Włosomaniaczki :D - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-20, 19:48   #4621
nicki86
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Wiosno dziwię sie że takie oczęsta mogą odrzucać Ja kiedyś jak widziałam dziewczyne na przystanku autobusowym , a miała wlasnie "podrasowane" soczewkami oczy... nie mogłam od niech wzroku oderwać, choć próbowałam się gapić dyskretnie chyba nie bardzo mi wyszło
A sam nick masz genialny... dla mnie każda wiosna jest truskawkowa mniam
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 20:13   #4622
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Ja nosze. Tyle ze jestem astygmatykiem i moje soczewki sa duzo drozsze niz normalne Bardzobym chciala nosic dzienne, ale dzienne toryczne produkuje tylko Focus i kosztuja 200zl miesiecznie, a to stanowczo za duzo. Za miesieczne toryczne wydaje 400zl na pol roku + plyn do soczewek ktore w skali polrocznej troche wyniosa to i tak duzo kasy. Musze ci powiedziec ze zastanawiam sie coraz czesciej nad laserowa korekcja wzroku i wiem ze kiedys sie jej poddam. a jaka masz wade wzroku, jesli mozna wiedziec? Poczatki noszenia soczewek sa dosyc ciezkie, ja kilka dni uczylam sie je zakladac.
Też mam astygmatyzm, a wadę niewielką - jedno oko 0,5 (albo 0,75) drugie 1,75, aczkolwiek przeszkadza mi to na codzień.

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
No i mam strasznego dola Jestem gruba a brak mi sil i motywacji do tego zeby schudnac Tzn niejestem gruba ale brzuch mm jakbym byla w 7 miesiacu ciazy A wcale nie jem niewiadomo jak duzo, ogolnie jestem naprawde szczupla dziewczyna a brzuch mam taki wielki wystajacy Czemu tak sie dzieje? A nie chce juz byc na dietach, bo po nich chudna w zastaszajacym tempie i co z tego ze wtedy mam mniejszy brzuch jak cala chudne strasznie i wygladam jak chodzacy kosciotrup Czy ktoras tez tak miala jak ja? Albo wie co moze byc tego przyczyna? Ehh dol jak nigdy...

Milego woeczorku!
Ja mam tak mniej więcej, tłuszcz gromadzi się głównie na brzuchu, w piersiach, za to nogi, pupę mam chudą. Tendencja do typu figury jabłkowego?
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 20:13   #4623
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Wiosno dziwię sie że takie oczęsta mogą odrzucać Ja kiedyś jak widziałam dziewczyne na przystanku autobusowym , a miała wlasnie "podrasowane" soczewkami oczy... nie mogłam od niech wzroku oderwać, choć próbowałam się gapić dyskretnie chyba nie bardzo mi wyszło
A sam nick masz genialny... dla mnie każda wiosna jest truskawkowa mniam
zdziwilam sie, bo na tej fotce chyba nie spogladam srogo

kolorowe soczewki sa fajne, ale czasem wpedzaja w kompleksy.

co najciekawsze kobiety zawsze mowily "ale masz fajne soczewki, tez sobie takie kupie", a mezczyzni komplementowali same oczy

a co do nicka, lubie go, ale czasem zaluje, ze nie moge go zmienic. za duzo osob ze swiata realnego go zna, moja anonimowosc zagrozona. ostatnio odczuwam to bardziej niz zwykle, dlatego osobiste rzeczy wole zachowac dla siebie

a co do fotek: kradziez moich zdjec i umieszanie ich jako swoich na roznych portalach mi sie zdarzalo, nieprzyjemna sytuacja. ale kazdy kto umieszcza swoje zdjecia w internecie powinien byc tego swiadomy.

gdyby nie zakaz edytowania postow to usunelabym wszystkie moje fotki, gdzie widac cala twarz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg oczy.jpg (9,3 KB, 17 załadowań)
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 20:24   #4624
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
klasyczna gotycka pięknosc
O tak- nicki to śliczna dziewczyna- uwielbiam taki typ urody
Cytat:
Uła śliczne oczęta i jakie duże duże pole do popisu dla ciemnych make-upów
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 20:40   #4625
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:

co najciekawsze kobiety zawsze mowily "ale masz fajne soczewki, tez sobie takie kupie", a mezczyzni komplementowali same oczy

a co do nicka, lubie go, ale czasem zaluje, ze nie moge go zmienic. za duzo osob ze swiata realnego go zna, moja anonimowosc zagrozona. ostatnio odczuwam to bardziej niz zwykle, dlatego osobiste rzeczy wole zachowac dla siebie

a co do fotek: kradziez moich zdjec i umieszanie ich jako swoich na roznych portalach mi sie zdarzalo, nieprzyjemna sytuacja. ale kazdy kto umieszcza swoje zdjecia w internecie powinien byc tego swiadomy.

gdyby nie zakaz edytowania postow to usunelabym wszystkie moje fotki, gdzie widac cala twarz
Zawsze mozna zalozyc nowe konto Ja musialam zmienic nick ze wzgledu na to, ze poprzedni byl znany wsrod znajomych...W ogole wszystkie kobiety u mnie w domu wizazuja W tym dwie bladolice, dwie kreconowlose...Wiec musicie miec naprane mojego IP Ciesze sie, ze nie ma tu zadnej Agnieszki, bo jeszcze by sie okazalo, ze forumuje sobie z siostrczyka...
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 20:53   #4626
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość

Uła śliczne oczęta i jakie duże duże pole do popisu dla ciemnych make-upów
dzieki czyli nie wygladam przerazajaco uff

ja nie umiem sie malowac na codzien to zwykle nawet nie tuszuję rzęs, farbuję henną.
kosmetyki do makijazu oczu czesto powodują szczypanie i zaczerwienienie, nie znalazlam jeszcze kredki do oczu, ktora mnie nie uczulala. o dziwo, eyelinery toleruje i jak sie nie spiesze to lubie sobie maźnąc

uwielbiam ogladac makijaze dziewczyn na MM, chcialabym, zeby mnie ktoras z nich pomalowala ładnie cieniami. ja kiedys probowalam, ale zawsze mialam wrazenie, ze wygladam jak clown

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Zawsze mozna zalozyc nowe konto Ja musialam zmienic nick ze wzgledu na to, ze poprzedni byl znany wsrod znajomych...W ogole wszystkie kobiety u mnie w domu wizazuja W tym dwie bladolice, dwie kreconowlose...Wiec musicie miec naprane mojego IP Ciesze sie, ze nie ma tu zadnej Agnieszki, bo jeszcze by sie okazalo, ze forumuje sobie z siostrczyka...
gdybym nie miala funkcji moderatora to bym tak zrobila.

a co do IP

musze Ci sie przyznac, ze znam te klony i do teraz myslalam, ze to jestes Ty

tylko nie moglam zrozumiec po co Ci pozostale konta

no to z jedna z siostr zamienilam chyba ostatnio posty, bardzo sympatyczna osoba, moze dlatego teraz jestem zaskoczona, ze to nie Ty
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 20:56   #4627
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

no ja tez mam obawy ze ktos z reala mnie rozpozna
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 21:10   #4628
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
gdybym nie miala funkcji moderatora to bym tak zrobila.

a co do IP

musze Ci sie przyznac, ze znam te klony i do teraz myslalam, ze to jestes Ty

tylko nie moglam zrozumiec po co Ci pozostale konta

no to z jedna z siostr zamienilam chyba ostatnio posty, bardzo sympatyczna osoba, moze dlatego teraz jestem zaskoczona, ze to nie Ty
A nie jest mozliwe przeniesienie funkcji moderatora na nowy nick? Przeciez tak czy inaczej tym moderatorem jest wciaz ta sama osoba Swojego czasu na portalu, w ktorym mialam admina zmienialam nick z prozaicznego powodu - przestal mi sie podobac. Wowczas zostaly mi na nowy nick przeniesione: statystyki, data zalozenia konta no i funkcja. Czyli technicznie taka mozliwosc istnieje, tylko kwestia podejscia "naczelnego", ze tak to ujme

Natomiast co do tego, ze wiesz - 100% pewnosci nie mialam, bo nie wiem jaki jest tutaj system sprawdzania IP. Ja prowadzilam zeszyt, w ktorym zapisywalam numerki przy nickach uzytkownikow i dzieki temu wiedzialam who is who Domyslam sie, ze nie wszedzie jest identycznie i technika sie rozwija, no ale niekoniecznie musi to byc widoczne na pierwszy rzut oka, moze trzeba sprawdzic, a moglas nie sprawdzac Ciekawa jestem ile jest tych klonow 5 to pewnik, o ktorym wiem A swoja droga...przezylysmy kiedys z Agnieszka zabawna sytuacje na wizazu...Znalazlam jej sobowtora Sledzilam posty jednej dziewczyny, bo zdjecie w avatarze wygladalo identycznie jak twarz i sylwetka mojej siostry bylam przekonana, ze to ona. Tymczasem okazalo sie, ze moja siostra tez ja sledzila, bo odkryla to podobienstwo i w ogole zaprzyjaznila sie z ta dziewczyna - maja kontakt internetowy
Stary 2008-04-20, 21:29   #4629
Lanessa
Zadomowienie

Nicki, dziękuję za fotkę. Wokalistkę Nightwisha mi przypominasz

Gdzie się Iza blonndee podziała?
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 21:56   #4630
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość

imprezuje
Stary 2008-04-20, 22:00   #4631
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:

Blondee dawno nie widziałam

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 22:25   #4632
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Kobiety, miejscie w sercu litość dla tych, co nie mogą co dwie godziny zajrzeń na wizaż Tyyyyle postów, normalnie nie nadążam...

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
no ok
jolie pewnie jak zwykle siedzi z nosem przyklejonym do zegara i wyczekuje północy
truskawkowawiosna wyczekuje superbochatera
virka nakłada różne mikstury na włosy
a my siedzimy na wizazu
Cytat:
Ola obmyśla zemstę na chłopaka, inne się odchudzają, Tulipanna sprzedaje Nisima, Subisława węszy na wizażu czy nikt jej nie rozpoznał
Joasia aka Estelle faszeruje rodzinę pokrzywką

Jakieś jeszcze pomysły? xD
niee no, ale dałyście czadu

Cytat:
Hyh, przepraszam, ale mam pytanie, ktore zdjecie lepsze? Mam te z kwiatkiem na portalu wstawilam bez zastanowienia i sie zastanawiam czy nie usunac...
Poradzicie...? Bo sama nie wiem.
Bardziej podoba mi się pierwsze

Cytat:
BTW: mam glupie pytanie- wasze koty też wpadają w hmmm "rezonans" jak robią koci grzbiet?
Mówisz o takim jakby drżeniu? Mój tylko w ten sposób się wygina. Najlepiej zaraz po tym, jak wstanie.

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Dobra. Na dobranoc proszę o przyjecie mnie w szeregi wlosomaniaczek [...]
Poniewaz beoneself chce byc Magdą, ja mogę byc Magdaleną?
Prosze o przychylne rozpatrzenie mojej prosby i zycze wszystkim dobrej nocy.
W imieniu własnym - witam Magdaleno

Cytat:
niedlugo w szkole bedziemy robic hydrolaty, ale to niestety beda jedyne zajecia praktyczne z chemii kosmetycznej
ja też chcę, ja też...

Cytat:
Chciałam ponowić moje dwa pytania: można czysta biostymine nakłądać na włosy i nie spłukiwać? I dalej, jakie piwo ma najwiecej ekstraktu w chmielu?
O biostyminie nie wiem, Virka jest od niej ekspertką, trzeba troszkę poczekać, aż się pojawi, na pewno Ci pomoże
A co do piwka - to takie, które ma najwyższą liczbę procentową, ale nie tą przy zawartości alkoholu, tylko tą, która mówi o ekstraktach. Najczęściej jest to 12 - standard, bywają też mniejsze [np. kiedyś piwo 10,5 ] być może są i o wyższym stężeniu ekstraktów, ale nie znam

Cytat:
brwi nie sa złe, na moje niedoswiadczone jeszcze oko sa ciutke za dlugie i zalamanie powinno byc mocniejsze, przy zewnetrznym koncu węzsze. przod minimalnie skrocic, ale absolutnie nie robic cienszego
[...]
brwi to rzecz na ktora jestem bardzo przeczulona, zawsze patrzac na kogos oceniam ksztalt, tak samo przegladajac czasopisma. inaczej nie da sie nauczyc ustalania prawidlowego ksztaltu
Hm, chyba podeślę Ci fotkę moich brwi do analizy
Ja swoje reguluję sama, w sumie chyba niezbyt "drastycznie", ale ciekawa jestem opinii osoby, która się na tym zna, bo ze mnie laik totalny

Cytat:
Jezuuu, ale normalnie sok z rzepy usztywnia jak nic
Ale jakie cudowne loczki masz po nim sama bym takie chciała...

Cytat:
[...] jedna foteczka
Śliczne, śliczne, śliczne... ileż ja bym dała, żeby mieć taką piękną cerę...

Cytat:
chociaz kiedys mialam avatar z moimi oczkami. jedna wizazanka napisala, ze nie lubi cytac moich postow, bo moje przeszywajace spojrzenie ją odrzuca
Nie zna się pamiętam ten avek, a te oczy
I w ogóle Twoja uroda... [bez wazeliny, szczerze i od serca]

Cytat:
ja nie umiem sie malowac na codzien to zwykle nawet nie tuszuję rzęs, farbuję henną.
kosmetyki do makijazu oczu czesto powodują szczypanie i zaczerwienienie, nie znalazlam jeszcze kredki do oczu, ktora mnie nie uczulala. o dziwo, eyelinery toleruje i jak sie nie spiesze to lubie sobie maźnąc

uwielbiam ogladac makijaze dziewczyn na MM, chcialabym, zeby mnie ktoras z nich pomalowala ładnie cieniami. ja kiedys probowalam, ale zawsze mialam wrazenie, ze wygladam jak clown
Hihi, pisałam już o tym, też za nic nie potrafię osiągnąć takiego efektu naj na MM... i z chęcią oddałabym się w ręce wizażankom, które tworzą te arcydzieła... ogólnie bardzo bardzo lubię, jak się ktoś mną w ten sposób zajmuje
Na studiach podczas okienek między zajęciami robiłam za makijażowego króliczka doświadczalnego, kumpelki z akademika u których przeczekiwałam przerwy mogły sobie na mnie eksperymentować do woli zero protestów
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 22:36   #4633
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Dziewczyny gdzie was wyniosło ?

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-04-20, 22:51   #4634
'Estelle'

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
Do drugiego pokoju
Na małego drinia z TŻ po pracowitym weekendzie...

Poza tym podejrzewam, że część z Włosomaniaczek, including me, ogląda "Kości" i inne kryminalne zagadki

Enya przejrzałam Twój wątek Cudeńka tworzysz prawdziwe... z chęcią i z pełnym przekonaniem zamówiłabym u Ciebie portret
Stary 2008-04-20, 22:57   #4635
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Do drugiego pokoju
Na małego drinia z TŻ po pracowitym weekendzie...

Poza tym podejrzewam, że część z Włosomaniaczek, including me, ogląda "Kości" i inne kryminalne zagadki

Enya przejrzałam Twój wątek Cudeńka tworzysz prawdziwe... z chęcią i z pełnym przekonaniem zamówiłabym u Ciebie portret
a gdzie leci ?

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-04-20, 22:59   #4636
nicki86
Zadomowienie

Ja z brwiami zawsze miałam problem... mam dwie nieco różne i od dnia kiedy kosmetyczka wyrwała mi je po raz pierwszy dazyłam do tego, żeby je upodobnic je do siebie jak najbardziej sie da. jaki efekt, chyba nie musze mówić co po kilku latach mi z nich zostało... z przerażeniem ogladam zdjecia z tamtego okresu no ale odchodowłam sobie.. choć ciężko było ( kto to robił, wie o co mi chodzi... straszne są te odrastające brewki gdzie popadnie wrrr) ale teraz powiedzmy, że jestem zafdowolona... szczerze nie znam żadnych zasad jak sie je wyrywa, a pod moją pęsetę kładzie się pół żeńskiej części mojej rodziny, wiec chyba tak źle nie jest, ale fakt faktem na sobie bardziej eksperymentowałam niż na nich aż taka złoślowa nie jestem

Estelle też przeżyłam szok jak tu zajrzałam po wczoraj chyba z 6 stron musiałam nadrobić, to nauczka, trzeba zagladac czesciej... dużo czesciej A ja na cere bym się wymieniła chętnie... i co pierwsze bym zrobila to wykupila wycieczke gdzieś na wyspy Bali... przy mojej skórze takie wyprawy nie są mi pisane. eh.

Lanessa na szczescie mojemu mężowi wokalistki Nightwisha nie przypominam :P dzisiaj jak leciała jej piosenka powiedział coś takiego, że jego koledzy zawsze się zachwycali tą babką, a on nie wie co w niej ładnego widzą. Ja w sumie się cieszę że mu sie nie podoba mniej powodów do zazdrości

Swoja droga chciałam ostatanio zrobić mojemu mezuniowi zdjecie włosów jak mu rozczesywalam po myciu i tu dać, ale się nie zgodził a tak sie chciałam pochwalić, bo mam czym

Wiosno ja jeszcze nie miałam na szczęscie takiego incydentu jak Twój z kopiowaniem zdjęc, dlatego taka ufna jestem. Przed światem zewnętrznym też nie muszę sie ukrywać, bo jak istnieje w świecie wirtualnym to na tych samych zasadach co w realnym , czyli daje się poznać tak jak chce i tylko do tego stopnia, wiec raczej niczego co pisze się nie wstydze, raczej (nic bynajmniej nie przychodzi mi do głowy) Ale faktycznie nie chciałabym żeby ktoś bawił sie moimi zdjęciami... za bardzo ufam ludziom. Zgadzam się z dziewczynami, że masz warunki z tymi cudnymi okami do różnych cieniowanych cudeniek na powiekach... eh cudo

Eh jesli czujecie sie tak bardzo skrepowane na tym forum to rzeczywiscie szkoda, że nie ma tu czegos takiego jak zamkniete forum, wtedy bysmy mogly poznać sie blizej
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 22:59   #4637
tulipanna.
Zakorzenienie

Ja zmuszam sie do ruszenia pracy rocznej, czuje sie zgwalcona robiac to dobrej nocy wszystkim, wylaczam komputer, bo kazdy pretekst dobry, zeby oderwac sie od tej meczarni
Stary 2008-04-20, 23:04   #4638
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja brałam prysznic

Cytat:
niee no, ale dałyście czadu
my zawsze dajemy czadu

Cytat:
tak mi troche głupio, ale moze wysłałbym ci moja fotke i bys mnie namalowała? (oczywiscie ci zapłace)
Stary 2008-04-20, 23:13   #4639
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Dobra ja uciekam
Dzis wczesniej zasne to zapewne jutro od 7 bede na wizazu

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-04-20, 23:16   #4640
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra ja uciekam

ja jutro do szkoły ale mam na 10:30
Stary 2008-04-20, 23:17   #4641
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość

ja jutro do szkoły ale mam na 10:30
Co Czemu tak pozno ?

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-04-20, 23:24   #4642
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Co Czemu tak pozno ?
bo nie ma wf
normalnie w pon mam na 9:50 ale za to do 15:05;/
Stary 2008-04-20, 23:33   #4643
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Kolorowych
Ja mykam bo nudy
Stary 2008-04-20, 23:35   #4644
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Mówisz o takim jakby drżeniu? Mój tylko w ten sposób się wygina. Najlepiej zaraz po tym, jak wstanie.
No coś na ten kształt- Zozol wstaje, przeciąga się, "drży" i te drgania wpadają w rezonans i to dosłownie słychać- coś a'la brzęczenie [ale nie takie muchowate] fajna sprawa

Weroniko- jeśli o mnie chodzi to ogladam CSI NY [ile tam błędów rzeczowych/technicznych mozna wyłapać]
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-21, 00:03   #4645
'Estelle'

Cytat:
a gdzie leci ?
Na Polsacie było

Cytat:
[...]
Swoja droga chciałam ostatanio zrobić mojemu mezuniowi zdjecie włosów jak mu rozczesywalam po myciu i tu dać, ale się nie zgodził a tak sie chciałam pochwalić, bo mam czym
Ciiiiichutko, nic mu nie mów i się nam pochwal

Cytat:
Dobra ja uciekam
Ja dopiero po 16 pewnie

Cytat:
No coś na ten kształt- Zozol wstaje, przeciąga się, "drży" i te drgania wpadają w rezonans i to dosłownie słychać- coś a'la brzęczenie [ale nie takie muchowate] fajna sprawa

Weroniko- jeśli o mnie chodzi to ogladam CSI NY [ile tam błędów rzeczowych/technicznych mozna wyłapać]
Mój Koć dokładnie ma tak samo, aż słychać
A co do CSI - nie tylko NY, to teraz w ogóle fantastyka w najnowszych odcinkach, do Minority Report to bardziej podobne , a te analizy porównawcze, te bazy danych o glebach, papierkach, materiałach, tuszach w długopisach i dziwne zbiegi okoliczności...
Ale i tak jest to miły wypełniacz czasu
Stary 2008-04-21, 00:25   #4646
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Mój Koć dokładnie ma tak samo, aż słychać
A co do CSI - nie tylko NY, to teraz w ogóle fantastyka w najnowszych odcinkach, do Minority Report to bardziej podobne , a te analizy porównawcze, te bazy danych o glebach, papierkach, materiałach, tuszach w długopisach i dziwne zbiegi okoliczności...
Ale i tak jest to miły wypełniacz czasu
Czyli to normalne "drżące" koty
A co do CSI to się zgodzę, że trochę to naciągane- ale zauważyłam przy okazji dużo błędów technicznych- m.in w przygotowaniach próbek do analizy itp. ale aż miło popatrzeć na te ich sprzęciory- np. taki GC z autosamplerem miodzio normalnie i do tego maszynka do pastylek z KBr [sory- zboczenie zawodowe]
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-21, 06:58   #4647
beoneself
Zakorzenienie

A ja pierwsza rankiem...
Dzień dobry wszystkim
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 08:13   #4648
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:

Chyba wiem o co chodzi Moj kot tez tak ma

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-04-21, 09:02   #4649
madziunia80
Zakorzenienie

GG do madziunia80 Send a message via Skype™ to madziunia80

Dzień dobry dziewczyny...
Widzę, że tworzycie listę a mnie na liście nie ma...same smutne wiadomości od soboty
W sobotę zmarł mój kochany wujcio, dzisiaj w nocy jedziemy rodziną do Bydgoszczy na pogrzeb. Wiem, że zabrzmi to dziwnie, ale każdy spodziewał się tej śmierci, chociaż to zawsze jest szok. Wujek był chory na stwardnienie rozsiane. Wydaje mi się, że w ostatnich miesiącach już zupełnie zrezygnował...i się poddał tej chorobie. A stwardnienie rozsiane to straszna choroba...i nie wiem, czemu tak jest, że w większości przypadków dotyka tych bardzo aktywnych osób.

No dobra, nie smęcę Wam już.
Niech włos będzie z Wami
Stary 2008-04-21, 09:33   #4650
Jolie2601
Zakorzenienie

Madziu bardzo mi przykro
Wiem jak to jest- z moim Dziadkiem było podobnie- każdy czekał na jego śmierć, a gdy to już się stało to mimo wszystko kazdy był zaskoczony. Czasami śmierć jest dobra- zwłaszcza gdy uwalnia od cierpienia.

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości