![]() |
#2251 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() w ogóle te jego miny jak coś opowiada, hahahaha nie moge ![]() albo z tym pocałowaniem pierścienia, no ludzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to wole FIAuna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() też widziałam tą dwójke, ale VIPY ![]() mam nadzieje ![]() szkoda ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
przekaż gratulacje Novakowi ![]() a ja nawet eurowizji nie oglądałam, jedynie dziś słuchałam piosenki Dimy, nawet ładne ![]() a co do wyścigu: emocjonujący i trzymający w napięciu do samego końca ![]() już na początku wiedziałam że Heikki nie zawalczy o podium po tym jak nie mógł zapalić, spiep*** mu tylko start i tyle ![]() ![]() ![]() no oczywiście brawa dla Kubka, ale to troszke było na zasadzie - jeden sie zakręci na zakręcie, drugiemu sie bolid zepsuje, trzeci z czwartym sie stuknie a ja na tym zyskuje ![]() ![]() ![]() ![]() ale i tak trzeba sie cieszyć że wygrywa ![]() cholernie mi było szkoda Sutila, miał życiową szanse i tu dla niego wielki szacun za to co dziś zrobił ![]() ![]() Kimi to sie wogóle pogubił, stratował dziś więcej osób niż Nakajima ![]() wogóle dziś mnie śmieszyli Dowbor i reszta w tym studiu ![]() ![]() ![]() już nie pamiętam który to sie przejął oglądaniem niebieskiej flagi ? ![]() ![]() ![]() a widziałayście brata Lewisa jak chodził dziwnie, chory jest czy mi sie tylko wydawało ? a no i wogóle respekt dla wszystkich kierowców, ja bym sie chyba zabiła na takim torze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() tu tak ostatnio dietetycznie było to sie podziele swoją dietą nieproszona ![]() ![]() no więc ja do obiadu jem normalnie tylko słodyczy nie, obiad mam o 4 i później już nic nie jem tylko pije duuużo wody ![]() ![]() no nie powiem żebym na tym źle wyszła, przez tydzień schudłam 3,5 kg ale to raczej przez nerwy, ostatnio ciągle coś sie działo, codziennie ryczałam, rano nie jadłam śniadania, czasem wracałam do domu i nie jadłam obiadu wiec lekka głodówka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Zadomowienie
|
no właśnie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Luncia, już wiem, to było do Rosberga, że tak się przejął, że aż z toru zjechał ![]() ej juz wiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mogła ![]() tak wyszło ![]() ![]() aaa tak to był chyba on, w kazdym razie fajne to było ![]() ![]() ooo brawo Kasia, wreszcie dałaś odetchnąć chłopakowi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No myślałam, że mu w pewnym momencie język do buzi wepchnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Się rozpisałaś... Tak jak napisałam przed sezonem, Heikki się cieszył na początku że idzie do McLarena, teraz się przekonuje jak to wszystko wygląda. W tym teamie tylko Hamilton może mieć szczęście... Co do brata hama to faktycznie też to zauważyłam. Nawet kiedyś czytałam, że jakiś nie teges jest... Ale nie jestem pewna. http://f1forum.formula1.pl/viewtopic...79e7ceb9c079e7 Nasze perełki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tego zrobić nie mogła co nie znaczy że wcale nie chciała ![]() nie słyszałam jeszcze Norwegii ![]() oj bo ja wszystko przeżywam i musiałam napisać ![]() ale Heikki sie zawsze wyliże, choćby na ostatnim miejscu jechał ![]() no to szkoda tego brata ![]() zaraz poczytam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zadomowienie
|
Kimi się chyba obraził na cały świat, bo już 20.00, a wypowiedzi jak nie było tak nie ma. A zawsze pojawiały się na początku.. Może ślepa jestem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zadomowienie
|
Ale leń ze mnie! Miałam się uczyć przez cały weekend i nawet do książki nie zaglądnęłam... A jutro najgorszy dzień w mojej karierze
