|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Kupiłam używany na olx
nam też troszkę lata, ale w taki sposób że się przesuwa wewnątrz, nie wylatuje poza stelaż
|
#2222 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Dobrze wiedzieć że nie tylko ja mam lenia Widzę też że nie tylko ja zdecydowałam się na powrót na wizaż po dłuższej przerwie w sama porę bo zaczynają się porody
|
|
|
|
#2223 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej poniedziałkowo,
Ja ledwo żyje. Spać nie mogę ostatnio ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A to ciągnie podbrzusze, a to jakby szpilki ktoś wkładał Cytat:
![]() To się nazywa mieć rękę do handlu ![]() Cytat:
![]() U mnie za 1 razem 3S nie zadziałało chodziłam po schodach sporo,sex też był, a urodziłam w 42 tc ![]() Cytat:
i zakończyć temat, jest mi coraz ciężej ....no ale jeszcze chwilę muszę wytrzymać. MUSZĘ Dobra Dusza, wpadaj jak tylko dasz radę i pisz co u Was Edytowane przez iweczka Czas edycji: 2016-07-04 o 10:44 |
|||||
|
|
|
#2224 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Imienia nadal brak ![]() Cytat:
![]() współczuje tej opuchlizny .... Cytat:
Cytat:
Cytat:
A bracia mają dzieci ?? |
|||||
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jadę na pedicure. Ciekawe, czy wysiedzę godzinę bez sikania :/
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2227 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za wizytęPasuje Apartament normalnie w okazyjnej cenie!Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co Ci się śniło ?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też nie wiem Cytat:
Tija, pisałaś że na początku połogu w szpitalu trzeba używać podkładów poporodowych a potem w domu można już nosić podpaski. Czy w ogóle w połogu można nosić tampony w późniejszym czasie? Chociaż na chwilę np na basen? Moja babcia wczoraj opowiedziała mi historię jak to jej koleżanka (chyba ze 60-70 lat temu) w polu snopki wiązała i poczuła że rodzi, stwierdziła że nie zdąży do domu dojść więc ściągnęła fartuch, rozłożyła na snopku i urodziła dziecko Potem zawinęła w fartuch i do domu poszła z dzieckiem. A ja pytam (złośliwie) Czy jeszcze na pole wróciła bo przecież snopki nie powiązane Ja wiem że babcia to tylko w ramach anegdoty powiedziała, ale teraz mnie wszystkie takie teksty wkurzają. Mój komentarz- dzięki Bogu że ja tak nie muszę! Czy któraś ma elektroniczną nianię z IKEA, albo bierze ją pod uwagę albo słyszała jakieś opinie? |
||||||||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Ja w przyszłym tygodniu zamierzam wstawić komodę do sypialni, niech się już wietrzy I zacznę chyba pranie ubranek dla malucha robić, oby było tylko chłodno aby to poprasować... Idę się chyba położyć, nie mam siły
|
|
|
|
|
#2229 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2230 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2232 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja to lubię zawsze wszystkim wszystko wygadać. ![]() Fajnie, że dolegliwości Cię nie męczyły i mogłaś długo popracować. ![]() Cytat:
![]() Ech. :/ U mnie podobnie, ciężko że spaniem i łażeniem też. Cytat:
Tak samo na kurs szycia stwierdziłam, że nie dam rady jeździć, bo jestem jak zombie, lepiej nie siadać za kierownicą. :P Fajnie, że z wyprawką idziecie do przodu. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz to już w domu posiedzę, zrobię obiad, może poukładam rzeczy ze szpitalnej listy i zobaczę, czy zmieszczą się w którejś torbie. Wieczorem mam nadzieję nadzorować dalej skręcanie mebli. ![]() Muszę też koniecznie się zdrzemnąć, bo potrzebuję dzisiaj użyć mózgu i napisać takie jedno pismo. ![]() Cytat:
Fajna.
|
|||||||
|
|
|
#2233 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najgorsze, że ta lepsza idzie na urlop od 18.07 do 01.08 i zostanę z tą ofochaną i już się martwię jak to przeżyje, co prawda ma przyjść dziewczyna ale się będzie dopiero uczyć ...Cytat:
![]() Poza tym moi rodzice są super i lubię z nimi mieszkać a teściową mam bardzo daleko i chwała jej za to ![]() Cytat:
![]() A nad morzem to tego od groma jak biedronek u nas
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
ma odpływ
Jeszcze ma taką wkładkę antypoślizgową Cytat:
Ale za to podobno bardzo łatwo rodziły takie kobiety ![]() moja babcia mieszkała w mieście ale dzieci rodziła w domu, żadne szpitale
|
|
#2235 |
|
Rozeznanie
|
Głupie pytanie mam....jak odróżnić harce malucha od skurczy? Bo czasem mam wrażenie ze niemożliwe zeby on mnie tak mocno atakował i ze to muszą byc skurcze jakies....
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
To nasz ostatni zakup z serii niezbędne na początek. |
||
|
|
|
#2237 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ciut lżej ... ale za to poziom w☠☠☠☠ienia sięga zenitu ... ![]() Chyba mi nerwy wysiadły już w tej ciąży ...
|
|
#2238 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę, po tym wczorajszym porodzie, śniło mi się, że już urodziłam
Mąż już przeżywa, że urodzę lada chwila ... Mam pytanie - co robiłyście z wózkame i fotelikami po zakupie? Przecierałyście czymś z zewnątrz/wewnątrz? Prałyście coś? Torby do wózka się pierze? Mam prześcieradełka do wózka, już wyprane i zastanawiam się, czy resztę też prać.
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie prałam
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy używany to wyprałam ten spód (jakby materacyk) i material co zakrywa boki gondoli, wszystko z fotelika i torbę też (odebralismy wózek właściwie zaraz po spacerze, torby uzywali właściciele do oststnien chwili). Budki nie ruszyłam, boków na zewnątrz tez nie.
|
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa wychodzę dziś ze szpitala! ! Mam się bardzo oszczędzać, zero stresu ale mogę leżeć w domu (niekoniecznie w szpitalu bo nie mam skurczy). Jestem bardzo szczęśliwa.
Szyjka skrócona w 50%, rozwarcie na 1 cm ale Ujście szyjki zamknięte więc nie ma potrzeby w tej chwili mnie trzymać na oddziale. Tętno dziecka prawidłowe, ktg tez Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2016-07-04 o 11:22 |
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma jak w domu
|
|
#2243 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ten komplecik z reniferem, losiem? cudny![]() Trzymam kciuki, by infekcja szybko przeszła.. Cytat:
Trzymajcie się dziewczyny i dużo zdrówka dla Was! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też licze na to, ze Mała da mi siłę i szybko wrócę do formy.. zapomnę o bólu po cc.. Cytat:
u mnie ńie ma tego sklepu Netto..Kobietki teraz to zaczynam naprawdę panikować.. Jak widać wszystko może zdarzyć się szybko i niespodziewanie.. Życzę Nam, by Nasze Maluszki nie wybrały się na świat za wcześnie.. by siedziały, jak najdłużej Zuzia właśnie się rozbudziła i wygina łapki
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Pewnie
|
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2247 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja chyba zdecyduje sie na ta Ikeowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobilam sobie przystanek na rynku na nadrabianie :P zjadlam loda i mogecruszac w droge powrotna
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Przepraszam i witam sie po dlugiej nieobecności ale miałam takiego lenia ze jak juz przyszedl wieczor lub drzemka synka to nie mialam sil na odpisywanie ale podczytywalam Was caly czas. Dobra dusza gratuluję i zdrowka dla Was :Oklaski:Przez ostatnie tygodnie przygotowalam wkoncu wyprawke dla dzidzi poprasowalam wszystkie ubranka zlstalo naprawic kolko w wozku i poprac jeszcze malenkie skarpetusie. ;-) Ostatnio na wizycie okazalo sie ze Filipek cos pomalu rosnie jest jakies 1.5tyg do tylu z usg wychodzi 30t4d a ja mam juz skonczony teraz 32 waga wskazujywala na ostatniej wizycie 1645g co mnie martwi choc mam nadzieje ze to blad pomiaru jednak eh i szyjka sie skraca nie jest najgorzej ale mam bardzo uważać ma 2.6cm i dostalam luteine 2x1 i magnez 2x3 wizyta 13 lipca i zobaczymy co sie tam dalej dzieje strasznie sie tylko boje zeby nie bylo hiporofi płodu. odpuscilam sprzatanie calkiem w zasadzie tylko gotuje obiad i ogarniam synka. Troche mamy teraz problemy z kasa po budowie domu musimy sie troche odrobić zeby miec jakiekolwiek oszczednosci do tego Tz zmienił pracodawce zagranica i jako nowy pracownik tez nie chce od razu wyskakiwac z wolnym bo wiadomo ze to moze sie skończyć zwolnieniem ehh. Takze robie wszystko zeby wesprzec go choc mi trudno jak cholera ale staram sie myśleć pozytywnie i ze Filipek posiedzi grzecznie pare tygodni. Od 4 dni synek nie spi w dzień ale daje rade wytrzymac bez marudzenia do wieczora i ladnie sie bawi wiec ja mam czas odpoczywac na kanapie i miec go na oku. Kasia_ruda brawa dla synka super dzielny jest Tija wpiszesz mnie spowrotem na liste ? Obiecuje byc na bieżącą hi;-)
|
|
#2249 |
|
Wtajemniczenie
|
Dodaje zdj wyprawki ubrankowej ;-) musze tylko cos skombinowac zeby schowac
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż mi nie pozwoli nic robić . Juz mówił że mnie kajdankami przypnie do kaloryfera hihi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.

nam też troszkę lata, ale w taki sposób że się przesuwa wewnątrz, nie wylatuje poza stelaż

pukał mnie w łokcie, kolana i kostki, położne mnie wymacaly i wszystkie moje inne badania sa idealne. Młody rusza sie standardowo czyli ADHD na maksa...jak mnie połączyły pod ktg to w zasadzie przez 40 min to był jeden wielki szum bo on ciagle sie ruszał. Położna sie śmiała, ze głownie maja pacjentki z mniejszymi ruchami

Że niby to już ?! Choć torba od tygodnia spakowana ...

za wizytę
?
Potem zawinęła w fartuch i do domu poszła z dzieckiem. A ja pytam (złośliwie) Czy jeszcze na pole wróciła bo przecież snopki nie powiązane 

i ogólnie podczas spacerów czuje sie ociężała, wszystko mi ciąży, problemy z oddychaniem etc
<3

Wczoraj już nie wytrzymałam i psiknęłam sobie Acatar do nosa, bo sama woda morska to nie daje rady. Nie wiem czy to można używać, niby powinno działać miejscowo tylko 
czerwiec 2015