![]() |
#4801 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny ja dzisiaj na prawde zjem kebaba, mąż mi wiezie. Ślina mi kapie juz do kolan. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Raczkowanie
|
Ja w sobotę miałam dość mocne bóle brzucha ok godziny już się zastanawiałam czy jechać na ip, ale jakoś przeszło po nospie i nie bardzo mi się widzi pobyt w szpitalu jednak, bo u nas też od razu chcą zostawić, nawet jeśli wszystko jest ok. Zwłaszcza że mam teraz przygotowania do ślubu i wesela na głowie.
Pola naprawde nieciekawa sytuacja z mężem współczuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Wtajemniczenie
|
Blanka super nowy wątek!
![]() i pierwszy raz w życiu jestem w top gadułach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Wtajemniczenie
|
Dobra... chcialam Was wszystkie pocytowac, ale nagromadzilo mi się 15 a pisze na komorce- wiec pisze teraz z pamięci. Jak kogos omine to przepraszam...
No więc my jesteśmy dzisiaj na wypadzie, weszłam na gorke o wlasnych silach (chociaż mąż smial sie potem, ze slimak na wstecznym wyprzedzilby mnie ![]() Dzięki za opinie w sprawie pleców. Ja mam taki klujacy bol nad prawym podladkiem, zazwyczaj czuję to po dluzszym siedzeniu- zaczyna bolec jak wstaję i tak kluje przez jakis czas ... Bursztynku jak ja aplikuje Lactobaginal to na nastepny dzien rano mam mokro i taki wodnity wyciek. Ale to wycieknie i juz jest koniec. Obserwuj siebie - jezeli nie ustąpi to zasiegnij rady swojego ginekologa. Polu strasznie mi przykro z powodu męża- ale nie jest to koniec świata. Dacie sobie rade, najwazniejsze teraz, zebys nie stresowala sie tak, bo to nie pomoze Tobie ani rodzinie... Camelitos przykra sprawa z tesciami... no ja sobie nawet nie umiem tej sytuacji wyobrazic, bo ani moi ani rodzice tz nie są takimi ludzmi, po ktorych moglabym sie tego spodziewac... a podali jakis konkretny powód tej naglej potrzeby rozliczenia sie za wszystko? Summer nie przejmuj sie wagą. Ja może nie pezytylam duzo ale czuje sie jak klops i mega nieatrakcyjna .. i w dodatku pryszcze mi wrocily... Folinko co do udzielania sie, to faktycznie cos tu ostatnio ucichlo... ja tam nigdy nie bylam top gadula, ale lubie jak cos sie dzieje na wątku ![]() zUa a co Ty masz za myśli, ze Cie do placzu doprowadzaja? Wszystko w porzadku? Promo w Rossmannie- summer nie zle przejscia miałaś. Ja aktualnie nie mam potrzeby kumpna czwgokolwiek a kupic bo promocja to u mnie mija sie z celem... My w czwartek chcemy jechac do ikei- tam kupimy komode, moze lozeczko z materacykiem i gadzety typu przescieradlo, itp. Na gemimi zaczemal juz tworzyć koszyk. Moze w piatek zamowimy wozek i kupimy fotelik. Tak więc wyprawka pelna parą. Ciuszkow juz nie kupuje, bo mam ich juz tak dosc a pewnie po drodze jeszcze cos tam dostane... Ja zmykam korzystac z pogody ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4805 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Żartuje oczywiście i jakby było coś poważnego to się zgłoszę, ale na razie jak się nie przeforsuje to jest ok ![]() Leżakuje u rodziców na tarasie, łapie ostatnie promienie słońca i wcinam lody z pudełka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, nad tymi tematami wyprawkowymi długo myślałam i wydumałam, że chętnie będę sypać, ale już bez podsumowań, bo to one chyba mnie trochę tak ciągną na dno. ![]() Cytat:
![]() Spokojnie, ja też się tak łudzę.. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Chciałam okrzyknąć Ciebie Królową naszych wag, ale pomyślałam sobie, że to takie nie teges trochę.. ![]() Właśnie ze względu na ten dziki, nieposkromiony i odmóżdżony tłum, idę do Roska jutro, na spokojnie raczej i z obstawą w postaci męża. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeszcze okien nie myłam, ale mam zamiar jutro. Woda z octem, szmatka z mikrofibry i heja! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-04-09 o 16:32 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Wtajemniczenie
|
Norka co to za kolezanka co Ci rozstępy wypatruje
![]() A u mnie lody codziennie, jak już zacznę to ciężko przestać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie to samo z lodami.. ![]() ![]() Też dzisiaj siadam do wyprawki na Gemini.
![]() |
#4809 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4810 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie zastanawiam się przez które okno wywalić laptopa, bo tak mi się tnie.. Od rana robię porządki i pakuje do RARa, żeby przenieść na pendrive'a, a potem na komputer męża i sformatować. Chcę calutkiego wyczyścić.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-04-09 o 17:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja jestem zdania, ze nie bede inwestowac w elektryczny, bo nie wiem jaka bedzie sytuacja. Spróbuję recznym, jak bedzie ok to po temacie a jak nie, to zamowie i za dwa dni będzie. Albo wysle kogos do apteki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4812 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do obecności, to rozumiem rozumiem. ![]() Dziewczyny, a jeśli mam termometr Microlife do ciała i do otoczenia zarazem (po przełączeniu suwaka), to nie ma raczej sensu kupowania oddzielnego do wody? Mój kolejny problem, to fakt, że dostałam podkłady poporodowe (ja bym to nazywała wkłady), ale tylko firmy Canpol, a wszystkie polecacie z Belli, a ja lubię od razu za najlepsze się wziąć i nie wiem czy męczyć się z tymi trzema opakowaniami z Canpolu czy dać se siana i kupić ze 3 opakowania tych Bella Mamma.. Czy komfort użytkowania rzeczywiście jest nieporównywalny między nimi?
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-04-09 o 17:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() Byliśmy się z mężem przejść i zjeść lody haha ![]() ![]() ![]() ![]() Co do sytuacji z Rossmanna to ja dzisiaj miałam znowuz w Kauflandzie taka sytuacje że idę do kasy a kobitka biegnie przede mną żeby mnie tylko nie puścić ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-04-09 o 18:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny witam się z oddziału patologii ciąży
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze, a sterydy na płucka dla malej nie zaszkodza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakim preparatem okna myłaś? Masz swój ulubiony? ![]()
![]() |
#4820 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kochana te podkłady to firmy hartman, molimed premium ![]() siostra mówiła, że belle zaraz wyrzucała ![]() nie chce tu siać zamętu, bo ja sama ich nie sprawdziłam, a dziewczyny, które rodziły tak, ale w necie też bella ma tyle zwolenników ilu przeciwników, a każda i tak wybiera wedle siebie ![]() a u mnie okna to z racji mieszkania przy ulicy ruchliwej, więc rozumiesz ![]() ![]() ![]() były tragiczne, a myte 1,5tyg temu ![]()
Edytowane przez Elaaaa Czas edycji: 2018-04-09 o 18:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Wtajemniczenie
|
Miałam Wam pisać jeszcze o warsztatach na których byliśmy w sobotę
![]() Warsztaty o nazwie Planeta Dziecko ![]() ![]() Pierwsza pomoc, porady laktacyjne, chustoniszenie, dieta w ciąży i logopeda ![]() Logopeda fajnie gadała o tym żeby od 20 tygodnia czytać dziecku rymowanki ![]() Ogólnie jak już się mojemu mężowi podobało to chyba musiało być w porządku ![]() Dostaliśmy też gratisy - dwa zestawy gryzaczkow oziebiajacych z łyżeczkami, jakaś taka laleczke z klocków i próbki klientów firmy Allerco - Polska firma ale pierwszy raz o niej słyszałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam za słabą aktywność, pogoda robi swoje, mam czas na wizaż dopóki dzieci się nie obudzą albo jak już idą spać
![]() Bursztynku oby jednak te 10 tygodni jeszcze donosić ![]()
#4824 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
Bursztynku cały czas myślę o.Tobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Zadomowienie
|
Poluś nie dokladaj sobie dodatkowych zmartwień i nie myśl za dużo bo lubi się potem udzielać. Ja jestem bardzo dobrze nastawiona będzie wszystko dobrze
![]() A jak mężuś ? Nastawili mu ten obojczyk czy jednak operacyjnie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
Bursztynku, przeoczyłam Twój post. Trzymam kciuki i cieszę się, że jesteś dobrej myśli. To na pewno pomaga.
Camelitos, fajne gadżety dostaliście ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4828 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Rzeczywiście - traktujesz okna na ostro. ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, do czego tak naprawdę przydają się patyczki do uszu? Bo na pewno nie do wtykania woskowiny z powrotem.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.