|
|
#1351 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
Agnysko - sucharki jadam to do rymu gadam (diabli nadali do kompletu ból żołądka. Od niedzieli. Złapał i nie puszcza )
|
|
#1352 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
bo nie wydaje mi się żebyśmy kiedykolwiek zawiniły na tyle, żeby istniały tematy zakazane. Nie wydaje mi się też żeby konstruktywna dyskusja na jakikolwiek, nawet najtrudniejszy temat była czymś złym o ile ludzie szanują swoich rozmówców. A na tym forum chyba nie ma z tym problemu.
|
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Fizjoterapia.
Rachelo, ponowny mail pomógł. Doczekałam się przed minutą 3 komentarzy za fiolki i pojemniki.
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Co do zmobilizowania czterech liter- zapomniałam, że Agnyska mieszka blisko mnie
Za blisko![]() Dalej nie umiem rozszerzyć lity emotek, jak klikam na "więcej" blokuje i wiesza mi się strona. Czy te emotki zawirusowane są czy co?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1355 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję. Przy najbliższej bytności w GB zamówię sobie. A jak już jesteśmy przy mango, to ja ze swej strony gorąco polecam wspomniany już wcześniej sok Rauch happy day z mango i jeszcze Mango Lassi. Przy czym nie musisz kupować biletu do Bangalore, aby go spróbować - na początek wystarczy przejść się do knajpki Masala w gdańskim CH Madison Świetnie orzeźwia w taki blee dzień, jak ten.Wreszcie sam owoc mango, mocno dojrzały o żywicznym zapachu i odświeżającym smaku Chyba się przejdę na rynek
|
|
|
|
|
#1356 |
|
Piers do przodu
|
dziewczyny, please, zaczynamy się nakręcać .... a mogłabym zaśpiewać "ale to już było .... i nie wróci więcej...."
|
#1357 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() mam ten sam problem
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
O czyli nie tylko ja, coś chyba się popsuło na wizażu. Kiedy skończy się ten strajk! Zaczyna mnie to wkurzać
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1359 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Właśni8e
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
A mi małżon właśnie zameldował, że doszły do mnie dwie paczuchy tralalala
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadal czekam na moje 9 przesylek, cos czuje ze czesci nigy nie zobacze:/ |
|
|
|
|
#1362 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
mam nadzieje, ze jutro uda mi się ją wysłać...
|
|
#1363 |
|
niecnotliwa dziewica
|
U mnie się listonosz nie pojawił od zeszłego tygodnia
na nic zasadniczo nie czekam, ale jak sobie wyobrażę te stosy faktur, które dotrą po zakończeniu strajku ![]() Truskawciu - zyczę powodzenia w trakcie sesji (przez ostatniego doła nie napisałam wcześniej) i wytrwałosci w zapuszczaniu pazurków Jak ja nie lubię takiej... no... mało rozwijającej pracy, jaką w tym momencie wykonuję. Przepisywanie 14 stron z Worda na Excel (nie, przekonwertować się nie da, i tak wybieram tylko "istotne" dane) jest doprawdy otępiajace. A to dopiero połowa.... Na dodatek gdzieś w okolicach mojego miejsca pracy rozbijaja asfalt, i tylko co kawałek czuję, jak mi się wszystko trzęsie, wlaącznie z biurkiem i kpomputerem.
|
#1364 |
|
Piers do przodu
|
Ja też dostałam właśnie paczuchę z Gdańska od Doroty_Coco
|
#1365 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a znacie może to:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21291 ? Na KWC brak opinii, a wydaje mi się, że ten Lancaster to może być coś właśnie dla mnie, czyli zupełnego antytalencia w temacie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie i do Agnyski81 przesyłki dochodzą o ile nie utkną u nadawcy, ale nasze urzędy pracują normalnie. U mnie In Post nie dochodzi, reszta kurierów droga. Pozostanie niedługo przekazywanie paczek kierowcom autobusów PKS jak to robi mój brat.Gdzie coś nie zamówi, a zamawia raczej duże części do samochodu począwszy od szyb, zderzaków skończywszy na oponach, kołach i lusterkach prosi o przyniesienie rzeczy na konkretny dworzec czy przystanek o danej godzinie przez który przejeżdza PKS Busko Zdrój, albo sam bierze ten kurs, albo prosi kolegę kierowcę o odbiór i pozostawienie potem na dyspozytorni dla niego Oby ta poczta coś ruszyła. Kiedy ja zrobię fotki tej mojej kolekcji
|
|
|
#1367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym, żeby było jasne - nie zarzucam Wam nadużywania władzy i nie wytykam błędów moderatorskich. Nie ma sensu ciągnąć dyskusji, masz rację. Cytat:
|
||
|
|
|
#1368 | |
|
czyli Endżi
|
Nie będę cytować, bo rozwinęłabym się za bardzo z dzieleniem moich odczuć wewnętrznych w związku ze Scent Barem
![]() Powiem tak - Rachelo, zwróciłaś się bezpośrednio do mnie więc odpowiem. Po pierwsze - moja zacytowana przez Ciebie wypowiedź nawet pomimo najszczerszych chęci za nieuprzejmą nazwaną być nie mogła. Mogę się śmiało poddać analizie grafologa ![]() Po drugie - cytowany przez Ciebie mój post nie został "okraszony uśmiechającymi się emotkami", bo też i do śmiechu mi nie było. Możesz na niego zerknąć jeszcze raz. Dla mnie puszczenie oczka i emot potakujący nie są równoznaczne z uśmiechem. Ale to szczegół. Napiszę tyle - czuję się niesłusznie strofowana. Jak widać niektóre dziewczyny również. Taki fakt. Jeden jedyny cytat... Cytat:
