Urodzone w 1989 :) cz. IV - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-13, 11:56   #1531
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Brawo, chciałabym tyle!

Jak powiesz mi teraz, że na AM biorą pod uwagę nawet ustny angielski, to chyba padnę tu na miejscu i nie wstanę.
Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Wielkie gratulacje.
dziękuję

Uhahana na dietetykę na AM w wawie niestety patrzą na angielski ustny
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 11:58   #1532
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co... wczoraj uświadomiłam sobie, że mogę już CZYTAĆ NORMALNE KSIĄŻKI! Aż nie umiałam w to uwierzyć, że nie mam na głowie już żadnych matur z polskiego, prezentacji itp. i mogę wreszcie przeczytać to, na co miałam ochotę od pół roku
Ciężko mi się oswoić z tą sytuacją. Jezu, co ja pocznę za tydzień, jak już będzie po wszystkim?

Nie mogę sie już tego doczekać!
Powoli odzyskujemy wolność

Cytat:
Napisane przez pamelija Pokaż wiadomość
14/20 z anglika ustnego

ale z takim wynikiem mogę przestać marzyć o AM
Gratulacje
AM to Akademia Medyczna?
Dziwni jacyś są z tym ustnym angielskim

Cytat:
Jak powiesz mi teraz, że na AM biorą pod uwagę nawet ustny angielski, to chyba padnę tu na miejscu i nie wstanę.

Uwielbiam Cię!

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Wielkie gratulacje. Marzę o takim wyniku z niemca.
U nas w szkole pierwsza osoba nie zdała z ustnego. Zobaczyła, że ma na rysku rakietę kosmiczną i zrezygnowała. Dostała 10%.
Ale przecież nawet nie podchodząc do obrazka, można spokojnie zdać ustny! opis obrazka to ok 5 pkt, a 9 jest za sytuacje
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 11:59   #1533
uhahana
Zakorzenienie

Pam, szkoda, że nie patrzą na rozszerzony wos i historię. ;/ O, i wiedzę o tańcu i informatykę. Moim zdaniem to trochę bez sensu, no ale cóż.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 12:05   #1534
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co... wczoraj uświadomiłam sobie, że mogę już CZYTAĆ NORMALNE KSIĄŻKI! Aż nie umiałam w to uwierzyć, że nie mam na głowie już żadnych matur z polskiego, prezentacji itp. i mogę wreszcie przeczytać to, na co miałam ochotę od pół roku
Ciężko mi się oswoić z tą sytuacją. Jezu, co ja pocznę za tydzień, jak już będzie po wszystkim?
Zazdroszczę... Ja mam polski w poniedziałek, a niemiecki w środę i dopiero wtedy wakacje A stos książek już czeka Póki co mam do przeczytania jeszcze "Nad Niemnem"

Cytat:
14/20

Cytat:
na dietetykę na AM w wawie niestety patrzą na angielski ustny
Eee...
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 12:16   #1535

Cytat:
Ville a z jakiego jesteś województwa?
Świętokrzyskie.

Ja się na ustnym boję wszystkiego, ogólnie strachliwa jestem, jeżeli chodzi o egzaminy :P

Powoli robię się wściekła. Nie mogę zainstalować Painta, miałam w Niezbędnikach, ale nie chce mi odczytać płyty, natomiast pliki z internetu są do niczego. Jak ja zrobię tę cholerną prezentację?! Poszukam jeszcze, ale nie wiem, czy to coś da.
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 12:30   #1536
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Już wiem, czemu z 'Lalki' nie kojarzyłam żadnego snu Bo ja to rozumiałam jako jakieś takie zwidy na jawie czy coś!
W sumie teraz nie wiem, czy nie byłoby lepiej, gdybym pisała na ten temat, no ale teraz nie ma już co gdybać.
BTW Sprawdzałam w podobno najlepszym repetytorium do polskiego i rzeczywiście nie ma tam tego wiersza Tetmajera, który był na maturze. Fakt, jest dość schematyczny, no ale... Bardzo ciekawa wyniku jestem
Myślisz, że przez to będą patrzeć na matury bardziej lajtowo?
W końcu niezłe zamieszanie jest w tym roku..

Cytat:
Haha ja o tym samym myślałam jak wczoraj położyłam się spać!
Myślałam, co wypożyczę, kiedy pójdę do biblioteki, popatrzę na kulturę na wizażu i nareszcie będę miała czas dla siebie i przyjaciół
Trochę mi wstyd bo zaniedbałam moich naprawdę dobrych znajomych. Praktycznie jestem już na kilka wyjść umówiona Nareszcie się z nimi nagadam, bo się stęskniłam cholernie. A to wszystko przez maturę..
A najgorsze to, że już nie pamiętam nawet kiedy ostatni raz wyszłam z moimi babami na jakieś ploty, piwo czy kawę. Kiedy ostatni raz tak gadałyśmy
Ale już. Nareszcie koniec i się zacznie
Cytat:
14/20 z anglika ustnego

ale z takim wynikiem mogę przestać marzyć o AM
Gratuluję!
No nie żartuj, że patrzą na ustny!

Obkupiłam się dzisiaj w R.
I kupiłam cegiełkę za 5zł na dzieci z fundacji TVN I okazało się, że to bilet wstępu na Targi Urody.. na które mam ochotę jechać
Mama mnie namawia, żebym pojechała z dziewczynami.. I chyba będę je namawiała

Tylko tu mam pytanie do kasi albo em- gdzie jest ul. Centralna 41A? Gdzieś blisko dworca?
Stary 2008-05-13, 12:42   #1537
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

pamelija gratuluje!
a ja mam w koncu ustny polski za soba zdalam 15/20 i mialam 3 pytanie jeszcze tylko angielski ustny i wakacje
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 12:58   #1538

Teraz jestem naprawdę wściekła. Udało mi się zainstalować Painta z sieci. Szczęśliwa, włączam film, żeby zrobić screen'y, chcę je skopiować do zainstalowanego Painta.Net. I okazuje się, że kopiuje nie to, co trzeba. Włączałam film w różnych programach, jednak wszędzie jest tak samo.
Załamałam się. Już nie mam siły nic robić. Dlaczego w sieci nie ma normalnego, zwykłego Painta?!
I nie wiem, co teraz robić. Przecież jakoś muszę zrobić tę prezentację. Jedynym wyjściem jest odwiedzenie znajomej/znajomych i zrobienie tego u niej/nich. Tyle że teraz są matury i nie chciałabym jej/ich wykorzystywać.

Cholera!
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 13:03   #1539
blaque
Zakorzenienie

karo gratulacje
Też bym chciała mieć tyle.. I już za sobą..
Stary 2008-05-13, 15:20   #1540
kasia89
Zakorzenienie

Dziewczyny piszące biologię gratuluję

Karo,Pamelija również gratuluję

Ja właśnie wróciłam z ang 19/20.

blaque Nie wiem gdzie ta ulica, ale tu masz plan http://krakow.naszemiasto.pl/mapy_google/ Sprawdziłam i raczej nie blisko dworca, ale sama sobie zobacz
Też chcę do Rossmana, też chcę! W czwartek jadę do fryzjera, więc pewnie też się w końcu obłowię

A teraz idę do majcy
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 15:26   #1541
blaque
Zakorzenienie

kasia gratulacje!!
Tak, już patrzyłam wcześniej na mapę tylko chodzi mi ogólnie też jakie jest połączenie itp. Dobrze by było wyciągnąć brata i pojechać autem ale.. wątpię

Ciekawe gdzie są wojenne kobiety? I ustne?
Stary 2008-05-13, 15:47   #1542
emi123kalka123czarna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny piszące biologię gratuluję

Karo,Pamelija również gratuluję

blaque Nie wiem gdzie ta ulica, ale tu masz plan http://krakow.naszemiasto.pl/mapy_google/ Sprawdziłam i raczej nie blisko dworca, ale sama sobie zobacz
Też chcę do Rossmana, też chcę! W czwartek jadę do fryzjera, więc pewnie też się w końcu obłowię

A teraz idę do majcy

Gratulacje .
A powiedz.. trudno było ? Jaki ci sie trafił obrazek?
emi123kalka123czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 15:51   #1543
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Suuuuper! Gratki

Zrobiłam prezentację, nareszcie! Równiutkie 15 minut. Ale na pewno nie będę używać tych pięknych, mądrych, złożonych zdań i wiec wyjdzie mniej w rzeczywistości
Średnio jestem z niej zadowolona, nie liczę na dużo %, ale dobrze mieć juz ja zrobioną, jestem spokojniejsza.

Dziś idę się dowiedzieć o pracę a McDonald's Od lipca będę pracować prawdopodobnie tam gdzie w zeszłym(w budkach u Romana), ale chciałabym juz zacząć robić coś w czerwcu, bo nie wysiedzę cały miesiąc w domu. No i nie chcę zmarnować tak tego czasu.
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 15:54   #1544
Independent Women
Zadomowienie

Też się cieszę, że w końcu będę mogła porobić inne rzeczy niż "do matury".
Nie pamiętam kiedy ostatni raz coś czytałam... coś co nie jest lekturą.
A Wy co macie zamiar przeczytać?
Jak macie coś ciekawego to piszcie bo ja zwykle wybieram "po okładce".

Independent Women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 16:05   #1545
Ywonula
Zadomowienie

karo pam kasia gratulacje

IW ja poluje na książke Mu Zimei "Popioły miłośi" czy jakoś tak. Pewna pani czytała ja kiedyś obok mnie w autobusie a ja razem z nią. Tematyka bardzo ciekawa. Rzekłabym erotyczna więc to cos dla mnie

krówka ja też w czerwcu bym chciała już iść... zobaczymy. jak narazie musze sobie wydrukować kilka CV i zostawie je w paru sklepach, które mam na oku

A dziewczyny list motywacyjny pisze sie odręcznie prawda? No chyba ze przesyła się mailem to wtedy na kompie tak?

Byłam dziś u tłumacza i na przystanku siedziały dwie dziewczyny z zakupami, oglądały swoje zdobycze i tak mie sie smutno zrobiło bo ja mam w tym roku taki deficyt kasy... Ostatnio to co sobie kupiłam to w kwietniu
Stary 2008-05-13, 16:12   #1546
uhahana
Zakorzenienie

Kasia, Karo, gratuluję!

Ville, nie mam pojęcia, jakbyś mogła zrobić to wszystko jednym programem. Wiem tylko, że są takie programiki, z których możesz wycinać poszczególne klatki filmu.

Blaque
co do patrzenia lajtowo na matury, to nie mam pojęcia... Może faktycznie klucz będzie uwzględniał wiele różnych możliwości... się zobaczy Na pewno źle nie będzie

Co tam jest na tych targach urody? Znaczy ja i tak mam za daleko, ale ciekawość to babska cecha jak wiadomo

A przeczytać zamierzam na pewno kilka książek mojego ulubieńca pana Coelho Jedną nawet mam w domu, leży od ok. 2 miesięcy, bo kupiłam okazyjnie, a nie miałam czasu czytać
Poza tym na pewno pójdę do biblioteki i spędzę tam pół dnia na wybieraniu i kalkulowaniu co by tu wziąć, jak można tylko 5 książek naraz

Krówka a W. będzie z Tobą pracował?

Ja to większość czerwca przebimbam. Będę rysowała dużo dużo, później egzaminy... no i pewnie tak to zleci. I ZNAJOMI
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2008-05-13, 16:20   #1547
marta6704
Zakorzenienie

Eee już po hiście
No cóż poszło mi ok, ale sprawdzałam i zrobiłam taaakie głuuupie błędy ( zamiasr Edward Gierek napisałam Władysław nie wiem jakim cudem hehe )
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 16:37   #1548
emi123kalka123czarna
Raczkowanie

Dziewczyny.. a po maturce macie zamiar pracować czy porządnie odpocząć po tych 3 latach męki ;p ?
Stary 2008-05-13, 16:40   #1549
uhahana
Zakorzenienie

Edward, Władysław, podobne to

Ja po maturze odpoczywam i rysuję, a od lipca albo sierpnia mam zamiar iść do pracy, o ile oczywiście coś znajdę...

A te 3 lata w sumie nie były dla mnie męką Matura jest, no ale to wiadomo
Choose life.
'

Stary 2008-05-13, 16:41   #1550
Ywonula
Zadomowienie

marta to dobrze ze ok poszło

oo właśnie krówka! co w końcu z tym W. ;>

Ja sie próbuje zabrać za rozwiązywanie arkuszy z chemii i powtarzanie organicznej ale taaak mi sie nie chce.. i jeszcze ta świadomośc ze niektórzy juz amją wszystkie egzaminy za sobą
Stary 2008-05-13, 16:49   #1551
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Independent Women Pokaż wiadomość
Też się cieszę, że w końcu będę mogła porobić inne rzeczy niż "do matury".
Nie pamiętam kiedy ostatni raz coś czytałam... coś co nie jest lekturą.
A Wy co macie zamiar przeczytać?
Jak macie coś ciekawego to piszcie bo ja zwykle wybieram "po okładce".
Ja chcę Ojca chrzestnego Mario Puza, moja babka z historii polecała, a tak myślę, że skoro jej się podoba to mi się też spodoba

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
A dziewczyny list motywacyjny pisze sie odręcznie prawda? No chyba ze przesyła się mailem to wtedy na kompie tak?

Byłam dziś u tłumacza i na przystanku siedziały dwie dziewczyny z zakupami, oglądały swoje zdobycze i tak mie sie smutno zrobiło bo ja mam w tym roku taki deficyt kasy... Ostatnio to co sobie kupiłam to w kwietniu
Wydaje mi się, że też na komputerze, choć zaskoczyło mnie to pytanie, na pp pisaliśmy takie listy normalnie na komputerze, ja jutro składam CV i list motywacyjny i chyba wydrukuję...

Nie martw się, nie jesteś sama, ja jeszcze nie skończyłam matur, a już się wzięłam za szukanie pracy

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Eee już po hiście
No cóż poszło mi ok, ale sprawdzałam i zrobiłam taaakie głuuupie błędy ( zamiasr Edward Gierek napisałam Władysław nie wiem jakim cudem hehe )
Ja mam 15-18 / 30 bez wypracowania, będzie ok. 50%, może troszkę więcej, eh, mogło być lepiej, ale trudno

Cytat:
Napisane przez emi123kalka123czarna Pokaż wiadomość
Dziewczyny.. a po maturce macie zamiar pracować czy porządnie odpocząć po tych 3 latach męki ;p ?
Pracować
Stary 2008-05-13, 16:49   #1552
laylaaa
Zakorzenienie

czesc

z historii poszło mi tak o, tematy wypracowan dali dziwne i moim zdaniem dosc trudne, co prawda napisałam 5 stron, ale wszystkich wydarzen to tam nie ma. nie wiem skad wytrzasneli te wegry, w ksiazkach nie ma o nich za wiele, na pewno za malo, zeby sklecic z tego dobry esej. o wieku XVII napisalam wlasciwie wszystko, ale o XVI prawie nic..

no coz - po WOSie i dniu dzisiejszym moge się pozegnac z dobrymi studiami i jedynie liczyc na to, ze przyjma mnie z odwolania na nieciekawy kierunek

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 16:52   #1553
uhahana
Zakorzenienie

Layla nie marudź Na pewno przyjmą Cię tam, gdzie chcesz Pogadamy jak będą wyniki.
I mam nadzieję, że jak jest już po wosie i historii, to będziesz tu częściej się udzielać

Ja już nie mam ani siły ani motywacji na tą matematykę, wieczorem tylko sobie poprzypominam, koniec, to i tak nie ma sensu. O
Choose life.
'

Stary 2008-05-13, 17:10   #1554
emi123kalka123czarna
Raczkowanie

Cytat:
Ja już nie mam ani siły ani motywacji na tą matematykę, wieczorem tylko sobie poprzypominam, koniec, to i tak nie ma sensu. O
Też pisze matme i strasznie się jej boje. A dzisiaj i tak lepiej dać sobie spokuj z nauką. Czego sie nauczylas w ciagu 3 lat to wiesz ;p... W jeden dzien niczego wiecej sie nie dowiemy ;p.

3mam za Ciebie kciuki
Stary 2008-05-13, 17:10   #1555
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
To ja tak z rana, na dobry humorek..
http://wiadomosci.onet.pl/1747538,11,item.html
No to nieźle Oby nam trochę poluzowali ze względu na to zamieszanie.

Cytat:
W piątek miałam ustną z polaka. I wiecie co ? To ile ptk dostaniecie dużo zależy czy jestes jedna zpierwszych czy ostatnich. Byłam niestety przedostatnia. Gdy weszłam do sali to komisja do mnie na dzien dobry: "Mamy nadzieje ze nas nie zanudzisz..;/ " .. to był szczyt !! Osoby pierwsze mialy po 20/20 , 18/20 .. a wraz z uplywem czasu wyniki z ustnej to 10/20..8/20 ... CZy to jest Normalne?? CO ZA NIESPRAWIEDLIWOŚĆ !!!

Cz wy też tak miałyście ??
O jaa ale bez sensu. Współczuję. Ile Ty miałaś?
U mnie dziś różnie, oceniali ale nie ze względu na kolejność. Raczej chcieli wszystkich przepuścić. Tzn żeby zdali

Cytat:
Pam, szkoda, że nie patrzą na rozszerzony wos i historię. ;/ O, i wiedzę o tańcu i informatykę. Moim zdaniem to trochę bez sensu, no ale cóż.
No co Ty zapomniałaś o historii sztuki
A w ogóle to przydała by się łoatologia

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę... Ja mam polski w poniedziałek, a niemiecki w środę i dopiero wtedy wakacje A stos książek już czeka Póki co mam do przeczytania jeszcze "Nad Niemnem"
Fuuu nie nawiedę "Nad Niemnem"

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość

Obkupiłam się dzisiaj w R.
I kupiłam cegiełkę za 5zł na dzieci z fundacji TVN I okazało się, że to bilet wstępu na Targi Urody.. na które mam ochotę jechać
Mama mnie namawia, żebym pojechała z dziewczynami.. I chyba będę je namawiała

Tylko tu mam pytanie do kasi albo em- gdzie jest ul. Centralna 41A? Gdzieś blisko dworca?
O to fajnie Pojedź z dziewczynami to będzie fajna babska wyprawa
A ulicę najlepiej sobie sprawdź na zumi.pl

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
pamelija gratuluje!
a ja mam w koncu ustny polski za soba zdalam 15/20 i mialam 3 pytanie jeszcze tylko angielski ustny i wakacje
Gratuluję! Ja też mam 15/20 hihihi
Ale się zacinałam strasznie. Nie wiem nawet jakie miałam pytania haha
Miałam taki stresz, że bałam się tam wejść!

Cytat:

Gratuluję!

No to jeszcze tylko angielski i koniec ale to dopiero 27

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 17:12   #1556
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Ywonula, CV + list motywacyjny pisze się na komputerze, drukujesz i zanosisz gdzie tam chcesz

byłam na zakupach - kupiłam sobie strój kąpielowy i kolejną sukienkę
to już ruga w przeciągu 2 dni

Blaque, co kupiłaś w Rossmannie?
pokuś mnie trochę
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 17:15   #1557
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Też pisze matme i strasznie się jej boje. A dzisiaj i tak lepiej dać sobie spokuj z nauką. Czego sie nauczylas w ciagu 3 lat to wiesz ;p... W jeden dzien niczego wiecej sie nie dowiemy ;p.

3mam za Ciebie kciuki
Noo dokładnie. O ile z polskiego czy angielskiego można sobie w ostatniej chwili powtorzyć jakieś zwroty czy coś, to z maty jeden dzień nic nie znaczy i nie ma co sobie flaki wypruwać i sie stresować

Też trzymam

Mathilda brawo! Ja też dokładnie nie pamiętam, jakie pytania miałam, dawno się tak nie stresowałam, jak przy prezentacji, heh.
Choose life.
'

Stary 2008-05-13, 18:07   #1558
201707171556
Konto usunięte

Cytat:

Pracować przede wszystkim A wieczorami i w jakieś lużniejsze dni rysować i malować Mam troche planow co do rozwijania siebie

Gratuluję wszystkim Tym które maiły dziś ustne (Kasia i Mathilda to pamietam, ale boję się ze kogoś pominęłam wiec napisałam ogólnie

Ja dzis znalazłam fajną sukienke w New Yorkerze - taka troche pin up bo czarno biała w krate, na ramiączkach, rozkloszowana - Tż śmiał sie że wygląda jak z lat 60tych taka z reklam proszków do pieczenia
Jak znajdę zdjecie to Wam wkleję - może się nie spodobac ale ja lubię takie dziwne rzeczy

Głupieje już... na historię sztuki umiem dobrz epołowę materiału, reszte tak fragmentami bo nie zdazylam powtorzyc porzadnie .... żeby powtorzyc cały materiał z 6 lat nauki potrzebowałabym pol roku, ja dałam sobie za mało, ale cuż teraz juz trudno

Znalazłam asekuracyjnie taką szkołę...
http://www.wsf.edu.pl/ nie wiem czy jest sens...
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 18:20   #1559
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
W piątek miałam ustną z polaka. I wiecie co ? To ile ptk dostaniecie dużo zależy czy jestes jedna zpierwszych czy ostatnich. Byłam niestety przedostatnia. Gdy weszłam do sali to komisja do mnie na dzien dobry: "Mamy nadzieje ze nas nie zanudzisz..;/ " .. to był szczyt !! Osoby pierwsze mialy po 20/20 , 18/20 .. a wraz z uplywem czasu wyniki z ustnej to 10/20..8/20 ... CZy to jest Normalne?? CO ZA NIESPRAWIEDLIWOŚĆ !!!

Cz wy też tak miałyście ??
Nie strasz bo wchodzę ostatnia

W ogóle to dzińdybry

Nie chce mi się kompletnie nic, jutro ta matura ale już dziś nie ruszam nic, Co ma być to będzie... Mam nadzieję, że łatwa będzie.

Gratuluję wszystkim "ustnym"!!

Pam, trochę przesadzają na tej AM, nie uważasz?

Zazdroszczę wam, że macie tak po ręka Rossmany, i fajne sklepy z ciuchami. Ja to muszę jechać najbliżej 32 km ale i tam szału nie ma. Raz na jakiś czas wybiorę się do Bydgoszczy ale to baaardzo rzadko
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 18:27   #1560
Ywonula
Zadomowienie

Aha, czyli już wszystko wiem. Bo nasza babka z Pp nam własnie mówiła ze lm sie pisze odręcznie, ale ona wogóle była dziwna

Jakbym zapomniała to już teraz zycze powodzenia wszystkim matematyczkom i tym które zdają jutro ustne

Dajcie czadu!

EDIT:
mathida gratuluje wyniku

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości