|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: smoczkowa pierwsza próba biżuteryjna :) co sądzicie?
chropowaty przedostatni BOSKI !!!!
uuwielbiam twoje wisiorki a z listek z biedroneczką jest słodki - uroczy po prostu! |
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna biżuteria..... trochę mroczna..... ale ma swój urok
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Rozdział możesz napisać na następny wtorek, a jak glinie wyrosną nogi i ucieknie??
![]() Listek śliczny, ja chcę taką biedroneczkę samą na rumianku... wiem, że ckliwe, ale co tam
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Też już myślałam właśnie o robieniu większych kwiatów solo z czymś drobnym ewentualnie
więc kto wie. Póki co mam coś mamie na urodziny zrobić.A co do rozdziału, to wszystko by było fajnie, gdyby nie to, że chcę się w czerwcu bronić. A do napisania mam dwie prace, bo kończę właśnie w tym samym roku dwa kierunki Jedną i tak już odpuściłam i obronię we wrześniu albo w październiku, ale jedną chociaż muszę teraz... Ehhh, nienawidzę pisać prac magisterskich
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Smoczku - a wiesz jaka ulga po obronie? warto napisać pracę dla tego uczucia właśnie
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
A dwie prace, to co innego. Napisz szybko i będzie z głowy... To uczucie, o którym pisze Kasia83 naprawdę warte jest poświęcenia
A w przerwach możesz sobie kwiatki porobić hihi
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Rozdział kolejny napisałam, a przy okazji popełniłam trzy wisiorki
tak więc dzielę się efektami i ciekawa jestem opinii. Ciągle obracam się w kwiatowych klimatach, bo jakoś mnie to wciągnęło ![]() Pogoda badziewna na zdjęcia, ale jakoś usiłowałam sobie poradzić. Wszystkie wisiorki to art clay. Pierwszy medalion połączony z motylkiem jaspisowym. "Szurnięta owca" ze słonowodną perełką akoya i mniejszą słodkowodną. Trzeci wisiorek w oczkach kwiatków ma małe, naturalne rubinki, a pod nim wisi briolette kwarcu różowego, granat i dwie perełki słodkowodne.
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy wisior śliczny -ale ten ostatni powalił mnie na kolana - cudo!
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
(heh..nie podlizując się..............nie mogłam się doczekać nowości u Ciebie)
BOSKIE!!!! 1 - uwielbiam kwiaty - a te w twoim wykonaniu .... tylko ten motylek mi tam nijak.... ja bym go .......... 2- śliczna owieczka ...ja bym jej raczej nie nosiła, wolę bardziejtwoje magiczno - kwiatowe kompozycje 3- Przepiękny-,romantyczny, uroczy , cóż można jeszcze powiedzieć(zazdroszczę osobie która będzie go nosiła) |
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu je mam
tak więc używam. Właśnie wysłałam wreszcie komplet 5 rzeczy do Trendy i wszystko ok, w sensie, że wreszcie zaczynam, ale aż mi się smutno zrobiło, że Iza tak mi objechała owieczkę, że hej, że sztuczne perły (!) i że ona by to poprawiła tak i tak... Wiadomo, kurcze taki styl- dziecinny itd. ale taki charakter wisiorka :P No ale nic, jej prawo. Się zbulwersowałam
|
|
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
serce rzeczywiście powalające...ale owieczka też śliczna i jedyneczka tez...i wszytko :P
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Ostatni
|
|
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
Ostatni śliczny
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny! Aż mi się milutko zrobiło
|
|
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
Owieczka jest rewelacyjna
![]() ![]() ![]() ![]() poprostu boskie ![]() ![]() ![]() a moywy kwiatowe niczym z Tajemniczego Ogrodu ........gratuluję pomyśłowości i wytrwałości
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się szalenie podoba wisior numer ostatni
cudo.
|
|
#169 |
|
BAN stały
|
Idę za głosem ludu: ostatni
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatni - za urocze slodkie wstawki w kwiatuszkach - sa rewelacyjne
![]() Owca wymiata, ale wolalabym sama - bez perelek i kulki welny (?) ![]() Fotki ze wstazka w tle wyszly sliczne
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie prace CUDOWNE!!! Ja też lubię te kwiatowe motywy i ślicznie Ci one wychodzą, jak Ty to robisz? Owca urocza, chociaż ta szydełkowa kulka jakoś mi sie gryzie ze srebrem, może jakaś biała bardzo moherowa/kudółata by do mnie bardziej przemawiała.
