![]() |
#1351 | |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
Agnysko - sucharki jadam to do rymu gadam ![]() ![]()
![]() |
#1352 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Zakorzenienie
|
Fizjoterapia.
Rachelo, ponowny mail pomógł. Doczekałam się przed minutą 3 komentarzy za fiolki i pojemniki.
![]() |
#1354 |
Zakorzenienie
|
Co do zmobilizowania czterech liter- zapomniałam, że Agnyska mieszka blisko mnie
![]() ![]() Dalej nie umiem rozszerzyć lity emotek, jak klikam na "więcej" blokuje i wiesza mi się strona. Czy te emotki zawirusowane są czy co? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak już jesteśmy przy mango, to ja ze swej strony gorąco polecam wspomniany już wcześniej sok Rauch happy day z mango i jeszcze Mango Lassi. Przy czym nie musisz kupować biletu do Bangalore, aby go spróbować - na początek wystarczy przejść się do knajpki Masala w gdańskim CH Madison ![]() Wreszcie sam owoc mango, mocno dojrzały o żywicznym zapachu i odświeżającym smaku ![]() Chyba się przejdę na rynek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Piers do przodu
|
![]()
#1357 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() mam ten sam problem
![]() |
#1358 |
Zakorzenienie
|
O czyli nie tylko ja, coś chyba się popsuło na wizażu. Kiedy skończy się ten strajk! Zaczyna mnie to wkurzać ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Właśni8e ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Zakorzenienie
|
A mi małżon właśnie zameldował, że doszły do mnie dwie paczuchy tralalala
![]()
#1361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nadal czekam na moje 9 przesylek, cos czuje ze czesci nigy nie zobacze:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1362 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1363 |
niecnotliwa dziewica
|
U mnie się listonosz nie pojawił od zeszłego tygodnia
![]() ![]() Truskawciu - zyczę powodzenia w trakcie sesji (przez ostatniego doła nie napisałam wcześniej) i wytrwałosci w zapuszczaniu pazurków ![]() Jak ja nie lubię takiej... no... mało rozwijającej pracy, jaką w tym momencie wykonuję. Przepisywanie 14 stron z Worda na Excel (nie, przekonwertować się nie da, i tak wybieram tylko "istotne" dane) jest doprawdy otępiajace. A to dopiero połowa.... Na dodatek gdzieś w okolicach mojego miejsca pracy rozbijaja asfalt, i tylko co kawałek czuję, jak mi się wszystko trzęsie, wlaącznie z biurkiem i kpomputerem.
#1364 |
Piers do przodu
|
Ja też dostałam właśnie paczuchę z Gdańska od Doroty_Coco
![]()
#1365 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a znacie może to:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21291 ? Na KWC brak opinii, a wydaje mi się, że ten Lancaster to może być coś właśnie dla mnie, czyli zupełnego antytalencia w temacie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie i do Agnyski81 przesyłki dochodzą o ile nie utkną u nadawcy, ale nasze urzędy pracują normalnie. U mnie In Post nie dochodzi, reszta kurierów droga. Pozostanie niedługo przekazywanie paczek kierowcom autobusów PKS ![]() Gdzie coś nie zamówi, a zamawia raczej duże części do samochodu począwszy od szyb, zderzaków skończywszy na oponach, kołach i lusterkach prosi o przyniesienie rzeczy na konkretny dworzec czy przystanek o danej godzinie przez który przejeżdza PKS Busko Zdrój, albo sam bierze ten kurs, albo prosi kolegę kierowcę o odbiór i pozostawienie potem na dyspozytorni dla niego ![]() Oby ta poczta coś ruszyła. Kiedy ja zrobię fotki tej mojej kolekcji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym, żeby było jasne - nie zarzucam Wam nadużywania władzy i nie wytykam błędów moderatorskich. Nie ma sensu ciągnąć dyskusji, masz rację. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | |
czyli Endżi
|
Nie będę cytować, bo rozwinęłabym się za bardzo z dzieleniem moich odczuć wewnętrznych w związku ze Scent Barem
![]() Powiem tak - Rachelo, zwróciłaś się bezpośrednio do mnie więc odpowiem. Po pierwsze - moja zacytowana przez Ciebie wypowiedź nawet pomimo najszczerszych chęci za nieuprzejmą nazwaną być nie mogła. Mogę się śmiało poddać analizie grafologa ![]() Po drugie - cytowany przez Ciebie mój post nie został "okraszony uśmiechającymi się emotkami", bo też i do śmiechu mi nie było. Możesz na niego zerknąć jeszcze raz. Dla mnie puszczenie oczka i emot potakujący nie są równoznaczne z uśmiechem. Ale to szczegół. Napiszę tyle - czuję się niesłusznie strofowana. Jak widać niektóre dziewczyny również. Taki fakt. Jeden jedyny cytat... ![]() Cytat:
