|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zadomowienie
|
Mbu przepięknie wyglądaliście
![]() ![]()
![]() |
#3333 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczynki za te ciepłe słowa.
Ja tam wam zazdroszcze ze wszystko przed wami ![]() Zobaczycie ze bedzie magicznie, wszystko tego dnia straci na znaczeniu i bedziecie sie liczyli tylko wy. Życze wam równie cudownych przeżyć i aby wam to wszystko nie minęło tak szybciutko jak mi - cieszcie sie każda chwilą. buziakiiii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
Mbu83 ślicznie wyglądałaś. A pogody strasznie Ci zazdroszczę. Kto udzielał Wam ślubu? Ksiądz Antoni?
#3335 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie że ksiądz Antoni - jest genialny, najlepszy ksiądz na świecie - tak czule do nas mówił, a każdy z gości miał wrażenie ze msza trwała 5 minut - zero nudy, a mnóstwo pozytywnych emocji. Nawet brawa mieliśmy jak mnie Daruś całował "na legalu" Z tym żebyśmy czytali sami pismo św. to też jego pomysł. Jak byliśmy na próbie dzień wcześniej to stwierdził ze skoro sami wybraliśmy czytania to sami je wyczytamy, i tyle mieliśmy do gadania. Nasi rodzice byli w szoku. Edytowane przez Mbu83 Czas edycji: 2008-05-26 o 13:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mbu83 serdecznie gratuluję i życzę dużo szczęścia na nowej drodze życia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zaproszenia też damy wszystkim ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Raczkowanie
|
Integra mam pytanie czy jak ja jestem z miasta A a TŻ z B, to zaświadczenie o braku przeciwwskazań każdy ma ze swojego usc wsiąść, czy np TŻ z aktem urodzenia może ze mną do mojego usc iść, czy dopiero jak weźmie od siebie to zaświadczenie to razem mamy iść,bo ja już sie pogubiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Raczkowanie
|
Mbu jaka Ty jestes piekna!!!!!!!!!!!!!!jakiego masz pieknego meza!!!11jaka piekna z Was para!!!!!!!!!Twoja suknia,Twoj welon,wlosy,fryzurka,opal enizna,makijaz,bukiet-wszystko tak dopasowane ze az cos mi sie dzieje
![]() ![]() prosimy o wiecej zdjec bo tak pieknie oddaja emocje i urok tego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Fakt: dwie rzeczy mnie załamują: kolystyka balonów totalnie dowolna jak widzę i połlączenie pomarańczy z różem jakos mnie nie przekonuje ![]() Inna kwestia: o gustach się nie dystkutuje! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
zamowilam sukienke
![]()
#3342 |
Raczkowanie
|
Kurka rewelacja! Gratuluje i naprawde wygladaliscie pieknie. Ciesze sie, ze wszystko tak sie udalo, az pozazdroscilam. Ja mma jeszcze 1msc i kilka dni ![]() Niesmialo powiem, z moja sukienka podobna jest do twojej ![]() ![]() Mam mala prosbe, czy moglabym dostac namiary na salon garniturowy. Po prostu jest przepiekny a my wlasnie za 2-3 dni ruszamy na poszukiwanie czegos takiego, frak, moze przedluzona marynarka. Adres, srone na PW poprosze bo teraz chyba na forum nie mozna wpisywac nic konkretnie. Dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
to prawda ze co innego sie podoba na zdjeciach a co innego po zalozeniu.