A ostatni wisior przepiękny i on najbardziej mi się podoba.
|
|
#172 |
|
Wtajemniczenie
|
Owieczka cudna
. Jak zobaczy ją moja koleżanka, która kolekcjonuje owieczki to nie wiem co będzie....
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Sub -to samo właśnie mi napisała Iza może jednak coś w tym jest ![]() Ggagatka - ręcami, ręcami Art Clay plus łapki, plus skalpel, plus wykałaczka. Najczęściej tyle.
|
|
|
|
|
#174 |
|
Rozeznanie
|
Pierwszy śliczny - tylko ten motylek nijaki.
Owieczka nie na mój styl - ale wykonana przepięknie .A ostatni - jest najlepszy, najładniejszy
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy wisior prześliczny, dla siebie wolałabym, żeby zamiast motyla był jakiś jasny kamień w stylu fasetowanego krawcu różowego lub np. labradoryt
Owieczka śliczna, mnie perełki nie przeszkadzają, ale koral sznurkowy już niekoniecznie. Ostatni wisior cudny
Edytowane przez naila Czas edycji: 2008-05-22 o 20:17 Powód: literówki ;) |
|
|
|
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
nom, mi też serce [!!] najbardziej lezy
chociaz ogólnie motywy sercowe mi nie podchodzą, to ostatnio poszłam na kompromis i nosze wiosiorek z serduszkiem heliotrope swarkowym. to na pewno zmiękczyło mi serce ![]() a tak serio - rubinki są cudnie wkomponowane, motywy roślinne robisz przepiekne, i tym razem bardzo, bardzo podoba podoba mi się i dobór i spoob zawontowania minerałów na dole - ogólem, sała slodycz normalnie ![]() o, a owca mi się nie pdooba nie lubie owiec po tej pladze nici pare lat temu
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Dark, ja do tego serca jak je zaczynałam robić też miałam mieszane uczucia (nie lubię takich słodziaków) ale jak je mocno zoksydowałam to się do niego przekonałam, bo przestało wyglądać jak z cukierni Zresztą będę musiała jeszcze jedno takie zrobić, bo matka sobie zażyczyła na dzień matki A rubinki są bardzo wdzięczne, jeśli chodzi o art clay, bo ogólnie korundy można po prostu po chamsku wcisnąć w glinę i wypalać razem z nimi, bo wytrzymują spokojnie ogień. Ale potem zrywam swój romans z mocno kwiatowymi rzeczami, bo mam kupę innych projektów. |
|
|
|
|
#179 |
|
BAN stały
|
No to czekamy.
![]() ![]() Owieczka milutka, co do perełek i wełny, to ja się nie dziwię, bo sam wisiorek wygląda całkiem ikskluziw , a ta sztuczna perła i wełniana kulka windują pracę w dół (w sensie, że mu tego ikskluziwa ubywa ), więc, po mojemu to akurat dobrze, że zaproponowano Ci to zmienić.patrząc na 3 <no no> aż mam ochotę polubić wisiorki i ponosić to małe cuś.
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

wiem, że ckliwe, ale co tam
jestem również
więc kto wie. Póki co mam coś mamie na urodziny zrobić.
Jedną i tak już odpuściłam i obronię we wrześniu albo w październiku, ale jedną chociaż muszę teraz... Ehhh, nienawidzę pisać prac magisterskich 

Przepiękny-,romantyczny, uroczy , cóż można jeszcze powiedzieć