|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy czerwcowe cz. II
Dzień dobry
Ja dziś przegielam pałkę, wstalam 20 minut temu juz nie pamiętam kiedy tak spalam, chyba nigdy bo ja z tych co wcześnie wstaja.Dziewczyny sciskam kciuki za dzisiejsze UG i wizyty ![]() ![]() ![]() Mój tz bedzie ze mną na wizytach tam gdzie da radę, niestety ma taką prace a nie inną ze ciężko o wolne, do końca roku ma w teorii jeszcze 12 dni urlopu w czwartek ze mną będzie i na UP tez mówi ze idzie koniecznie, a dalej to nie myśleliśmy jeszcze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Ze mna maz jest zawsze i przy badaniu tez, z tym ze fotel jest za kotarka, wiec nic nie widac. Ale nawet gdyby widzial badanie na fotelu to jest mi to zupelnie wszystko jedno - juz mnie kiedys widzial z tamtej strony
absolutnie nie widze problemu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#183 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My na urodziny będziemy zamawiać tort, koniecznie z Elsą! Sama bym się nie odważyła zrobić ![]() Cytat:
piękna wizyta ☺ ale ta cena ![]() Cytat:
![]() Już kilka dni minęło, jeszcze tylko trochę Cytat:
Ale jeszcze niedawno było u nas podobnie. Ja na nią nie krzyczałam, ale poganiałam, próbowałam na siłę ubierać. Zawsze rano płacz. A poranki z tż wyglądały zupełnie inaczej. Zaczęłam robić tak samo, jak on. On ją wcześniej budzi, włącza bajki, dzieć leży w łóżku i pomału się wybudza. Po pół h sama chętnie się ubiera i biegnie do przedszkola. Oczywiście ona wybiera ubrania, ale już się przyzwyczaiłam do codziennych tiuli A jak w szatni się przeciąga, to proszę ją, żeby mi pokazała wystawę prac z poprzedniego dnia - zawsze wiszą przed salą. I szybko biegnie. Są oczywiście dni z gorszym humorem, jak u każdego. Cytat:
Cytat:
ale moja też się martwi wtedy Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za Wasze wizyty Za Fiole...14 dni? Nie zagłębiam się w treść, w tygodnie bo zaraz zaczynam swoje odliczanie...dlatego tylko czasem wpadnę Wam pokibicować Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Pierwszą wizytę przełożyłam o tydzień szybciej, bo plamilam. TZ miał wzięty urlop na planowaną wizytę, więc byłam sama, ale czekał w pracy pod telefonem
w luxmedzie byliśmy w pt razem, i od razu wszedł, więc nie było pytania tylko stwierdzenie, że jestem w ciąży i co mi się nie spodobało - nie było dla niego krzesła, siedział za mną na kozetce. I fotel w żaden sposób nie był oddzielony, więc na badanie byłby wyproszony. Na UG idę sama, bo to w godzinach pracy TZ, ale do prowadzącego idziemy razem w Mikołajki na wieczór i już na pierwszej wizycie lekarz powiedział, że zaprasza z partnerem i mamy wziąć pendrive, i tam fotel jest oddzielony parawanem, więc raczej TZ będzie poproszony w odpowiednim momencie.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy czerwcowe 2018 r. - cz. II
aaby, ladyroses, triolka, annika kciuki za wizyty i za dobre wiadomości!
|
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty ✊️ Na UG Tz bedzie ze mna. A szczegolnie, ze to bd moje pierwsze usg takie gdzie bedzie widac Bobasa dzis mi sie snilo ze bylam na usg i wyszlo ze bedzie chlopczyk hihi jakies prorocze sny ?? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
O juz mamy rok w tytule
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#190 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dam znać ale dopiero wieczorkiem, także proszę o cierpliwość ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
aaby na którą masz do pracy?
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Coś się mi wydaje, że ja też
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
Nienawidziłam poranków, gdy ja miałam na 7, a tż na 6
pracujemy na zmiany, więc różnie się układa. Też często się spóźniałam, mimo wszystko. Po południu odrabiałam. Niedługo pójdziesz na L4 i będzie łatwiej
|
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Ja z TZ idę na UG taki plan
![]() Koleżanka się dzisiaj zakuła i jedzie do szpitala na badania... zawsze wiedziałam o tym, pamiętałam, ale dziś to już w ogóle strach mnie obleciał. Witam się w 13tyg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#196 |
|
Konto usunięte
|
U nas chyba nie da rady aby maż był na UG. Telakrz do którego idę (ma świetnie opinie) przyjmuje tylko w pon i wtorki. Nie chce przekładać do nikogo innego.
Mąż musiałby cały dzień wziąc wolne, a raczej nie dostanie, bo już piątek bierze, żeby pojechać do rodziców. Musze sobie jakąś wizyte ustawić na19:30- 20 żeby mu się udało być. Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2017-11-21 o 11:05 |
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Apropo snów mi się dziś śniło że byłam na usg piersi i tam zza kotary straszył duch małej dziewczynki z takimi czarnymi, potarganymi włosami😱👧👧
Tz się śmieje że to proroczy i to dziewczynka z brzucha😂 Wizytę mam po południu, mam o 14 dzwonić bo na razie lekarz w szpitalu jest.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się śniło ze miałam tętniaka w głowie. Za dużo Chirurgów oglądam
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz zmieniamy w grudniu na panstwowe pod samym blokiem wiec mysle ze moze byc ciezki okres. Dobrze ze planuje juz l4 to bedzie mogl byc krocej, ale bede ukrywac przed nim ze nie ide do pracy. Podla mama ze mnie... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#200 |
|
Rozeznanie
|
Witam się na L4. Wczoraj poszłam do internisty poprosić o 2 dni wolnego. Po rozmowie wyszło, że mam wolne do końca tygodnia. Oczywiście i tak nie wypocznę bo córeczka obudziła się z giga katarem więc nie poszła do żłobka. Szogun szaleje a matka się pokłada gdzie popadnie. Miałam zamiar pozałatwiać kilka spraw ale nie mam siły wyjść z domu.
|
|
|
|
#201 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja umówiłam UG na 7:00 żeby mąż mógł pójść ze mną przed pracą
Od dzisiaj do końca tygodnia pracuję w domu. Co prawda nie powiedziałam jeszcze w pracy o ciąży, ale generalnie mamy teraz mnóstwo pracy więc zagroziłam ( ), że albo będę mogła popracować w domu albo idę na L4. Nie mieli wyjścia wiadomo koniec roku, trzeba projekty pozamykać.
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wy tu pędzicie na tym nowym wątku
![]() Ja właśnie zjadlam zupę ogórkowa (z promo, z lidla, do odgrzania ) i idę pod prysznic ![]() Jutro na obiad zamierzam zrobić kluski śląskie. Znacie, lubicie? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do tego mięsko, sosik i kapustą...mniam😋 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez triolka Czas edycji: 2017-11-21 o 12:55 |
|
|
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
Ani klusek ani pierogow nie jadam...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy któraś z Was po usg genetycznym NIE robi testu krwi PAPPA?
Bo u mamyginekolog właśnie wyczytałam ze test krwi najlepiej zrobić wtedy kiedyś usg jest prawidłowe. |
|
|
|
#206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale pedzicie dziewczyny produkujecie jak w niejednym zakładzie produkcyjnym ![]() Ja dziś w pracy mam urwanie glowy. Ale w domu czeka na mnie grochoweczka. Wczoraj zrobilam mmm szmat czasu nie jadlam grochowki. Myślę tylko co na drugie rzucić, bo przecież zupa to nie obiad I denerwuje się bo mój syn ma dziś sprawdzian z informatyki... Wiecie jaki trudny? !?! Musi znać całą klawiaturę. Gdzie dokładnie jest jaki klawisz i które to są klawisze funkcyjne,specjalne,kieru nkowe,alfanumeryczne i numeryczne. Do tego jesscze budowę wnetrznosci komputera... gdzie jest proceso,pamięć Ram,karta graficzna etc... Paranoja. To 4 klasa, a nie studia informatyczne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam, że chce Ci się robić co niedzielę taki wypaśny obiad my w niedzielę albo chodzimy do restauracji albo tz coś kombinuje na szybko xdWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

Ja dziś przegielam pałkę, wstalam 20 minut temu
juz nie pamiętam kiedy tak spalam, chyba nigdy bo ja z tych co wcześnie wstaja.

absolutnie nie widze problemu. 
ja tak miałam. 

Wszystko spoko, podobnie jak u aanki, przeziernośc 1,1mm, kośc nosowa dobrze widoczna, dzidziuś ma 6cm
w luxmedzie byliśmy w pt razem, i od razu wszedł, więc nie było pytania tylko stwierdzenie, że jestem w ciąży 

pracujemy na zmiany, więc różnie się układa. Też często się spóźniałam, mimo wszystko. Po południu odrabiałam. Niedługo pójdziesz na L4 i będzie łatwiej
robię co tydzień w niedziele na obiad