Formuła 1 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-25, 18:17   #2251
*angel1710**
Zadomowienie

Dot.: Formuła 1

Cytat:
Napisane przez nat92 Pokaż wiadomość
Acha. Zdam tylko wszystkie przedmioty co mam zdać i w czwartek piszę do polsatu, żeby wywalili Dowbora na bity r**.
Jego genialne wypowiedzi:
1. Lubiliśmy Kimiego, ale po tym incydencie już nam się nie podoba. Reszta go zgasiła, że to nie była wina Kimiego i siedział cicho przez jakiś czas, ale chyba tylko po to, żeby dowalić jeszcze gorszy tekst.
2. Rada dla Kimiego: Don't smile, nie uśmiechaj się.

Ręce opadają...
też to oglądałam, matko myślałam, że padne

w ogóle te jego miny jak coś opowiada, hahahaha nie moge

albo z tym pocałowaniem pierścienia, no ludzie
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 18:23   #2252
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

Nie przypominaj mi o nauce Ten tydzień będzie tygodniem śmierci, ale od czwartku będę się mogła cieszyć nieoficjalnymi wakacjami

FIAna albo FIAuna
to Ty mi nie mów o wakacjach, które moge mieć dopiero za miesiąc
to wole FIAuna

Cytat:
Napisane przez turkusek Pokaż wiadomość
Hamilton sam nie wiedział juz gdzie ma wpaść i nie mógł skończyć z tym żałosnym bananem na uszach, no ale cóż... szkoda właśnie Sutila, był tak blisko...
łojtam, cieszy sie gość

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co się stało z Sutilem? Bo mi się przysnęło jak był na 5 pozycji i obudziłam się 4 sekundy przed końcem wyścigu.
Trzeba był kurna nie grać do późna w CSI.
jak mogłaś zasnąć

Cytat:
Napisane przez Bożenka89 Pokaż wiadomość
Jakie dzis byly emocje, chyba pierwszy raz od bardzo dawna Tak sie denerwowalam, ze masakra, az wkurzalam mame glosnym komentowaniem Ale chyba mi to wybaczy.

A Hamilton i jego rodzinka to rzeczywiscie jak stado malp, hehe O malo co a Ham dostalby orgazmu ze szczescia I jaki szpan, widzialyscie P. Daddy'ego i bodajze ta brunteke z Pussycat Dolls? Heh, mysli, ze jak kibicuja mu slawni ludzie to on jest fajny, gowno prawda

Lunka, no pewnie ze tesknilysmy A co do egzaminow to powodzenia! Dasz rade

PS Nasi siatkarze przegrali z Estonia i nie awansowali na ME Wstyd... straszny wstyd... Co sie z nimi stalo, nie rozumiem tego ;/
ja to samo Bożenko
też widziałam tą dwójke, ale VIPY
mam nadzieje
szkoda nawet nie wiedziałam że ich nie zobacze na ME

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość

właśnie też ich zauważyłam i se myśle o co chodzi
a widziałyście, że ta księżna Karolina (?) wycałowała Kubka i Massę a Hamiltona nie ? czy to prostu kamera nie uchwyciła

ta Karolina to chyba jest fanką Kubka bo jego nawet bardziej

Cytat:

Moj Novak wygral w 1szej rundzie Szkoda, ze w tv tego nie pokazywali, ale mam nadzieje, ze jutro juz pokaza.
A tak poza tym to Isis Gee cos cienko poszlo na Eurowizji... A jaka zaskoczona bylam tym, ze Ukraincy zadnego punktu nam nie dali, hm moze wcale nas nie lubia pomimo tego, ze organizujemy razem Euro... W ogole ta cala Eurowizja to jeden wielki kicz.

przekaż gratulacje Novakowi
a ja nawet eurowizji nie oglądałam, jedynie dziś słuchałam piosenki Dimy, nawet ładne