![]() Ok, może rzeczywiście umknęło mi, że demokratycznie przegłosowano, iż Scent Bar to miejsce na plotki "łatwe, szybkie i przyjemne". Tylko i wyłącznie o pudrach, ciuchach i przystojnych facetach. My bad. _____________________ Anuschko, dzięki za namiary ![]() Tak przy okazji muszę Ci jeszcze powiedzieć, że Strawberry cośtam w Coffee Heaven też jest obłędne ![]() Truskawko, Ty gruba... ![]() ![]()
![]() |
#1369 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Naleśniki są bosssskie. Wczoraj w nagrodę za napisany (niekoniecznie zdany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naleśniki z makiem? Ciekawy patent. Kurczę, mnie irytuje mak, bo w zęby włazi ![]()
![]() |
#1372 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Biorąc pod uwagę co się działo w kwietniu/maju w niektórych wątkach, to nawet je rozumiem... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Agnysko - super ![]() U mnie też dalej poczta stoi ![]() Zuziu - gratulacje ![]() ![]() Strajk poczty zaczął mnie jeszcze z jednego powodu drażnić - mogę sobie zamówić prezent na urodziny (od Teściów), no i chciałam puder Cliniqua - ale z Truskawki. Tyle, że jak zamówię, a nadal będzie strajk, to i tak nie ma szans dojść ![]() ![]()
![]() |
#1373 | |
|
Wielkie gratulacje!!!
![]() ![]() Ciekawe, czy ja dostanę jakąkolwiek 4 w tej sesji ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() Najtrudniej zacząć - teraz jak widzę, ja kz dnia na dzień są ładniejsze to nie chcę niszczyć efektów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1374 | ||
niecnotliwa dziewica
|
Gratulacje
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1375 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Zakorzenienie
|
Zuziuniu, gratulacje
![]() Blonde Stranger, ja się skutecznie wyleczyłam w wieku kilkunastu lat z obgryzania paznokci, jak opiłowałam sobie ladnie paznokcie, a nastepnie pomalowalam je starannie wściekle czerwonym lakierem. Jak podnosiłam reke do ust, to czerwień biła mi po oczach i sie hamowalam (nie było mowy o nieświadomym obgryzaniu). Poza tym szkoda mi było tak ładnego koloru ![]()
#1377 | ||
Zadomowienie
|
otak!
![]() Cytat:
![]() kto to widział, żeby się uczyć o czyjejś higienie - samo nie potrafi o siebie zadbać? ![]() Cytat:
![]() a na jutro umówiłam się z kumplem w nowootwartym w naszym mieście Buddha Barze - nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę to wnętrze...!
![]() |
#1378 | ||||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Cardinala i Calamusa mogę wziąć, ale l'Eau Trois nie wezmę nawet jeśli będziesz błagała. ![]() ![]() Cięgle jeszcze wędruje z eBaya. Piechotą pewnie, a potem wpław przez ocean. Cytat:
![]() Jakiegoś kaptura poszukam... Dziewczyny, gdzie konkretnie? I prooooszę... Niech to będzie jakieś łatwo rozpoznawalne miejsce. ![]() Cytat:
![]() Skoro błąkasz się po Centralnym to ja mogę się i na centralnym umówić. ![]() Cytat:
![]() Nieźle. ![]() Cytat:
Choć znajomi patrzą na mnie jak na idiotkę widząc tę moją logistyczną ekwilibrystykę, którą uskuteczniam żeby się z Tobą zobaczyć. Cytat:
![]() Genialna rada! Cytat:
Cytat:
![]() No to przynajmniej sprawdziły się moje przewidywania i rzeczywiście nie oblałaś. ![]() Cytat:
Ale swoją drogą okropną mamy tę rolę w historii (my - kobiety) skoro symbolem mądrości jest kobieta, która sama formalnie była nikim i całe życie pracowała na kariery mężczyzn. Cytat:
Twoje ręce wyglądają po prostu jak zadbane ręce niebgryzającej osoby. Brawo! Mnie obgryzanie przeszło wraz z alergią, astmą, nerwicą i depresją kiedy usunęłam ze swojego życia czynnik zwany potocznie matką. ![]() No... też ciągle na coś czekam i ciągle coś jest "w trakcie". ![]() ![]() Brawo! Zdolniacha! ![]()
![]() |
#1379 |
Zadomowienie
|
Aggie - przerabiałam to już wiele razy,owszem,działało... maksymalnie na tydzień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Cię znowu najdzie pokusa aby pożerać pazury, walnij sobie kolejny odjazdowy manikiur. Tak, aby Twoje paznokcie były zawsze idealnie pomalowane, bo jak lakier odprysnie, to już nie szkoda obgryźc, a pieknego koloru czy starannie wymalowanych wzorków - już szkoda.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.