|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4382 |
Zakorzenienie
|
Ludzia - 50 z humana?
Szacun ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 50 z humana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() postaram się jutro tak nie denerwowac ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() oj szacun szacun ![]()
![]() |
#4384 |
Zadomowienie
|
Zooosiu my nawet jak sie na polskim przygotowywalismy do testu to nam polonistka sama powiedzila ze jak jest jakies odwolanie do swoich ksiazek/filmu to mozna sciemniac bo i tak nikt tego nie sprawdzi
![]() Ludzia rok temu byl latwy test ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4385 |
Raczkowanie
|
Czuje sie ochydnie...Jak jakaś szmata. Postanowiłam jeść normlanie to ci inni. Bałam sie że moge przytyć i sie zaczełam obżerać. Dziś po przyjściu ze szkoły jadłam grochówke. Zjadłam jeden talerz, ale powiedziałąm sobie, że przecież nie moge chudnąć i wpieprzyłam pół garnka chyba. Brzuch mnie cholernie jeszcze boli,ćwiczyć nie mogłam za bardzo bo brzuch cały zapełniony. Poza tym matka tak jakby miała do mnie pretensje że jej nie zostawiłam... Okropnie sie czuje... NIe chce i nie umiem tak... Milion razy lepiej czuje sie gdy jem te swoje warzywka na obiad. I od jutra powracam do tego. Przynajmniej bede sie lepiej czuć... Bo teraz czuje sie okropnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Raczkowanie
|
Wczoraj mnie złapała taka biegunka,że myślałam że nie dam rady ;/ bo zjadłam dużo normalnego obiadu:zupa warzywna ze śmietaną itp., cholernie dużo makaronu z serem(ale zawsze jem prawie cały garnek). Nie jem dlatego że jestem głodna. Po prostu sie boje. Nie chce być chuda jak kiedyś. Przydałoby mi sie jakoś racjonalnie jeść, kilka małych posiłków,no ale sie nie udaje. Od jutra sie postaram...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ratujcie
![]() mam ochote zjesc cos slodkiego, napchac sie, wyjesc cala zawartosc szafki ze slodyczami i wszystkie slodkie jogurty z lodowki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zrób sobie ciepłą herbatkę, kąpiel... poczytaj książkę w łóżku lub posłuchaj muzyki. może pomoże. postaraj się wyciszyć i zrealksować. no i pomyśl, jak będziesz się czuła po napadzie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Zakorzenienie
|
musze sie uczyc do jutrzejszej waznej klasowki, ale przez tego czlowieka nie jestem w stanie sie skupic. jeszcze trzese sie z nerwow...i poklocilam sie z tz. wszystko zle, wszystko..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Zakorzenienie
|
rozumiem to doskonale. ale jutro na pewno już będziesz czuła się o niebo lepiej
![]() ![]()
![]() |
#4392 |
Zakorzenienie
|
ucze sie juz 3 dzien, ale nadal mam wrazenie, ze nic nie umiem.. dobrze, ze skonczylo sie na nadprogramowym danio.. chociaz nadal ciagnie mnie do lodowki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Zakorzenienie
|
ok - zjadłaś danio. zrób herbatkę, połóż się, poczytaj. nie ucz się, bo może Cię ciągnąć do jedzenia (ja tak mam). a potem będą wyrzuty i... sama wiesz, jak jest po napadzie.
na pewno już umiesz, spokojnie ![]()
![]() |
#4394 |
Wtajemniczenie
|
U mnie nie jest lepiej, ale staram sie o tym nie myslec i byc twarda. Wczoraj i dzis od 6.30 do 15.30 zjadlam niecale 200 kcal i dopiero pozniej nadrabialam, ale jestem z tym jakos spokojniejsza, zobaczymy jak dlugo wytrzymam. Ale nie moge jesc, no po prostu nie moge, bo pozniej wieczorem bierze mnie na zarlo i wtedy nadrabiam do 1500 kcal. A gdybym w ciagu dnia jadla normalnie to by znowu ponad 2 tysiaki wyszly na dobe. A w koncu mam moja R glupia. Ale nie martwcie sie, jakos dam sobie rade. Ale dobrze ze jestescie, bo mam tylko Was i jest mi strasznie ciezko, bo tylko tu jestem szczera, a przed reszta udaje szczesliwa.
Ludzia szacun szacun, podziwiam ![]()
#4395 |
Raczkowanie
|
Jak wam dzień zleciał dziewczynki?Ja właśnie przyszłam z pracy i jestem straaasznie głodna
![]() Zoosiu dobrze że też uważasz ze nie powinniśmy podawać tutaj swoich wymiarów bo w końcu tutaj jesteśmy z deka pokręcone ![]() Miłej nocki dziewczynki ![]()
#4396 |
Raczkowanie
|
Plameczko,Phenomeno
![]()
#4397 |
Wtajemniczenie
|
No cóż, charakterystyka- ładnie napisałam stylistycznie, raczej mało błędów, lektur nie czytałam :P
A z tych za 1 pkt. mam max. -3, więc chyba powyżej 40 będzie ![]() PS. Wolę matmę, ale już pietra dostaję trochę :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim naszym Dzielnym Dziewczynka piszącym dzisiaj testy życze powodzenia i połamania długopisów na testach , Trzymam za Was kciuki
![]() ![]() ![]() btw, Ja już po pysznym śniadanku, którym chwaliłam się chyba na wszystkich możliwych watkach, pomysł podchwyciłam od Hypnotic ![]() ![]() Rano miałam myśli aby zmniejszyć żeby wyszło mniej kcal, ale pukałam sie w głowę - co ja robię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam na zajęcia, Miłego dnia Dziewczynki ![]() ![]()
#4399 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ludzia: O TY skubancuchu ![]() ![]() Dziekuje wszystkim za przemiłe słowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4400 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do apetytu, to miałam takowy przedwczoraj (to znaczy jadłam normalnie, a i tak byłam zaraz głodna :P) Tak jak ustaliłam, a właściwie Kasik dał pomysł- był dzień bez większych wyrzutów ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zazdroszczę apetytu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Raczkowanie
|
Trzymam mocno kciuki za dziewczynki które dzisiaj zdają,będzie ok
![]()
![]() |
#4404 |
Wtajemniczenie
|
Jak ostatnio byłam u babci to pierwsze co: Ojej, źle mi dziecko wyglądasz, jakaś Ty blada, zrobić Ci coś do jedzenia?