a co do wyścigu: emocjonujący i trzymający w napięciu do samego końca
już na początku wiedziałam że Heikki nie zawalczy o podium po tym jak nie mógł zapalić, spiep*** mu tylko start i tyle ale widziałam jak sie stara, jak wyprzedza, jak sie ściga i z ostatniego miejsca wskoczyć na 8 to jest naprawde duzo i za to mu sie należy podziw i wielkie oklaski na stojąco wiec bije i róbcie to samo :brawa: generalnie Heikki pokazuje że mimo że ma zwalone starty, to potrafi z szarego końca wskoczyć na dobre miejsce, choć to tylko jeden dziś punkt ale po takim starcie to naprawde sukces i pokazuje swoje umiejętności nie żebym sie nim zachwycała, mówie jak jest
no oczywiście brawa dla Kubka, ale to troszke było na zasadzie - jeden sie zakręci na zakręcie, drugiemu sie bolid zepsuje, trzeci z czwartym sie stuknie a ja na tym zyskuje i taka jest prawda, bo gdyby nie problemy Kimiego, i praktycznie zerowy start Heikkiego Kubica nie byłby na podium, a nie wiadomo czy nawet na tym 5 miejscu z którego startował panowie redaktorzy w studiu sobie mogą zakładać że Robert stanie na podium ale tak naprawde on nie ma szans w rywalizacji z Ferrari i Maclarenem tu bardziej miał szczęście dziś
ale i tak trzeba sie cieszyć że wygrywa
cholernie mi było szkoda Sutila, miał życiową szanse i tu dla niego wielki szacun za to co dziś zrobił i dla Bożenki też
Kimi to sie wogóle pogubił, stratował dziś więcej osób niż Nakajima
wogóle dziś mnie śmieszyli Dowbor i reszta w tym studiu i stwierdziłam że Dowobor jest taki zacieszny fajny był ten materiał z ich jazdy w renault i jak sie panowie redaktorzy w bolidach nie mieścili
już nie pamiętam który to sie przejął oglądaniem niebieskiej flagi ? cysterna Sutila też była dobra mi tam jakoś ani Borówa ani ci ze studia nie przeszkadzają, wrecz przeciwnie
a widziałayście brata Lewisa jak chodził dziwnie, chory jest czy mi sie tylko wydawało ?
a no i wogóle respekt dla wszystkich kierowców, ja bym sie chyba zabiła na takim torze
Stary 2008-05-25, 18:29   #2253
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
A tutaj cos o Kubicy (fajny z niego gosciu, jesli robi takie rzeczy ) :
http://sport.onet.pl/74455,1248769,1...wiadomosc.html
Tak w ogole gdybym miala duzo kasy to wylicytowalabym ten kombinezon Moze do milionerow sie zglosze?
zawsze wiedziałam że z niego porządny chłop

Cytat:
A więc... Gdyby Ham nieco mocniej przywalił w bandę to Kubek byłby 1 A tak to... Ale za to pocieszająca jest myśl, że nie popełnił żadnego błędu i jechał P E R F E K C Y J N I E! Co do Kimiego to 1 kara, 1 błąd własny i 1... Hmm.. Nie ma wypowiedzi, więc nie wiadomo, czy był to defekt hamulców, czy po prostu wjechał na mokrą część toru i stracił panowanie nad boolidem. Tak czy inaczej nie mógł nic zrobić i wjechał w Sutila. Szkoda chłopaka, ale cóż.. Taka jest F1. Massa nadzwyczaj dobrze w pierwszej części pojechał, na więcej niż 3 miejsce nie zasłużył. Ciekawy wyścig, oby takich więcej było. W Kanadzie moim zdaniem też wygra jakiś McLaren, Ferrari nie lubi za bardzo specyfiki tego toru.

Acha. Zdam tylko wszystkie przedmioty co mam zdać i w czwartek piszę do polsatu, żeby wywalili Dowbora na bity r**.
Jego genialne wypowiedzi:
1. Lubiliśmy Kimiego, ale po tym incydencie już nam się nie podoba. Reszta go zgasiła, że to nie była wina Kimiego i siedział cicho przez jakiś czas, ale chyba tylko po to, żeby dowalić jeszcze gorszy tekst.
2. Rada dla Kimiego: Don't smile, nie uśmiechaj się.

Ręce opadają...

EDIT: A co do Nicole z PSD to faktycznie tam była, na F1.com jest zdjęcie i jest podpisane, że to ona
Cytat:
też to oglądałam, matko myślałam, że padne

w ogóle te jego miny jak coś opowiada, hahahaha nie moge

albo z tym pocałowaniem pierścienia, no ludzie
łeee tam, mnie takie rzeczy bardziej śmieszą niż złoszczą

tu tak ostatnio dietetycznie było to sie podziele swoją dietą nieproszona
no więc ja do obiadu jem normalnie tylko słodyczy nie, obiad mam o 4 i później już nic nie jem tylko pije duuużo wody a słodycze jem tlyko w sobote i niedziele
no nie powiem żebym na tym źle wyszła, przez tydzień schudłam 3,5 kg ale to raczej przez nerwy, ostatnio ciągle coś sie działo, codziennie ryczałam, rano nie jadłam śniadania, czasem wracałam do domu i nie jadłam obiadu wiec lekka głodówka
Stary 2008-05-25, 18:36   #2254
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
no właśnie szkoda, że nie założyła czapeczki BMW

