![]() |
#4831 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Wtajemniczenie
|
Bursztynku, trzymaj się dzielnie i zdawaj nam relacje co u Ciebie na bieżąco
![]() Mam nadzieję że szybko wyjdziecie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Traktuje ten pobyt jak próbę generalną przed finałem w lipcu i mam nadzieję że przed terminem tu nie wrócę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | ||
Wtajemniczenie
|
Kobitka pokazywała w sumie najprostsza metodę wiązania kangur się nazywa
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Służą do oczyszczania uszka z zewnątrz,do nawilżania noska np. Solą fizjologiczna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.
Bursztynek czytaj książki korzystaj z czasu dla siebie ![]() Co do stawiania brzucha czasem mi się stawia, ale cóż zrobić. Muszę dać radę. Dzieci od rana do wieczora są na zewnątrz i tylko kursuję za nimi a tak to obiadki sprzątanie i tak schodzi całe dnie. Ja to nie mam jeszcze kompletnie nic przygotowane dla maleństwa. Tak mi mija ta ciąża szybko, że nawet nie wiem kiedy. Do Rossmanna nie zaglądam. Aż wstyd, żeby kobiety się tak zachowywały Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zadomowienie
|
Znów nie zdąże nadrobić. Pogoda piękna więc spędzam czas aktywnie, wczoraj i dziś spacerki z koleżankami po conajmniej 5 km, dziś też obowiązkowe lody.
Dzis tez nastapiła historyczna chwila i kupiłam pierwsze ubranie ciązowe, spodnie z hm. Druga historyczna chwila to wstapiłam do Rossmana, nie majac pojęcia że są jakies promocje bo nic nie potrzebuje, wzięłam tylko wodę i baton ika i pani kasjerka zaprosiła mnie bez kolejki, przed tabun łowczyń promocji. Bursztynku dobrze że cię przebadaja, podadzą sterydy, ale życze jak najszybszego powrotu do domu. Pola trzymam kciuki za męża i Ciebie, na pewno dacie radę i wszystko poorganizujecie, ale jeśli bliscy chcą pomagać to korzystaj. Na więcej nie mam siły bo padam ze zmeczenia. Może choć dzisiejsza noc nie będzie bezsenna. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4839 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
Oj, ceny chust są bardzo różne, w zależności od materiału,splotu, metki
![]() Ja zastanawiam się nad zakupem żeby móc jak najwięcej zrobić przy dwójce dzieci jeśli trafi mi się drugi wymagający egzemplarz. Wspólne spacery czy szybkie zakupy też byłyby pewnie łatwiejsze gdybym nie musiała prowadzić wózka i trzymać starszaka. Ale chyba pójdę "na łatwiznę" i spróbuję z chustą kółkową. Łatwiej i szybciej się ją wiąże i chyba jest mniejsza szansa na złe wiązanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4842 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Folinko, wcale nie wróciłaś popołudniem! ![]() ![]()
![]() |
#4843 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Wtajemniczenie
|
Też mi się podoba chustonoszenie ale mam obawy, że źle zawiążę i będzie więcej szkody niż pożytku. Ale w ogóle czytałam, że warto kupować chusty używane- podobno lepiej się układają i są przyjemniejsze (bardziej miekkie)
Bursztynku, to masz super warunki - sala 2os z łazienką to marzenie w szpitalu w którym będę rodzić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez ovejita Czas edycji: 2018-04-09 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Mnie te chusty nie przekonują.
Jestem na nie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jakie macie wyniki hemoglobiny?
dzisiaj roiłam morfologię i ciągle bez zmian 11,5 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczesniej miałam 14,5 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Wtajemniczenie
|
Bursztynku trzymaj się, mam nadzieje że bole przejdą i szybko Was wypuszcza ! Dobrze, że masz tam kogoś obok, to zawsze trochę mniej nudy
![]() Co do chust to póki co nie jestem do konca przekonana, choć wiem, zer to niesamowita wygoda. Wyjdzie w praniu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Raczkowanie
|
Pola współczuje sytuacji z mężem, korzystaj jak najbardziej z pomocy bliskich i dbaj o siebie.
Bursztynku - trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieje, ze skonczy sie na chwilowym strachu i szybciutko Cie wypisza cala i w dwupaku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Wtajemniczenie
|
Monya, jak się czujesz? Jak twoje ciśnienie? Ostatnio pisałaś, że trochę zbyt wysokie.
#4854 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Raczkowanie
|
Bursztynku trzymam kciuki, MUSI być dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Dziękuję ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jasne spróbuj tego co masz, w razie co przecież można dokupić zawsze ![]() Mocne kciuki za UP ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też nie mam przekonania do chust zupełnie, jakoś sobie tego nie wyobrażam. Raczej nie będę inwestować akurat w ten gadżet ![]() Czy u Was koszyki na Gemini też kształtują się w okolicach 500zl? Czy tylko ja przesadzam hmm z ilością? ![]() Wstałam dziś z ogromnym bólem pęcherza, musiałam się położyć i nie ruszałam przez 10min bo tak piekło.. boję się, że znowu infekcja a ja ciągle na femisepcie, żurawinie itd.. w czwartek polecę zrobić mocz na wizytę to się dowiem co i jak.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wszystkim za słowa wsparcia!!!Teściowie robią nam zakupy,sąsiadka odprowadza i zaprowadza syna do szkoły, szwagier wczoraj zawiózł syna na karate,teściowie dzisiaj mi zawiozą mocz ,jutro lekarza mam (chyba TŻ nie pójdzie i to będzie pierwszy raz ,jak będę sama),jakieś paczki w paczkomacie...
Moja mama przyjedzie dopiero w piątek... Ale reszta:pranie,sprzątanie, gotowanie ...Coś się wczoraj zaczęłam lepiej czuć.oby tak było dalej...A wyobrazcie sobie:ja mam 1,5 ,mąż prawie 1,9 a ja go wczoraj z tym brzuchem myłam...I tak mi go szkoda,spać nie może ,każda pozycja zła. Nawet się do niego przytulić nie mogę. Taka szkoła życia dla nas. Zawsze niezależni.Dla syna też nauka,narazie skończył marudzić i pyskowac i naprawdę pomaga. I chyba zaczynam mieć problemy ze snem,zasnąć nie mogłam,słyszę męża i budzę się,dzisiaj nie śpię od 5. Bursztynku jak się czujesz? Leż,śpij w między czasie i będzie wszystko ok. Ela u mnie koszyk w gemini często na dużo wyższą kwotę,właśnie dzisiaj muszę skompletować,bo zapasy magnezu mi się kończą i od razu coś innego wrzucę. Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-04-10 o 05:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Wtajemniczenie
|
Pola super ze masz wsparcie! Widzisz? Nie jestescie sami, w potrzebie zawsze znajdą się dobre duszyczki! A z takimi domowymi sprawami, myciem sie itp. To dojdziecie do wprawy- przecież teraz będzie tylko lepiej.
Bursztunku- Twoja siła powinna być motywacją dla wszystkich i powinna znaleźć się na głównej! Niejedna z nas w takiej sytuacji podlamalaby się! Ja wierzę, że wszystki będzie dobrze! A z tego co piszesz, to jesteś w dobrych rękach! Ściskam Cię mocno! Sprawa chust- ciagnie mnie do tego tematu ale jestem w nim zielona totalnie i nawet nie wiem jak go ugryźć... musze poszukać jakis kursów w okolicy, zeby pójść i nauczyć się jaką chuste wybrać i jak ją wiązać, ew. przekonac sie ze to nie dla mnie. Mój koszyk gemini tez ma ok 400-500zl... i to tez jedna setna tego co jeszcze potrzebuję... Dziewczyny, które decydują sie na nianie elektroniczną- jakiej firmy bierzecie? Ja najprawdopodobniej angelcare ale jezeli macie doswiadczenie z innymi albo wiecie wiecej ode mnie to poslucham chetnie! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.