![]() ![]() PS. Gosia Glinka została ogłoszona polskim Ronaldo po zabójczej obronie w meczu z Tajlandią ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() widziałam to ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja napisałam ogólnie F1, bo raz się pojawia Kubica, raz Kimi raz najszybsze okrążenia, raz strategia, prędkości maksymalne i jeszcze długa lista tego ![]() JEEEEST WYPOWIEDŹ FERRARI! ![]() Kimi Raikkonen „To był mój bardzo słaby wyścig, już od samego początku. Pojawił się problem z oponami przed startem, złamaliśmy regulamin, co oznaczało otrzymanie kary drive-through [przejazd przez pit lane]. Podczas wyścigu moim głównym problemem było utrzymanie właściwej pracy opon. Potem zdecydowaliśmy się zmienić strategie, ponieważ spodziewaliśmy się deszczu, ale tak się nie stało. Dwa razy musiałem zmienić uszkodzony nos w bolidzie. Tak więc jak widać, wiele spraw potoczyło się źle, co tłumaczy te 0 punktów.” Przepraszam Sutila, którego uderzyłem na kilka okrążeń przed końcem. Straciłem kontrolę nad bolidem podczas hamowania, wyjeżdżając za tunelem, nie mogłem nic zrobić, aby uniknąć uderzenia.” „Szkoda, że tak wszystko się dziś ułożyło, ponieważ mieliśmy potencjał, aby pojechać lepiej. To prawda, utraciłem prowadzenie w mistrzostwach, ale zawsze powtarzam, że mistrzostwa są długie. Teraz musimy przygotować się jak najlepiej do Kanday, postaramy się zatrzeć to rozczarowanie.” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a już nie myśle o wyścigu, czekam na następny ![]() to dawaj go tu ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tyyy ale jakie znowu ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zadomowienie
|
Ale sie naprodukowalyscie z pisaniem
![]() ![]() Co do Dowbora to ja specjalnie nic do niego nie mam, co prawda znawca F1 to on nie jest, zreszta jego niektore wypowiedzi dobitnie o tym swiadcza, ale przez to czasem jest smieszne. A z tym pocalowaniem pierscienia to bylo najlepsze ![]() ![]() W zwiazku z Dowborem przypomnialam sobie o mlodym Zientarskim. Ciekawe jak sie czuje... I czy jeszcze wroci do komentowania. Nat masz jutro jakies spr czy cus? Bo jesli tak to najlepsza metoda sa... sciagi ![]() ![]() Lunka powodzenia zycze w zwiazku z tym chlopakiem ![]() A tak w ogole to zauwazylam, ze Plot jeszcze nie komentowala, a to dziwne, bo raczej to ja zawsze ost komentowalam wyscig. Moze pociesza Kimasa? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zadomowienie
|
Wypowiedz mojego Adrianka:
![]() „Nie mogę uwierzyć, było tak blisko. Czuję ból w moim sercu. To tak, jak marzenie przeobrazi się w koszmar – nagle znajdujesz się w bolidzie, wszystko układa się fantastycznie, a potem musisz zaakceptować, że to o czym marzyłeś nie spełni się. Mieliśmy naprawdę dobrą strategię, wyglądało na to, że wszystko dobrze pracuje, byliśmy tak blisko podium, byliśmy na punktowanej pozycji.” „To zdarzyło się po wznowieniu wyścigu, po ostatnim samochodzie bezpieczeństwa, Kimi miał problem podczas hamowania, uderzył w tył mojego bolidu. Wyścig był dla mnie skończony, to był prawdziwy szok. Popłynęło kilka łez, ponieważ miałem wysoki poziom adrenaliny - nie mogę tego wytłumaczyć. Jestem jednak zadowolony z tego, że pokazaliśmy, co możemy zrobić jako zespół.” Ehh moja bidula... ![]() Po prostu mial dzis ogromnego pecha, a gdyby Kimi nie mial problemu z bolidem i wjechalby w niego to pewnie bym focha strzelila, ale tak chlopak ma szczescie. Dobre chociaz i to, ze przeprosil Sutila. |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No to ba ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
