![]() |
#2221 |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Albo pojedziemy do Rydzyka i wyżulimy trochę kasy
![]() [W ostateczności można pośpiewać na rynku...] |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zadomowienie
|
AAAA! W tym roku znowu będzie Pit Lane Park! Ostatnim razem niestety nie udało mi się pojechać, ale w tym muszę jakoś to załatwić(chociaż znając moje wieczne szczęście to nic z tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Zadomowienie
|
ej oglądam sobie mecz Polski z 2ligowcem szwajcarskim i komentator mówi o widzimy, że właśnie przybył Tomasz Kuszczak, wita się z zawodnikami na ławce.
za chwilę kamery na Kuszczaka, a ten w takiej obcisłej żarówiastej rózowej koszulce i jeszcze te blond włosy. omg, co się z nim stało ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zadomowienie
|
Zarzuć screenem
![]() Dostosował się do ManU. Ogłoszenie: Rozwaliłam sobie rolki i prawdopodobnie czeka mnie wakacyjna pracka:/ Ehh... A teraz sobie pojeżdżę na cudach o 4 rozmiary za dużych ![]() Edytowane przez nat92 Czas edycji: 2008-05-23 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie rozumiem po co komu chińczyk i to jeszcze z GP2 ![]() Ale jedziemy na Roberta? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja właśnie szukam sobie wakacyjnej pracki z przyczyn ogólnofinansowych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wlaczylam przypadkiem na Polsat Sport i patrze, ze nasi graja i chce przeczytac nazwe tego klubu i kurcze nie moge ![]() Bożenka polepszyla sobie humor, bo poszla na zakupy ![]() ![]() A co do Sutila to nie uzywam w stosunku do niego przemocy, jeszcze nie ![]() ![]() Hm moze ktoras chce sie ze mna wymienic? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja jade jutro na zakupy ![]() ![]() ejj, niech mi któras kupi Hot Couture ![]() idę oglądać Housa, przynajmniej się pośmieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co to jest to Hot Couture?? Zmienilam av'a, jak wam sie podoba moj Novak? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja kupiłam rajtki, bluzke, stanik i mase kosmetyków ![]() ![]() ![]() Bożenko, naprawdę z miłą chęcią, ale mama mi zabroniła wymieniać Kimiego ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za niedługo z pomponami różowymi na tyłku przyleci:/ Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Novak ![]() ![]() ![]() ![]() Sutil niech się wypcha, zacznie lepiej jeździć to go wtedy do avka wstawisz ![]() Cytat:
![]() EDIT: Mamy awans na IO ![]() ![]() Edytowane przez nat92 Czas edycji: 2008-05-24 o 07:02 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
A dziś Robert mi zrobi gifta imieninowego i zdobędzie PP
![]()
#2233 | |||
Zadomowienie
|
Ah ja uwielbiam pefumy...
![]() Novak to serbski tenisista ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale jednak lepiej mu wychodzi granie w tenisa ![]() Moze jednak niedlugo wstawie Sutila... Bo w koncu dzis byl osmy na trenigu ![]() ![]() Wszystkiego najjj... ! ![]() ![]() Moglby zrobic taki prezent, nie mam nic przeciwko ![]() ![]() Slyszalyscie, ze Robert wygral z Berni Ecleston'em i Briatore w pokera? ![]() Ten to ma talent ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ROBEEEEEERT! Właśnie kwalifikacje się zaczęły ![]() EDIT: No to modlimy się o deszcz ![]() ![]() Edytowane przez nat92 Czas edycji: 2008-05-24 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zadomowienie
|
A ja liczylam na deszcz w kwalifikacjach i dupa
![]() ![]() Tak w ogole to Robert mogl byc troche wyzej: (wszystko przez Lewisa ![]() „Ponownie pokazaliśmy, że mamy dobre tempo. Naciskałem na każdym okrążeniu i to było wszystko co mogłem dzisiaj zrobić. Nieszczęśliwie na moim szybkim okrążeniu miałem przed sobą Lewisa Hamiltona. Nie wstrzymał mnie, ale zawsze gdy ma się inny bolid przed sobą jest pewne ryzyko. Na moim okrążeniu wyjazdowym próbowałem zwiększyć odległość do Lewisa, tak aby nie mieć tłoku na torze. Temperatura moich opon spadła jednak zbyt bardzo i byłem bardzo wolny w pierwszym sektorze na szybkim okrążeniu.” Najlepsze bylo to jak Massa usmiechal sie na konferencji, bo sam nie mogl w to uwierzyc, ze zdobyl PP ![]() Ale najbardziej zaskoczyl mnie fakt, ze Nick nie awansowal do Q3, cos sie z chlopakiem dzieje skoro tak zle mu idzie. Bo nie wierze, ze to jest tylko kwestia bolidu. Juz przestalam wierzyc w Sutila, a po treningu bylam pelna nadziei. Ale jak zwykle musial uplasowac sie gdzies na koncu stawki, w koncu nie moze zrywac z tradycja ![]() A tak poza tym to nasi siatkarze przegrali 2sety z Czarnogorcami i przed chwila zaczal sie 5set. Az dziwne... Bo tak im dobrze szlo. Chyba nie sa zabardzo skoncentrowani. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
O kurna.
![]() Siadłam do pracy semestralnej o 12. I dopiero skończyłam. Zapomniałam o kawalifikacjach. ![]() ![]() Co sie działo? ![]()
#2238 |
Zadomowienie
|
Siatkarze przegrali
![]() ![]() Patrzcie jak Roberto wyglada na tej fotce: (czyzby probowal spiewac? ![]() http://sport.onet.pl/0,1248769,1755124,wiadomosc.html Bluzka jest najlepsiejsza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
wiiiiitam
![]() ![]() ![]() troszke mnie nie było bo od pon nie miałam neta, sieć po burzy padła iiiii ... ![]() ![]() w tym tygodniu kolejne dwa examy, a ja leże i kwicze z nauką ale jutro wyścig, trza oglądać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() w szymonie majewskim to kiedyś było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fiuna ? dobrze ? ![]() sikam ![]() ale sie tu dietetycznie zrobiło ![]() ![]() toru ulubionego nie mam ![]() a Crisa i tak lubie :p Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Robert - ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzeba kiedyś zacząć ![]() FIAna ![]() ![]() Eurowizja - porażka. Nie wiedziałam, że istnieją takie słowa jak żiu albo impasibal ![]() ![]() Edytowane przez nat92 Czas edycji: 2008-05-25 o 11:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Zadomowienie
|
angel dziś lekko poddenerwowana więc wypowiem się tylko co do wyścigu
Hamilton, nie wiem jak nazwać los, który takiemu bezczelnemu, wychwalającemu się pod niebiosa kierowczynie sprawia taki prezent, mimo ze nie umie przejechac wyscigu nie rozwalając koła, a takiemu Sutilowi który włożył w to całe serce funduje takie coś. tyle. Robert, super wyścig w jego wykonaniu, mam nadzieję, że co się odwlecze to nie uciecze ![]() Massa- napływ formy, aczkolwiek jestem szczęśliwa, że popełnił ten jeden błąd ![]() Sutil, ![]() Kimi- coś mu siadło dzisiaj, tzn wszystko zaczęło się od kary, no ale potem nie mógł się odnaleźć Nick - wybacz chłopie, nie byłam dziś skupiona na tobie ![]() chyba tyle. aha, gdy Hamilton wpadł w objęcia swojej rodzinki i zaczęli skakać i wydawać jakieś okrzyki skojarzyli mi się z jakimś stadem małp, i mówię to bez żadnych podtekstów. |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie wyścig był fajny, szkoda tylko Sutila, Kimi powinien go bardzo ładnie przeprosić. A Robert to Robert i tyle...
![]() |
#2243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co się stało z Sutilem? Bo mi się przysnęło jak był na 5 pozycji i obudziłam się 4 sekundy przed końcem wyścigu.
![]() Trzeba był kurna nie grać do późna w CSI. ![]()
#2245 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zadomowienie
|
Jakie dzis byly emocje, chyba pierwszy raz od bardzo dawna
![]() ![]() Ogolnie to jestem na prawde zadowolona, bo malo kto spodziewalby sie po kwalifikacjach, ze dzis Robert bedzie drugi. A kurcze mogl byc pierwszy gdyby nie Ham ![]() ![]() ![]() I zgadzam sie z Angel, to jest niesprawiedliwe! Moj Sutil tak pieknie dzis pojechal i co z tego jak nie dojechal do mety ![]() ![]() ![]() Ale ja bym Kimasa nie obwiniala za sytuacje z Sutilem, bo to wg mnie cos z bolidem bylo nie tak, zreszta bylo widac, ze Kimas jakos tak dziwnie jedzie. A tak w ogole to szkoda mi go, bo od poczatku wyscig byl dla niego nieudany i to nie z jego winy, no i stracil pozycje lidera na rzecz Hama ![]() Troche szkoda mi Nicka, ale tak samo jak Angel nie skupialam sie na nim zbytnio, zreszta on na pewno tym faktem sie nie zasmuci ![]() ![]() A Hamilton i jego rodzinka to rzeczywiscie jak stado malp, hehe ![]() ![]() ![]() Lunka, no pewnie ze tesknilysmy ![]() ![]() PS Nasi siatkarze przegrali z Estonia i nie awansowali na ME ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a widziałyście, że ta księżna Karolina (?) wycałowała Kubka i Massę a Hamiltona nie ? czy to prostu kamera nie uchwyciła ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moj Novak wygral w 1szej rundzie ![]() A tak poza tym to Isis Gee cos cienko poszlo na Eurowizji... A jaka zaskoczona bylam tym, ze Ukraincy zadnego punktu nam nie dali, hm moze wcale nas nie lubia pomimo tego, ze organizujemy razem Euro... W ogole ta cala Eurowizja to jeden wielki kicz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zadomowienie
|
A tutaj cos o Kubicy (fajny z niego gosciu, jesli robi takie rzeczy
![]() http://sport.onet.pl/74455,1248769,1...wiadomosc.html Tak w ogole gdybym miala duzo kasy to wylicytowalabym ten kombinezon ![]() ![]() A teraz znikam, bo przypomnialam sobie, ze musze cos dla mamy kupic, bo przeciez jutro jest jej dzien... Dobrze, ze mam blisko do galerii, bo taka leniwa dzis jestem, ze jakbym miala daleko to ciezko byloby z dojsciem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zadomowienie
|
A więc... Gdyby Ham nieco mocniej przywalił w bandę to Kubek byłby 1
![]() ![]() Acha. Zdam tylko wszystkie przedmioty co mam zdać i w czwartek piszę do polsatu, żeby wywalili Dowbora na bity r**. Jego genialne wypowiedzi: 1. Lubiliśmy Kimiego, ale po tym incydencie już nam się nie podoba. Reszta go zgasiła, że to nie była wina Kimiego i siedział cicho przez jakiś czas, ale chyba tylko po to, żeby dowalić jeszcze gorszy tekst. 2. Rada dla Kimiego: Don't smile, nie uśmiechaj się. Ręce opadają... EDIT: A co do Nicole z PSD to faktycznie tam była, na F1.com jest zdjęcie i jest podpisane, że to ona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.