Mamusie lipcowe 2018 cz.III - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-04-09, 20:21   #4831
emma90
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III

Cytat:
Napisane przez xxxbursztynekxxx Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny wiem że będzie wszystko ok nie ma innego wyjścia. Czego się nie robi dla naszych bobasków

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jasne, że tak trzymaj się najważniejsze, że jesteście pod dobrą opieką
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-09, 20:23   #4832
ovejita
Wtajemniczenie

Bursztynku, trzymaj się dzielnie i zdawaj nam relacje co u Ciebie na bieżąco
Mam nadzieję że szybko wyjdziecie

ovejita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-09, 20:24   #4833
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
Bursztynku Ty nam zadawaj relacje co tam u Ciebie Leżysz z kimś na sali?
Akurat udało mi się i trafiłam na wyremontowany oddział bo jest jeszcze jeden ale tam nie jest rewelacyjnie, mam salę dwu osobową z łazienką. Leży ze mną kobitka w 32 tygodniu która dostała skurczy od piątku i też nie wiedzą czemu, szyjke ma ok. Tak się złożyło że też ma taką przerwę pomiędzy dziećmi jak ja czyli 11 lat.

Traktuje ten pobyt jak próbę generalną przed finałem w lipcu i mam nadzieję że przed terminem tu nie wrócę

xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-09, 20:31   #4834
Camelitos
Wtajemniczenie

Kobitka pokazywała w sumie najprostsza metodę wiązania kangur się nazywa opowiadała o tym jakie chusty warto kupić i że jeśli ktoś się chce zdecydować na noszenie w chuscie to warto się do tego zabrać dopiero po porodzie ona generalnie nosi 2 dzieci - jedno z przodu, drugie z tyłu - masakra to chyba jednak spore obciążenie w ogóle to jest na Facebooku grupa o nazwie chustoświrki gdzie są tak zafiskowane Laski na tym punkcie że są w stanie wydać na chuste nawet 4 tysiące

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Akurat udało mi się i trafiłam na wyremontowany oddział bo jest jeszcze jeden ale tam nie jest rewelacyjnie, mam salę dwu osobową z łazienką. Leży ze mną kobitka w 32 tygodniu która dostała skurczy od piątku i też nie wiedzą czemu, szyjke ma ok. Tak się złożyło że też ma taką przerwę pomiędzy dziećmi jak ja czyli 11 lat.

Traktuje ten pobyt jak próbę generalną przed finałem w lipcu i mam nadzieję że przed terminem tu nie wrócę

Super że masz koleżankę z podobna sytuacja co do różnicy wieku przynajmniej raźniej i miłej Wam będzie więcej wspólnych tematów

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez norka93 Pokaż wiadomość
Dziękuję za informacje, Elu! Tak sobie myślę, że przemęczę się jakoś z tymi z Canpolu. Kupię inne dopiero, gdy te okażą się naprawdę tragiczne. Tak mnie tylko zastanawia.. Tych podkładów nie widać przez spodnie?

Rzeczywiście - traktujesz okna na ostro. Ciekawam czy u mnie wystarczy sam ocet z wodą.
No nie, czas wziąć się za te rymowanki. Super, że jesteście zadowoleni! Czegoś ciekawego o chustonoszeniu się dowiedziałaś?

Dziewczyny, do czego tak naprawdę przydają się patyczki do uszu? Bo na pewno nie do wtykania woskowiny z powrotem.
Jak dla nie te patyczki to służą tylko do czyszczenia ucha zewnętrznego

Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-09, 20:31   #4835
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za informacje, Elu! Tak sobie myślę, że przemęczę się jakoś z tymi z Canpolu. Kupię inne dopiero, gdy te okażą się naprawdę tragiczne. Tak mnie tylko zastanawia.. Tych podkładów nie widać przez spodnie?

Rzeczywiście - traktujesz okna na ostro. Ciekawam czy u mnie wystarczy sam ocet z wodą.
No nie, czas wziąć się za te rymowanki. Super, że jesteście zadowoleni! Czegoś ciekawego o chustonoszeniu się dowiedziałaś?