![]() Ok, może rzeczywiście umknęło mi, że demokratycznie przegłosowano, iż Scent Bar to miejsce na plotki "łatwe, szybkie i przyjemne". Tylko i wyłącznie o pudrach, ciuchach i przystojnych facetach. My bad. _____________________ Anuschko, dzięki za namiary Tak przy okazji muszę Ci jeszcze powiedzieć, że Strawberry cośtam w Coffee Heaven też jest obłędne ![]() Truskawko, Ty gruba... !? Matko to by był koniec świata gdyby Ciebie uznać za pulchną...
|
|
#1369 | ||
|
|
Cytat:
I tak niebawem będę musiała ściąć wszystko, co uda się zapuścić na egzamin praktyczny z interny.Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#1370 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1371 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
zrobię, ok ?Naleśniki są bosssskie. Wczoraj w nagrodę za napisany (niekoniecznie zdany Ależ on był nieprzyzwoicie smaczny... Naleśniki z makiem? Ciekawy patent. Kurczę, mnie irytuje mak, bo w zęby włazi
|
|
#1372 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Biorąc pod uwagę co się działo w kwietniu/maju w niektórych wątkach, to nawet je rozumiem... Cytat:
Jeszcze by nam "wybrali" jakąś inną modkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Agnysko - super ![]() U mnie też dalej poczta stoi ![]() Zuziu - gratulacje ![]() ![]() Strajk poczty zaczął mnie jeszcze z jednego powodu drażnić - mogę sobie zamówić prezent na urodziny (od Teściów), no i chciałam puder Cliniqua - ale z Truskawki. Tyle, że jak zamówię, a nadal będzie strajk, to i tak nie ma szans dojść ![]()
|
|
#1373 | |
|
|
Wielkie gratulacje!!!
Ciekawe, czy ja dostanę jakąkolwiek 4 w tej sesji Bo właśnie zaraz idę się dowiedzieć, że dostałam 2 z higieny mleka (co za przedmiot, no? Po co mam wiedzieć, jakie jest dopuszczalne stężenie strontu w serku topionym, skoro norma zmieni się ze dwa razy zanim skończę studia?...)Cytat:
A mak w tych naleśnikach jest dodany do ciasta, tak samo jak zmiksowane truskawki Są różowe w czarne kropki ![]() Dzięki ![]() Najtrudniej zacząć - teraz jak widzę, ja kz dnia na dzień są ładniejsze to nie chcę niszczyć efektów.
|
|
|
|
#1374 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Gratulacje
to teraz się wypachnij czymś przyjemnym i odpoczywaj ![]() Cytat:
Cytat:
Głodna jestem jak zły wilk, od dwóch dni jadę na sucharkach, a Wy tu o takich pysznosciach... chyba se na kolację kawałek kurczaka ugotuję, lekkostrawny będzie
|
|
#1375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja to marzę by moje ręce wyglądały chociaż w połowie tak jak Twoje niestety życie mnie nie wspiera w rzucaniu,miałam sporo stresu i nici z odwyku... w dodatku ja to często robię nieświadomie,tak bardzo jestem przyzwyczajona,więc jak z tym skończyć? |
|
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziuniu, gratulacje
Blonde Stranger, ja się skutecznie wyleczyłam w wieku kilkunastu lat z obgryzania paznokci, jak opiłowałam sobie ladnie paznokcie, a nastepnie pomalowalam je starannie wściekle czerwonym lakierem. Jak podnosiłam reke do ust, to czerwień biła mi po oczach i sie hamowalam (nie było mowy o nieświadomym obgryzaniu). Poza tym szkoda mi było tak ładnego koloru
|
#1377 | ||
|
Zadomowienie
|
otak!
Cytat:
kto to widział, żeby się uczyć o czyjejś higienie - samo nie potrafi o siebie zadbać? Cytat:
![]() a na jutro umówiłam się z kumplem w nowootwartym w naszym mieście Buddha Barze - nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę to wnętrze...!
|
|
#1378 | ||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cardinala i Calamusa mogę wziąć, ale l'Eau Trois nie wezmę nawet jeśli będziesz błagała. ![]() Cięgle jeszcze wędruje z eBaya. Piechotą pewnie, a potem wpław przez ocean. Cytat:
![]() Jakiegoś kaptura poszukam... Dziewczyny, gdzie konkretnie? I prooooszę... Niech to będzie jakieś łatwo rozpoznawalne miejsce. ![]() Cytat:
Skoro błąkasz się po Centralnym to ja mogę się i na centralnym umówić. Cytat:
Nieźle. ![]() Cytat:
Choć znajomi patrzą na mnie jak na idiotkę widząc tę moją logistyczną ekwilibrystykę, którą uskuteczniam żeby się z Tobą zobaczyć. Cytat:
Genialna rada! Cytat:
Cytat:
![]() No to przynajmniej sprawdziły się moje przewidywania i rzeczywiście nie oblałaś. ![]() Cytat:
Ale swoją drogą okropną mamy tę rolę w historii (my - kobiety) skoro symbolem mądrości jest kobieta, która sama formalnie była nikim i całe życie pracowała na kariery mężczyzn. Cytat:
Twoje ręce wyglądają po prostu jak zadbane ręce niebgryzającej osoby. Brawo! Mnie obgryzanie przeszło wraz z alergią, astmą, nerwicą i depresją kiedy usunęłam ze swojego życia czynnik zwany potocznie matką. ![]() No... też ciągle na coś czekam i ciągle coś jest "w trakcie". ![]() Brawo! Zdolniacha! ![]()
|
|
#1379 |
|
Zadomowienie
|
Aggie - przerabiałam to już wiele razy,owszem,działało... maksymalnie na tydzień
Od jakiegoś czasu planuję zrobienie krótkich,żelowych paznokci by przestać gryźć skórki ale żeby je zrobić to też muszę trochę "wyleczyć palce" by normalnie wyglądały no i wciąż nie mogę dojść do tego etapu czuję się okropnie...
|
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Cię znowu najdzie pokusa aby pożerać pazury, walnij sobie kolejny odjazdowy manikiur. Tak, aby Twoje paznokcie były zawsze idealnie pomalowane, bo jak lakier odprysnie, to już nie szkoda obgryźc, a pieknego koloru czy starannie wymalowanych wzorków - już szkoda.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

(diabli nadali do kompletu ból żołądka. Od niedzieli. Złapał i nie puszcza
)

bo nie wydaje mi się żebyśmy kiedykolwiek zawiniły na tyle, żeby istniały tematy zakazane. Nie wydaje mi się też żeby konstruktywna dyskusja na jakikolwiek, nawet najtrudniejszy temat była czymś złym o ile ludzie szanują swoich rozmówców. A na tym forum chyba nie ma z tym problemu.

Byłam dziś z p. w Galerii w Coffee Heaven i wzięłam sobie coś z Mango w nazwie z dodatkiem o nazwie Blizzer. Jest to coś pobudzającego i orzeźwiającego ale bez kofeiny i sztuczności - guarana z czymś jeszcze. Zero cukru (słodzika raczej też nie wpakowali), fajna przyprawowa wanilia, całość zmrożona itd
Re-we-la-cja! Rekomenduję 
dziewczyny, please, zaczynamy się nakręcać .... a mogłabym zaśpiewać "ale to już było .... i nie wróci więcej...."

Świetnie Ci idzie. Mówi to ta, co obgryzała jakieś 15 lat...

na nic zasadniczo nie czekam, ale jak sobie wyobrażę te stosy faktur, które dotrą po zakończeniu strajku 

Głodna jestem jak zły wilk, od dwóch dni jadę na sucharkach, a Wy tu o takich pysznosciach... chyba se na kolację kawałek kurczaka ugotuję, lekkostrawny będzie