Cytat:
już na początku wiedziałam że Heikki nie zawalczy o podium po tym jak nie mógł zapalić, spiep*** mu tylko start i tyle ale widziałam jak sie stara, jak wyprzedza, jak sie ściga i z ostatniego miejsca wskoczyć na 8 to jest naprawde duzo i za to mu sie należy podziw i wielkie oklaski na stojąco wiec bije i róbcie to samo :brawa: generalnie Heikki pokazuje że mimo że ma zwalone starty, to potrafi z szarego końca wskoczyć na dobre miejsce, choć to tylko jeden dziś punkt ale po takim starcie to naprawde sukces i pokazuje swoje umiejętności nie żebym sie nim zachwycała, mówie jak jest
no oczywiście brawa dla Kubka, ale to troszke było na zasadzie - jeden sie zakręci na zakręcie, drugiemu sie bolid zepsuje, trzeci z czwartym sie stuknie a ja na tym zyskuje i taka jest prawda, bo gdyby nie problemy Kimiego, i praktycznie zerowy start Heikkiego Kubica nie byłby na podium, a nie wiadomo czy nawet na tym 5 miejscu z którego startował panowie redaktorzy w studiu sobie mogą zakładać że Robert stanie na podium ale tak naprawde on nie ma szans w rywalizacji z Ferrari i Maclarenem tu bardziej miał szczęście dziś
cholernie mi było szkoda Sutila, miał życiową szanse i tu dla niego wielki szacun za to co dziś zrobił i dla Bożenki też
wogóle dziś mnie śmieszyli Dowbor i reszta w tym studiu i stwierdziłam że Dowobor jest taki zacieszny fajny był ten materiał z ich jazdy w renault i jak sie panowie redaktorzy w bolidach nie mieścili
już nie pamiętam który to sie przejął oglądaniem niebieskiej flagi ? cysterna Sutila też była dobra mi tam jakoś ani Borówa ani ci ze studia nie przeszkadzają, wrecz przeciwnie
a widziałayście brata Lewisa jak chodził dziwnie, chory jest czy mi sie tylko wydawało ?
a no i wogóle respekt dla wszystkich kierowców, ja bym sie chyba zabiła na takim torze
bosz, jakie długie w każdym bądz razie uwielbiam Borówę i oczywiście niezastąpionego Mikołaja, który nie jest jednak tak pomysłowy i rozgadany

Luncia, już wiem, to było do Rosberga, że tak się przejął, że aż z toru zjechał

ej juz wiem Kasia dzis zasnęła bo miała migrenę, a migrena wiadomo co oznacza, wiec Vettel dojechał i nawet punkty zdobył
Stary 2008-05-25, 18:41   #2255
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
no właśnie szkoda, że nie założyła czapeczki BMW

bosz, jakie długie w każdym bądz razie uwielbiam Borówę i oczywiście niezastąpionego Mikołaja, który nie jest jednak tak pomysłowy i rozgadany

Luncia, już wiem, to było do Rosberga, że tak się przejął, że aż z toru zjechał

ej juz wiem Kasia dzis zasnęła bo miała migrenę, a migrena wiadomo co oznacza, wiec Vettel dojechał i nawet punkty zdobył

no mogła

tak wyszło bez nich nie byłoby tak fajnie
aaa tak to był chyba on, w kazdym razie fajne to było wyobraziłam sobie jego mine
ooo brawo Kasia, wreszcie dałaś odetchnąć chłopakowi
Stary 2008-05-25, 18:43   #2256
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:

ja to samo Bożenko
też widziałam tą dwójke, ale VIPY
mam nadzieje
szkoda nawet nie wiedziałam że ich nie zobacze na ME
Jeszcze mają szansę na czymś na b... barażach? Nie pamiętam jak to się nazywało, wybaczcie

Cytat:
No myślałam, że mu w pewnym momencie język do buzi wepchnie

Cytat:
przekaż gratulacje Novakowi
a ja nawet eurowizji nie oglądałam, jedynie dziś słuchałam piosenki Dimy, nawet ładne
Tylko trochę niepoprawnie jeżeli chodzi o słownictwo. Norwegia rządzi

Cytat:

Się rozpisałaś... Tak jak napisałam przed sezonem, Heikki się cieszył na początku że idzie do McLarena, teraz się przekonuje jak to wszystko wygląda. W tym teamie tylko Hamilton może mieć szczęście...

Co do brata hama to faktycznie też to zauważyłam. Nawet kiedyś czytałam, że jakiś nie teges jest... Ale nie jestem pewna.

http://f1forum.formula1.pl/viewtopic...79e7ceb9c079e7
Nasze perełki
nat92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 18:48   #2257
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

No myślałam, że mu w pewnym momencie język do buzi wepchnie

Tylko trochę niepoprawnie jeżeli chodzi o słownictwo. Norwegia rządzi

Się rozpisałaś... Tak jak napisałam przed sezonem, Heikki się cieszył na początku że idzie do McLarena, teraz się przekonuje jak to wszystko wygląda. W tym teamie tylko Hamilton może mieć szczęście...

