend przy tv mam z glowy...
Czas goni...jutro jeszcze krtk z fizyki i pytanie z wosu.Kiedy ja sie tego naucze? I jeszcze cwiczyc mialam... ale cos mi sie zdaje ze czasu nie bedzie. Na polu zimno ba i ble. Bylam w spodnicy w szkole a w poczekalni na autobus zmarzałam tak ze do domu wrocilam z siwymi ustami... agolek: Najbardziej w oczy rzucily mi sie Twoje posty o ślubie. Gratuluje Ci z całego serducha! Sukienka śliczna. Zawsze mi sie takie podobały. A 13 wbrew pozrom jest szczesliwa.Mam tylko nadzieje ze jako przyszla zona nie zaniedbasz wizazu? xD |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, Baby14 na polu okropnie, zgadzam się też, co do tego, w jakim tempie rozwija się ten wątek
![]() Agolek, gratuluję! Co do księdza, zdarzają się i tacy, bo teoretycznie przed ślubem mieszkać razem nie wolno, sama słyszałam kazanie na ten temat w kościele bodajże w drugi dzień świąt. Nie przejmuj się, machnij rękąi ciesz się ślubem ![]() ![]()
![]() |
#3665 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a weekend przed tv jeszcze niejeden Cie czeka wiec jak ten bedzie inny to tez nic sie nie stanie ![]()
![]() |
#3666 |
Zakorzenienie
|
Baby14, słuchaj, na pewno będzie dobrze, bo teraz jesteś mądrzejsza, nie odchudzasz się już, przez co potrafisz bardziej się skoncentrować i w ogóle, dasz sobie radę. Nie wracaj do odchudzania, patrz w przyszłość. Zobaczysz, że siądziesz do książek i będzie łatwiej niż myślisz
![]()
![]() |
#3667 |
Zadomowienie
|
Paradoksalnie im jestem starsza tym bardziej 'zwisają' mi oceny
![]() Byleby zdać poza tym najważniejsza jest matura to co się mam męczyć z czym innym ,rozrywka też jest potrzebna. o! ![]() A i rozwój swych prawdziwych zainteresowań ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | |
Zakorzenienie
|
kuruj się
![]() ![]() Cytat:
To że jestem z kimś nie oznacza, że nie mam prawa do własnego życia. Nie mogę wiecznie patrzeć na drugą osobę. A ona nie ma prawa mnie ograniczać. W efekcie - niby się wtedy uspokoił, ale z czasem znów zaczęło coś mu nie odpowiadać, więc się rozeszliśmy po 1,5 roku. Albo... inaczej - postawiłam go przed faktem dokonanym. A z drugiej strony przykład mojej mamy i jej TŻ'a. On nie może iśc sam do knajpy do centrum, bo odrazu by miał jazdę. Ale na osiedlu łazi z kolegami, a wtedy moją mame trafia gdyż on jej kategorycznie zabrania ruszac się gdziekolwiek ze znajomymi bez niego ![]() Dobrze że nie robi jej awantur jak koleżanki przychodzą tu do domu ==' Związki są takie beznadziejne... A tak to bez zobowiązań... 'żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek' ![]() Agolku - śliczna sukienka i gratuluję Ci kochana! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() a u mnie dziś taaak sie dłużyło w szkole że myślałam że nie usiedzę eh ![]() ![]() Baby14 mam nadzieję że chemia pojdzie ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tych samotnych wypadów. Wiesz, juz na wstepie miałam coś takiego jak "zakaz imprez, zakaz wychodzenia" itp. Dziwię się, ze wtedy nie powiedziałam "cya" ![]() ![]() Cytat:
![]() Wczesniej pisałam już moje pierwsze 2 dni, ale co sie stało 3 to łoooj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie to tam spędziłam super czas, jadłam ciągle, ale się zbytnio nie przejmuję, bo poszło mi w piersi głównie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Powrotu do zdrówka ; * Wracaj do zdrowka ;* Cytat:
![]() ![]() Ehhh nie mam siły już nic więcje pisać. Przyszłam ze szkoły, poszłam od razu spac, a teraz sie biorę za naukę .. W końcu moim postanowieniem jest uczuć się dokładniej, systematyczniej i w ogóle zaczać coś robic w związku z maturą... Miłego dnia ![]()
![]() |
#3671 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja jestem zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() Ewuś, ja już kiedys pisałam jak jest u mnie. Nie mamy z TŻ problemów, każdy chodzi gdzie chce i z kim chce. Mamy do siebie zaufanie. Ale jakims dziwnym trafem tak sie stalo, ze najfajniejszych znajomych i wielka paczke mamy wspolna, dlatego z reguly wyjscia towarzyskie mamy i tak wspolne. No ale wezmy moje stypendium w De, nie kazdy na wieść o wyjezdzie zachowal by sie tak jak moj TŻ i bylby taki spokojny przez ten badz co badz dlugi czas... porozmawiaj jeszcze raz i jeszcze i jeszcze... osobiscie uwazam ze takie sprawy/problemy MUSZA byc wyjasnione do konca. Moze znajdziecie jakis kompromis, moze TŻ wkoncu zrozumie i zaakceptuje, ze mozesz jeszcze pokozystac z zycia, poki nie pracujesz itd. Cytat:
![]()
![]() |
#3673 |
♥
|
łacze sie z wami w bolu - tez mnie boli głowa eh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
Iza- gratuluję, pewnie było łatwiej, niż myślałaś
![]() Ather - no, no, niezłe z Ciebie ziółko ![]() Dziewczyny, mnie też strasznie boli głowa już od rana, z przerwami. Ratunku...