chcialam na ramiaczkach ,mam bez. bronilam sie przed koronka i jest koronka ![]() ogolnie to przymierzylam 1 i bylam gotowa od razu brac ale z ciekawosci wzielam inna. ta druga byla mniej strojna i nie miala koronki na dole. ogolnie to pierwsza nie bardzo podobala mi sie na manekinie a na mnie tak, a druga odwrotnie ![]() zostalam przy pierwszym wyborze. trzeba szyc od podstaw bo byla za duza. koszt 1200zl, z welonem, bolerkiem i rekawiczkami nie powinna przekroczyc 1400zl zreszta co bede gadac,macie zdjecia. niestety na manekinie bo moglam je zrobic dopiero po zakupie ![]()
#3345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
Mbu slicznie wygladalas. gratulacje
![]()
#3347 | |||
Zadomowienie
|
Czytałam a teraz piszę bardzo wybiórczo ... mam coraz mniej czasu na wizaż ... a teraz coraz bardziej będę potrzebowała waszych porad
![]() Cytat:
Ja mam zamiar zrobić figurki (z zaproszenia) na tort, ale trochę się boję .. nie wiem z czego - kiedyś lepiłam tylko z plasterliny i modeliny, ale teraz już nic nie pamiętam. Cytat:
![]() Co do wierszyka, to ostatnio miałam o to ścięcie z teściową - powiedziała, że to jest bardzo nie kulturalne i że jakby dostała takie zaproszenie to by się obrazila i nie przyszła, bo tao jakby wymuszanie na gościach (któych może nie być stać na tą rzecz którą sobie zażyczymy) Wkurzyłam się strasznie ... ale było minęło - i jeszcze raz to przemyślę. Cytat:
![]() Nie zdąrzyłam nawet Was do końca doczytać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zadomowienie
|
Cóż, jak to się mówi - kaszanka nie wędlina, teściowa nie rodzina
![]() Mbu, wyglądałaś prześlicznie ![]()
#3349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() NIe słyszałam tego nigdy,aż sobie zapiszę.... łoooo zaraz peknę ze smiechu!!!!! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
Mbu83 ładnie wyglądaliście.
![]() A my zaraz idziemy do jubilera zobaczyć co z naszymi obrączkami ![]()
![]() |
#3351 | |
Zakorzenienie
|
Mbu moje gratulacje!!! sliczna z Was para, a Ty wyglądałaś naprawdę zjawiskowo
![]() Ehh ja już chce swój ślub ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3352 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pieknie wygladaliscie ![]() ![]()
![]() |
#3353 |
Wtajemniczenie
|
Mbu83 chciałabym wyglądać choć w połowie tak pięknie jak Ty
![]() Na nowej drodze życia życzę takiej radości jaka na zdjęciach z tego dnia na waszej buzi gości Niewielu zakrętów, problemów niewielu Takiej zabawy jak na weselu I aby dzidzia co pod sercem rośnie wyglądała jak mama-tak samo radośnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja na sekundę. Byłam dzisiaj jeszcze w kancelarii przed chwilą, bo otwarta jest 16-18 po południu i proboszcz powiedział żebyśmy zrobili tylko jedną spowiedź przed samym ślubem, ale taką żeby Pan Bóg był z nas zadowolony.
Jestem taka szczęśliwa!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Rozeznanie
|
Mbu pieknie wyglądaliście
![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Monai metrykę chrztu zanosisz tylko do księdza. Resztę wytłumaczę Wam na naszym przykładzie. Mój USC jest w Brodnicy, TŻa w Żerkowie, a ślub bierzemy w Jarocinie. Załatwiliśmy dzisiaj papiery w USC w Żerkowie, bo tak nam pasowało. Mogliśmy iść do jarocińskiego, bo i tak wszystkie papiery będą tam wysyłać. Pieniądze też musimy wpłacić na konto jarocińskiego USC, bo tam będzie ślub. Po prostu idziecie razem tam, gdzie wam pasuje. Musicie tylko wziąć odpis aktu urodzenia i dowody osobiste. Piszcie, jeżeli coś jeszcze jest niejasne. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hej! Od kilku dni nie mogłam nic napisać na stronie wizazu, ciągle mi jakieś błędy wyskakiwały, ale czytałam
![]() Dzisiaj wreszcie odebraliśmy obrączki. Są śliczne, chociaż Pan złotnik zrobił nam trochę inne niż chcieliśmy bo stwierdził, że jak byśmy chcieli dokładnie takie same to byśmy w sklepie kupili ![]() ![]() Poza tym na jutro umowiłam się z dekoratorką, ciekawe co mi zaproponuje. Strasznie niedogodzona bestia ze mnie ![]() Cytat:
Cytat:
Też jedziemy we wrześniu na wyspy i też last minute będziemy polować. Cytat:
Ale wspaniały moderator ![]() Cytat:
![]() Śliczne to "dziecko". Kiedyś też miałam taką fazę, że strasznie takiego chciałam. Na fazie się skończyło ![]() Cytat:
Mbu ślicznie wyglądałaś. Gratulacje i wiele wiele szczęścia. Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale to fakt, że o gustach się nie dyskutuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.