Co do brata hama to faktycznie też to zauważyłam. Nawet kiedyś czytałam, że jakiś nie teges jest... Ale nie jestem pewna.

http://f1forum.formula1.pl/viewtopic...79e7ceb9c079e7
Nasze perełki

tego zrobić nie mogła co nie znaczy że wcale nie chciała

nie słyszałam jeszcze Norwegii

oj bo ja wszystko przeżywam i musiałam napisać
ale Heikki sie zawsze wyliże, choćby na ostatnim miejscu jechał
no to szkoda tego brata
zaraz poczytam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-25, 19:04   #2258
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Kimi się chyba obraził na cały świat, bo już 20.00, a wypowiedzi jak nie było tak nie ma. A zawsze pojawiały się na początku.. Może ślepa jestem?
Stary 2008-05-25, 19:06   #2259
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Kimi się chyba obraził na cały świat, bo już 20.00, a wypowiedzi jak nie było tak nie ma. A zawsze pojawiały się na początku.. Może ślepa jestem?
a nie wiem bo nie sprawdzałam nigdy ;> żeruje na was
Stary 2008-05-25, 19:09   #2260
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
a nie wiem bo nie sprawdzałam nigdy ;> żeruje na was
NIGDZIE nie ma. Sprawdzałam na 5 polskich stronach, na oficjalnej, nawet na onecie i wp. Może na pudelku będzie?
Stary 2008-05-25, 19:15   #2261
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
NIGDZIE nie ma. Sprawdzałam na 5 polskich stronach, na oficjalnej, nawet na onecie i wp. Może na pudelku będzie?
cóż jestem właśnie na pudelku i też nie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-25, 19:18   #2262
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
cóż jestem właśnie na pudelku i też nie
Ale leń ze mnie! Miałam się uczyć przez cały weekend i nawet do książki nie zaglądnęłam... A jutro najgorszy dzień w mojej karierze I wmawiam sobie, że póki nie zobaczę wypowiedzi Kimiego nie zejdę z fotela

PS. Gosia Glinka została ogłoszona polskim Ronaldo po zabójczej obronie w meczu z Tajlandią To było piękne
Stary 2008-05-25, 19:21   #2263
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Ale leń ze mnie! Miałam się uczyć przez cały weekend i nawet do książki nie zaglądnęłam... A jutro najgorszy dzień w mojej karierze I wmawiam sobie, że póki nie zobaczę wypowiedzi Kimiego nie zejdę z fotela

PS. Gosia Glinka została ogłoszona polskim Ronaldo po zabójczej obronie w meczu z Tajlandią To było piękne
co sie martwisz, ja taki dzień mam codziennie może zaraz coś dadzą
widziałam to brawoładnie
Stary 2008-05-25, 19:26   #2264
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
co sie martwisz, ja taki dzień mam codziennie może zaraz coś dadzą
widziałam to brawoładnie
I jak sobie z tym radzisz? Świadomość, że jutro czeka Cię pewna śmierć z 2 przedmiotów, a patrzysz w książkę i widzisz formułę 1? Może jeszcze do 23 coś wskóram...
Stary 2008-05-25, 19:28   #2265
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
I jak sobie z tym radzisz? Świadomość, że jutro czeka Cię pewna śmierć z 2 przedmiotów, a patrzysz w książkę i widzisz formułę 1? Może jeszcze do 23 coś wskóram...
cóż kazdy orze jak może a patrze w książke i z tą różnicą że widze kogoś a nie F1

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-25, 19:32   #2266
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
cóż kazdy orze jak może a patrze w książke i z tą różnicą że widze kogoś a nie F1
kogoś tzn?
Ja napisałam ogólnie F1, bo raz się pojawia Kubica, raz Kimi raz najszybsze okrążenia, raz strategia, prędkości maksymalne i jeszcze długa lista tego

JEEEEST WYPOWIEDŹ FERRARI!

Kimi Raikkonen
„To był mój bardzo słaby wyścig, już od samego początku. Pojawił się problem z oponami przed startem, złamaliśmy regulamin, co oznaczało otrzymanie kary drive-through [przejazd przez pit lane]. Podczas wyścigu moim głównym problemem było utrzymanie właściwej pracy opon. Potem zdecydowaliśmy się zmienić strategie, ponieważ spodziewaliśmy się deszczu, ale tak się nie stało. Dwa razy musiałem zmienić uszkodzony nos w bolidzie. Tak więc jak widać, wiele spraw potoczyło się źle, co tłumaczy te 0 punktów.”

Przepraszam Sutila, którego uderzyłem na kilka okrążeń przed końcem. Straciłem kontrolę nad bolidem podczas hamowania, wyjeżdżając za tunelem, nie mogłem nic zrobić, aby uniknąć uderzenia.”

„Szkoda, że tak wszystko się dziś ułożyło, ponieważ mieliśmy potencjał, aby pojechać lepiej. To prawda, utraciłem prowadzenie w mistrzostwach, ale zawsze powtarzam, że mistrzostwa są długie. Teraz musimy przygotować się jak najlepiej do Kanday, postaramy się zatrzeć to rozczarowanie.”
Stary 2008-05-25, 19:33   #2267
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
kogoś tzn?
Ja napisałam ogólnie F1, bo raz się pojawia Kubica, raz Kimi raz najszybsze okrążenia, raz strategia, prędkości maksymalne i jeszcze długa lista tego

pewnego chłopaka
a już nie myśle o wyścigu, czekam na następny
to dawaj go tu !
Stary 2008-05-25, 20:55   #2268
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
pewnego chłopaka
a już nie myśle o wyścigu, czekam na następny
to dawaj go tu !
Ej no weź... Jakieś tajemnice znowu masz przed nami.. Mów ocb z tym Twoim chłopakiem
Stary 2008-05-25, 21:22   #2269
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Ej no weź... Jakieś tajemnice znowu masz przed nami.. Mów ocb z tym Twoim chłopakiem
yhm jeszcze nie mój ale powiem jak mi sie uda zrealiozwać plan wiec narazie ciii bo zapesze i nic nie wyjdzie
Tyyy ale jakie znowu

Cytat:
kogoś tzn?

Kimi Raikkonen
„To był mój bardzo słaby wyścig, już od samego początku. Pojawił się problem z oponami przed startem, złamaliśmy regulamin, co oznaczało otrzymanie kary drive-through [przejazd przez pit lane]. Podczas wyścigu moim głównym problemem było utrzymanie właściwej pracy opon. Potem zdecydowaliśmy się zmienić strategie, ponieważ spodziewaliśmy się deszczu, ale tak się nie stało. Dwa razy musiałem zmienić uszkodzony nos w bolidzie. Tak więc jak widać, wiele spraw potoczyło się źle, co tłumaczy te 0 punktów.”

Przepraszam Sutila, którego uderzyłem na kilka okrążeń przed końcem. Straciłem kontrolę nad bolidem podczas hamowania, wyjeżdżając za tunelem, nie mogłem nic zrobić, aby uniknąć uderzenia.”

„Szkoda, że tak wszystko się dziś ułożyło, ponieważ mieliśmy potencjał, aby pojechać lepiej. To prawda, utraciłem prowadzenie w mistrzostwach, ale zawsze powtarzam, że mistrzostwa są długie. Teraz musimy przygotować się jak najlepiej do Kanday, postaramy się zatrzeć to rozczarowanie.”
cóż Kimi, bywa
Stary 2008-05-25, 22:07   #2270
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Ale sie naprodukowalyscie z pisaniem Ale czulam, ze tak bedzie jak wroce

Co do Dowbora to ja specjalnie nic do niego nie mam, co prawda znawca F1 to on nie jest, zreszta jego niektore wypowiedzi dobitnie o tym swiadcza, ale przez to czasem jest smieszne. A z tym pocalowaniem pierscienia to bylo najlepsze haha... Lepiej niech Dowbor tam zostanie, przynajmniej mamy sie z kogo posmiac, no nie?
W zwiazku z Dowborem przypomnialam sobie o mlodym Zientarskim. Ciekawe jak sie czuje... I czy jeszcze wroci do komentowania.

Nat masz jutro jakies spr czy cus? Bo jesli tak to najlepsza metoda sa... sciagi Oczywiscie, zeby nie bylo, ze jestem przeciwniczka uczenia sie, bo nauka to cos co kocham ponad zycie (chyba sama nie wierze w to co pisze)

Lunka powodzenia zycze w zwiazku z tym chlopakiem

A tak w ogole to zauwazylam, ze Plot jeszcze nie komentowala, a to dziwne, bo raczej to ja zawsze ost komentowalam wyscig. Moze pociesza Kimasa? W koncu musi sie chlopak jakos zrelaksowac po nieudanym wyscigu
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 22:16   #2271
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Wypowiedz mojego Adrianka:
„Nie mogę uwierzyć, było tak blisko. Czuję ból w moim sercu. To tak, jak marzenie przeobrazi się w koszmar – nagle znajdujesz się w bolidzie, wszystko układa się fantastycznie, a potem musisz zaakceptować, że to o czym marzyłeś nie spełni się. Mieliśmy naprawdę dobrą strategię, wyglądało na to, że wszystko dobrze pracuje, byliśmy tak blisko podium, byliśmy na punktowanej pozycji.”

