|
|
#1231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
)Eeee, ksero dyskietki? Serio?? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gimnastyka w brzuchu konkret, za chwilę będę miała wykopaną dziurę na wylot
|
|||
|
|
|
#1232 |
|
Rozeznanie
|
A teraz tak całkiem serio - może ślązaczki tu obecne miałyby ochotę na spotkanie na żywo?
|
#1233 |
|
Zadomowienie
|
Pierniku moja syrenka !!
|
#1234 | ||
|
Zakorzenienie
|
W ogóle skąd Wam się wziął Śląsk? Ja mieszkam w lubuskim
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z zielonych też bym umyła Biżuterii się niedługo pozbywam
|
|
#1235 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brawa za porządki. ![]() Cytat:
![]() U mnie waga stoi w miejscu, ale przynajmniej nie ma już ketonów, a dziecko ma dobrą wagę, więc mam nadzieję że tak może być. |
|||
|
|
|
#1236 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pół Poznania muszę przejechać, żeby do szpitala dotrzeć i to najbardziej zakorkowanymi w tych godzinach ulicami. Mam nadzieję, że najdzie mnie w nocy Dzisiaj jeden się u TŻa w pracy "zwalniał" na poród żony, wyszedłby od razu, ale ich lider wspaniałomyślnie stwierdził, że przecież on może chwilę poczekać, pozmienia chłopaków najpierw na siku Powiedziałam TŻowi, że jeśli zacznę rodzić jak będzie w pracy, to ma od razu dać mi tego cepa do telefonu, jak ryja na niego wydrę, to od razu wyjdzie Na majstra się nie krzyczy, ale na lidera można A tak serio to TŻ i tak jeśli byłby w pracy wtedy to podjedzie do szpitala taksówką i pewnie jeszcze za mną będzie czekać, więc niech go sobie przetrzyma, ale akurat tamci miejscowi, więc przeciągnął chłopa złośliwie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1239 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zadbamy nie martw się, ja tylko sprzęt ustawię i będę dbać
|
|
#1240 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nawet nie musiałam googlować-Orange zaprezentowała.. z tym unieruchomieniem to w sam raz prawda.. Cytat:
może zasugeruj się w takim razie jakąś listą on-line.. Cytat:
![]() zrobimy losowanie i się kogoś wytypuje.. nie bój żaby.. jak to co? będziesz pokazowo rodzić i tyle.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() haha Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1241 |
|
Zadomowienie
|
Od wczoraj mam ogromny problem z wizazem i aplikacją. Nic nie działało. Czy tylko u mnie tak jest?
Na szczęście opuchlizna zeszła. Wiem, ja jestem już w opcji PANIC MODE Ale ta cholerna cukrzyca, a ostatnio cukry znów skaczą jest jednym z czynników tej gestazy i jakoś tak mnie to zmartwiło. Mam co tydzień pobierany mocz do badania, jutro akurat mam kontrolę wiec pewnie też się uspokoję bardziej ![]() A to nie jest tak, że do szpitala nie można mieć pomalowanych paznokci? Ja swoją hybrydę ściągnęłam w połowie ciąży, bo chciałam by do porodu mieć już ładnie odrośniętą płytkę paznokcia. Więc teraz tylko lakier. Za to paznokcie rosną mi takim tempie i są takie twarde jak nigdy ![]() ![]() Mam nadzieję, że po ciąży też takie zostaną![]() Ja we wtorek mam fryzjera i też muszę się umówić na stopy i brwi, bo ja mam takie dziury i niektóre białe włoski, że wyglądam jak kosmitka:P Co do wykupowania położnych to dla mnie dramat by wydać w pip kasy na coś co powinno być w standardzie. To tak jakby pójść do sklepu i dopłacać za usługę bycia miłym i profesjonalnym przez sprzedawcę. Wstyd. Właśnie TŻ mi napisał, że od przyszłego tygodnia aż do porodu będzie mieć nocki. Wspaniale....Mam nadzieję, że akcja rozkręci się w dzień w takim razie.
|
|
#1242 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teoretycznie wszystko wiem jak ma wyglądać na koniec możemy zrobić od razu terapię dna miednicy i wszystko po naprawiać po ciąży i porodzie ![]() Rozważam tą 1 paczkę 0 , oby tym razem nie było zielonych wód ![]() Cytat:
i ta opcja mniej mnie stresuje niż poród w aucie ![]() Cytat:
. A lider powinien dostać
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ostatnio pojawiają sie nowe skurcze. Jakby mi ktos szyjke palcami sciskal. I to boli, moje wczesniejsze twardnienia brUcha nie bolały. Zaboli, stwardnieje brzuch i pusCza. A ja ganiam do łazienki po czyms takim spr czy nie ma jakiegos krwawienia.
|
|
|
|
#1244 | |||||
|
Raczkowanie
|
witamy się
![]() Tija, ja miałam robione GBS w 32. tyg ciąży.. czyli wychodzi na to że za wczesnie. Będe musiała powtarzać? Mówicie że ruchy Waszych maleństw się nasilają, a u nas wręcz odwrotnie. Wczoraj Mała tak mnie wystraszyła bo wypiłam sok, jadłam czekolade, czekałam, czekałam a tam cisza.. Nastraszyła mnie panienka cale szczęście później się rozbrykałaWłączyłam jej pierwszy raz muzykę przez słuchawki w nagrodę i aż się popłakałam ![]() https://www.youtube.com/watch?v=KmzFDEu2RoA Cytat:
ach, co to nas tam czeka...Cytat:
Cytat:
fajnie że Tż pomagaPięęękne pazurki i przepiękny zaręczynowy (jeśli to zaręczynowy )mi mąż zafundował w niedzielę pedicure Skrócił mi paznokcie, przypiłował, pomalował i pociągnął na koniec top coatem Cytat:
dla TŻ!! prezent się należy ![]() Cytat:
żeby jednak rzucił warto się przemęczyć.Za swojego będę trzymać jak już zacznie rzucać, bo póki co U nas chyba by się rozwodem skończyło gdyby odpalił peta w mieszkaniu Czaję się na otulacz. Ja to jestem niezdecydowana...
Nasze maleństwo Edytowane przez Babygirl1990 Czas edycji: 2016-06-28 o 14:01 |
|||||
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Bobo ma leniwe weekendy. Normalnie jakby czuło, ze weekend. Brat się śmieje, ze to po mamie. Przychodzi poniedziałek i szaleje.
|
|
|
|
#1246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super wygląda syrenka na białych paznokciach - miałam takie na swięta w ramach ozdób Bożonarodzeniowych
|
|
#1247 |
|
Raczkowanie
|
hahahahahahah
|
#1248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak karetka przyjechała już miała dziecko na rękach ![]() Jak mi to opowiedziała w zeszłym tyg odleciałam ....
|
|
#1249 |
|
Raczkowanie
|
Pokażę Wam jeszcze na jakie mądrości się wczoraj natknęłam
![]() Swoją drogą bardzo ciekawa książka.
|
#1250 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tżet taki zdolny czy Ty taka odważna? pokaż nad czym debatujesz to Ci pomożemy.. Cytat:
![]() ja raczej klasyka- mleczne/czerwone/ciemne/latte i nic więcej.. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty wez nas tu nie strasz
|
|
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1253 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Poszlam za radami Tiji i pospalam godzinke
![]() Cytat:
ja pytalam wczoraj moja gin jakto z tymi hubrydami, powiedziala ze nie chodzi o kolor a grubosc paznokcia, ze gdy zakladaja ten plastyk na palec to im przeszkadza ta grubosc :P Ja sobie sama nakladam hubryde, wiec juz pewnie w tygodniu zaloze sobie po raz ostatni... :P Co do wykupu poloznej to uwazam podobnie, po to sa na stanie, zeby pomoc i tyle, nie wyobrazam sobie zaplacic 2k dodatkowo. Cytat:
A paznokci nie widze na telefonie :/
|
|
#1254 | |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, ze nie widzę na aplikacji ![]() Co do paznokci ja miałam w zeszłym roku taka jazdę, ze zawsze miałam malowanie pasujące do etui z telefonu np minionki, czarodziejka z księżyca czy jakieś mandale![]() Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
Po co ja to chciałam przeczytać :brzyd al: Można to odzobaczyć
|
|
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1256 |
|
Raczkowanie
|
|
#1257 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam też się coś od zycia należy ![]() Cytat:
![]() WOW! Ekspresowy poród miałaś! Chciałabym tak... +9 kg- malutko przytyłaś, fajnie Cytat:
A i tak budzę się co chwilę.... Piękne paznokcie Ja siedzę właśnie na tarasie, z nogami w misce z wodą i solą do kąpieli. Tak mnie nogi bolą, że brak mi słów, do tego puchną stopy ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
Liczę, że ruszy się w nocy.Przy 1 porodzie leżałam już w szpitalu, więc rano mnie wzięli na porodówkę, nawet nie kazali dzwonić odrazu po tż Po 30 minutach stwierdzili, że to jednak będzie "TEN DZIEŃ i alo dołem albo górą córka wyjdzie" (słowa lekarza Zdążył wejść do pracy, 15 minut pobyć i wychodził
|
||||
|
|
|
#1258 |
|
Zadomowienie
|
Najgorzej było jak dziewczyna która mi to wszystko malowała (ręcznie) wchodziła do domu i mówiła, co tym razem wymyśliłaś:P Albo jakie etui tym razem kupiłaś:P
![]() Te są z odrostem bo zdjęcie zrobione przed zrobieniem Tweetego ![]() Na świeżo: ![]() Akurat na zdjęciu nie ma etui ale było:P ![]() To wszystko było na żelach. Później przerzuciłam się na hybrydy i już postawiłam na inne tonacje. Ale w pracy jak ktoś powiedział, ta od paznokci albo warkocza na głowie to chodziło o mnie Bo na długich włosach miałam zawsze jakiegoś dobierańca.Ehhhh a teraz mam jakiś nudny mleczny kolor:P Szkoda, że sama sobie nie potrafię niczego namalować
|
|
#1259 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czyli Ty zapewniasz PORODÓWKĘ! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#1260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

)

bolą mnie biodra jak za długo siedzę to pośladki mnie bolą i kość ogonowa ehhhh... 

<3

co myślisz
Powiedziałam TŻowi, że jeśli zacznę rodzić jak będzie w pracy, to ma od razu dać mi tego cepa do telefonu, jak ryja na niego wydrę, to od razu wyjdzie 

na koniec możemy zrobić od razu terapię dna miednicy i wszystko po naprawiać po ciąży i porodzie 
żeby jednak rzucił
czy jakieś mandale