Dziewczyny, do czego tak naprawdę przydają się patyczki do uszu? Bo na pewno nie do wtykania woskowiny z powrotem.
Patyczki do uszu dla dzieci mają całkiem inna główkę.. Nie włożysz go głęboko, a już napewno nie wepchniesz woskowine głębiej.
Służą do oczyszczania uszka z zewnątrz,do nawilżania noska np. Solą fizjologiczna itp

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-09, 20:32   #4836
pozytywnaj
Zadomowienie

Hej dziewczyny.

Bursztynek czytaj książki korzystaj z czasu dla siebie Będzie dobrze!

Co do stawiania brzucha czasem mi się stawia, ale cóż zrobić. Muszę dać radę. Dzieci od rana do wieczora są na zewnątrz i tylko kursuję za nimi a tak to obiadki sprzątanie i tak schodzi całe dnie.

Ja to nie mam jeszcze kompletnie nic przygotowane dla maleństwa. Tak mi mija ta ciąża szybko, że nawet nie wiem kiedy.

Do Rossmanna nie zaglądam. Aż wstyd, żeby kobiety się tak zachowywały

pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-09, 20:38   #4837
aniama6
Zadomowienie

Znów nie zdąże nadrobić. Pogoda piękna więc spędzam czas aktywnie, wczoraj i dziś spacerki z koleżankami po conajmniej 5 km, dziś też obowiązkowe lody.
Dzis tez nastapiła historyczna chwila i kupiłam pierwsze ubranie ciązowe, spodnie z hm.
Druga historyczna chwila to wstapiłam do Rossmana, nie majac pojęcia że są jakies promocje bo nic nie potrzebuje, wzięłam tylko wodę i baton ika i pani kasjerka zaprosiła mnie bez kolejki, przed tabun łowczyń promocji.
Bursztynku dobrze że cię przebadaja, podadzą sterydy, ale życze jak najszybszego powrotu do domu.
Pola trzymam kciuki za męża i Ciebie, na pewno dacie radę i wszystko poorganizujecie, ale jeśli bliscy chcą pomagać to korzystaj.
Na więcej nie mam siły bo padam ze zmeczenia. Może choć dzisiejsza noc nie będzie bezsenna.
aniama6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-04-09, 20:42   #4838
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Kobitka pokazywała w sumie najprostsza metodę wiązania kangur się nazywa opowiadała o tym jakie chusty warto kupić i że jeśli ktoś się chce zdecydować na noszenie w chuscie to warto się do tego zabrać dopiero po porodzie ona generalnie nosi 2 dzieci - jedno z przodu, drugie z tyłu - masakra to chyba jednak spore obciążenie w ogóle to jest na Facebooku grupa o nazwie chustoświrki gdzie są tak zafiskowane Laski na tym punkcie że są w stanie wydać na chuste nawet 4 tysiące

Super że masz koleżankę z podobna sytuacja co do różnicy wieku przynajmniej raźniej i miłej Wam będzie więcej wspólnych tematów

Jak dla nie te patyczki to służą tylko do czyszczenia ucha zewnętrznego
Ło matko, za tę kasę wolę kupić sobie samochód, który jeszcze pojeździ. Nie wiem co myśleć o tym chustonoszeniu. Chciałabym spróbować, ale nie wiem czy u nas będzie się to praktykowało. Jak nie spróbuję, to się nie dowiem, ale chyba wolę, żeby dziecko leżało w bujaczku czy na łóżku, gdzie będę mogła je obserwować z kuchni (zaleta kawalerki).
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Patyczki do uszu dla dzieci mają całkiem inna główkę.. Nie włożysz go głęboko, a już napewno nie wepchniesz woskowine głębiej.
Służą do oczyszczania uszka z zewnątrz,do nawilżania noska np. Solą fizjologiczna itp
Dzięki Dziewczyny Z tą solą to fajny patent. Zastanawia mnie czy nitki z patyków nie będą zostawać w uszku czy nosie.