![]() |
#3675 | |||||||
Zakorzenienie
|
na pewno
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() sukienka piękna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() czasami mi się wydaje że nie nadaję się do związków, bo nie cierpię być ograniczana ![]() ale tak to jest że w związku trzeba się jakoś dogadywać bo znowu faceta który byłby na każde moja zawołanie i nie miał swojego zdania też bym nie chciała ![]() i jak tu mi dogodzić ![]() Cytat:
![]() na szczęście u mnie to nie jest tak strasznie aż, TŻ ma pretensje tylko o imprezy takie klubowe typowe, z których ja już też trochę wyrastam (ehh, ta starość ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kompromis już jest i mam nadzieję ze będzie lepiej ![]() dziękuję Wam Kochane za wypowiedzi ![]() ![]() idę się pouczyć ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gadaj szybko co jadłaaś! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nieźle, będziesz miała co wspominać ![]() Powodzenia w realizowaniu naukowych postanowień, sama też takowe mam ![]() Cytat:
![]() ja teeeeż ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje Kochana ![]() Współczuje ![]() Łepetyna boli nadal ![]() Byłam u prababci w szpitalu i na zakupach z babcią ( ![]() A co w tym wszystkim "najlepsze" niespodziewanie odłaczyli całej ulicy wode, bo była jakaś awaria ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3680 | |
♥
|
Cytat:
![]() głowa coraz bardziej boli ![]() ![]() oo heh fajnie miec tak prababcie i babcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny ze we mnie wierzycie. Ja tez mysle ze mi sie uda wyciagnac na 4. Zauwazylam ze odkad jem wiecej to i koncetracja mi sie poprawila.
Z fizyki i wosu wyuakana jestem jak nigdy. Takze moge pisac krtk. tamonita: Ja tez bym sie niezle wkurzyla...Zawsze jak jestem zmarznieta to w domu pije rozgrzewajaca herbatke. Widze ze nie tylko Tobie dzis zimno bylo...a czemu prababcia w szpitalu? W takim razie oby szybko wrocila do domu zycze. |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
♥
|
lolciu wiesz ze mamy wielu wspólnych znajomych ( byłam u ciebie na fotce i w znajomych relanych masz wiele osoób które znam )
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedna.. pewnie grypsko Cię łapie ![]() No fajnie mieć i babci i prababcie, choć z prababcią jakos zaspecjalnie zrzyta nie jestem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja jak jestem zmarznięta np. po powrocie ze szkoły lub o dość "przyzwoitej" porze to pije kawusie ze smietanką ![]() ![]() ![]() A odnosnie prababci to nie wiem co jej jest ![]() ![]() Wode włączyli ![]() Coraz bardziej irytuje mnie ten cholerny ból głowy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
Aniu kogo np?
![]()
#3685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Życzę prababci szybkiego powrotu do zdrowia ![]() hehe zycie bywa zaskakujące ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
♥
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że nie żałuje, że tyle jechałam
![]() Nie przyznam sie co jadłam, bo na dietetycznym to wstyd ![]() ![]() ![]() Ostatnio zauwazyłam, że ja właśnie coś szalone życie mam. Ale ja się tam cieszę ![]() Poćwiczyłam, pouczyłam.. Teraz jeszcze tylko lekturka na dobranoc, ale to później, teraz troche powizażuję ;D Zaraz ide herbatkę zaparzyć i bzzzium , relax ^^
#3688 |
Zakorzenienie
|
A mi zniknęło już prawie to coś
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięuje serdecznie w imieniu pra.. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale mi się nic nie chce... Tzn. chyba chce mi się spać... Ale nie chce mi się położyc ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.