|
|
#211 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część II
Witam
Moj wczorajszy nocny post gdzies wsiakl, a szkoda troszke sie rozpisalam, no ale trudno![]() Cytat:
a tak pozatym Hot Couture no i jakis delikatny, dodajacy energie i wprawiajacy w dobry nastoj cytrusowy slodziak by sie przydal na dzien na lato, moze Moschino I love Love A moze cos innego mi wpadnie w oko.Zycze milego dnia
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Atsenko Euphoria i Hot Couture to moje stałe pozycje na wish liście, oprócz tego jeszcze Pure Poison, Alien, My Insolence i In White. Perfumy uwielbiam, to moja pasja, zaraz po kolorówce i wiedźmowych mazidłach do włosów. Każdy ma jakiegoś bzika ![]() Kamila przepiękne włosy, takie lśniące i sypkie. Zazdroszczę i długości i struktury. W ogóle bardzo ładna z Ciebie dziewczyna Tulipanno, nie wiem czemu wchodzimy w takie ciężkie dyskusje. Nauczyłam się już na wizażu nie wdawać w polemikę, więc może zakończmy. Nikogo nie szufladkuję i nie mam zamiaru. Zamieściłam ten opis, dla zabawy, w końcu to tu robimy. Dobrze się bawimy i poznajemy nawzajem, niepotrzebne nam spięcia i niewygodne sytuacje. A ponieważ Ty również masz silny charakter jak twierdzisz, to do niczego dobrego taka polemika nas nie doprowadzi. Zatem Magdaleno Twoje zdrowie
|
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Alien
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi, Alien budzi skrajne emocje u wielu osób, jedni go kochają, inni nienawidzą. Ja go uwielbiam, zawsze do niego wracam...nie, w zasadzie zawsze mam go na swojej perfumeryjnej półeczce
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz, ze podjelam zabawe i przeanalizowalam ten opis Magdaleny, bo przeciez wiem, ze to gra i Twoje
|
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byl na forum o weterynarii zamieszczony watek i filmik na temat chinczykow, ktorzy wyrzucaja swoje domowe koty na ulice no i masowo je morduja, bo za bardzo sie rozmnozyly. Zalala mnie krew i napisalam, ze "od tej pory jestem rasistka i jestem z tego dumna" czy cos w tym stylu...Nie przyszlo mi do glowy, ze ktos moze to odebrac jako stwierdzenie faktu, wynurzenie. Wydawalo mi sie tak oczywiste, ze przeciez rasistka nie jestem, nie mam zamiaru byc i nikogo nie dyskryminuje na tle rasy, ze bylam mocno zdziwiona po przeczytaniu w odpowiedzi kilku cieplych slow od moderatora I musialam sie gesto tlumaczyc. A przeciez w ogole nie o rasizm mi chodzilo![]() wprawdzie nie jestem, ale bardzo chce zwiedzic Ciagnie mnie niemilosiernie do Twojego Wroclawia, bo to miasto z rynkiem i nasluchalam sie juz tyle o jego niebywalej atmosferze...Mowie o tym rynku, bo przez krakow mam juz takie zboczenie, ze zle sie czuje w miastach o innym planie budowy. Cos mi w nich nie gra i czuje sie zagubiona dlatego przeraza mnie np warszawa. Myslalam nawet o studiach we Wroclawiu, ale wszystko mam na miejscu, wiec wyjazd bylby tylko spelnieniem kaprysu i co tu duzo mowic - wydatkiem. Co nie zmienia faktu, ze na pewno przy okazji pozwiedzam Wroclaw ze wszystkich mozliwych stron Tylko nie wiem, czy nie nabawie sie kompleksow, bo zaraz po "niesamowitej atmosferze" pada zawsze stwierdzenie, ze "wroclawianki sa najpiekniejsze" podobne opinie slyszalam jeszcze o nadmorskich dziewczynach raz jeszcze dobrze, ze nie jestesmy gentlemenami, bo by nam nie wypadalo wczesnym popoludniem
|
|
|
|
|
|
#218 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cudna pogoda, za kilka godzin przyjeżdża po mnie TŻ i gdzieś jedziemy na te 2 dni (Tu mam cichą nadzieję, że nie będziecie za bardzo szaleć z ilością postów... Ale zdaję sobie sprawę, że nadzieją matką głupich Cytat:
Nie ma za co Daj znać, jak będzie się u Ciebie sprawować![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale ja bardzo często przypisuje zapachy do konkretnych osób i potem dziwnie mi pachną na innych
|
|||
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Wrocław ma rzeczywiście swój urok i niespotykany klimat, ludzie są tutaj naprawdę życzliwi (a jacy skromni ) To jest opinia moich znajomych, ale i nie tylko, opinia ludzi, którzy do Wrocławia przyjeżdżają na studia, czy po prostu pozwiedzać. Kocham moje miasto i nie mogłabym chyba mieszkać gdzie indziej i chociaż nie mamy tutaj tylu fantastycznych klubów, jak w Warszawie, mamy swoje klimatyczne puby i bary, jak choćby PRL, gdzie chodzimy się powydurniać przy muzyce z tamtych czasów. I chociaż to totalnie nie moje klimaty, to naprawdę nie przeszkadza.Co do urody Wrocławianek, znowu nieskromnie muszę przyznać, że to prawda. Nie znaczy to oczywiście, że po ulicach chodzą same boginie Nie mniej nawet Wrocławianki nabawiają się kompleksów patrząc na siebie nawzajem. Tak to już jest z nami kobietami, że zawsze wynajdziemy coś, co nam się w nas nie podoba. Polecam na poprawę nastroju każdej babie http://pl.youtube.com/watch?v=FQfWrOoQQYsGosiu, najważniejsze, że Alien kojarzy Ci się dobrze
|
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Neyna wogóle to podobnie ukaładaja ci sie włosy jak mi ![]() tez mam takie lekko falowane i tez robi mi sie tak pagórek ![]() tylko moje tak nie błyszczą
|
|
|
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo naprawde nie chcialam stwarzac konfliktu miedzy nami, Magdami Musimy czesciej prowokowac takie pseudospiecia, bo dochodzi dzieki nim do ciekawych dyskusji![]() ![]() W Krakowie z kolei klubow jest od groma, jednak zeby znalezc przytulne miejsce trzeba troche poszukac. Te najbardziej rzucajace sie w oczy to masowka i plastik. Natomiast wiele ciekawych, klimatycznych kawiarni, pubow...tylko trzeba do nich dotrzec. Ja od dluzszego czasu nie imprezuje, wiec aktualnego rozeznania nie mam. Byc moze w wakacje nadrobie zaleglosci i zdam relacje, gdzie warto zajrzec. Na razie pochlaniaja mnie studia. Troche mimowolnie, bo niestety egzaminowana bede w wiekszosci z przedmiotow, ktore mnie nie interesuja, a egzaminow w sesji mam 6 Takze musze poswiecac duzo czasu zmuszaniu sie do siegniecia po ksiazki, do ktorych mam awersje. Mam nadzieje, ze zdam wszystko w czerwcu...Choc patrzac obiektywnie na to ile nie zrobilam - marne szanse.No coz, coraz bardziej mam ochote pozwiedzac Wro Moze jak sie nawdycham tej atmosfery pomoze mi to na cere...hehe jest tyle ciekawych miejsc, ktore czlowiek chcialby zwiedzic |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
A ja u fryzjera byłam...
Zamiast się cieszyć, że mam ładne końcówki, to się obawiam, że mi zniszczyła włosy modelując na szczotce z suszarką wiejącą gorącym powietrzem No nie mogła zniszczyć po 1 modelowaniu choć hardkorowym trochę, PRAWDA ?Ja nie suszę, nie prostuję... co to będzie co to będzie |
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawda Wszystko będzie dobrze
|
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pseudospięcia w sieci?? Może sie skończyć prawdziwym, szkoda by było, można zostawmy tak jak jest. Jak to mówią, nie tykaj g....tararara ![]() Życzę Ci dużo samozaparcia przy nauce, będzie Ci potrzebne, bo z tego co piszesz wnioskuję, że łączy nas oprócz imienia, również nieszczęsny brak systematyczności, szczególnie przy przedmiotach, których nie lubimy. No i trzymam kciuki za powodzenie sesji ![]() A do Wrocławia zapraszam, może przyjedziecie silną grupą krakowską, w końcu w kupie raźniej, jak mawiają rzymianie beoneself, czyli Magdo będzie dobrze, jedno modelowanie spustoszenia na głowie nie czyni
|
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
jajku moja dieta cudna jest
![]() cały czas tylko czekolada;/ |
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Dieta czekoladowa?? To coś dla mnie, czekoladę pod każdą postacią uwielbiam
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Uch, właśnie wróciłam ze szkoły i jestem padnięta
Na dodatek kumpela zaraziła mnie, więc chodzę z ogrooomnym, czerwonym nosem i kaszle non stop co jednak nie przeszkadza mi w piciu coli Lecę po coś na ząb
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Dieta czekoladowa mmmmmm
![]() A ja nie mam w domu ŻADNYCH słodyczy, ani nawet zupy borowej Knorra, coś strasznego! Pochwalę się Wam, a co... ) Zdjęcia do kitu, no ale trudno. Innym razem wkleję wyraźniejsze, na których widać kondycje włosów, jak już umyję, wypielęgnuję po swojemu
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
Mam okres. Boli tak strasznie że ledwo piszę i kulę i zwijam się i po prostu za jakie grzechy?
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile ja bym dała za to, żeby mi się tak układały!!! ![]() Kobita pracowała nam tym wszystkim około pół godziny z 4 dużymi szczotkami i wielka suszarka ![]() Push up mi już opadł... są za długie i za ciężke ![]() No i dziękuję za miłe słowa Lanesso, biedna Ja często biorę 2xnurofen forte + 2xno spa. Wiem, że dużo, ale dopiero taka dawka na mnie działa ![]() Wyczytałam kiedyś właśnie, że dobrze jest łączyć coś rozkurczowego (no spę) z przeciwbólowym (apap, nurofen). |
|
|
|
|
|
#235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: tak właśnie działa Vegantalgin, jest jednocześnie rozkurczowy i przeciwbólowy. |
|
|
|
|
|
#237 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wzięłam dwa apapy, nospę, wezmę jeszcze aspiryne jak nie minie... Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#239 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

Moj wczorajszy nocny post gdzies wsiakl, a szkoda troszke sie rozpisalam, no ale trudno

Poczynając od awansu wizażwowego niektórych z Was (swoją drogą tak wiosennie zielono się zrobiło
) po te kilkadziesiąt stron do nadrobienia
Poddaje sie na starcie

Na dodatek kumpela zaraziła mnie, więc chodzę z ogrooomnym, czerwonym nosem i kaszle non stop
co jednak nie przeszkadza mi w piciu coli