|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
ale ogólnie obiadzisko dobre ja zapewne fasolkę będę miała z piersią z kurczaka ![]() Cytat:
tak jak dziś i przez następne 5 dni
|
||
|
|
|
#4502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z octem i sola i pieprzem
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
mhm, a nie lepiej mizerię z jogurtem naturalnym? ;-) próbowałaś już tak jeść?
|
|
|
|
#4504 |
|
Zadomowienie
|
nie probowalam, ale sprobuje nastepnym razem bo nie mam nawet w domu jogurtu naturalnego, a masz racje bedzie chyba bardziiej pozywne
|
|
#4505 |
|
Rozeznanie
|
![]() Marzenko skakanka była w ruchu Zaledwie 10m minut, ale postanowilam stopniowo zwiekszac czas Poza tym był twisterek 10 min, agrafka chyba z pol godziny, brzuszki skosne ok 80., przysiady i cwiczenia na brzuch, posladki i uda - taka mieszanka najlepszych moim zdaniem z 8 min Ogolnie nawet sporo tego wyszlo, wiec nie proznowalam No a dzisiaj rano czulam miesnie uda ale cierpliwie czekam![]() Heh, ja tez na sniadanie mialam kromke razowca z salata ,serkiem zoltym (tylko nie wiem czy na diecie nielaczenia mozna taka mieszanke) i troszke papryki + ogorek. Pozstanowilam jesc wiecej warzyw, bo ostatnio az tak duzo ich nie bylo w moim menu...Aha, tez mialam w planach serek wiejski, juz go otwarlam, ale potem mi sie przypomnialo, ze na nielaczenia wiesniak z weglami zabroniony. Nadal sie ucze wprowadzac ta nielaczenia w zycie, ale czasem to nie jest latwe. Szczegolnie jak jem owoce po 12... Ale dzisiaj postaram sie poprawic, bo truskawki juz jadlam, wiec moze ich juz dzisiaj nie rusze...A ja tu widze, ze na forum mamy tak rozne osoby z roznymi tytułami na koncie od maturzystek przez studentki, broniacych prace licencjacką, magisterska i nawet doktorancka Ale mimo tych "roznic" mamy jeden cel - zdrowe odzywianie i zgubienie kilku kg, a co najwazniejsze wspieramy sieGuśka 3mam kciuki za egzamin Lawenda dasz rade z postanowieniem o bialkowej niedzieli ![]() Udanej niedzieli
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Elffee pożywniejsza by była i chuda smaczniejsza
bo takto, to nie mizeria, ale pokrojony ogórek ![]() (a swoją droga, narobiłaś mi ochoty na mizerię )Domi jaki zestaw ćwiczeń wczoraj, fiu fiu ja tam wczoraj 5 minut brzuszków i 15 minut skakanki tak jak zawsze + hantelki ale chyba sobie włączę do moich ćwiczeń przysiady, tak jak Ty ![]() co do sera... niby w produktach wysokobiałkowych jest podane "sery" ale przecież taki ser żółty, to tego białka nie ma chyba, za dużo, więc chyba śniadanko było zgodne z zasadami dn edycja: laseczki, ja lecę czytać książeczkę odezwę się jeszcze dziś miłego dzionka
|
|
|
|
#4507 |
|
Rozeznanie
|
Dzieczynki, zrobilam sobie dzisiaj zdjecie. Widać róznice?
15.06.2008 http://www.voila.pl/026/ts1x9/index.php?1 lipiec 2007 http://www.voila.pl/032/ovf19/?1 Niestety inaczej nie umiem tego tu zamiescic
|
#4508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
naprawde widac znaczna roznice, gratuluje
|
|
|
#4509 |
|
Rozeznanie
|
Ooo kurczę, ładnie, ładnie
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak na serio, to co to w ogóle za pytanie? ![]() booska różnica, gratuluję Ci straasznie ![]()
|
|
|
|
|
#4511 |
|
BAN stały
|
dzien dobry!!