norka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-09, 20:44   #4839
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Ło matko, za tę kasę wolę kupić sobie samochód, który jeszcze pojeździ. Nie wiem co myśleć o tym chustonoszeniu. Chciałabym spróbować, ale nie wiem czy u nas będzie się to praktykowało. Jak nie spróbuję, to się nie dowiem, ale chyba wolę, żeby dziecko leżało w bujaczku czy na łóżku, gdzie będę mogła je obserwować z kuchni (zaleta kawalerki).
Dzięki Dziewczyny Z tą solą to fajny patent. Zastanawia mnie czy nitki z patyków nie będą zostawać w uszku czy nosie.
Takie standardowe chusty są w cenie do 150 zł mnie się to podoba ale kurcze jednak boję się że źle bym to związała i dziecko by mi wypadło..

Stary 2018-04-09, 20:48   #4840
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Takie standardowe chusty są w cenie do 150 zł mnie się to podoba ale kurcze jednak boję się że źle bym to związała i dziecko by mi wypadło..

też mi się chusty bardzo podobają ale na początku na pewno bałabym się sama ją wiązać. W Zabrzu jest duża grupa chustomaniaczek można się umówić z dziewczynami i pokażą co i jak, chusty też pożyczają na początek
Stary 2018-04-09, 20:49   #4841
asiaczek
Zakorzenienie

Oj, ceny chust są bardzo różne, w zależności od materiału,splotu, metki
Ja zastanawiam się nad zakupem żeby móc jak najwięcej zrobić przy dwójce dzieci jeśli trafi mi się drugi wymagający egzemplarz. Wspólne spacery czy szybkie zakupy też byłyby pewnie łatwiejsze gdybym nie musiała prowadzić wózka i trzymać starszaka.
Ale chyba pójdę "na łatwiznę" i spróbuję z chustą kółkową. Łatwiej i szybciej się ją wiąże i chyba jest mniejsza szansa na złe wiązanie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-04-09, 20:51   #4842
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:

Cami, myślę, że dopóki byś się nie upewniła, że chusta jest solidnie zawiązana, to nie ruszyłabyś się z miejsca, taka ostrożność. Ale z tym wypadnięciem, to też daje do myślenia. Ja to taka panikara jestem..

Folinko, wcale nie wróciłaś popołudniem! Tak sobie czytam o butelkach. Mimo iż chcę karmić tylko piersią, to zakupię jedną butelkę, żeby mała mogła wypić odciągnięte mleko, kiedy nie będzie mnie w domu. Pisząc o butelkach Avent Classic, miałaś na myśli tę ---> https://www.aptekagemini.pl/avent-bu...scf560-17.html ?

Stary 2018-04-09, 20:53   #4843
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiaczek Pokaż wiadomość
Oj, ceny chust są bardzo różne, w zależności od materiału,splotu, metki
Ja zastanawiam się nad zakupem żeby móc jak najwięcej zrobić przy dwójce dzieci jeśli trafi mi się drugi wymagający egzemplarz. Wspólne spacery czy szybkie zakupy też byłyby pewnie łatwiejsze gdybym nie musiała prowadzić wózka i trzymać starszaka.
Ale chyba pójdę "na łatwiznę" i spróbuję z chustą kółkową. Łatwiej i szybciej się ją wiąże i chyba jest mniejsza szansa na złe wiązanie.

Też na szybko ta babeczka pokazywała wiązanie przy pomocy chusty kołowej i faktycznie szybciej jej to szło

Stary 2018-04-09, 20:53   #4844
ovejita
Wtajemniczenie

Też mi się podoba chustonoszenie ale mam obawy, że źle zawiążę i będzie więcej szkody niż pożytku. Ale w ogóle czytałam, że warto kupować chusty używane- podobno lepiej się układają i są przyjemniejsze (bardziej miekkie)

Bursztynku, to masz super warunki - sala 2os z łazienką to marzenie w szpitalu w którym będę rodzić a te sterydy dostajesz z powodu wód czy mają jakieś inne obawy dot. porodu przedwczesnego?

