|
|
#1531 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
|
|
|
|
#1532 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mogę sie już tego doczekać! Powoli odzyskujemy wolność ![]() Cytat:
AM to Akademia Medyczna? Dziwni jacyś są z tym ustnym angielskim ![]() Cytat:
Uwielbiam Cię! ![]() Cytat:
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
Pam, szkoda, że nie patrzą na rozszerzony wos i historię. ;/ O, i wiedzę o tańcu i informatykę. Moim zdaniem to trochę bez sensu, no ale cóż.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A stos książek już czeka Póki co mam do przeczytania jeszcze "Nad Niemnem" ![]() ![]() Eee...
|
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Świętokrzyskie.
Ja się na ustnym boję wszystkiego, ogólnie strachliwa jestem, jeżeli chodzi o egzaminy :P Powoli robię się wściekła. Nie mogę zainstalować Painta, miałam w Niezbędnikach, ale nie chce mi odczytać płyty, natomiast pliki z internetu są do niczego. Jak ja zrobię tę cholerną prezentację?! Poszukam jeszcze, ale nie wiem, czy to coś da.
|
|
|
|
#1536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu niezłe zamieszanie jest w tym roku.. ![]() Cytat:
![]() Myślałam, co wypożyczę, kiedy pójdę do biblioteki, popatrzę na kulturę na wizażu i nareszcie będę miała czas dla siebie i przyjaciół Trochę mi wstyd bo zaniedbałam moich naprawdę dobrych znajomych. Praktycznie jestem już na kilka wyjść umówiona ![]() Nareszcie się z nimi nagadam, bo się stęskniłam cholernie. A to wszystko przez maturę..A najgorsze to, że już nie pamiętam nawet kiedy ostatni raz wyszłam z moimi babami na jakieś ploty, piwo czy kawę. Kiedy ostatni raz tak gadałyśmy ![]() Ale już. Nareszcie koniec i się zacznie![]() Cytat:
No nie żartuj, że patrzą na ustny! Obkupiłam się dzisiaj w R. ![]() I kupiłam cegiełkę za 5zł na dzieci z fundacji TVN I okazało się, że to bilet wstępu na Targi Urody.. na które mam ochotę jechać![]() Mama mnie namawia, żebym pojechała z dziewczynami.. I chyba będę je namawiała ![]() Tylko tu mam pytanie do kasi albo em- gdzie jest ul. Centralna 41A? Gdzieś blisko dworca?
|
|
|
#1537 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
pamelija gratuluje!
a ja mam w koncu ustny polski za soba zdalam![]() jeszcze tylko angielski ustny i wakacje
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz jestem naprawdę wściekła. Udało mi się zainstalować Painta z sieci. Szczęśliwa, włączam film, żeby zrobić screen'y, chcę je skopiować do zainstalowanego Painta.Net. I okazuje się, że kopiuje nie to, co trzeba. Włączałam film w różnych programach, jednak wszędzie jest tak samo.
Załamałam się. Już nie mam siły nic robić. Dlaczego w sieci nie ma normalnego, zwykłego Painta?! I nie wiem, co teraz robić. Przecież jakoś muszę zrobić tę prezentację. Jedynym wyjściem jest odwiedzenie znajomej/znajomych i zrobienie tego u niej/nich. Tyle że teraz są matury i nie chciałabym jej/ich wykorzystywać. Cholera!
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
karo gratulacje
Też bym chciała mieć tyle.. I już za sobą.. ![]()
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny piszące biologię gratuluję
Karo,Pamelija również gratuluję ![]() Ja właśnie wróciłam z ang 19/20. blaque Nie wiem gdzie ta ulica, ale tu masz plan http://krakow.naszemiasto.pl/mapy_google/ Sprawdziłam i raczej nie blisko dworca, ale sama sobie zobacz Też chcę do Rossmana, też chcę! W czwartek jadę do fryzjera, więc pewnie też się w końcu obłowię ![]() A teraz idę do majcy
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
kasia gratulacje!!
Tak, już patrzyłam wcześniej na mapę tylko chodzi mi ogólnie też jakie jest połączenie itp. Dobrze by było wyciągnąć brata i pojechać autem ale.. wątpię ![]() Ciekawe gdzie są wojenne kobiety? I ustne?
|
|
#1542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje . A powiedz.. trudno było ? Jaki ci sie trafił obrazek? |
|
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Suuuuper! Gratki
![]() Zrobiłam prezentację, nareszcie! ![]() Średnio jestem z niej zadowolona, nie liczę na dużo %, ale dobrze mieć juz ja zrobioną, jestem spokojniejsza. Dziś idę się dowiedzieć o pracę a McDonald's Od lipca będę pracować prawdopodobnie tam gdzie w zeszłym(w budkach u Romana ), ale chciałabym juz zacząć robić coś w czerwcu, bo nie wysiedzę cały miesiąc w domu. No i nie chcę zmarnować tak tego czasu.
|
|
#1544 |
|
Zadomowienie
|
Też się cieszę, że w końcu będę mogła porobić inne rzeczy niż "do matury".
Nie pamiętam kiedy ostatni raz coś czytałam... coś co nie jest lekturą. A Wy co macie zamiar przeczytać? Jak macie coś ciekawego to piszcie bo ja zwykle wybieram "po okładce" .
|
#1545 |
|
Zadomowienie
|
karo pam kasia gratulacje
![]() IW ja poluje na książke Mu Zimei "Popioły miłośi" czy jakoś tak. Pewna pani czytała ja kiedyś obok mnie w autobusie a ja razem z nią. Tematyka bardzo ciekawa. Rzekłabym erotyczna więc to cos dla mnie ![]() krówka ja też w czerwcu bym chciała już iść... zobaczymy. jak narazie musze sobie wydrukować kilka CV i zostawie je w paru sklepach, które mam na oku ![]() A dziewczyny list motywacyjny pisze sie odręcznie prawda? No chyba ze przesyła się mailem to wtedy na kompie tak? Byłam dziś u tłumacza i na przystanku siedziały dwie dziewczyny z zakupami, oglądały swoje zdobycze i tak mie sie smutno zrobiło bo ja mam w tym roku taki deficyt kasy... Ostatnio to co sobie kupiłam to w kwietniu
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, Karo, gratuluję!
![]() Ville, nie mam pojęcia, jakbyś mogła zrobić to wszystko jednym programem. Wiem tylko, że są takie programiki, z których możesz wycinać poszczególne klatki filmu. Blaque co do patrzenia lajtowo na matury, to nie mam pojęcia... Może faktycznie klucz będzie uwzględniał wiele różnych możliwości... się zobaczy Na pewno źle nie będzie ![]() Co tam jest na tych targach urody? Znaczy ja i tak mam za daleko, ale ciekawość to babska cecha jak wiadomo ![]() A przeczytać zamierzam na pewno kilka książek mojego ulubieńca pana Coelho Jedną nawet mam w domu, leży od ok. 2 miesięcy, bo kupiłam okazyjnie, a nie miałam czasu czytać Poza tym na pewno pójdę do biblioteki i spędzę tam pół dnia na wybieraniu i kalkulowaniu co by tu wziąć, jak można tylko 5 książek naraz ![]() Krówka a W. będzie z Tobą pracował? ![]() Ja to większość czerwca przebimbam. Będę rysowała dużo dużo, później egzaminy... no i pewnie tak to zleci. I ZNAJOMI
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Eee już po hiście
![]() No cóż poszło mi ok, ale sprawdzałam i zrobiłam taaakie głuuupie błędy ( zamiasr Edward Gierek napisałam Władysław nie wiem jakim cudem hehe )
|
|
|
|
#1548 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny.. a po maturce macie zamiar pracować czy porządnie odpocząć po tych 3 latach męki ;p ?
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Edward, Władysław, podobne to
![]() Ja po maturze odpoczywam i rysuję, a od lipca albo sierpnia mam zamiar iść do pracy, o ile oczywiście coś znajdę... A te 3 lata w sumie nie były dla mnie męką Matura jest, no ale to wiadomo
Choose life.' |
|
|
|
#1550 |
|
Zadomowienie
|
marta to dobrze ze ok poszło
![]() oo właśnie krówka! co w końcu z tym W. ;> Ja sie próbuje zabrać za rozwiązywanie arkuszy z chemii i powtarzanie organicznej ale taaak mi sie nie chce.. i jeszcze ta świadomośc ze niektórzy juz amją wszystkie egzaminy za sobą
|
#1551 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie martw się, nie jesteś sama, ja jeszcze nie skończyłam matur, a już się wzięłam za szukanie pracy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() z historii poszło mi tak o, tematy wypracowan dali dziwne i moim zdaniem dosc trudne, co prawda napisałam 5 stron, ale wszystkich wydarzen to tam nie ma. nie wiem skad wytrzasneli te wegry, w ksiazkach nie ma o nich za wiele, na pewno za malo, zeby sklecic z tego dobry esej. o wieku XVII napisalam wlasciwie wszystko, ale o XVI prawie nic.. no coz - po WOSie i dniu dzisiejszym moge się pozegnac z dobrymi studiami i jedynie liczyc na to, ze przyjma mnie z odwolania na nieciekawy kierunek
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
Layla nie marudź
Na pewno przyjmą Cię tam, gdzie chcesz Pogadamy jak będą wyniki.I mam nadzieję, że jak jest już po wosie i historii, to będziesz tu częściej się udzielać ![]() Ja już nie mam ani siły ani motywacji na tą matematykę, wieczorem tylko sobie poprzypominam, koniec, to i tak nie ma sensu. O
Choose life.' |
|
|
|
#1554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
3mam za Ciebie kciuki
|
|
|
|
|
#1555 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby nam trochę poluzowali ze względu na to zamieszanie.Cytat:
U mnie dziś różnie, oceniali ale nie ze względu na kolejność. Raczej chcieli wszystkich przepuścić. Tzn żeby zdali ![]() Cytat:
A w ogóle to przydała by się łoatologia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pojedź z dziewczynami to będzie fajna babska wyprawa A ulicę najlepiej sobie sprawdź na zumi.pl Cytat:
hihihiAle się zacinałam strasznie. Nie wiem nawet jakie miałam pytania hahaMiałam taki stresz, że bałam się tam wejść! ![]() Gratuluję! ![]() No to jeszcze tylko angielski i koniec ale to dopiero 27
|
|
#1556 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ywonula, CV + list motywacyjny pisze się na komputerze, drukujesz i zanosisz gdzie tam chcesz
byłam na zakupach - kupiłam sobie strój kąpielowy i kolejną sukienkę to już ruga w przeciągu 2 dni ![]() Blaque, co kupiłaś w Rossmannie? pokuś mnie trochę |
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też trzymam ![]() Mathilda brawo! Ja też dokładnie nie pamiętam, jakie pytania miałam, dawno się tak nie stresowałam, jak przy prezentacji, heh.
Choose life.' |
|
|
|
|
#1558 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pracować przede wszystkim A wieczorami i w jakieś lużniejsze dni rysować i malować Mam troche planow co do rozwijania siebie ![]() Gratuluję wszystkim Tym które maiły dziś ustne (Kasia i Mathilda to pamietam, ale boję się ze kogoś pominęłam wiec napisałam ogólnie Ja dzis znalazłam fajną sukienke w New Yorkerze - taka troche pin up bo czarno biała w krate, na ramiączkach, rozkloszowana - Tż śmiał sie że wygląda jak z lat 60tych taka z reklam proszków do pieczenia Jak znajdę zdjecie to Wam wkleję - może się nie spodobac ale ja lubię takie dziwne rzeczy ![]() Głupieje już... na historię sztuki umiem dobrz epołowę materiału, reszte tak fragmentami bo nie zdazylam powtorzyc porzadnie .... żeby powtorzyc cały materiał z 6 lat nauki potrzebowałabym pol roku, ja dałam sobie za mało, ale cuż teraz juz trudno ![]() Znalazłam asekuracyjnie taką szkołę... http://www.wsf.edu.pl/ nie wiem czy jest sens... |
|
|
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle to dzińdybry ![]() Nie chce mi się kompletnie nic, jutro ta matura ale już dziś nie ruszam nic, Co ma być to będzie... Mam nadzieję, że łatwa będzie. ![]() ![]() Gratuluję wszystkim "ustnym"!! Pam, trochę przesadzają na tej AM, nie uważasz? Zazdroszczę wam, że macie tak po ręka Rossmany, i fajne sklepy z ciuchami. Ja to muszę jechać najbliżej 32 km ale i tam szału nie ma. Raz na jakiś czas wybiorę się do Bydgoszczy ale to baaardzo rzadko
|
|
|
|
|
#1560 |
|
Zadomowienie
|
Aha, czyli już wszystko wiem. Bo nasza babka z Pp nam własnie mówiła ze lm sie pisze odręcznie, ale ona wogóle była dziwna
![]() Jakbym zapomniała to już teraz zycze powodzenia wszystkim matematyczkom i tym które zdają jutro ustne ![]() Dajcie czadu! ![]() EDIT: mathida gratuluje wyniku
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

A stos książek już czeka 

Poszukam jeszcze, ale nie wiem, czy to coś da.
Bo ja to rozumiałam jako jakieś takie zwidy na jawie czy coś!
Nareszcie się z nimi nagadam, bo się stęskniłam cholernie. A to wszystko przez maturę..