jestem po moim weekendzie alkoholowym i dzisiaj odpoczywam
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4512 |
|
Zadomowienie
|
przylaczam sie do was
od jutra SB faza I jestem raczej normalna, zeby nie powiedziec szczupla (177 wzrostu 59), ale jeszcze SB nie probowalam, wiec co mi szkodzi, a wiecej niz 4 kg nie powinnam chyba schudnac ![]() czyli na tej diecie musze jesc 6 posilkow dziennie tak? a powiedzicie mi co z jogurtami? albo chociaz mlekiem 0% ? |
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jogurty owocowe odpadają ale myślę, że to mleko to na I fazie, od czasu do czasu możesz.
|
|
|
|
|
#4514 |
|
Zadomowienie
|
no to mam nadzieje, ze jakos dam rade i wytrwam te 2 tyg, bo ponoc te sa najgorsze...
ale nie wiem co jutro sobie do szkoly wziac ![]() i jeszcze jedno - mozna ogorki konserwowe albo kiszone jesc? |
|
|
|
#4515 |
|
BAN stały
|
wiecie co
rzucił mnie chłopak![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 |
|
Zadomowienie
|
biedna
ile z nim bylas? jak dlugo to moze jeszcze nie wszystko stracone ja tez niedawno mialam kryzys ale na szczescie wrocilismy... --- zeby nie pisac dwoch postow: co z czosnkiem i szczypiorkiem? |
|
|
|
#4517 |
|
Rozeznanie
|
Alka - ogorki kiszona tak, konserwowe nie. Czosnek i szczypiorek tak
![]() dziekuje kochane za pozytywne oceny - to takie budujące
|
#4518 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
chciałabym się z nim rozstac ale nie potafię rzucic tego wszystkiego w nie pamięc tak nagle.. za dużo czasu razem spędziliśmy szkoda mi tego![]() czosnek i szczypiorek mozna
|
|
|
|
|
#4519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to dobrze, ze to mozna.. a sluchajcie - bo ja mam taki ser fetikos i to jest niby feta ze szczypiorkiem i czosnkiem.. moge to jesc? :P |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4520 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja sama nie wiem czego chcę wiem tylko, ze szkoda tego wszystkiego.. ale nie mam już sił na to zeby to ciągnac.zalezy ile % tłuszczu ma ale wydaje mi się, że nie bardzo- lepsza feta light |
|
|
|
|
#4521 |
|
Zadomowienie
|
bedzie dobrze
najgorzej 'nowy poczatek' po rozstaniu, a potem juz jakos dasz rade ![]() to musze jutro zakupic jakies beztluszczowe cuda |
|
|
|
#4522 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a ja mam takie serduszko, ze mi ciezko![]() beztluszczowego nie znajdziesz ale light tak a miedzy nimi jest spora roznica- light ma np 13% tluszczu a zwykly 50
|
|
|
|
|
#4523 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale budujące te fotki..![]() Oj ojj... ![]() alka132 - podstawowe zasady SB na pierwszej fazie mozesz jesc wszystko co NIE ZAWIERA cukru, duzej ilosci tluszczu, skrobii ziemniaczanej, mąki , marchewki, owoców, alkoholu Top te takei podstawowe zasady I dlatego : kiszone mozna, szczypiorek,czosnek,wszel kie warzywka mozna,ale konserwowych ogórów nie, bo robi je sie za pomoca cukru ![]() Co do serów- najlepiej twarozki odtluszczone, wszystko co light(czyli z minimalna iloscia tluszczu i z 0 cukru)
|
|
|
#4524 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wiem, masz rację- lepiej się rozstac niż męczyc ale ja nie potrafię tak nagle sie z nim rozstac i koniec bo w nim mam oparcie, wiem że zawsze bedzie kiedy bede chciała i .. no same wiecie o co chodzi prawda
|
|
|
|
|
#4525 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
życzę Ci siły przy podejmowaniu tej właściwej decyzji..
|
|
|
#4526 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Barbara Erskine - „Szepty Pustyni”. Zabrałam książkę mamie i muszę powiedzieć, że całkiem ciekawa. Nawiązuje trochę to kultury/wierzeń starożytnego Egiptu i naprawdę wciąga. Ale to już zależy od upodobań. Bo ja np. lubię książki takie, które mają szybką akcję, jakiś watek romantyczny, duuużo przygód i jakieś ciekawostki historyczne (najlepiej ze starożytności). A Ty Marzenko jakie czytujesz?
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7881944]A ja właśnie wróciłam z egzaminu FCE i mam humor do d... bo czuję, że tak własnie poszło!! wrrrrr i po co mi to było???teraz na pocieszenie upiekłam ciastka owsiane tylko dodałam modyfikację bo dodatkowo dołożyłam biały serek ... pycha i zjem je wszytskie!!! oooo na poprawę humoru i kawe wielka zaraz też zrobię !!!!a co!! [/quote]Nie załamuj się, na pewno nie poszło Ci tak źle… ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powoli, powolutku, ale się spełniają! Moje też się spełnią, bynajmniej w to wierzę! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mieszczę się, jeszcze jeden post muszę napisać!
|
|||||||
|
|
|
#4527 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale skoro tak postępuje, to wg mnie oznacza, iż nie zasługuje w pełni na kogoś takiego jak Ty. Bo jeśli Cię kocha, to powinien szanować Twoje uczucia i nie zmieniać co chwilę zdania. Znam wiele dziewczyn, które też przeżywają takie rozstania i znów przebaczają i wracają do facetów. Ale to nie ma tak, że on będzie cały czas z Tobą, nawet jeśli Ci to zapewnia… To jest tylko na chwilę. Rozumiem, że Ci ciężko, ale powinnaś to bardzo poważnie rozważyć i przemyśleć, żeby nie okazało się, że złamie Ci serduszko… Związek nie tylko polega na miłości, ale też zaufaniu i wierności. Dlatego buziam Cię mocno i trzymam kciuki, żeby się wszystko dobrze ułożyło ![]() Uff…. Ale miałam stron do nadrobienia… A tak w ogóle, to: Witam Kochane!
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4528 |
|
BAN stały
|
aj sama nie wiem co mam robic
i tak wiem, ze w koncu sie rozstaniemy bo nigdy sie nie wchodzi drugi raz do tej samej rzeki jak to mówi przyslowie ale mi ciezko z tym skonczyc i to rzucic tak nagle..ale jestem glodna a w lodowce mam tylko bialy ser i nic wiecej ! nawet jajka
|
|
|
|
#4529 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko ułoży się dla Ciebie jak najkorzystniej... Wspieram z całej siły
|
|
|
|
|
#4530 |
|
Konto usunięte
|
Domi bardzo ladnie
widac roznice oj widac![]() lolly_girl ja nie wiem co poradzic, bo nigdy w takiej sytuacji nie bylam To jest tylko przyslowie i lepiej sie nim nie kierowac, bo czasami warto wejsc drugi raz![]() Ide dzis na roczek czyli bedzie duuuzo niedrowego jedzonka poza tym kupilam sobie letnia spodniczek, bluzeczke bez rekawow, a tu dzis deszcz pada i ziiimno jest
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

ja zapewne fasolkę będę miała z piersią z kurczaka ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wystarczy Marzena 

ale cierpliwie czekam

bo czuję, że tak własnie poszło!! wrrrrr i po co mi to było???
[/quote]

Ale skoro tak postępuje, to wg mnie oznacza, iż nie zasługuje w pełni na kogoś takiego jak Ty. Bo jeśli Cię kocha, to powinien szanować Twoje uczucia i nie zmieniać co chwilę zdania. Znam wiele dziewczyn, które też przeżywają takie rozstania i znów przebaczają i wracają do facetów. Ale to nie ma tak, że on będzie cały czas z Tobą, nawet jeśli Ci to zapewnia… To jest tylko na chwilę. Rozumiem, że Ci ciężko, ale powinnaś to bardzo poważnie rozważyć i przemyśleć, żeby nie okazało się, że złamie Ci serduszko… Związek nie tylko polega na miłości, ale też zaufaniu i wierności. Dlatego buziam Cię mocno i trzymam kciuki, żeby się wszystko dobrze ułożyło