Ale u mojej babuni to standard, wiem, że się o mnie martwi, ale jest dobrze, bo jak nie mam ochoty to nie 'wpycha' i nie robi wyrzutów (tylko pyta za pół godziny :P ) Iza- czytałam, czytałam... dzisiaj muszę się zważyć, bo za tydzień ważny start, rozważałam, żeby po tym starcie skończyć z walkami na zawodach (albo być w tej +60kg...), ciężkie to wszystko... Matmę schrzaniłam przez własną głupotę, pomyliłam wzór ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Zadomowienie
|
a ja mam cos ostatnio dół i nie umiem się wygrzebać, za dużo obowiązków, za dużo stresu, wszystko razem daje stan, w którym błahostka rośnie wmoich oczach do rangi katastrofi życiowej.
wczoraj oczywiscie moja ryba sie rozpadła i dali ją kotu....wiec ja musiałam zjeść skrzydełka sztuk 4 z czym czułam się podle, poćwiczyłam na steperze ale nadal jednak wyrzuty sumienia mnie tak gnębiły, że całą noc pod ich wpływem śnili mi sie psychiatrzy i wmuszanie we mnie jedzenia. wieczorem jeszcze TŻ wszedł na śliski grunt mówiąć ze mam chude nogi i cos z tym mam zrobić, a ja na nie patrze i wydają mi sie jak dwie serdelki. i do tego chciałam sobie kupic buty.. ale wszytskie albo nie ten rozmiar ( 36 najczęsciej jest mi za duże) albo w żółtym kolorze, który mi nieodpowiada.. wiec nie kupiłam rano nic i wsciekła poszłam do pracy do tego spodnie które mam na tyłku wydawają mi się pogrubiać mnie ( nie wiem czy to możliwe pogrubiac w takim rozmiarze) ale jakies takies są a w pracy mamy takie duże lustro i co koło niego przechodzę to się przeglądam - wiadomo z jakim skutkiem ;( jedyny pozytyw to to, ze na wieczór umówiłam sie do fryzjera o! chociaż sobie włosy zetnę na wiosne ( choc pewnie później będe załowała) |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Raczkowanie
|
Nikitko nie martw się każdy ma czasem taki dół że wydaje mu się że nic mu nie wychodzi,nogi widocznie masz super skoro TŻ tak mówi
![]() ![]() Ja za chwilkę wychodzę do pracy ,wrócę dopiero koło 11 w nocy ![]() Ja dziś zjadłam dwa krokiety z pieczarkami i stwierdziłam że nic dzisiaj nie jem juz więcej,no może mały jogurt naturalny jak zgłodnieję w pracy,no normalnie wiem że żle robię ale nie umiem inaczej zawsze jak zjem cos bardziej kalorycznego to potem muszę się za to ,,ukarać,, Pozdrawiam Was dziewczynki ,do zobaczenia wieczorem ![]()
#4407 |
Zadomowienie
|
a tak mi się własnie przypomniało - gdy Kasik mówi o ukaraniu się.. po tych skrzdełkach stwierdziłam, ze wiecej na steperze poćwicze za to i co> oczywiscie licznik mi się w nim popsuł (pocwiczyłam oczywiscie bez niego)a jak skonczyłam i póxniej chciałam TŻ pokazać, zeby zobaczył czy da sie z tym coś zrobic zaczął znów działaś.. mozecie sobie wyobrazić jaka byłam wsciekła wiec coraz bardziej wierze w powiedzenie Murphego " Nieszczęscia chodza parami, para za parą"
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 |
Zakorzenienie
|
ja też już po testach i nie bylo aż tak źle
![]() kasik - po co siebie karzesz? to bardzo łatwo prowadzi do wyrzutów sumienia lub kompulsów. uwierz mi ze nie warto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Rozeznanie
|
Jeju, dziewczyny jaki miałam straszny sen!
Śniło mi się że byłam w szkole i jadłam kanapkę. Wszyscy się na mnie patrzyli, pokazywali palcami. A potem podeszła do mnie koleżanka z klasy i powiedziała "jak możesz jeść, jesteś gruba" popatrzyłam na siebie a ze spodni wychodził mi tłuszcz. Mnóstwo, wyglądałam gdzieś na 100kg. To było okropne. ![]() I jeszcze mam jutro test najważniejszy chyba od początku roku. Z fizyki z której jestem noga. A w piątek z historii. A ja nie moge sie uczyć, bo cały czas mi sie zdaje robie się taka jak we śnie. ;// ![]() ![]() Asiek ze szczegółami proszę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Zakorzenienie
|
dotyczącymi testu?
![]() z fizyki nie było żadnego zadania otwartego za jakąś ilość punktów wiekszą niż 1 (i dobrze ![]() a jak teraz sprawdzałam odpowiedzi to stracę jakieś 4-6 punktów z całości dzisiejszego. human też podobnie wiec na pewno sie do mojego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.