Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-22, 19:26   #4381
funky87
Zakorzenienie

Dot.: Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść

Cytat:
Napisane przez zooosia
A co u mnie.. tą drożdzówke kupiłam, później też nic nie ucinałam, byłam pobiegać, w czwartek się waże :rolleyes: nadal nie chce przytyć, [B
chyba właśnie biegam po to by tak się nie stało.
jakie to głupie. Piszę innym dziewczynom, że mają jeść, nie mogą marnować swojego zycia na takie glupstwa, a sama robię co innego... [/b]
A może własnie i tak tyje? Może mimo tego ruchu i tak przybywa mi kg? hm ciężko, ciężko, sama siebie nie rozumiem.
Zososiu doskonale Cie rozumiem, ale powiem Ci na to po prostu [potrzeba czasu i dystansu, nie wymagaj od siebie za dużo, małymi kroczkami tak jest najlepiej i wtedy się udaje, pamiętaj ze w Ed często jest tak że robisz dwa kroki do przodu jeden do tyłu
Stary 2008-04-22, 19:35   #4382
agness51
Zakorzenienie

Ludzia - 50 z humana?
Szacun

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 19:58   #4383
zooosia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ludowa Pokaż wiadomość
Kobietki, nie trapić się egzaminami Czasem jest tak, że nam się wydaje, że napisaliśmy głupoty, ale, uwierzcie, egzaminator też człowiek i gdzie tylko będzie mógł dać Wam punkty, da.
Dobrze będzie

BTW, pamiętam ten stres rok temu... Ale wyszłam na 50 z humana () i 42 z matmy.

Naprawdę, nie ma się co martwić na zapas. Powodzenia jutro
mam nadzieje, że trafię na wyrozumiałego egzaminatora
50 z humana 42 z matmy!! to daje .. 92 punkty! no nie, gratuluje Ci na prawdę!
postaram się jutro tak nie denerwowac ale tak dobrze to mi na pewno nie pójdzie

Cytat:
Napisane przez funky87 Pokaż wiadomość
Zososiu doskonale Cie rozumiem, ale powiem Ci na to po prostu [potrzeba czasu i dystansu, nie wymagaj od siebie za dużo, małymi kroczkami tak jest najlepiej i wtedy się udaje, pamiętaj ze w Ed często jest tak że robisz dwa kroki do przodu jeden do tyłu
pamiętam, pamiętam. chociaż chyba jest coraz lepiej. teraz też mam lepszy humor, bo widzę się ze znajomymi, a to jednak ma na mnie duży (pozytywny ) wpływ. no i pojutrze mam rocznicę z tż. dwuletnią co również mnie cieszy bardzo

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Ludzia - 50 z humana?
Szacun
oj szacun szacun

zooosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 20:24   #4384
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Zooosiu my nawet jak sie na polskim przygotowywalismy do testu to nam polonistka sama powiedzila ze jak jest jakies odwolanie do swoich ksiazek/filmu to mozna sciemniac bo i tak nikt tego nie sprawdzi

Ludzia rok temu byl latwy test (a tak na serio to wymiatasz)

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 20:55   #4385
hogatk@
Raczkowanie

Czuje sie ochydnie...Jak jakaś szmata. Postanowiłam jeść normlanie to ci inni. Bałam sie że moge przytyć i sie zaczełam obżerać. Dziś po przyjściu ze szkoły jadłam grochówke. Zjadłam jeden talerz, ale powiedziałąm sobie, że przecież nie moge chudnąć i wpieprzyłam pół garnka chyba. Brzuch mnie cholernie jeszcze boli,ćwiczyć nie mogłam za bardzo bo brzuch cały zapełniony. Poza tym matka tak jakby miała do mnie pretensje że jej nie zostawiłam... Okropnie sie czuje... NIe chce i nie umiem tak... Milion razy lepiej czuje sie gdy jem te swoje warzywka na obiad. I od jutra powracam do tego. Przynajmniej bede sie lepiej czuć... Bo teraz czuje sie okropnie
hogatk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 21:04   #4386
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Zooosiu my nawet jak sie na polskim przygotowywalismy do testu to nam polonistka sama powiedzila ze jak jest jakies odwolanie do swoich ksiazek/filmu to mozna sciemniac bo i tak nikt tego nie sprawdzi DOKŁADNIE!

