|
|
#4621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Wiosno dziwię sie że takie oczęsta mogą odrzucać
Ja kiedyś jak widziałam dziewczyne na przystanku autobusowym , a miała wlasnie "podrasowane" soczewkami oczy... nie mogłam od niech wzroku oderwać, choć próbowałam się gapić dyskretnie chyba nie bardzo mi wyszło![]() A sam nick masz genialny... dla mnie każda wiosna jest truskawkowa mniam
|
|
|
|
|
#4622 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolorowe soczewki sa fajne, ale czasem wpedzaja w kompleksy. co najciekawsze kobiety zawsze mowily "ale masz fajne soczewki, tez sobie takie kupie", a mezczyzni komplementowali same oczy ![]() a co do nicka, lubie go, ale czasem zaluje, ze nie moge go zmienic. za duzo osob ze swiata realnego go zna, moja anonimowosc zagrozona. ostatnio odczuwam to bardziej niz zwykle, dlatego osobiste rzeczy wole zachowac dla siebie ![]() a co do fotek: kradziez moich zdjec i umieszanie ich jako swoich na roznych portalach mi sie zdarzalo, nieprzyjemna sytuacja. ale kazdy kto umieszcza swoje zdjecia w internecie powinien byc tego swiadomy. gdyby nie zakaz edytowania postow to usunelabym wszystkie moje fotki, gdzie widac cala twarz |
|
|
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
O tak- nicki to śliczna dziewczyna- uwielbiam taki typ urody
![]() Uła
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym dwie bladolice, dwie kreconowlose...Wiec musicie miec naprane mojego IP Ciesze sie, ze nie ma tu zadnej Agnieszki, bo jeszcze by sie okazalo, ze forumuje sobie z siostrczyka...
|
|
|
|
|
|
#4626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli nie wygladam przerazajaco uffja nie umiem sie malowac na codzien to zwykle nawet nie tuszuję rzęs, farbuję henną. kosmetyki do makijazu oczu czesto powodują szczypanie i zaczerwienienie, nie znalazlam jeszcze kredki do oczu, ktora mnie nie uczulala. o dziwo, eyelinery toleruje i jak sie nie spiesze to lubie sobie maźnąc ![]() uwielbiam ogladac makijaze dziewczyn na MM, chcialabym, zeby mnie ktoras z nich pomalowala ładnie cieniami. ja kiedys probowalam, ale zawsze mialam wrazenie, ze wygladam jak clown ![]() Cytat:
a co do IP ![]() musze Ci sie przyznac, ze znam te klony i do teraz myslalam, ze to jestes Ty ![]() tylko nie moglam zrozumiec po co Ci pozostale konta no to z jedna z siostr zamienilam chyba ostatnio posty, bardzo sympatyczna osoba, moze dlatego teraz jestem zaskoczona, ze to nie Ty
|
||
|
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natomiast co do tego, ze wiesz - 100% pewnosci nie mialam, bo nie wiem jaki jest tutaj system sprawdzania IP. Ja prowadzilam zeszyt, w ktorym zapisywalam numerki przy nickach uzytkownikow i dzieki temu wiedzialam who is who Domyslam sie, ze nie wszedzie jest identycznie i technika sie rozwija, no ale niekoniecznie musi to byc widoczne na pierwszy rzut oka, moze trzeba sprawdzic, a moglas nie sprawdzac Ciekawa jestem ile jest tych klonow 5 to pewnik, o ktorym wiem Sledzilam posty jednej dziewczyny, bo zdjecie w avatarze wygladalo identycznie jak twarz i sylwetka mojej siostry bylam przekonana, ze to ona. Tymczasem okazalo sie, ze moja siostra tez ja sledzila, bo odkryla to podobienstwo i w ogole zaprzyjaznila sie z ta dziewczyna - maja kontakt internetowy
|
|
|
|
|
|
#4629 |
|
Zadomowienie
|
Nicki, dziękuję za fotkę. Wokalistkę Nightwisha mi przypominasz
![]() Gdzie się Iza blonndee podziała?
|
|
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4632 | ||||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Kobiety, miejscie w sercu litość dla tych, co nie mogą co dwie godziny zajrzeń na wizaż
Tyyyyle postów, normalnie nie nadążam...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja też chcę, ja też... ![]() Cytat:
A co do piwka - to takie, które ma najwyższą liczbę procentową, ale nie tą przy zawartości alkoholu, tylko tą, która mówi o ekstraktach. Najczęściej jest to 12 - standard, bywają też mniejsze [np. kiedyś piwo 10,5 ![]() Cytat:
![]() Ja swoje reguluję sama, w sumie chyba niezbyt "drastycznie", ale ciekawa jestem opinii osoby, która się na tym zna, bo ze mnie laik totalny ![]() Ale jakie cudowne loczki masz po nim sama bym takie chciała...Śliczne, śliczne, śliczne... ileż ja bym dała, żeby mieć taką piękną cerę... Cytat:
pamiętam ten avek, a te oczy ![]() I w ogóle Twoja uroda... [bez wazeliny, szczerze i od serca] Cytat:
![]() Na studiach podczas okienek między zajęciami robiłam za makijażowego króliczka doświadczalnego, kumpelki z akademika u których przeczekiwałam przerwy mogły sobie na mnie eksperymentować do woli zero protestów |
||||||||||
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gdzie was wyniosło
?
|
|
|
|
|
#4634 |
|
|
Do drugiego pokoju
![]() Na małego drinia z TŻ po pracowitym weekendzie... Poza tym podejrzewam, że część z Włosomaniaczek, including me, ogląda "Kości" i inne kryminalne zagadki ![]() Enya przejrzałam Twój wątek Cudeńka tworzysz prawdziwe... z chęcią i z pełnym przekonaniem zamówiłabym u Ciebie portret |
|
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4636 |
|
Zadomowienie
|
Ja z brwiami zawsze miałam problem... mam dwie nieco różne i od dnia kiedy kosmetyczka wyrwała mi je po raz pierwszy dazyłam do tego, żeby je upodobnic je do siebie jak najbardziej sie da. jaki efekt, chyba nie musze mówić co po kilku latach mi z nich zostało... z przerażeniem ogladam zdjecia z tamtego okresu
no ale odchodowłam sobie.. choć ciężko było ( kto to robił, wie o co mi chodzi... straszne są te odrastające brewki gdzie popadnie wrrr) ale teraz powiedzmy, że jestem zafdowolona... szczerze nie znam żadnych zasad jak sie je wyrywa, a pod moją pęsetę kładzie się pół żeńskiej części mojej rodziny, wiec chyba tak źle nie jest, ale fakt faktem na sobie bardziej eksperymentowałam niż na nich aż taka złoślowa nie jestem![]() Estelle też przeżyłam szok jak tu zajrzałam po wczoraj chyba z 6 stron musiałam nadrobić, to nauczka, trzeba zagladac czesciej... dużo czesciej A ja na cere bym się wymieniła chętnie... i co pierwsze bym zrobila to wykupila wycieczke gdzieś na wyspy Bali... przy mojej skórze takie wyprawy nie są mi pisane. eh.Lanessa na szczescie mojemu mężowi wokalistki Nightwisha nie przypominam :P dzisiaj jak leciała jej piosenka powiedział coś takiego, że jego koledzy zawsze się zachwycali tą babką, a on nie wie co w niej ładnego widzą. Ja w sumie się cieszę że mu sie nie podoba mniej powodów do zazdrości![]() Swoja droga chciałam ostatanio zrobić mojemu mezuniowi zdjecie włosów jak mu rozczesywalam po myciu i tu dać, ale się nie zgodził a tak sie chciałam pochwalić, bo mam czymWiosno ja jeszcze nie miałam na szczęscie takiego incydentu jak Twój z kopiowaniem zdjęc, dlatego taka ufna jestem. Przed światem zewnętrznym też nie muszę sie ukrywać, bo jak istnieje w świecie wirtualnym to na tych samych zasadach co w realnym , czyli daje się poznać tak jak chce i tylko do tego stopnia, wiec raczej niczego co pisze się nie wstydze, raczej (nic bynajmniej nie przychodzi mi do głowy ) Ale faktycznie nie chciałabym żeby ktoś bawił sie moimi zdjęciami... za bardzo ufam ludziom. Zgadzam się z dziewczynami, że masz warunki z tymi cudnymi okami do różnych cieniowanych cudeniek na powiekach... eh cudo![]() Eh jesli czujecie sie tak bardzo skrepowane na tym forum to rzeczywiscie szkoda, że nie ma tu czegos takiego jak zamkniete forum, wtedy bysmy mogly poznać sie blizej
|
|
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zmuszam sie do ruszenia pracy rocznej, czuje sie zgwalcona robiac to
dobrej nocy wszystkim, wylaczam komputer, bo kazdy pretekst dobry, zeby oderwac sie od tej meczarni
|
|
|
|
|
#4638 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja brałam prysznic
![]() Cytat:
Cytat:
(oczywiscie ci zapłace)
|
||
|
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja uciekam
Dzis wczesniej zasne to zapewne jutro od 7 bede na wizazu ![]()
|
|
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorowych
Ja mykam bo nudy
|
|
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[ale nie takie muchowate ] fajna sprawa![]() Weroniko- jeśli o mnie chodzi to ogladam CSI NY [ile tam błędów rzeczowych/technicznych mozna wyłapać ]
|
|
|
#4645 | |||
|
|
Na Polsacie było
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do CSI - nie tylko NY, to teraz w ogóle fantastyka w najnowszych odcinkach, do Minority Report to bardziej podobne , a te analizy porównawcze, te bazy danych o glebach, papierkach, materiałach, tuszach w długopisach i dziwne zbiegi okoliczności... Ale i tak jest to miły wypełniacz czasu
|
|||
|
|
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"drżące" koty A co do CSI to się zgodzę, że trochę to naciągane- ale zauważyłam przy okazji dużo błędów technicznych- m.in w przygotowaniach próbek do analizy itp. ale aż miło popatrzeć na te ich sprzęciory- np. taki GC z autosamplerem miodzio normalnie i do tego maszynka do pastylek z KBr [sory- zboczenie zawodowe]
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pierwsza rankiem...
![]() Dzień dobry wszystkim
|
|
|
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba wiem o co chodzi Moj kot tez tak ma
|
|
|
|
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny...
Widzę, że tworzycie listę a mnie na liście nie ma...same smutne wiadomości od soboty ![]() W sobotę zmarł mój kochany wujcio, dzisiaj w nocy jedziemy rodziną do Bydgoszczy na pogrzeb. Wiem, że zabrzmi to dziwnie, ale każdy spodziewał się tej śmierci, chociaż to zawsze jest szok. Wujek był chory na stwardnienie rozsiane. Wydaje mi się, że w ostatnich miesiącach już zupełnie zrezygnował...i się poddał tej chorobie. A stwardnienie rozsiane to straszna choroba...i nie wiem, czemu tak jest, że w większości przypadków dotyka tych bardzo aktywnych osób. No dobra, nie smęcę Wam już. Niech włos będzie z Wami
|
|
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu bardzo mi przykro
![]() Wiem jak to jest- z moim Dziadkiem było podobnie- każdy czekał na jego śmierć, a gdy to już się stało to mimo wszystko kazdy był zaskoczony. Czasami śmierć jest dobra- zwłaszcza gdy uwalnia od cierpienia. A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

Ja kiedyś jak widziałam dziewczyne na przystanku autobusowym , a miała wlasnie "podrasowane" soczewkami oczy... nie mogłam od niech wzroku oderwać, choć próbowałam się gapić dyskretnie chyba nie bardzo mi wyszło

Bardzobym chciala nosic dzienne, ale dzienne toryczne produkuje tylko Focus i kosztuja 200zl miesiecznie, a to stanowczo za duzo. Za miesieczne toryczne wydaje 400zl na pol roku + plyn do soczewek ktore w skali polrocznej troche wyniosa to i tak duzo kasy. Musze ci powiedziec ze zastanawiam sie coraz czesciej nad laserowa korekcja wzroku i wiem ze kiedys sie jej poddam. a jaka masz wade wzroku, jesli mozna wiedziec? Poczatki noszenia soczewek sa dosyc ciezkie, ja kilka dni uczylam sie je zakladac.

ja też chcę, ja też...
sama bym takie chciała...
Cudeńka tworzysz prawdziwe... z chęcią i z pełnym przekonaniem zamówiłabym u Ciebie portret
dobrej nocy wszystkim, wylaczam komputer, bo kazdy pretekst dobry, zeby oderwac sie od tej meczarni
[ale nie takie muchowate