Edytowane przez ovejita
Czas edycji: 2018-04-09 o 20:55
ovejita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-09, 21:08   #4845
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ovejita Pokaż wiadomość
Też mi się podoba chustonoszenie ale mam obawy, że źle zawiążę i będzie więcej szkody niż pożytku. Ale w ogóle czytałam, że warto kupować chusty używane- podobno lepiej się układają i są przyjemniejsze (bardziej miekkie)

Bursztynku, to masz super warunki - sala 2os z łazienką to marzenie w szpitalu w którym będę rodzić a te sterydy dostajesz z powodu wód czy mają jakieś inne obawy dot. porodu przedwczesnego?

Głównie przez te skurcze i bóle dają na wszelki wypadek gdyby jednak poród był przedwcześnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-04-09, 21:11   #4846
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Mnie te chusty nie przekonują.
Jestem na nie

Stary 2018-04-09, 21:31   #4847
emma90
Wtajemniczenie

Dziewczyny jakie macie wyniki hemoglobiny?
dzisiaj roiłam morfologię i ciągle bez zmian 11,5 według tych normy 0,5 poniżej minimalnej. Od początku ciąży tak mam i zaczełam w ogóle się zastanawiać jak miałam przed ciążą może wcale nie za wysokie te wyniki były
Stary 2018-04-09, 21:34   #4848
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość
dzisiaj roiłam morfologię i ciągle bez zmian 11,5 według tych normy 0,5 poniżej minimalnej. Od początku ciąży tak mam i zaczełam w ogóle się zastanawiać jak miałam przed ciążą może wcale nie za wysokie te wyniki były
Ja mam bardzo dobrą aż lekarz na ostatniej wizycie był zdziwiony że nic nie spadła nie pamiętam dokładnie ale 13 z czymś. Teraz nie wiem jaka jest, zrobią mi tu w szpitalu badania to zobaczę czy się nie zmieniło

Stary 2018-04-09, 21:35   #4849
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość
Ostatni wynik 12,2
Wczesniej miałam 14,5 więc spada...

Stary 2018-04-09, 21:37   #4850
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Bursztynku trzymaj się, mam nadzieje że bole przejdą i szybko Was wypuszcza ! Dobrze, że masz tam kogoś obok, to zawsze trochę mniej nudy
Co do chust to póki co nie jestem do konca przekonana, choć wiem, zer to niesamowita wygoda. Wyjdzie w praniu

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-09, 21:39   #4851
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Bursztynku trzymaj się, mam nadzieje że bole przejdą i szybko Was wypuszcza ! Dobrze, że masz tam kogoś obok, to zawsze trochę mniej nudy
Co do chust to póki co nie jestem do konca przekonana, choć wiem, zer to niesamowita wygoda. Wyjdzie w praniu

Dzięki tysia szybko zleci jak tylko nic się nie pogorszy to może w środę będę w domu

Stary 2018-04-09, 22:04   #4852
monyaa108
Raczkowanie

Pola współczuje sytuacji z mężem, korzystaj jak najbardziej z pomocy bliskich i dbaj o siebie.
Bursztynku - trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieje, ze skonczy sie na chwilowym strachu i szybciutko Cie wypisza cala i w dwupaku.
monyaa108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-09, 22:29   #4853
norka93
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monyaa108 Pokaż wiadomość
Pola współczuje sytuacji z mężem, korzystaj jak najbardziej z pomocy bliskich i dbaj o siebie.
Bursztynku - trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieje, ze skonczy sie na chwilowym strachu i szybciutko Cie wypisza cala i w dwupaku.
Monya, jak się czujesz? Jak twoje ciśnienie? Ostatnio pisałaś, że trochę zbyt wysokie.

Stary 2018-04-09, 22:41   #4854
monyaa108
Raczkowanie

Cytat:
Monya, jak się czujesz? Jak twoje ciśnienie? Ostatnio pisałaś, że trochę zbyt wysokie.
No nie spada niestety, a pewnie napięta sytuacja w moim zyciu nie pomaga probuje sie relaksowac, ale nawet spacer konczy sie totalna zadyszka i opuchlizna rąk i nóg
monyaa108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-09, 23:08   #4855
Kathyyy91
Raczkowanie

Bursztynku trzymam kciuki, MUSI być dobrze
Kathyyy91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 00:39   #4856
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monyaa108 Pokaż wiadomość
No nie spada niestety, a pewnie napięta sytuacja w moim zyciu nie pomaga probuje sie relaksowac, ale nawet spacer konczy sie totalna zadyszka i opuchlizna rąk i nóg
No to nie dobrze, o problemach staraj się jak najmniej myśleć, wiem że fajnie się mówi jak myśli same do głowy przychodzą ale na ile to możliwe to je odganiaj. No i musisz wrzucić na bardzo oszczędny tryb życia i dbaj o siebie

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Kathyyy91 Pokaż wiadomość
Bursztynku trzymam kciuki, MUSI być dobrze
Dziękuję tez tylko na to liczę że będzie tylko dobrze. Właśnie przed chwilą zrobili mi ktg bo skurcze mnie dalej męczą i dostałam w nagrodę magnez w kroplówce. Spróbuję się choć chwilę zdrzemnąć ale w szpitalu to ciężko, za chwilę pobudka i tak na zastrzyk więc długo nie pośpię

Stary 2018-04-10, 05:22   #4857
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Kurcze nie wiem jak z tymi wkładami, pewnie są wysoko ale wyjdziemy że szpitala pewnie w ciążowych jeśli w nich przyjdziemy a one mają wysoki pas, więc chyba nie będzie widać

Jasne spróbuj tego co masz, w razie co przecież można dokupić zawsze

Mocne kciuki za UP

Cytat:
No to nie dobrze, o problemach staraj się jak najmniej myśleć, wiem że fajnie się mówi jak myśli same do głowy przychodzą ale na ile to możliwe to je odganiaj. No i musisz wrzucić na bardzo oszczędny tryb życia i dbaj o siebie

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Dziękuję tez tylko na to liczę że będzie tylko dobrze. Właśnie przed chwilą zrobili mi ktg bo skurcze mnie dalej męczą i dostałam w nagrodę magnez w kroplówce. Spróbuję się choć chwilę zdrzemnąć ale w szpitalu to ciężko, za chwilę pobudka i tak na zastrzyk więc długo nie pośpię

Oj kurcze to nie ma szans na wyspanie faktycznie. Ale pewnie jeszcze troszkę i wrócisz do domku wszystko dla dzidzi trzymaj się!

Ja też nie mam przekonania do chust zupełnie, jakoś sobie tego nie wyobrażam. Raczej nie będę inwestować akurat w ten gadżet

Czy u Was koszyki na Gemini też kształtują się w okolicach 500zl? Czy tylko ja przesadzam hmm z ilością? A tam i tak nie wszystko..

Wstałam dziś z ogromnym bólem pęcherza, musiałam się położyć i nie ruszałam przez 10min bo tak piekło.. boję się, że znowu infekcja a ja ciągle na femisepcie, żurawinie itd.. w czwartek polecę zrobić mocz na wizytę to się dowiem co i jak..

Stary 2018-04-10, 05:32   #4858
pola25
Zakorzenienie

Dziękuję Wszystkim za słowa wsparcia!!!Teściowie robią nam zakupy,sąsiadka odprowadza i zaprowadza syna do szkoły, szwagier wczoraj zawiózł syna na karate,teściowie dzisiaj mi zawiozą mocz ,jutro lekarza mam (chyba TŻ nie pójdzie i to będzie pierwszy raz ,jak będę sama),jakieś paczki w paczkomacie...
Moja mama przyjedzie dopiero w piątek...
Ale reszta:pranie,sprzątanie, gotowanie ...Coś się wczoraj zaczęłam lepiej czuć.oby tak było dalej...A wyobrazcie sobie:ja mam 1,5 ,mąż prawie 1,9 a ja go wczoraj z tym brzuchem myłam...I tak mi go szkoda,spać nie może ,każda pozycja zła. Nawet się do niego przytulić nie mogę. Taka szkoła życia dla nas. Zawsze niezależni.Dla syna też nauka,narazie skończył marudzić i pyskowac i naprawdę pomaga.
I chyba zaczynam mieć problemy ze snem,zasnąć nie mogłam,słyszę męża i budzę się,dzisiaj nie śpię od 5.
Bursztynku jak się czujesz? Leż,śpij w między czasie i będzie wszystko ok.

Ela u mnie koszyk w gemini często na dużo wyższą kwotę,właśnie dzisiaj muszę skompletować,bo zapasy magnezu mi się kończą i od razu coś innego wrzucę.

Edytowane przez pola25
Czas edycji: 2018-04-10 o 05:44
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 06:03   #4859
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wszystkim za słowa wsparcia!!!Teściowie robią nam zakupy,sąsiadka odprowadza i zaprowadza syna do szkoły, szwagier wczoraj zawiózł syna na karate,teściowie dzisiaj mi zawiozą mocz ,jutro lekarza mam (chyba TŻ nie pójdzie i to będzie pierwszy raz ,jak będę sama),jakieś paczki w paczkomacie...
Moja mama przyjedzie dopiero w piątek...
Ale reszta:pranie,sprzątanie, gotowanie ...Coś się wczoraj zaczęłam lepiej czuć.oby tak było dalej...A wyobrazcie sobie:ja mam 1,5 ,mąż prawie 1,9 a ja go wczoraj z tym brzuchem myłam...I tak mi go szkoda,spać nie może ,każda pozycja zła. Nawet się do niego przytulić nie mogę. Taka szkoła życia dla nas. Zawsze niezależni.Dla syna też nauka,narazie skończył marudzić i pyskowac i naprawdę pomaga.
I chyba zaczynam mieć problemy ze snem,zasnąć nie mogłam,słyszę męża i budzę się,dzisiaj nie śpię od 5.
Bursztynku jak się czujesz? Leż,śpij w między czasie i będzie wszystko ok.

Ela u mnie koszyk w gemini często na dużo wyższą kwotę,właśnie dzisiaj muszę skompletować,bo zapasy magnezu mi się kończą i od razu coś innego wrzucę.
Polus super że masz takie wsparcie współczuję sytuacji z mężem - ma założony gips? Dobrze ze się lepiej czujesz ale też nie forsuj się za bardzo

Stary 2018-04-10, 06:33   #4860
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Pola super ze masz wsparcie! Widzisz? Nie jestescie sami, w potrzebie zawsze znajdą się dobre duszyczki! A z takimi domowymi sprawami, myciem sie itp. To dojdziecie do wprawy- przecież teraz będzie tylko lepiej.

Bursztunku- Twoja siła powinna być motywacją dla wszystkich i powinna znaleźć się na głównej! Niejedna z nas w takiej sytuacji podlamalaby się! Ja wierzę, że wszystki będzie dobrze! A z tego co piszesz, to jesteś w dobrych rękach! Ściskam Cię mocno!

Sprawa chust- ciagnie mnie do tego tematu ale jestem w nim zielona totalnie i nawet nie wiem jak go ugryźć... musze poszukać jakis kursów w okolicy, zeby pójść i nauczyć się jaką chuste wybrać i jak ją wiązać, ew. przekonac sie ze to nie dla mnie.

Mój koszyk gemini tez ma ok 400-500zl... i to tez jedna setna tego co jeszcze potrzebuję...

Dziewczyny, które decydują sie na nianie elektroniczną- jakiej firmy bierzecie? Ja najprawdopodobniej angelcare ale jezeli macie doswiadczenie z innymi albo wiecie wiecej ode mnie to poslucham chetnie!

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości