![]() |
#1891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki 2017 ❤ cz. 2
Blond współczuję.
Trzeba uaktualnić pierwszą stronę. Dopisać Rojku, bo nie ma i pierwszą mamusię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1892 |
Zadomowienie
|
Neocleo gratulacje!
![]() Blond przykro mi z powodu wujka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1893 |
Zakorzenienie
|
Blond - współczuję
![]() Neocleo - gratulacje! Trzymajcie się tam, dużo zdrówka dla Was ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#1894 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- To jak będziecie ten pierwszy post aktualizować, to jakmożna, to proszę o dopisanie rojku - 33l., trzecia ciąża, OM 16.12, TP 23.09, chłopiec Leon
![]() |
#1895 |
Zakorzenienie
|
Blond, wyrazy współczucia..
![]() Alla, a co tam u Ciebie? Teraz to ja też się zmobilizuję i zacznę przygotowania. Czas pędzi. Na razie zadowolona jestem z porządku w mojej szafie. Przydało się, gdybyłam w szpitalu. Mogłam męża poinstruować, gdzie co leży i co mi przywieźć. Polecam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1896 |
Magda ;)
|
Dziękuję dziewczyny za wsparcie
![]() ![]() ![]() Zaktualizowałam pierwszy post ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pokoiki, kąciki dla maluchów bardzo ładne. Ten pirat, tak szczerze powiem, też mi się za bardzo nie podoba, ale każdy urządza po swojemu i to też jest ok. Wszystko na to wskazuje, że dzisiaj do domku. Czekam na obchód, ale już wieczorem pani dr mówiła, że jutro mnie wypuszczają Teraz pewnie mnie czeka odpoczynek i łykanie leków rozkurczowych. A wieczorem jeszcze wizyta u laryngologa, bo ucho nie odpuszcza i dalej dokucza. Buuu. Blond, wyrazy współczucia. A tak przy okazji, mogłabyś mnie dopisać na listę: aniolekKB, 32 lata, druga ciąża, OM 24.12 TP 30.09, córka Emilia Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2017-08-11 o 08:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1898 |
Wtajemniczenie
|
Neocleo super gratulacje😊 To i ja jestem spokojniejsza bo kończę 34t.Niech się zdrowo chowa.
Blond wyrazy współczucia.. Rojku super że wychodzisz.Dostałaś nospe czy coś innego? Kurde bolał mnie brzuch.Zawsze nad ranem albo w nocy.Tak z 10minut bolało.Zaczynam się bać...Ja już chce skończyć 37t i w końcu być spokojna... Lilka wszystkiego naj dla synka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1899 |
Zakorzenienie
|
Aniołek super, że dziś wychodzicie. Nie ma to jak w domu.
Poli zamawiałam na allegro. Jak przyjdą i przykleimy to wrzucę zdjęcie. Kasiu ja też się darłam przy szczepieniu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1900 |
Magda ;)
|
Aniołek dopisałam
![]() Ja wczoraj już ubrałam pościel małego, przykryję kocykiem, żeby się nie kurzyło. Wózek i fotelik też już uszykowane, pozostało mi dopakować torbę, uszykować ciuszki na wyjście i czekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1901 |
Wtajemniczenie
|
Neo - GRATULACJE!!!
![]() Blond - przykro mi z powodu wujka ![]() A u nas jako że urządzanie naszego mini-mieszkania na finiszu, to zabrałam się wczoraj za pranie. Trzy pralki jednocześnie chodziły! A to tylko pierwsza partia, tj. "nowe białe" ![]() 1502437002463.jpg1502437008082.jpg ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1902 |
Zakorzenienie
|
Witam..znowu gorac..ufff.
Gratuluje pierwszej mamusi. Blond przykro mi. Fajne pokoiki i kaciki😍 U mnie skończony 34tc. W poniedziałek usg w końcu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Madzieek ale fajnie to wyglada. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1903 |
Zakorzenienie
|
Madziek oooo nieźle to wygląda.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1904 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Imponujący widok ![]() Ja mam wrażenie ze nie robie nic tylko piorę chyba oszalałam ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1905 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie zaczęłam prania.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Powiem wam coś, bo jestem wkurzona. Wcześniej szczepilam Maję 5w1. Wczoraj poszła na szczepienie przypominające i ono jest na NFZ. I jak po 5w1 nic nigdy nie miała tak teraz się zaczyna. Wczoraj na wieczór rozbolała ją rączka. Myślałam, że może być, bo w sumie miala szczepienie. Obrzęku brak. Poszła spać, ale ręką nie rusza, bo boli. W nocy kilka razy się budziła z bólu i płakała. Teraz szłam do szkoły podpisać kilka papierów w sprawie macierzyńskiego a ona mi po drodze mówi, że ją oko boli. Patrzę, a oko po stronie szczepionej ręki całe spuchnięte, aż go otworzyć nie może. No bulwa normalnie. Teraz wróciłam do domu. Dałam jej krople i czekam. Mąż śpi po nocy. Jak nie zacznie mijać, to pojadę do pediatry. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1906 |
Zadomowienie
|
Zamowilismy materac, kokosowy. Okazalo sie, ze nasz lozeczko ma niestandardowy wymiar, wiec trzeba bylo robic na wymiar co troche zajmie. Ale i tak powtarzam corce, ze moze sobie juz wyjsc ze mnie, w razie czego bedzie spala z nami albo w wozku
![]() Dzis jest moj OSTATNI DZIEN PRACY! Jak sie ciesze! Ostatnie maile, sprzatanie biurka itd. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1907 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A przed chwilą dostałam zdjęcia z sesji - duuuużo zdjęć! Ale na większości jesteśmy we dwójkę (nooo...trójkę właściwie), więc Wam nie pokażę, bo nie wszyscy lubią się ujawniać w internetach ![]()
![]() |
#1908 |
Zakorzenienie
|
Madzialenka, ja bym chyba od razu do pediatry jechała. Niech wszystkie objawy zapisze w karcie. Moze juze byly takie przypadki i juz wiedzą co podac. Szkoda małej.. :/ a wczoraj miała taki dobry dzień..
Madzieek skąd i po co tyle ciuchów? ![]() Agnieszka wreszcie!! Milego ostatniego dnia, a potem odpoczywaj ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1909 |
Zadomowienie
|
Neocleo serdecznie Ci gratuluję! Zdrówka dla Was dziewczyny ! Moja Ola rodzona w 39 Tc ważyła i mierzyła mniej niż Twoja ślicznotka.
Później napiszę więcej. Na 15 mam wizytę i takiego stresa jak nigdy przedtem. Okaże się czy będzie cc czy sn. Trzymajcie kciuki.
#1910 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciągle coś od kogoś dostajemy ![]() ![]() Madzialenka - ja też bym jechała od razu do pediatry! Agnieszka - nareszcie!! Należy Ci się odpoczynek! ![]()
![]() |
#1911 |
Zakorzenienie
|
maluchna- kciyki za wizytę!
![]() agnieszka - nareszcie zasłużony odpoczynek, nie wywołuj wilka z lasu tylko odpocznij trochę ![]() Madzialenka - zgadzam się z lilką ![]() ![]() masziek - ile prania ![]() myślicie że pies może wyczywać dziecko i zmiany ? moja ma takiego świra że nie chcę mi się wierzyć że aż tak ją w istatnim czasie rozpuściłam.