„Myślę że moje hamulce były nieco zbyt zimne i zablokowałem tylne koła” – mówił Raikkonen. „Prawie straciłem bolid, ale niestety uderzyłem w niego i jest to dla nich przykre, ponieważ nie często są na pozycji dającej punkty. Jest mi więc przykro z tego powodu, ale nic nie mogłem zrobić. Próbowałem zwolnić, ale nie było na to miejsca – i straciłem piątą pozycję.” „Tak samo jest z moją karierą. Również chciałbym mieć te cztery punkty, ale tak jak powiedziałem, on nie jest często na pozycji dającej czwarte miejsce i na pewno dla niego było to bardziej bolesne niż dla mnie i jest mi z tego powodu przykro. Oczywiście, gdybym mógł, nie uderzyłbym w niego.” „Nie rozmawiałem jeszcze z Adrianem, ale kiedy go zobaczę powiem ‘przepraszam’. Pewnie to dla niego dość trudne, ale takie są wyścigi i uczysz się z takich sytuacji.” |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zadomowienie
|
ej kurde, tak sobie pomyślałam, jakoś mimo tego wszystkiego nadal nie ufam BMW
![]() samochód nadal wolny, jeszcze na początku mówiło się, że jest na równi z Makami, a teraz doskonale widać, że jest jeszcze przepaść. Monaco miało być ich konikiem,a Kubek cały wyścig walczył z samochodem i jeszcze musiał się prosić o opony. jakoś mi to wszystko się nie podoba. w ogóle te wypowiedzi doktora, że Nick miał pecha, oh ah itd a nic nie wspomnieli, że KUB jechał doskonale. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
W takim razie powodzenia przy odpowiadaniu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A wypowiedzi doktotorka rzeczywiscie jakies dziwne... Dzieki Robertowi zbieraja punkty i zamiast sie cieszyc i jakos bardziej doceniac Roberta to oni ciagle o tym Nicku... Jedno zdanie na temat Kubicy a reszta o Niemcu ;/ Ja mam nadzieje, ze po tym sezonie podniosa mu wynagrodzenie, bo jak narazie jak na kierowce F1 zarabia b. malo. Znalazlam cos na temat Sutila: "Sędziowie Grand Prix Monako oficjalnie ostrzegli Adriana Sutila, za wykroczenie jakiego dopuścił się podczas dzisiejszego wyścigu. Niemiec na 13 okrążeniu wyprzedzał Rubensa Barrichello, Kazuki Nakajimę i Nelsona Piqueta przy żółtych flagach. Odstąpiono od wymierzenia poważniejszej kary. Ostrzeżenie oznacza jednak, że przy kolejnych tego typu wykroczeniach Sutil nie będzie mógł liczyć na tak pomyślne decyzje sędziów. Sędziowie ogłosili: "Sędziowie ostrzegają na przyszłość kierowcę bolidu numer 20, w związku z załącznikiem H, Rozdział 2, Artykuł 4.1.2b Międzynarodowego Kodeksu Sportowego.” A czy mi sie wydaje, czy jeszcze jakis inny kierowca tez czasem nie wyprzedzal jak byly zolte flagi? Hm... Pewnie tez dzieki temu Sutil tak wysoko byl w wyscigu, ale niech juz lepiej zostawia mojego Adrianka w spokoju, bo i tak chlopak nie ma dobrego nastroju, a oni jeszcze mu go pogarszaja. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już ma kompleksy, cały czas chce sobie przeczesać palcami włosy i nie może ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zadomowienie
|
UWAGA !
właśnie wpadłam na pomysł formułowego spotkania ![]() mam już pewne pomysły jak co zorganizować, ale najpierw poczekam na wasze wypowiedzi czy jesteście w ogóle zainteresowane. jeśli chodzi o termin to myślałam, że najlepiej w lipcu albo sierpniu żeby każda z nas wtedy była na miejscu. czekam na mniejsze lub większe deklaracje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jestem ciekawa co takiego wymyslilas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zadomowienie
|
Chcę jeszcze poczekać na wypowiedź Kasi i Lunki, bo z Plot już rozmawiałam i jest za
![]() oczywiście mój pomysł to dopiero lekki zarys, wszystko będziemy uzgadniac razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zadomowienie
|
Oj wiadomo, że się zgodzą, mów szybko, bo się na nauce nie mogę skupić!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.