![]() |
#2371 | ||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
Ojej współczuję kombinacji z tymi 2 dietami. ![]() Cytat:
Brawa za wizytę, waga ładna. ![]() Cytat:
Trzymam kciuki! Badania lepiej zrobić, oby było ok. ![]() Cytat:
Kciuki za badania. ![]() Cytat:
Mój lubi sobie popukać w szyjkę, czasami długo ciśnie tak. :P Cytat:
Szkoda, ale dobrze że się udało wkręcić, może jakoś się przemęczy TŻ. ![]() Ja też mam jutro wizytę - u diabetolog, ciekawe co mi powie, mam dziwne cukry, teraz nagle lepsze znowu. :P |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2373 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2374 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie. ![]() ![]() Cytat:
Dzięki. ![]() Właśnie słyszałam, że przed samym porodem się stabilizuje sytuacja i to mnie odrobinę zmartwiło, bo jednak mam dopiero zaczęty 33. tydzień. ;P Ale może będzie więcej tych ostatnich tygodni albo to przypadek. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Zakorzenienie
|
Póki pamiętam
![]() Mam ulotkę na darmową sr i do położnej, jutro będę dzwonić i kto wie, może jeszcze się na sr załapię ![]() ![]() ![]() Ekg mają mi zrobić w ośrodku zdrowia normalnie bez psioczenia, wypisał mi magiczną karteczkę i to im powinno wystarczyć jako wskazania. Na d-dimery wydębię w związku z tym samym skierowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2378 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() TinkerrBell - dobrze zrobiłaś, może szwagierka się choć trochę zastanowi nad sobą ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2379 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mega dobre zdjecie! ![]() Cytat:
![]() |
#2380 |
Rozeznanie
|
Ale się nażarłam ... Odkurzacz na noc mi się załączył ...
A w lodówce tyle dobrych rzeczy ![]()
#2381 | |||||
Zakorzenienie
|
Mniam
![]() ![]() Oooo, ale się ruszyło ![]() Cytat:
Oby gin się odezwał na smsa i przyspieszył wizytę ... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() najgorzej że masz już diete cukrzycową. Powodzenia!!! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() Moja do dziś ANI RAZU nie zapytała jak się czuję, czy cokolwiek ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2382 |
Wtajemniczenie
|
Dzis chyba mialam zbyt intensywny dzien, bo plecy mnie tak bola w kazdej pozycji ze masakra
![]() Bylam w miescie, mysle ze z 4-5km pieszo zrobilam, potem prawie 2h polezalam, ale w miedzy czasie zrobilam i wywiesilam pranie. Potem zrobilam obiad - zapiekanke i wzielam sie za te rogale. Chyba na prawde przegielam, musze przestac takie kiedys normalne, ale w tym stanie wyczerpujace czynnosci robic... ![]() No i placzliwa sie znow zrobilam, dzis 2x plakalam z byle powodu... ![]() No nic, ciekawe jak mi sie bedzie spalo... dobranoc Wam! ![]()
#2383 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle jej pomagaliście, a teraz co....znalazła lovelasa i zapomniała o zwykłych rodzinnych relacjach. Ehhh.... smutne :/ Cytat:
Spokojnej nocy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam to samo...a teraz z kanapy się sturlać nie mogę.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
To fajnie jakby się udało z SR. ![]() Cytat:
Sporo rzeczy załatwiłaś, odpoczywaj jutro. ![]() Oby się humor jutro poprawił. ![]() Niestety plan skręcenia wszystkich mebli nie wypalił, ale ciężko z czasem w dni robocze, jutro mąż będzie kontynuował. ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Poza tym mąż znowu ustalał w pracy od kiedy bierze wolne i umówił się na robotę do 19 sierpnia, ciekawe jak się to zgra z innymi sprawami. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
Macie skurcze ala parte? W sumie nie wiem czy to parte ale czuje parcie w krzyżu, ku dołowi, zupełnie coś innego niż na dwójkę. Muszę wtedy położyć się na płasko, boli jak nie wiem.. Chwila i przechodzi. Pierwszy raz coś takiego mi się zdażyło, około 3 na dwie godziny, między nimi dużo napięć brzucha i nie jestem w stanie wstać z łóżka i pochodzić dłużej.. Po prysznicu chwilę było spoko, potem znowu. I czuję parcie od pępka w dół.. Zaczęło się ok. 20, teraz leżę, brzuch mi lata, młoda się wypycha strasznie, czuje parcie w tyłku (
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | ||||||||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie lubię jak mała ma czkawkę- takie pukanie/pulsowanie w jednym miejscu mnie wkurza ![]() Tinkerr Może będę skarpety nosić to pomoże? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przyszło moje zamówienie- szlafrok i stanik do karmienia. Przymierzyłam stanik, a TŻ do mnie z przerażeniem w oczach że taki babciny i aseksualny ![]() ![]() I czego on się podziewał że stanik do karmienia będzie sexy ![]() ![]() Byłam dziś na sr, było o przygotowaniu domu na przyjście dziecka. Nie dowiedziałam się nic nowego. Gdyby nie to że dostałam reklamówkę gadżetów ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba przepowiadacze? Jeżeli się martwisz i to nie ustąpi, to może przedzwoń do gina czy trzeba szybciej zareagować, czy też można zaczekać do wizyty. Cytat:
Dzięki! ![]() Ja jeszcze mojemu nie pokazałam staników do karmienia, ale jakby narzekał, to zażądam zafundowania mi jakiegoś pięknego i seksownego po porodzie. :P U mnie też był Octenisept i emolienty. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | |||||||||
Raczkowanie
|
Nadrobiłam dzisiejszy dzień tak, jak mój kolega czytał szkolne lektury-trochę początku, trochę środka i zakończenie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie martw się wagą dziecka! Mnie w 31 tc 3 dn mała ważyła 1500 g, a półtorej tygodnia później już 2100. Pani doktor na genetycznym powiedziała, że mniejszy średniaczek i że bardzo dobrze-będzie łatwiej rodzić ![]() Cytat:
![]() Aleś walnęła przemyślenie na ten temat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Od jakiegoś czasu wychodzę z założenia, że utrzymuję kontakt tylko z tymi ludźmi, którzy także wychodzą pierwsi z inicjatywą. Koniec proszenia się o spotkania, przypominania. W dupie to mam. Najlepsze, że najbliższy kontakt oraz regularne spotkania mam z parą przyjaciół, którzy na co dzień mieszkają zagranicą-widuję się z nimi częściej niż z tymi mieszkającymi trzy przystanki ode mnie... Tija, ja żałuję, że etap ciążowy się kończy, ale z drugiej strony nie mogę się doczekać narodzin małej ![]() Krefetko, przesrane z tymi dietami...Mam nadzieję, że uda Ci się to jakoś opanować, żebyś chodziła najedzona i zadowolona. Superhuman, sliczny brzuszek ![]() DobraDuszo, cudnie napisałaś! Bardzo wzruszająco... Origa, kiedyś interesowało Cię, jak jest w Żeromskim-ostatnio byłam obejrzeć trakt i rozmawiałam z położną, opis jest kilka stron wstecz, jakby co ;-) Postanowiłam dziś spakować swoją torbę i... nie wiem jak mam to zrobić ![]() No i kwestia ubranek dla dziecka-zdecydowaliśmy się korzystać ze swoich, a nie szpitalnych-ile tego wziąć? Czuję się tak samo nieporadna jak przy kompletowaniu wyprawki. Paranoja... Co do wanienki-my kupiliśmy w Smyku najzwyklejszą za trzy dyszki. A do tego wkład na stelażu z siateczką. Muszę jeszcze kupić jedną koszulę do szpitala, czekam też na tulika. Zdecydowałam się na takiego: http://otulacz.pl/wp-content/uploads/tulik-wht-600.jpg W ogóle tak piszecie, że dzieci się wiercą, rozpychają itp., a u mnie jakoś niespecjalnie mała bryka...Wpycha mi tylko nóżki pod żebra od czasu do czasu i tyle. Do tej pory w ogóle nie martwiłam się tym, bo chodzę na genetyczne do naprawdę zarąbistej specjalistki i ona mówi, że dziecko rozwija się książkowo, ale gdy Was czytam to trochę się nakręcam, że za mało czuję te ruchy, a jak czuję to nawet mnie nie bolą zbytnio ( wpychanie nóżek pod żebra przyjemne nie jest, ale nie boli mnie). Nie mam też żadnych skurczy przepowiadających, a jutro będzie 35+0... Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-07-05 o 00:22 |
|||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 | ||
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
Zastanawiam sie co sie jeszcze przyplacze co ograniczy mi posiłki i fanrazje... Dobrze ze niedługo koniec ![]() Ja tam wybrałam stanik go karmienia taki, który moze sexi nie jest ale ma szczescie nie wyglada ani jak namiot ani jak babciny ![]() Bardziej wyglada jak dla dziewczynki... Infantylny. Cytat:
Jakoś to bedzie ![]() Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ---------- Witam sie o poranku ![]() Dziś znów bede surfować na desce do prasowania. Cos mi sie w głowie wkręciło ze nie zdążę wszystkiego poprac przed tym jak mnie do szpitala wezmą ![]() Na razie w domu armagedon - w łazience torby z ubrankami, w pokoju suszarka i deska do prasowania w sypialni kartony... Jakbym sie przeprowadzała ![]() Dobrze ze pogoda niezbyt upalna to pranie schnie ekspresowo ![]() Wysłane za pomocą magii Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-07-05 o 05:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Postanowiłam na raty odpisać, bo za dużo naklepałyście ![]() Wizyta - wsio ok ![]() ![]() Byliśmy wczoraj na SR i był temat o porodzie naturalnym. Pal licho sam poród, ale moja koleżanka tak popłynęła, że prawie się tam popłakałam. Ślicznie gadała o porodzie - jako najważniejszym wydarzeniu dla rodziny, najpiękniejszym. O bólu, który skończy się czymś pięknym. Jeszcze dodała coś co wbiło mi się w głowę - by po porodzie przywitać dziecko, odezwać się, by ono usłyszało znajomy głos, bezpieczny ![]() ![]() Trzymajcie kciuki, bo być może udało nam się znaleźć mieszkanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Idę nadrabiać dalej ![]()
![]() |
#2392 |
Zakorzenienie
|
My się śmiejemy ze stanik do karmienia zapewnia szybki dostęp do piersi. nie tylko Bobo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zadomowienie
|
Nie strasz
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie miałam takich skurczy jeszcze, ale może to przepowiadacze, zadzwoń do gin ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry. Stawiam dzisiaj wszystkim soczek z okazji urodzinek ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Druga część
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2396 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mieszkanie juz własne czy na wynajem? Lepsze warunki czy okolica? Cytat:
![]() ![]() Z okazji urodzin wszystkiego najlepszego. Masz w planach jakies specjalne świętowanie? Z tej okazji wypożyczony kot juz sie ululał ![]() ![]() Wysłane za pomocą magii |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2397 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
![]() ![]() |
![]() |
#2398 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego co najlepsze! ![]() Wczoraj sie dowiedzialam ze Tz od poniedzialku ma urlop. I niby ok, bo maja firme zamknieta na 2 tygodnie od chyba 16 lipca, natomiast dr mojego Meza "zasugerowal" mu by ten wzial urlop od 10, bo w sierpniu obowiazkowo ma byc w pracy. A ja mam termin na 30 lipca. Mialam wczoraj takiego nerwa na tego dr ![]()
![]() |
#2399 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzieki wielkie ![]() ![]() Cytat:
Az sie wzruszyłam jak przeczytałam o czym mowila kolezanka na sr pieknie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Wszystkiego najlepszego duzo radości latwego proodu i spełnienia marzeń :-* :-* ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.