![]() |
#3331 | |
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
W razie pajęczego współlokatora pogadaj z nim grzecznie o zmianie miejsca pobytu, daj mu czas na spakowanie współmałżonka i licznych dziatek, zapewnij bezpieczny transport i lokal zastępczy o odpowiednim standardzie... ![]() No... ostatecznie wyrzuć łapiąc delikatnie przez ręczniczek. ![]() To, co robisz to jest mordowanie istot, które zjadają komary i muchy! To jest wbrew interesowi rasy ludzkiej. ![]() ![]()
![]() |
#3332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie nie przeszkadzają ![]() ![]() Pająki są bleeeeeeeeeeeeeeeeeee.... !!!!!!!!! ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bopadnęę. uwielbiam takie teksty ![]() ![]()
![]() |
#3334 | |
czyli Endżi
|
No wiesz, bo zapewne zarobki większe. Tzn nie żebym zazdrościła (nieee, wcale...
![]() ![]() Poszaleję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Miss, co masz w awie... ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-06-27 o 23:39 Powód: musiałam pochylic czcionkę - co by ludzie nie pomyśleli, że to błąd ortograficzny ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zadomowienie
|
Sisley Jamaica 2001, uwielbiam tą kampanię
![]() tą fotkę też, chociaż trochę mi się znudziła. [ile bym dała żeby mieć taką pupę...]
#3336 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Ale ten koleś na sąsiedniej fotce jest conajmniej obleśny... ![]()
![]() |
#3337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wyszperałam dziś w Poznaniu [Paulinko ![]() ![]() i zamarzył mi się Kwiat Lotosu ![]()
![]() |
#3338 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja tam lubię takie oczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |||||
BAN stały
|
Dzięx
![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko... mam nadzieję, że pająki mają dobry słuch i są uległe - bez "narzędzia zbrodni" nie podejdę bliżej jak na 3 metry ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym komary i muchy wyglądają o wiele milej ![]() Cytat:
![]() Po ostatnich zaliczeniach z translatoryki i języków specjalistycznych nie mam sił/ochoty/zdrowia ![]() ![]() No ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Zadomowienie
|
oczywiście. jeśli tylko są w odległości nie mniejszej niż circa 68cm od Twojej głowy
![]() Cytat:
![]() hohoho, ekstremista ![]() Aniołku, to jest pytanie-pułapka, tak coś czuję ![]()
![]() |
#3341 | |
czyli Endżi
|
No właśnie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Miss, no właśnie też już go wyczułam ![]()
![]() |
#3342 | ||||
Wiedźma
|
No nie da się ukryć. Niestety...
W sumie, ten obiegowy ideał urody ma jednak swoje wady... ![]() Miss, ja pamiętam poprzedni awatar z rozmarzoną brunetką i myslałam, że to Twoje oczy. ![]() Ależ widzę! Gratuluję własnego bloga! Na razie zerknęłam, wygląda świetnie. Poczytam juterkiem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Racja, racja. ![]() Gryxiu, czytasz? ![]() Jor łelkam. No widzisz? A to prosta sprawa jest. Podstawowa zasada stosunków między...pajęczo-ludzkich. ![]() Gdybyś Ty na przykład, przypadkiem zamieszkał w mieszkaniu jakiegoś pająka on na pewno nie zdzieliłby Cię kapciem. Najwyżej by Cię zjadł. Ale to świadczyłoby albo o tym, że jest bardzo źle wychowanym pająkiem, albo o tym, że jesteś bardzo apetycznym Gryxiem. ![]() Cytat:
![]() Wcale nie chcę. Pomyśl tylko, jak przerażający jesteś Ty dla takiego malutkiego pajączka. Nawet tarantula to przy Tobie krucha drobinka. ![]() Cytat:
![]() Poza tym cytując klasykę: "Mucha to jest zwierzę głupie, co siada na kupie". Pfu!
![]() |
#3343 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wcale nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() asz Ty Ty ... doigrasz się ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | ||
Zadomowienie
|
onie! teraz to dopiero niezręcznie
![]() proponuję zakończyć temat ![]() wolałbyś dyskutować o...slipach z facetami? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3346 | ||
Wiedźma
|
Favkes, ślicznie się złościsz.
![]() Cytat:
![]() Z zielonymi oczami mam mnóstwo wspomnień... Ale nie będę tu smęcić po nocy. W każdym razie zielone oczy piękne są... ![]() I nie mam w pisaniu tego żadnego osobistego interesu, bo sama mam brązowe. Aaa... Brązowe mam od dwóch tygodni dopiero, bo wcześniej przez lata miałam piwne ![]() - Ale pani nie ma piwnych oczu, pani ma brązowe. No pewnie, że mam brązowe! ![]() Ale ileż się utłumaczyłam przy staraniu o dowód i paszport to cały Panteon niech zaświadczy! Cytat:
![]() Świetne! To i ja się "dorzucę do muchy". Kabaret Potem - Mucha
![]() |
#3347 |
Zadomowienie
|
nie dałabym rady zacytować wszystkich, którzy mi gratulowali, dlatego dziękuję wszystkim zbiorowo
![]() tutaj otrzymałam chyba więcej gratulacji niż w realu, co jest niezwykle miłe i bardzo wzruszające, zwłaszcza że czuję dużą przynależność do Perfum, choć rzadko zabieram głos na forum. mam ochotę Was wszystkich mocno przytulić (to byłoby przeżycie! emocjonalno-oflaktoryczne! ![]() wzruszyłam się ![]() ![]() Zuziu-licencjacie i Mskladaczku-doktorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Demoniku nie mogę się napatrzeć na tego Twojego Jasia
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
#3350 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Jeden dzień mnie nie było i 40 minut nadrabiałam
![]() Najpierw gratulacje: Zuziu ![]() Mskładaczku ![]() Paollo ![]() I Truskawko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3351 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jakie miłe choroby roznoszą... ![]() Cytat:
![]() Podeszwa jest taka, że chyba zaczęłabym chodzić do kościoła - przy klękaniu wszyscy mogliby ją podziwiać, przecież szkoda ją trzymać w ukryciu, nie? ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kiedyś miałam coś w tym stylu (choć nie aż takie) - buty czarne, podeszwa bordowa, z czarnymi chińskimi wzorami - wyglądały prawie jak pokryte koronką. Te zaskoczone spojrzenia jak ktoś pierwszy raz widział - bezcenne ![]()
![]() |
#3353 | |
|
Cytat:
![]() Ciekawe, że taki detal, którego normalnie nie widać budzi taką chęć posiadania - bajerna podeszwa lub fajna wyściółka - i but podoba mi się trzy razy bardziej niż bez tego... Diabeł tkwi w szczegółach.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
a za dnia posmęcisz ? ![]() ciesz się, że specjalistka z okienka nie zaproponowała Ci np. nieokreślonych ![]() ![]() Cytat:
![]() właśnie zapomniałam jak się nazywa ta uliczka ![]() jak tam wpadnę w najbliższym czasie to zapamiętam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() _____________ udało mi się zdać ten parszywy egzamin teoretyczny z prawa jazdy [drugie podejście = zero błędów ![]()
![]() |
#3355 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]() co to jest CCS?
![]() |
#3356 | |
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3358 | |||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
Zuziu - gratuluje, spoznione i szczere!
ide dzis do klubu, na rockparty i nie wiem jak sie ubrac ![]() tzn - buty czy skarpety ![]() to ma tak dziwkarsko wygladac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | ||||
BAN stały
|
Skoro Wy możecie o stanikach, to my o slipach
![]() Żartuję oczywiście. Slipy mnie nie kręcą ![]() ![]() Cytat:
![]() Co prawda zawsze myślałem, że są nieokreślone, ewentualnie szare ( ![]() ![]() Sabbath, Twoje wytyczne ds. pajęczo-ludzkich dają do myślenia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.