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#1912 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój kot odkąd jestem w ciazy nie zbliża sie do mnie... tzn zawsze jest obok i we wszystkim mi towarzyszy ale sam wyniósł sie z łóżka, nie leży ze mną w ciagu dnia ( tylko tak w odległości 1,5m).Nie wchodzi mi na kolana. Czuje biedny ze coś jest nie tak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1913 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do opieki po, to mój jako fotograf robił różne zlecenia, imał się różnych zajęć, a teraz będziemy ruszać z firmą, więc nie musimy się martwić o tacierzyński. Najczęściej poza domem będzie w weekendy, a tak na co dzień może sobie rozplanować pracę jak chce, więc oboje będziemy mogli się razem zajmować maluchem. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo ładne kąciki i pokoiki. My chcemy powiesić plakaty nad komodą, a za łóżeczkiem Tż ma namalować góry. ![]() Ja się dzisiaj znowu martwię, bo coś za bardzo nie czuję ruchów. Zastanawiam się czy nie jechać na IP, na weekend zostaje sama. ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Ładne zdjęcia, też się muszę w końcu wybrać. Tż fotograf, a ja zostaje bez zdjęć, bo nam się ruszyć nie chce. Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1914 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka super. To teraz chwila relaksu przed porodem.
Madziek śliczne zdjęcia. Maluchna trzymam kciuki. Dziewczyny z okiem już prawie dobrze. Z ręką też. Do pediatry nie pojechaliśmy, bo.... Chyba się z Mają czymś przytrulysmy. Nagle zaczęły się nam wymioty. Jedna przez drugą. Masakra. Aż męża obudziłam. Teraz juz jest dobrze, nic nas nie boli. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Błękitna to super, że mąż będzie miał tyle czasu. Może zjedz coś słodkiego i połóż się na boku? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1915 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To moze tym bardziej powinnyście doe skonsultować z lekarzem. Wiesz jest upał a na tym etapie ciazy odwodnienie organizmu czy zatrucie to nie jest nic pożądanego Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1916 |
Zakorzenienie
|
Kasiu wiem, ale na szczęście nam przeszło. Jeśli znowu poczujemy się gorzej, to od razu lekarz.
![]() ![]() |
![]() |
#1917 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ok ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1918 |
Zadomowienie
|
Kasia to widzę generalne porządki
![]() ![]() Madziek, wow, śliczna pamiątką 😍 Blekitna, super, że TŻ będzie obok, pomoc, a nawet sama obecność drugiej osoby bardzo się przyda. Ja z kolei czasem myślę, że może za mało się przejmuje jakimś bólem, czy coś, bo właśnie na każdym kroku dziewczyny jeżdżą do szpitala, czy dzwonią do lekarzy. Wyrodna matka ze mnie ![]() Madzialenka, lepiej idzcie do lekarza, z okiem to nie ma żartów. Tak samo te wymioty, uważaj na siebie! Agnieszka, oby dzien szybko minął i w końcu zasłużony odpoczynek ![]() Marta, na psach się nie znam, ale z tego co słyszę to myślę, że tak ![]() Maluchna, zdaj relację po wizycie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1919 |
Zakorzenienie
|
Madziek sliczne wyszło 😍😍 Wam tez nic sie tak nie chce? U nas na poludniu znowu ponad 35st. Mam juz serdecznie dosc. Siedze przy wiatraku. Dobrze, że młoda z dziadkami.
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Zakorzenienie
|
juka - olej gadki innych, ludzie dbają głównie o swoje tyłki i byleby kogoś zdołować
![]() madzialenka - dobrze że już lepiej ![]() blekitnams - jak z ruchami, lepiej? Ehhh no nic muszę trochę postawić się tej naszej psinie, bo wchodzi mi na głowę (w przenośni i dosłownie), żeby potem jeszcze małej nie zaczęła agresywnie traktować z zazdrości - chociaż to chyba nie ten typ psa. Dzisiaj w biedrze pani specjalnie wołała drugą ekspedientkę żeby otworzyła dla mnie kasę, ale to było miłe. Powiedziałam że nie trzeba, ale ta się uparła i w sumie to dobrze, bo byłam wymęczona tym upałem, w domu leżę i ze mnie się pot leje.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.