„To zdarzyło się po wznowieniu wyścigu, po ostatnim samochodzie bezpieczeństwa, Kimi miał problem podczas hamowania, uderzył w tył mojego bolidu. Wyścig był dla mnie skończony, to był prawdziwy szok. Popłynęło kilka łez, ponieważ miałem wysoki poziom adrenaliny - nie mogę tego wytłumaczyć. Jestem jednak zadowolony z tego, że pokazaliśmy, co możemy zrobić jako zespół.”

Ehh moja bidula... Wiedzialam, ze sie poplacze...
Po prostu mial dzis ogromnego pecha, a gdyby Kimi nie mial problemu z bolidem i wjechalby w niego to pewnie bym focha strzelila, ale tak chlopak ma szczescie. Dobre chociaz i to, ze przeprosil Sutila.
Stary 2008-05-26, 13:30   #2272
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
Ale sie naprodukowalyscie z pisaniem Ale czulam, ze tak bedzie jak wroce
Wiadomo^^ W końcu to był najbardziej emocjonujący wyścig sezonu (i mam nadzieję, że w następnych też nie będzie wiało nudą

Cytat:
Co do Dowbora to ja specjalnie nic do niego nie mam, co prawda znawca F1 to on nie jest, zreszta jego niektore wypowiedzi dobitnie o tym swiadcza, ale przez to czasem jest smieszne. A z tym pocalowaniem pierscienia to bylo najlepsze haha... Lepiej niech Dowbor tam zostanie, przynajmniej mamy sie z kogo posmiac, no nie?
W zwiazku z Dowborem przypomnialam sobie o mlodym Zientarskim. Ciekawe jak sie czuje... I czy jeszcze wroci do komentowania.
A nie wiem, jak dla mnie to ten blondas powinien prowadzić studio, przynajmniej coś tam wie o F1...

Cytat:
Nat masz jutro jakies spr czy cus? Bo jesli tak to najlepsza metoda sa... sciagi Oczywiscie, zeby nie bylo, ze jestem przeciwniczka uczenia sie, bo nauka to cos co kocham ponad zycie (chyba sama nie wierze w to co pisze)
Żeby to były sprawdziany to bym pisała te ściągi, ale muszę odpowiadać Dzisiaj jeszcze mi się z jednego przedmiotu upiekło, ale za to jutro (muszę iść pomimo strajku:/) i w czwartek -

Cytat:
Lunka powodzenia zycze w zwiazku z tym chlopakiem
No to ba Oczywiście, że się powiedzie

Cytat:
A tak w ogole to zauwazylam, ze Plot jeszcze nie komentowala, a to dziwne, bo raczej to ja zawsze ost komentowalam wyscig. Moze pociesza Kimasa? W koncu musi sie chlopak jakos zrelaksowac po nieudanym wyscigu
Taa już widzę jak go pociesza Kimi pewnie teraz siedzi zapłakany w kącie, bo Plot tak mu nagadała
Cytat:
Ehh moja bidula... Wiedzialam, ze sie poplacze...
Po prostu mial dzis ogromnego pecha, a gdyby Kimi nie mial problemu z bolidem i wjechalby w niego to pewnie bym focha strzelila, ale tak chlopak ma szczescie. Dobre chociaz i to, ze przeprosil Sutila.
Kimi:
„Myślę że moje hamulce były nieco zbyt zimne i zablokowałem tylne koła” – mówił Raikkonen. „Prawie straciłem bolid, ale niestety uderzyłem w niego i jest to dla nich przykre, ponieważ nie często są na pozycji dającej punkty. Jest mi więc przykro z tego powodu, ale nic nie mogłem zrobić. Próbowałem zwolnić, ale nie było na to miejsca – i straciłem piątą pozycję.”

„Tak samo jest z moją karierą. Również chciałbym mieć te cztery punkty, ale tak jak powiedziałem, on nie jest często na pozycji dającej czwarte miejsce i na pewno dla niego było to bardziej bolesne niż dla mnie i jest mi z tego powodu przykro. Oczywiście, gdybym mógł, nie uderzyłbym w niego.”

„Nie rozmawiałem jeszcze z Adrianem, ale kiedy go zobaczę powiem ‘przepraszam’. Pewnie to dla niego dość trudne, ale takie są wyścigi i uczysz się z takich sytuacji.”
Stary 2008-05-26, 13:42   #2273
*angel1710**
Zadomowienie

ej kurde, tak sobie pomyślałam, jakoś mimo tego wszystkiego nadal nie ufam BMW

samochód nadal wolny, jeszcze na początku mówiło się, że jest na równi z Makami, a teraz doskonale widać, że jest jeszcze przepaść. Monaco miało być ich konikiem,a Kubek cały wyścig walczył z samochodem i jeszcze musiał się prosić o opony. jakoś mi to wszystko się nie podoba. w ogóle te wypowiedzi doktora, że Nick miał pecha, oh ah itd a nic nie wspomnieli, że KUB jechał doskonale.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-26, 14:31   #2274
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Żeby to były sprawdziany to bym pisała te ściągi, ale muszę odpowiadać Dzisiaj jeszcze mi się z jednego przedmiotu upiekło, ale za to jutro (muszę iść pomimo strajku:/) i w czwartek -
Macie strajk? To taki ogolnopolkski?
W takim razie powodzenia przy odpowiadaniu A z czego to bedzie?

Cytat:
Taa już widzę jak go pociesza Kimi pewnie teraz siedzi zapłakany w kącie, bo Plot tak mu nagadała
Jeszcze przez nia nabawi sie kompleksow Oj biedny Kimas

Cytat:
ej kurde, tak sobie pomyślałam, jakoś mimo tego wszystkiego nadal nie ufam BMW

samochód nadal wolny, jeszcze na początku mówiło się, że jest na równi z Makami, a teraz doskonale widać, że jest jeszcze przepaść. Monaco miało być ich konikiem,a Kubek cały wyścig walczył z samochodem i jeszcze musiał się prosić o opony. jakoś mi to wszystko się nie podoba. w ogóle te wypowiedzi doktora, że Nick miał pecha, oh ah itd a nic nie wspomnieli, że KUB jechał doskonale.

Ja myslalam, ze BMW bedzie walczyc z Makami i ze nawe okaza sie lepsi, ale jak narazie nie widac efektow. Ae trzeba przyznac, ze Robert jednak ma dobra orientacje, bo gdyby nie on to mogliby mu nie zmienic opon akurat w tym momencie i 2miejsca mogloby nie byc.
A wypowiedzi doktotorka rzeczywiscie jakies dziwne... Dzieki Robertowi zbieraja punkty i zamiast sie cieszyc i jakos bardziej doceniac Roberta to oni ciagle o tym Nicku... Jedno zdanie na temat Kubicy a reszta o Niemcu ;/
Ja mam nadzieje, ze po tym sezonie podniosa mu wynagrodzenie, bo jak narazie jak na kierowce F1 zarabia b. malo.

Znalazlam cos na temat Sutila:
"Sędziowie Grand Prix Monako oficjalnie ostrzegli Adriana Sutila, za wykroczenie jakiego dopuścił się podczas dzisiejszego wyścigu. Niemiec na 13 okrążeniu wyprzedzał Rubensa Barrichello, Kazuki Nakajimę i Nelsona Piqueta przy żółtych flagach. Odstąpiono od wymierzenia poważniejszej kary. Ostrzeżenie oznacza jednak, że przy kolejnych tego typu wykroczeniach Sutil nie będzie mógł liczyć na tak pomyślne decyzje sędziów.
Sędziowie ogłosili:
"Sędziowie ostrzegają na przyszłość kierowcę bolidu numer 20, w związku z załącznikiem H, Rozdział 2, Artykuł 4.1.2b Międzynarodowego Kodeksu Sportowego.”
A czy mi sie wydaje, czy jeszcze jakis inny kierowca tez czasem nie wyprzedzal jak byly zolte flagi? Hm...
Pewnie tez dzieki temu Sutil tak wysoko byl w wyscigu, ale niech juz lepiej zostawia mojego Adrianka w spokoju, bo i tak chlopak nie ma dobrego nastroju, a oni jeszcze mu go pogarszaja.
Stary 2008-05-26, 16:04   #2275
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
Macie strajk? To taki ogolnopolkski?
W takim razie powodzenia przy odpowiadaniu A z czego to bedzie?
Taa chociaż tyle dobrego Z chemii banał - tlenki, kwasy, wodorotlenki, sole, dysocjacja. Gorzej z fizyką. Tutaj wszystkie prawa, wzory, jednostki i calutki elektromagnetyzm, z którego czaję tylko regułę lewej dłoni

Cytat:
Jeszcze przez nia nabawi sie kompleksow Oj biedny Kimas
Już ma kompleksy, cały czas chce sobie przeczesać palcami włosy i nie może Plot, oszczędź go trochę!

Cytat:
Ja myslalam, ze BMW bedzie walczyc z Makami i ze nawe okaza sie lepsi, ale jak narazie nie widac efektow. Ae trzeba przyznac, ze Robert jednak ma dobra orientacje, bo gdyby nie on to mogliby mu nie zmienic opon akurat w tym momencie i 2miejsca mogloby nie byc.
A wypowiedzi doktotorka rzeczywiscie jakies dziwne... Dzieki Robertowi zbieraja punkty i zamiast sie cieszyc i jakos bardziej doceniac Roberta to oni ciagle o tym Nicku... Jedno zdanie na temat Kubicy a reszta o Niemcu ;/
Ja mam nadzieje, ze po tym sezonie podniosa mu wynagrodzenie, bo jak narazie jak na kierowce F1 zarabia b. malo.
Też to zauważyłam, każda wypowiedź jest w stylu: Robert perfekcyjnie, a Nick.. tralalala i 20 zdań na ten temat. Ale nie sądzę, żeby specjalnie chcieli Kubicy zaszkodzić, wiążą się z tym zbyt duże straty. Po prostu Robert to bystrzak nad bystrzakami, a mechanicy mają mało doświadczenia. W końcu zauważył jakąś tam źle domkniętą studzienkę. Duma mnie rozpiera jak o nim piszę, bo wiem, że to w tym momencie najlepszy kierowca w stawce. I nie mówię tego tylko dlatego, że jestem Polką, ale dlatego, że Kubica sam sobie wypracował miejsce w F1, dzięki niemu bolid rozwija się jak rozwija + perfekcyjna jazda = mistrz. Może jeszcze nie są na równi z McLarenami, ale zrobili 2x większy krok niż wszyscy inni. Jeszcze się będą o niego bili

Cytat:
Znalazlam cos na temat Sutila:
"Sędziowie Grand Prix Monako oficjalnie ostrzegli Adriana Sutila, za wykroczenie jakiego dopuścił się podczas dzisiejszego wyścigu. Niemiec na 13 okrążeniu wyprzedzał Rubensa Barrichello, Kazuki Nakajimę i Nelsona Piqueta przy żółtych flagach. Odstąpiono od wymierzenia poważniejszej kary. Ostrzeżenie oznacza jednak, że przy kolejnych tego typu wykroczeniach Sutil nie będzie mógł liczyć na tak pomyślne decyzje sędziów.
Sędziowie ogłosili:
"Sędziowie ostrzegają na przyszłość kierowcę bolidu numer 20, w związku z załącznikiem H, Rozdział 2, Artykuł 4.1.2b Międzynarodowego Kodeksu Sportowego.”
A czy mi sie wydaje, czy jeszcze jakis inny kierowca tez czasem nie wyprzedzal jak byly zolte flagi? Hm...
Pewnie tez dzieki temu Sutil tak wysoko byl w wyscigu, ale niech juz lepiej zostawia mojego Adrianka w spokoju, bo i tak chlopak nie ma dobrego nastroju, a oni jeszcze mu go pogarszaja.
Dobrze, że to tylko ostrzeżenie
Stary 2008-05-26, 16:43   #2276
*angel1710**
Zadomowienie

UWAGA !

właśnie wpadłam na pomysł formułowego spotkania

mam już pewne pomysły jak co zorganizować, ale najpierw poczekam na wasze wypowiedzi czy jesteście w ogóle zainteresowane.
jeśli chodzi o termin to myślałam, że najlepiej w lipcu albo sierpniu żeby każda z nas wtedy była na miejscu.

czekam na mniejsze lub większe deklaracje
Stary 2008-05-26, 17:56   #2277
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
UWAGA !

właśnie wpadłam na pomysł formułowego spotkania

mam już pewne pomysły jak co zorganizować, ale najpierw poczekam na wasze wypowiedzi czy jesteście w ogóle zainteresowane.
jeśli chodzi o termin to myślałam, że najlepiej w lipcu albo sierpniu żeby każda z nas wtedy była na miejscu.

czekam na mniejsze lub większe deklaracje
Ja jestem ZA Mam tylko nadzieje, ze wtedy da sie to wszystko pogodzic z praca (jedynie, ze w ogole do niej nie pojde, a biorac pod uwage moje lenistwo jest to mozliwe :P)

I jestem ciekawa co takiego wymyslilas
Stary 2008-05-26, 18:03   #2278
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
Ja jestem ZA Mam tylko nadzieje, ze wtedy da sie to wszystko pogodzic z praca (jedynie, ze w ogole do niej nie pojde, a biorac pod uwage moje lenistwo jest to mozliwe :P)

I jestem ciekawa co takiego wymyslilas
Mów, mów Angel
Stary 2008-05-26, 18:08   #2279
*angel1710**
Zadomowienie

Chcę jeszcze poczekać na wypowiedź Kasi i Lunki, bo z Plot już rozmawiałam i jest za

oczywiście mój pomysł to dopiero lekki zarys, wszystko będziemy uzgadniac razem
Stary 2008-05-26, 18:37   #2280
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Oj wiadomo, że się zgodzą, mów szybko, bo się na nauce nie mogę skupić!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości