|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki 2017 ❤ cz. 2
Blond współczuję.
Trzeba uaktualnić pierwszą stronę. Dopisać Rojku, bo nie ma i pierwszą mamusię Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1892 |
|
Zadomowienie
|
Neocleo gratulacje!
![]() Blond przykro mi z powodu wujka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Blond - współczuję
Neocleo - gratulacje! Trzymajcie się tam, dużo zdrówka dla Was
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
|
|
#1894 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A mamuśka jak się czuje? Spionizowali Cię szybko?Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- To jak będziecie ten pierwszy post aktualizować, to jakmożna, to proszę o dopisanie rojku - 33l., trzecia ciąża, OM 16.12, TP 23.09, chłopiec Leon
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Blond, wyrazy współczucia..
Alla, a co tam u Ciebie? Teraz to ja też się zmobilizuję i zacznę przygotowania. Czas pędzi. Na razie zadowolona jestem z porządku w mojej szafie. Przydało się, gdybyłam w szpitalu. Mogłam męża poinstruować, gdzie co leży i co mi przywieźć. Polecam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1896 |
|
Magda ;)
|
Dziękuję dziewczyny za wsparcie
Zaktualizowałam pierwszy post
|
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duża dziewczynka jak na ten tc. Niech szybko rośnie i wraca czym prędzej do mamusi ![]() Pokoiki, kąciki dla maluchów bardzo ładne. Ten pirat, tak szczerze powiem, też mi się za bardzo nie podoba, ale każdy urządza po swojemu i to też jest ok. Wszystko na to wskazuje, że dzisiaj do domku. Czekam na obchód, ale już wieczorem pani dr mówiła, że jutro mnie wypuszczają Teraz pewnie mnie czeka odpoczynek i łykanie leków rozkurczowych. A wieczorem jeszcze wizyta u laryngologa, bo ucho nie odpuszcza i dalej dokucza. Buuu. Blond, wyrazy współczucia. A tak przy okazji, mogłabyś mnie dopisać na listę: aniolekKB, 32 lata, druga ciąża, OM 24.12 TP 30.09, córka Emilia Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2017-08-11 o 09:23 |
|
|
|
|
#1898 |
|
Wtajemniczenie
|
Neocleo super gratulacje😊 To i ja jestem spokojniejsza bo kończę 34t.Niech się zdrowo chowa.
Blond wyrazy współczucia.. Rojku super że wychodzisz.Dostałaś nospe czy coś innego? Kurde bolał mnie brzuch.Zawsze nad ranem albo w nocy.Tak z 10minut bolało.Zaczynam się bać...Ja już chce skończyć 37t i w końcu być spokojna... Lilka wszystkiego naj dla synka. |
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołek super, że dziś wychodzicie. Nie ma to jak w domu.
Poli zamawiałam na allegro. Jak przyjdą i przykleimy to wrzucę zdjęcie. Kasiu ja też się darłam przy szczepieniu dlatego Maja mnie totalnie zaskoczyła. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1900 |
|
Magda ;)
|
Aniołek dopisałam
Ja wczoraj już ubrałam pościel małego, przykryję kocykiem, żeby się nie kurzyło. Wózek i fotelik też już uszykowane, pozostało mi dopakować torbę, uszykować ciuszki na wyjście i czekać
|
|
|
|
#1901 |
|
Wtajemniczenie
|
Neo - GRATULACJE!!!
![]() Blond - przykro mi z powodu wujka ![]() A u nas jako że urządzanie naszego mini-mieszkania na finiszu, to zabrałam się wczoraj za pranie. Trzy pralki jednocześnie chodziły! A to tylko pierwsza partia, tj. "nowe białe" Potem były kolorowe, dzisiaj będą się prać wszystkie używane ubranka. Wyglądało to mniej więcej tak:1502437002463.jpg1502437008082.jpg ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Witam..znowu gorac..ufff.
Gratuluje pierwszej mamusi. Blond przykro mi. Fajne pokoiki i kaciki😍 U mnie skończony 34tc. W poniedziałek usg w końcu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Madzieek ale fajnie to wyglada. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Madziek oooo nieźle to wygląda.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1904 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Imponujący widok Ja mam wrażenie ze nie robie nic tylko piorę chyba oszalałam wszystkie pokrowce na poduchy, koce, pledy itp żeby nic nie było zakurzone zamówiłam tez Pana do prania dywanu i kanapy wiec bedzie błysk ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie zaczęłam prania.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Powiem wam coś, bo jestem wkurzona. Wcześniej szczepilam Maję 5w1. Wczoraj poszła na szczepienie przypominające i ono jest na NFZ. I jak po 5w1 nic nigdy nie miała tak teraz się zaczyna. Wczoraj na wieczór rozbolała ją rączka. Myślałam, że może być, bo w sumie miala szczepienie. Obrzęku brak. Poszła spać, ale ręką nie rusza, bo boli. W nocy kilka razy się budziła z bólu i płakała. Teraz szłam do szkoły podpisać kilka papierów w sprawie macierzyńskiego a ona mi po drodze mówi, że ją oko boli. Patrzę, a oko po stronie szczepionej ręki całe spuchnięte, aż go otworzyć nie może. No bulwa normalnie. Teraz wróciłam do domu. Dałam jej krople i czekam. Mąż śpi po nocy. Jak nie zacznie mijać, to pojadę do pediatry. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1906 |
|
Zadomowienie
|
Zamowilismy materac, kokosowy. Okazalo sie, ze nasz lozeczko ma niestandardowy wymiar, wiec trzeba bylo robic na wymiar co troche zajmie. Ale i tak powtarzam corce, ze moze sobie juz wyjsc ze mnie, w razie czego bedzie spala z nami albo w wozku
![]() Dzis jest moj OSTATNI DZIEN PRACY! Jak sie ciesze! Ostatnie maile, sprzatanie biurka itd. ![]() ![]()
|
|
|
|
#1907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A przed chwilą dostałam zdjęcia z sesji - duuuużo zdjęć! Ale na większości jesteśmy we dwójkę (nooo...trójkę właściwie), więc Wam nie pokażę, bo nie wszyscy lubią się ujawniać w internetach
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka, ja bym chyba od razu do pediatry jechała. Niech wszystkie objawy zapisze w karcie. Moze juze byly takie przypadki i juz wiedzą co podac. Szkoda małej.. :/ a wczoraj miała taki dobry dzień..
Madzieek skąd i po co tyle ciuchów? u mnie by wyszły pewnie dwa sznury wszystkiego. Agnieszka wreszcie!! Milego ostatniego dnia, a potem odpoczywaj Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1909 |
|
Zadomowienie
|
Neocleo serdecznie Ci gratuluję! Zdrówka dla Was dziewczyny ! Moja Ola rodzona w 39 Tc ważyła i mierzyła mniej niż Twoja ślicznotka.
Później napiszę więcej. Na 15 mam wizytę i takiego stresa jak nigdy przedtem. Okaże się czy będzie cc czy sn. Trzymajcie kciuki.
|
#1910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciągle coś od kogoś dostajemy Babcie, ciocie z każdych zakupów wracają z czymś dla dzidziusia. Daaaawno nie było żadnego dziecka w rodzinie, dla naszych rodziców to pierwszy wnuk, więc jest małe szaleństwo ![]() Madzialenka - ja też bym jechała od razu do pediatry! Agnieszka - nareszcie!! Należy Ci się odpoczynek!
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
maluchna- kciyki za wizytę!
agnieszka - nareszcie zasłużony odpoczynek, nie wywołuj wilka z lasu tylko odpocznij trochę Madzialenka - zgadzam się z lilką ![]() masziek - ile prania super zdjęcia!myślicie że pies może wyczywać dziecko i zmiany ? moja ma takiego świra że nie chcę mi się wierzyć że aż tak ją w istatnim czasie rozpuściłam.
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
|
|
#1912 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój kot odkąd jestem w ciazy nie zbliża sie do mnie... tzn zawsze jest obok i we wszystkim mi towarzyszy ale sam wyniósł sie z łóżka, nie leży ze mną w ciagu dnia ( tylko tak w odległości 1,5m).Nie wchodzi mi na kolana. Czuje biedny ze coś jest nie tak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1913 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do opieki po, to mój jako fotograf robił różne zlecenia, imał się różnych zajęć, a teraz będziemy ruszać z firmą, więc nie musimy się martwić o tacierzyński. Najczęściej poza domem będzie w weekendy, a tak na co dzień może sobie rozplanować pracę jak chce, więc oboje będziemy mogli się razem zajmować maluchem. Cytat:
Cytat:
Piękna waga, ja byłam mniejsza, a urodziłam się po terminie. ;p Napisz potem jak się czujesz.Cytat:
Bardzo ładne kąciki i pokoiki. My chcemy powiesić plakaty nad komodą, a za łóżeczkiem Tż ma namalować góry. Ja się dzisiaj znowu martwię, bo coś za bardzo nie czuję ruchów. Zastanawiam się czy nie jechać na IP, na weekend zostaje sama. ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Ładne zdjęcia, też się muszę w końcu wybrać. Tż fotograf, a ja zostaje bez zdjęć, bo nam się ruszyć nie chce. Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka super. To teraz chwila relaksu przed porodem.
Madziek śliczne zdjęcia. Maluchna trzymam kciuki. Dziewczyny z okiem już prawie dobrze. Z ręką też. Do pediatry nie pojechaliśmy, bo.... Chyba się z Mają czymś przytrulysmy. Nagle zaczęły się nam wymioty. Jedna przez drugą. Masakra. Aż męża obudziłam. Teraz juz jest dobrze, nic nas nie boli. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Błękitna to super, że mąż będzie miał tyle czasu. Może zjedz coś słodkiego i połóż się na boku? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1915 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To moze tym bardziej powinnyście doe skonsultować z lekarzem. Wiesz jest upał a na tym etapie ciazy odwodnienie organizmu czy zatrucie to nie jest nic pożądanego Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu wiem, ale na szczęście nam przeszło. Jeśli znowu poczujemy się gorzej, to od razu lekarz.
|
|
|
#1917 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ok pijcie dużo i odpoczywajcie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1918 |
|
Zadomowienie
|
Kasia to widzę generalne porządki
zmotywowalas mnie do uprania poduszek i koców ![]() Madziek, wow, śliczna pamiątką 😍 Blekitna, super, że TŻ będzie obok, pomoc, a nawet sama obecność drugiej osoby bardzo się przyda. Ja z kolei czasem myślę, że może za mało się przejmuje jakimś bólem, czy coś, bo właśnie na każdym kroku dziewczyny jeżdżą do szpitala, czy dzwonią do lekarzy. Wyrodna matka ze mnie ![]() Madzialenka, lepiej idzcie do lekarza, z okiem to nie ma żartów. Tak samo te wymioty, uważaj na siebie! Agnieszka, oby dzien szybko minął i w końcu zasłużony odpoczynek Marta, na psach się nie znam, ale z tego co słyszę to myślę, że tak Maluchna, zdaj relację po wizycie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Madziek sliczne wyszło 😍😍 Wam tez nic sie tak nie chce? U nas na poludniu znowu ponad 35st. Mam juz serdecznie dosc. Siedze przy wiatraku. Dobrze, że młoda z dziadkami.
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
juka - olej gadki innych, ludzie dbają głównie o swoje tyłki i byleby kogoś zdołować
![]() madzialenka - dobrze że już lepiej ![]() blekitnams - jak z ruchami, lepiej? Ehhh no nic muszę trochę postawić się tej naszej psinie, bo wchodzi mi na głowę (w przenośni i dosłownie), żeby potem jeszcze małej nie zaczęła agresywnie traktować z zazdrości - chociaż to chyba nie ten typ psa. Dzisiaj w biedrze pani specjalnie wołała drugą ekspedientkę żeby otworzyła dla mnie kasę, ale to było miłe. Powiedziałam że nie trzeba, ale ta się uparła i w sumie to dobrze, bo byłam wymęczona tym upałem, w domu leżę i ze mnie się pot leje.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

jutro juz siedzimy w domu, bo muszę odpocząć...

Duża dziewczynka jak na ten tc. Niech szybko rośnie i wraca czym prędzej do mamusi
dlatego Maja mnie totalnie zaskoczyła.

super zdjęcia!