Ludzia rok temu byl latwy test (a tak na serio to wymiatasz)
moja siostra miala tyle samo pkt co Ludzia

Cytat:
Napisane przez hogatk@ Pokaż wiadomość
Czuje sie ochydnie...Jak jakaś szmata. Postanowiłam jeść normlanie to ci inni. Bałam sie że moge przytyć i sie zaczełam obżerać. Dziś po przyjściu ze szkoły jadłam grochówke. Zjadłam jeden talerz, ale powiedziałąm sobie, że przecież nie moge chudnąć i wpieprzyłam pół garnka chyba. Brzuch mnie cholernie jeszcze boli,ćwiczyć nie mogłam za bardzo bo brzuch cały zapełniony. Poza tym matka tak jakby miała do mnie pretensje że jej nie zostawiłam... Okropnie sie czuje... NIe chce i nie umiem tak... Milion razy lepiej czuje sie gdy jem te swoje warzywka na obiad. I od jutra powracam do tego. Przynajmniej bede sie lepiej czuć... Bo teraz czuje sie okropnie
stop. po pierwsze: ile zjadłaś przed obiadem? tj grochówą? poza tym to tylko zupa, nawet nie mozna tego nazwac napadem. po prostu Twój żołądek tak zareagowal na wieksza niz zwykle ilosc pozywienia. odzwyczail sie od tego. Pamietam jak kiedys pisalas tez, że Cię boli - i to wlasnie dlatego, bo zjadlas iles tam warzyw. Jak zaczynalam jesc, wystarczylo, że zjadlam np. 4 kromki na kolację i dwa jabłka i mialam takie problemy zoladkowe, ze szok! czesto mialam biegunki i tak dalej, masakra. po dwoch tygodniach mniej wiecej przeszlo mi, organizm sie przyzwyczail nie wracaj do warzywek, nie ograniczaj sie, jedz normalnie, proszę...

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 21:23   #4387
hogatk@
Raczkowanie

Wczoraj mnie złapała taka biegunka,że myślałam że nie dam rady ;/ bo zjadłam dużo normalnego obiadu:zupa warzywna ze śmietaną itp., cholernie dużo makaronu z serem(ale zawsze jem prawie cały garnek). Nie jem dlatego że jestem głodna. Po prostu sie boje. Nie chce być chuda jak kiedyś. Przydałoby mi sie jakoś racjonalnie jeść, kilka małych posiłków,no ale sie nie udaje. Od jutra sie postaram...
hogatk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 21:32   #4388
phenomena
Zakorzenienie

dziewczyny, ratujcie
mam ochote zjesc cos slodkiego, napchac sie, wyjesc cala zawartosc szafki ze slodyczami i wszystkie slodkie jogurty z lodowki nie wytrzymuje juz psychicznie z moim ojczymem. juz dawno zbieralo sie na klotnie, wiedzialam, ze cos wisi w powietrzu. za dlugo bylo spokojnie.. dzisiaj znowu zostalam zwyzywana od bezmozgowcow. nienawidze tego czlowieka... nie moge doczekac sie chwili, kiedy w koncu wyprowadze sie z tego psychicznego domu
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 21:36   #4389
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Wczoraj mnie złapała taka biegunka,że myślałam że nie dam rady ;/ bo zjadłam dużo normalnego obiadu:zupa warzywna ze śmietaną itp., cholernie dużo makaronu z serem(ale zawsze jem prawie cały garnek). Nie jem dlatego że jestem głodna. Po prostu sie boje. Nie chce być chuda jak kiedyś. Przydałoby mi sie jakoś racjonalnie jeść, kilka małych posiłków,no ale sie nie udaje. Od jutra sie postaram...
postaraj się, ale nie wracaj do samych warzyw! wpadniesz w błędne koło. nikt nie mówił, że będzie łatwo - zoladek będzie się buntował, ale nie wieczność!

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
dziewczyny, ratujcie
mam ochote zjesc cos slodkiego, napchac sie, wyjesc cala zawartosc szafki ze slodyczami i wszystkie slodkie jogurty z lodowki nie wytrzymuje juz psychicznie z moim ojczymem. juz dawno zbieralo sie na klotnie, wiedzialam, ze cos wisi w powietrzu. za dlugo bylo spokojnie.. dzisiaj znowu zostalam zwyzywana od bezmozgowcow. nienawidze tego czlowieka... nie moge doczekac sie chwili, kiedy w koncu wyprowadze sie z tego psychicznego domu
ojej, Phenuś

zrób sobie ciepłą herbatkę, kąpiel... poczytaj książkę w łóżku lub posłuchaj muzyki. może pomoże. postaraj się wyciszyć i zrealksować. no i pomyśl, jak będziesz się czuła po napadzie dasz radę, Słoneczko!

Stary 2008-04-22, 21:40   #4390
phenomena
Zakorzenienie

musze sie uczyc do jutrzejszej waznej klasowki, ale przez tego czlowieka nie jestem w stanie sie skupic. jeszcze trzese sie z nerwow...i poklocilam sie z tz. wszystko zle, wszystko..
Stary 2008-04-22, 21:42   #4391
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

rozumiem to doskonale. ale jutro na pewno już będziesz czuła się o niebo lepiej jeśli kompletnie nie jesteś w stanie się uczysz - odpuść. zdazysz jutro rano np.? zrelaksuj się, zasługujesz na to

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-22, 21:43   #4392
phenomena
Zakorzenienie

ucze sie juz 3 dzien, ale nadal mam wrazenie, ze nic nie umiem.. dobrze, ze skonczylo sie na nadprogramowym danio.. chociaz nadal ciagnie mnie do lodowki
Stary 2008-04-22, 21:53   #4393
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

ok - zjadłaś danio. zrób herbatkę, połóż się, poczytaj. nie ucz się, bo może Cię ciągnąć do jedzenia (ja tak mam). a potem będą wyrzuty i... sama wiesz, jak jest po napadzie.
na pewno już umiesz, spokojnie zrób coś dla siebie, proszę, Phenuś!

Stary 2008-04-22, 22:07   #4394
plameczka
Wtajemniczenie

U mnie nie jest lepiej, ale staram sie o tym nie myslec i byc twarda. Wczoraj i dzis od 6.30 do 15.30 zjadlam niecale 200 kcal i dopiero pozniej nadrabialam, ale jestem z tym jakos spokojniejsza, zobaczymy jak dlugo wytrzymam. Ale nie moge jesc, no po prostu nie moge, bo pozniej wieczorem bierze mnie na zarlo i wtedy nadrabiam do 1500 kcal. A gdybym w ciagu dnia jadla normalnie to by znowu ponad 2 tysiaki wyszly na dobe. A w koncu mam moja R glupia. Ale nie martwcie sie, jakos dam sobie rade. Ale dobrze ze jestescie, bo mam tylko Was i jest mi strasznie ciezko, bo tylko tu jestem szczera, a przed reszta udaje szczesliwa.

Ludzia szacun szacun, podziwiam

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 22:20   #4395
kasik30
Raczkowanie

Jak wam dzień zleciał dziewczynki?Ja właśnie przyszłam z pracy i jestem straaasznie głodna
Zoosiu dobrze że też uważasz ze nie powinniśmy podawać tutaj swoich wymiarów bo w końcu tutaj jesteśmy z deka pokręcone i zaraz zaczynamy porównywać swoje wymiary ,potem okazuje się że nie są takie jak być powinny i już się nakręcamy.
Miłej nocki dziewczynki
Stary 2008-04-22, 22:21   #4396
kasik30
Raczkowanie

Plameczko,Phenomeno
Stary 2008-04-23, 05:33   #4397
Annie1441
Wtajemniczenie

No cóż, charakterystyka- ładnie napisałam stylistycznie, raczej mało błędów, lektur nie czytałam :P
A z tych za 1 pkt. mam max. -3, więc chyba powyżej 40 będzie

PS. Wolę matmę, ale już pietra dostaję trochę :P
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 06:13   #4398
funky87
Zakorzenienie

Wszystkim naszym Dzielnym Dziewczynka piszącym dzisiaj testy życze powodzenia i połamania długopisów na testach , Trzymam za Was kciuki

btw, Ja już po pysznym śniadanku, którym chwaliłam się chyba na wszystkich możliwych watkach, pomysł podchwyciłam od Hypnotic
Rano miałam myśli aby zmniejszyć żeby wyszło mniej kcal, ale pukałam sie w głowę - co ja robię nie wiem czemu ale ostatnio coraz wiecej mam tych mysli, wracaja z taka samą siłą i mimo że narazie sobie z nimi radzę to musze o tym porozmawiać z moja psychologA od paru dni straszny apetyt, po prostu masakra , jeszcze nigdy takiego nie mialam, cały czas chodzę głodna mimo że jem na prawdę dużo
I w końcu umówiłam się do gin, i na pewno pójdę , nie mogę odwlekać tego w nieskończoność

Uciekam na zajęcia, Miłego dnia Dziewczynki:c mok:
Stary 2008-04-23, 06:32   #4399
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Po pierwsze nie cwicz po jedzeniu Ja tez w dawnych czasach nazarłam sie jak swinia a potem zaczełam robic brzuszki i zle sie to skonczylo Poczekaj chwile. Za pare godzin brzuch spadnie sam Na pewno nie zjadlas az tak duzo grochowki. Nie wracaj do ,,normalnego" jedzenia. Zrobisz sobie tylko krzywde.

Cytat:
Skoro nie chcesz byc taka chuda jak kiedys to nie rzucaj sie np. na garnek zupy a jak masz ochote to wez zrob sobie jakas kromeczke ,wiesniaka...Jedz wszystko ale w umiarkowanych ilosciach. Dostarczaj organizmowi wszystkiego co potrzebuje to i te napady sie skoncza
Cytat:
dziewczyny, ratujcie
Zawsze jak masz zamiar miec napd to wlasnie pomysl sobie jak sie bedziesz czula gdy zjesz cała lodowke? A potem sobie pomysl jak wspaniali Ci bedzie gdy tego nie zrobisz.

Cytat:
musze sie uczyc do jutrzejszej waznej klasowki, ale przez tego czlowieka nie jestem w stanie sie skupic. jeszcze trzese sie z nerwow...i poklocilam sie z tz. wszystko zle, wszystko..
W takim stanie trudno sie uczyc. Trzymam jednak kciuki za ta klasowke

Cytat:
ucze sie juz 3 dzien, ale nadal mam wrazenie, ze nic nie umiem.. dobrze, ze skonczylo sie na nadprogramowym danio.. chociaz nadal ciagnie mnie do lodowki
Jedno Danio wiecej to nie zbrodnia

Cytat:
Napisane przez plameczka Pokaż wiadomość
U mnie nie jest lepiej, ale staram sie o tym nie myslec i byc twarda. Wczoraj i dzis od 6.30 do 15.30 zjadlam niecale 200 kcal i dopiero pozniej nadrabialam, ale jestem z tym jakos spokojniejsza, zobaczymy jak dlugo wytrzymam. Ale nie moge jesc, no po prostu nie moge, bo pozniej wieczorem bierze mnie na zarlo i wtedy nadrabiam do 1500 kcal. A gdybym w ciagu dnia jadla normalnie to by znowu ponad 2 tysiaki wyszly na dobe. A w koncu mam moja R glupia. Ale nie martwcie sie, jakos dam sobie rade. Ale dobrze ze jestescie, bo mam tylko Was i jest mi strasznie ciezko, bo tylko tu jestem szczera, a przed reszta udaje szczesliwa.

A wiesz co robisz z metabolizmem nie jedzac rano a pozniej nadrabiajac?

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
No cóż, charakterystyka- ładnie napisałam stylistycznie, raczej mało błędów, lektur nie czytałam :P

O zdolniacha za dzis

Ludzia: O TY skubancuchu Gratulacje

Dziekuje wszystkim za przemiłe słowa wczoraj sie jednak o 21 dowiedziałam od babci ze mało jem,ze wygladam jak szkielet,ze znowu schudlam W co oczywiscie wierzyc mi sie nie chce Zaczela gadac do mamy zeby zrobila mi jedzenie itd. Mama spytała czy zjem cos. Ja powiedziałam ze nie jestem głodna. Ona powiedziała ze mam jej obiecac ze jutro zjem wiecej. Ok obiecałam...nawet poprosilam zeby zrobila mi kromke. I zjadlam. Dla niej I tez dla siebie po pyszna była
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-23, 06:49   #4400
garden_d
Zakorzenienie

Cytat:

Powodzenia i na pewno wyjdzie ok ja się bałam, że za wypracowanie na teście nie dadzą mi aż tyle, a okazało się, że miałam max'a Razem z humana wyszło mi 46

Cytat:
Wszystkim naszym Dzielnym Dziewczynka piszącym dzisiaj testy życze powodzenia i połamania długopisów na testach , Trzymam za Was kciuki

btw, Ja już po pysznym śniadanku, którym chwaliłam się chyba na wszystkich możliwych watkach, pomysł podchwyciłam od Hypnotic
Rano miałam myśli aby zmniejszyć żeby wyszło mniej kcal, ale pukałam sie w głowę - co ja robię nie wiem czemu ale ostatnio coraz wiecej mam tych mysli, wracaja z taka samą siłą i mimo że narazie sobie z nimi radzę to musze o tym porozmawiać z moja psychologA od paru dni straszny apetyt, po prostu masakra , jeszcze nigdy takiego nie mialam, cały czas chodzę głodna mimo że jem na prawdę dużo
I w końcu umówiłam się do gin, i na pewno pójdę , nie mogę odwlekać tego w nieskończoność

No Kochana, dobrze, że zdajesz sobie sprawę z tego 'co Ty chcesz zrobić?'. Porozmawiaj z psycholog i cieszę się, że w końcu postanowiłaś iść do gin to ważne przecież

A co do apetytu, to miałam takowy przedwczoraj (to znaczy jadłam normalnie, a i tak byłam zaraz głodna :P)
Tak jak ustaliłam, a właściwie Kasik dał pomysł- był dzień bez większych wyrzutów za to wczoraj trochę zawaliłam obiadem. Jednak na kolację i podwieczorek nadrobiłam i zbytnio się nawet nie przejmowałam czasami mam załamania, z których wychodzę jednak prawie zawsze na prostą i myślę o tym, co ze sobą robię.

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Dziekuje wszystkim za przemiłe słowa wczoraj sie jednak o 21 dowiedziałam od babci ze mało jem,ze wygladam jak szkielet,ze znowu schudlam W co oczywiscie wierzyc mi sie nie chce Zaczela gadac do mamy zeby zrobila mi jedzenie itd. Mama spytała czy zjem cos. Ja powiedziałam ze nie jestem głodna. Ona powiedziała ze mam jej obiecac ze jutro zjem wiecej. Ok obiecałam...nawet poprosilam zeby zrobila mi kromke. I zjadlam. Dla niej I tez dla siebie po pyszna była
A wiesz, ja ostatnio jak przyszłam do babci, to pierwsze co ona do mnie: "A Ty znowu schudłaś!" (co mnie bardzo zdziwiło. nie schudłam-ani teraz-ani wiele wcześniej też niebardzo, nie jem przecież już tak mało). Dobrze, że zjadłaś cieszę się
garden_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 07:02   #4401
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez plameczka Pokaż wiadomość

200 kcal do 15.30?! Plameczko, po co to sobie robisz?

Cytat:

a przeczytałaś moją wiadomość do Ciebie? odnośnie ćwiczeń

Cytat:

Idź, idź . Pewnie Ci każe zrobić badania krwi i usg, nie jest tak źle, choć ja już tydzień przed się strasznie bałam

zazdroszczę apetytu ja w pon. i wczoraj wpychałam jedzenie na siłę. równie dobrze mogłabym nie jeść nic. Np. w pon zjadłam 1200 kcal, a byłam taka strasznie pełna. To było okropne, wole mieć apetyt normalny. To samo wczoraj. Mimo tych 1200 kcal obudziłam się peeeełna :/ na szczęście dzisiaj wstałam i poczułam głód, już jestem po śniadanku i jest fajnie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

ojjj, od babci to ja też non stop słyszę, że chudnę i że zaraz zniknę no i zaczyna się dokarmianie

Stary 2008-04-23, 07:04   #4402
garden_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
ojjj, od babci to ja też non stop słyszę, że chudnę i że zaraz zniknę no i zaczyna się dokarmianie
Fakt, to pewnie tylko ich taki pretekst, żeby usprawiedliwić to dokarmianie ;D
garden_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 09:43   #4403
kasik30
Raczkowanie

Trzymam mocno kciuki za dziewczynki które dzisiaj zdają,będzie ok
Stary 2008-04-23, 10:17   #4404
Annie1441
Wtajemniczenie

Jak ostatnio byłam u babci to pierwsze co: Ojej, źle mi dziecko wyglądasz, jakaś Ty blada, zrobić Ci coś do jedzenia?
Ale u mojej babuni to standard, wiem, że się o mnie martwi, ale jest dobrze, bo jak nie mam ochoty to nie 'wpycha' i nie robi wyrzutów (tylko pyta za pół godziny :P )

Iza- czytałam, czytałam... dzisiaj muszę się zważyć, bo za tydzień ważny start, rozważałam, żeby po tym starcie skończyć z walkami na zawodach (albo być w tej +60kg...), ciężkie to wszystko...

Matmę schrzaniłam przez własną głupotę, pomyliłam wzór
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 11:10   #4405
Nikita-v
Zadomowienie

a ja mam cos ostatnio dół i nie umiem się wygrzebać, za dużo obowiązków, za dużo stresu, wszystko razem daje stan, w którym błahostka rośnie wmoich oczach do rangi katastrofi życiowej.
wczoraj oczywiscie moja ryba sie rozpadła i dali ją kotu....wiec ja musiałam zjeść skrzydełka sztuk 4 z czym czułam się podle, poćwiczyłam na steperze ale nadal jednak wyrzuty sumienia mnie tak gnębiły, że całą noc pod ich wpływem śnili mi sie psychiatrzy i wmuszanie we mnie jedzenia.
wieczorem jeszcze TŻ wszedł na śliski grunt mówiąć ze mam chude nogi i cos z tym mam zrobić, a ja na nie patrze i wydają mi sie jak dwie serdelki.
i do tego chciałam sobie kupic buty.. ale wszytskie albo nie ten rozmiar ( 36 najczęsciej jest mi za duże) albo w żółtym kolorze, który mi nieodpowiada.. wiec nie kupiłam rano nic i wsciekła poszłam do pracy
do tego spodnie które mam na tyłku wydawają mi się pogrubiać mnie ( nie wiem czy to możliwe pogrubiac w takim rozmiarze) ale jakies takies są a w pracy mamy takie duże lustro i co koło niego przechodzę to się przeglądam - wiadomo z jakim skutkiem ;(

jedyny pozytyw to to, ze na wieczór umówiłam sie do fryzjera o! chociaż sobie włosy zetnę na wiosne ( choc pewnie później będe załowała)
Nikita-v jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 11:18   #4406
kasik30
Raczkowanie

Nikitko nie martw się każdy ma czasem taki dół że wydaje mu się że nic mu nie wychodzi,nogi widocznie masz super skoro TŻ tak mówi,kieruj sie jego słowami a nie swoją wyobrażnią
Ja za chwilkę wychodzę do pracy ,wrócę dopiero koło 11 w nocy
Ja dziś zjadłam dwa krokiety z pieczarkami i stwierdziłam że nic dzisiaj nie jem juz więcej,no może mały jogurt naturalny jak zgłodnieję w pracy,no normalnie wiem że żle robię ale nie umiem inaczej zawsze jak zjem cos bardziej kalorycznego to potem muszę się za to ,,ukarać,,
Pozdrawiam Was dziewczynki ,do zobaczenia wieczorem
Stary 2008-04-23, 11:24   #4407
Nikita-v
Zadomowienie

a tak mi się własnie przypomniało - gdy Kasik mówi o ukaraniu się.. po tych skrzdełkach stwierdziłam, ze wiecej na steperze poćwicze za to i co> oczywiscie licznik mi się w nim popsuł (pocwiczyłam oczywiscie bez niego)a jak skonczyłam i póxniej chciałam TŻ pokazać, zeby zobaczył czy da sie z tym coś zrobic zaczął znów działaś.. mozecie sobie wyobrazić jaka byłam wsciekła wiec coraz bardziej wierze w powiedzenie Murphego " Nieszczęscia chodza parami, para za parą"
Nikita-v jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 11:26   #4408
asiek14
Zakorzenienie

ja też już po testach i nie bylo aż tak źle

kasik - po co siebie karzesz? to bardzo łatwo prowadzi do wyrzutów sumienia lub kompulsów. uwierz mi ze nie warto

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 11:32   #4409
imposing
Rozeznanie

Jeju, dziewczyny jaki miałam straszny sen!
Śniło mi się że byłam w szkole i jadłam kanapkę. Wszyscy się na mnie patrzyli, pokazywali palcami. A potem podeszła do mnie koleżanka z klasy i powiedziała "jak możesz jeść, jesteś gruba" popatrzyłam na siebie a ze spodni wychodził mi tłuszcz. Mnóstwo, wyglądałam gdzieś na 100kg.
To było okropne.

I jeszcze mam jutro test najważniejszy chyba od początku roku. Z fizyki z której jestem noga. A w piątek z historii. A ja nie moge sie uczyć, bo cały czas mi sie zdaje robie się taka jak we śnie. ;//

Asiek ze szczegółami proszę.
imposing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 11:51   #4410
asiek14
Zakorzenienie

dotyczącymi testu?
z fizyki nie było żadnego zadania otwartego za jakąś ilość punktów wiekszą niż 1 (i dobrze )
a jak teraz sprawdzałam odpowiedzi to stracę jakieś 4-6 punktów z całości dzisiejszego.
human też podobnie wiec na pewno sie do mojego liceum dostanę (mam nadzieję )

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości