![]() |
#3391 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Zabrzmiało groźnie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zakorzenienie
|
Zaległości mi się porobiły, może wieczorem nadrobię.
Na razie serdeczne gratulacje wszystkim, które zdały egzaminy/prawko/obrony. Brawo!!! ![]() ![]() Ja wczoraj leniłam się nad jeziorem, dziś może też się wybiorę, choć pogoda już mniej plażowa (tzn ciepło, ale mało słońca). Ale pojechać poczytać książkę na łonie natury byłoby miło. W temacie obuwniczym: w piatek kupiłam beżowe T-bary w Bacie, niestety nie mogę zrobić zdjęcia, bo mój aparat w Świnoujściu jest, a na stronie nie znalazłam. W każdym razie cieszę się z nich jak z-nie przymierzając- nowej flaszeczki perfum ![]() Miłej niedzieli wszystkim! |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (no i zasadnicza kwestia - ile to jest 5 cali? ![]() Hecate, ostatnio widziałam taką dżagę na rockotece...zwracała uwagę. Marzę, żeby kiedyś mieć odwagę, by się tak ubrać i żeby wszyscy na mnie się gapili ![]()
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
No wiec juz po. To taki peace and love klub. Plecy i kark mi odpadaja.
W sumie to tam duzo dziewczym bylo tak ubranych 'na krotko', inne normalne. Spoko bylo, podarlam ryja, potrzepalam glowa, wypilam z 6 puszek coli light w ciagu 4 godzin i pojechalismy do domu. Razniej mi bylo bo kumpela byla z nami. W sumie smiac mi sie chciala bo stoje kolo baru a sie kolo gapi mi w ryj, hello-hello. No ale dalej sie gapi. Zadal standardowe pytanie czym z Man. Mowie, ze wlasciwie to z POLAND. On podal jakies angielskie miasto, wiem mowie 'I'm from Poland!!!!, I'm P.olish!! On, ze klamie bo nie mam akcentu, a akcent to ja akurat mam i to niestety wyrazny, mowie, pijanys - spadaj. Pozniej jakis taki inny, spojrzenie, spoejrzenie. Po 2 hrs sie zebral w sobie i rzecze, 'how are you', ja mowie'ok, and you' Za 10 minut znow zadal to samo pytanie, pozniej sie wrocil do mojego stolika i rozwinal... 'chcesz zatanczyc' chuchajac mi czosnkowe opary w twarz. ja nerwowy smiech dody, i mowie heh wiesz...hm jam tu z bojfrendem. On sie nerwow zasmial i zmyl. I z nim juz tez byl spokoj. Generalnie wyjsc na party i se zara 'cos' mozna wyhaczyc. Ja mi psucili 'Killing in the name of' i 'Bodies' to gardlo zdarlam z tlumkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wszystkie inne traktuję kapciem. ![]() Cytat:
![]() ![]() Mskladaczku, wielkie gratulacje! ![]() ![]() Natasho, gratuluję sukcesów motoryzacyjnych! ![]() ![]()
![]() |
#3397 |
Zakorzenienie
|
Mnie tam bylo glupio, wiesz. Ja misly czlowiek jestem i nie lubie spuszczac ludzi po brzytwie jesli nie sa chamskimi prosiakami.
No ale coz mialam zrobic. Kiedys w PL, z 8 - 9 lat temu na rockotece. Byl chlopaczek - sliczny i taki bezczelny. Jakos podpadl moim znajomym i mojemu ex. Mnie wpadl w oko. Siedzimy tam wtedy pokazna grupa i on podchodzi i na bezczel - moge zatanczyc z Twoja dziewczyna? Oni byli w takim szoku, on wystekal tylko 'y, tak' A ze bylo akurat stairway to heaven to troche to trwalo. Wiec akurat zdarzyli przetrawic i chcieli go lac. Takich ludzi lubie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3399 |
Zakorzenienie
|
Cheer -
Czsu cofnac sie nie da, ale czasem wcale nie oznacza to, ze cos juz jest stracone. Mozna czasem wyciagnac wnioski i naprawic co zle. Ah ! Dziewczyny za mile slowa o odnozach bardzo dziekuje! |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 | ||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Tylko... co to jest UHP? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ________________ Burn, proszę się nie załamywać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - jezcze jedna sprawa...
Powiedzcie mi co ja mam zrobic. Zwiazek ciezko skonczyc wiec usilnie staram sie go ... hm zmienic. Bo ratowac to duze slowa. I nie chce go ratowac wlasciwie. To jak bycie w zwiazku ze soba samym, mowie - wychodzimi, to wychodzimi. Mowie, ze mi sie nie chce - to siedzimy. Zero decyzji wyplywajacych od niego. I znow wracamy do punktu wyjscia - zalewanie mnie tymi rzygowymi czulosciami. Wczoraj poszlismy na te impreze, ja sie bawilam mega. On - przesiedzial - nie jego muzyka. Mowie mu a jaka jest k.. twoja? lecialby tu mayhem a bys nie wstal. Ale penis, niech se siedzi. Ale on siedzi i nie spuszcza ze mna wzroku, pilnuje. No k... ja mam faceta czy tate? Nie wiem - ja tam dlugo juz nie pociagne. czuje to. Aczkolwiek zabieralam sie do zmian od dupy strony i ze zlych powodow. Ja musze podjac decyzje dla siebie. Nie chce mi sie mu mowic - to rob, tego nie rob, rob cos ze swoim zyciem. k... rozwijaj sie. Czarno to widze. |
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Zakorzenienie
|
no i wygląda
![]() fajnie i odważnie, podoba mi się, chociaż sama bym się nie odważyła ... ![]() :dziekujekwiatek: grrrrrrrrr hehe .. kolorowo ![]() Opisze wieczorem - teraz lecę na grilla do sąsiadów ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Ile one mają cali? To znaczy obcas... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A udanej obrony pogratuluję we wrześniu. ![]() Ze 12,5 cm... ![]() Cytat:
![]() Choć czasem lepiej uciąć sprawę od razu, niż znosić potem cierpiącego biedaka... ![]() Cytat:
Czasy, kiedy o losie kobiet decydowali mężczyźni na szczęście minęły. ![]() Potraktuję to jak obietnicę. ![]() Uniwersytet Humanistyczno - Przyrodniczy?
![]() |
#3405 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie mogę znaleźć moich butów na stronie. Może przez to ,że szły do mnie całe wieki, a wtedy były na dużej przecenie i może już ich nie mają ![]() Ja was niechcący wprowadziłam w błąd, w linku akurat były 5. calowe, a moje tyle nie mają, mają 4 cale, więc da się w nich chodzić (byle po płaskim i nie za daleko ![]() Jak chcecie się przerazić, to zerknijcie w 8" obcasy-to jest dopiero masakra ![]() A najgorsze,że szukając na stronie tych moich znalazłam inne, które też bym chciała ![]() ![]()
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za gratulacje.
UHP - Uniwersytet Humanistyczno - Przyrodniczy, nazwy nie lubię, ale cóż, to Akademia Świętokrzyska.
![]() |
#3407 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz tylko jutro,mam nadzieję że przeżyję.Strasznie się boję,że powinęła mi się noga na polskim i nie zdałam bo to niestety przy tych głupich kluczach i zawiłościach sprawdzania zdarza sie teraz nawet najlepszym(a ja z polskiego do tych najlepszych nie należę niestety).Że resztę zdam to wiem,nawet chemię raczej na pewno ale polskiego się boję.Może to trochę przez moją nienormalną wychowawczynię,które jeszcze kilka miesięcy przed maturą kładła nam do głowy,że z polskim nie damy rady(ona polonistka oczywiście ![]() Do tego moje wrodzone panikarstwo jeszcze to potęguje wszystko,niestety tak już mam.Niby mówię sobie,że przecież aż tak źle nie mogłam napisać ale potem zaraz przypomina mi się próbna z polskiego o której myślałam,że poszła mi nieźle a okazało sie,że miałam 39% ![]() Mam też w głowie tą wizję,że nawet jak bym nie zdała to przecież tez nie koniec świata,jest przecież poprawka w sierpniu a w domu nikt mi głowy nie urwie,nikt nie będzie krzyczał.Nawet rok w tym wypadku to nie tragedia.Nie chciałabym jednak zmarnować tego czasu no i chciałabym już trochę czuć się jak studentka ![]() Tak czy siak trochę mi lżej,że mogę się wyżalić i wygadać wam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lecą do mnie buciki na 3-centymentrowym klinie - od czegoś trzeba zacząć ![]()
![]() |
#3409 | |
niecnotliwa dziewica
|
Ja bym tam w nich biegała wszędzie, gdzie się da, śliczne są
![]() Cytat:
![]() Burn, a czy można Cie zamiast tego przytulic? ![]() ![]() Ale miałam przyjemną sobotę - przyjechał kolega, zjedlismy dobry obiad, posiedzielismy do późnego wieczora na rynku przy piwku, pogadaliśmy o tym i owym... i chyba znalazłam rozwiazanie swoich problemów. Nic nie mówię, póki nie wiem, czy się uda, ale jakoś tak zaczęlam bardziej optymistycznie patrzec na życie. Aha - i dowiedziałam się, ze jestem Romek ![]()
![]() |
#3410 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Blue, gratulacje!!!
![]() Burn ![]() ![]() Już jakby było lepiej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jedziesz na CP? Bijących czy bezczelnych? ![]() ![]() Mam z moim chłopakiem właściwie identycznie. I też czasem mnie to wnerwia. Ale z drugiej strony - to wygodne - ja mówię, gdzie chcę na wakacje - on bez dyskusji wszystko załatwia. Mam ochotę na imprezę? Idziemy. Chcę na najdroższe lody w mieście? Nie ma sprawy. Bycie księżniczką jest trudne tylko na początku ![]() Dogodzić kobiecie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
Jestem już spakowana, jutro jadę do Wrocławia na rozdanie dyplomów z podyplomówki
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Czekam na Ragnarok
|
Madziczka - fajnie się masz
![]() Temat facetów. Mieliśmy spędzić weekend razem, planowałam dzisiaj kino lub knajpkę, a o 17:00 chłopaki go gdzieś wyrwali i spotkamy się na chwilę na meczu. Wczoraj spędziliśmy razem popołudnie (bo od rana pracowałam), a dzisiaj od rana kłótnie. Wypindrzyłam się, mam swój czerwono-różowy żarówiasty błyszczyk i będzie ok. I hope. Napiję się w końcu w knajpie, odstresuję. Chciałabym do rana i dużo, ale jutro praca :/ Hecate - u nas z imprezami odwrotnie. On by się bawił na bum-bum, a ja bym siedziała i nie wiedziała co ze sobą zrobić (bo nie lubię takiej muzyki - dlatego z nim nie chodzę na takie imprezy). Natomiast w normalnych knajpach jak już się towarzystwo napije to szalejemy i bawimy się w parach (przy śmiesznej muzyce), a on siedzi i nic nie robi - nie jego muzyka, nie jego styl tańca ![]() A co do sytuacji - jest sens to ciągnąć? Chyba Ci z nim nudno (?). Wybywam na meczyk. |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mlodego tak polubilam bo to lobuz, lubie mniej -bo gnoj w jednej osobie ![]() Ale o te decyzje - mnie sie czasemmarzy, ze ktos mi powie. Dzis po robocie idziemy. Zreszta ja sobie musze organizowac towrzycho bo tylko z nim... nie. Nuda by byla. Bycie ksiezniczka to jedna, podejmowanie kazdej decyzji - drugie. I to prozaicznej. Co zjesz? a Ty? Irytuje mnie. Cytat:
Ja nie musze pic - jak mam dzien to sie napije, nie mam to nie. Alkohol dla ludzi ja wiem ale ja od tego zabawy nie uzalezniam. On - sama nie wiem, chyba tak. Na bylego narzekalam bo domator ale jednego mu zarzucic nie moglam, rozwoj. Dwa kierunki, dochodowe hobby. Zainteresowania - od niego lyknelam bakcyla amatorskiej fotografi. Moze i darl sie na mnie, zem idiotka bo mam za krotka kiecce a na rockoteki chodza same gowniarze a na dyskoteki dziwki... ale do galerii chociaz jakiej czasem zaszlismy. To tez byl palant. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
Zakorzenienie
|
Wrr, Boniek komentuje.
Ależ on mnie wkurza. A już naprawdę miałam szczery zamiar obejrzeć finał, chociaż euroemocje już dawno opadły...
#3416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Joasiu mnie też on wkurza i to tak, że idealnie pasuje mi tu emotka, która jest na gg, ale niestety nie ma na wizażu <rzygi> ehhhh byle gra finalistów zrekompensowała mi ten gwałt na uszach jakiego dopuszcza się Boniek komentując mecze ![]() EDIT : GOOOOL !!!!!!! ![]() niech ten Boniek się zamknie i pozwoli się bramką cieszyć !!!!!
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2008-06-29 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
rude jest piękne:)
|
goooool dla Hiszpanow
![]()
#3418 |
Zakorzenienie
|
Oj tak .... dlaczego znowu Go tam wsadzili
![]() Było okej ![]() Dzieci padły po 24:00, popiłam troszkę z siostrą - dawno się tak nie uśmiałyśmy. Nasi kochani Mężowie patrzyli na nas obie jak na wariatki. Nie potańczyłam, bo Jego Ciachulcowatość nie lubi tańczyć. Wogóle to bawiłabym się lepiej gdyby nie to, że On się na takich imprezach strasznie męczy i ja o tym wiedziałam. A z drugiej strony to tak bliska rodzina, że nie wypadałoby wcześniej wyjść. No i wcale tego nie chciałam ![]() Nie chodzę na wesela za często - ale zwykle można było tańczyć tez samemu - zawsze gdzieś tam zdarzyła się grupka samotnych kobiet podrygująca bardziej lub mniej zgrabnie. A tutaj nie. Wszyscy tańczyli w parach - czego ja okropnie nie lubię . I nie wyszalałam się , trochę jestem rozczarowana ...ale ogólnie było fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Na imprezach też długo był taki problem, że siedział i mordował wzrokiem wszystkich facetów w pomieszczeniu. Chodził na nie ze mną tylko po to, żeby mnie bezpiecznie odstawić do domu. Ale w końcu zaczął wychodzić na parkiet i nawet jakby nauczył się tańczyć ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
rude jest piękne:)
|
Hiszpania
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.