|
|
#781 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Cytat:
Jakie recenzje. Aż kuszą, żeby spróbować![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą i tak masz dobrze, bo od teraz masz agrowczasy na codzien
|
||||
|
|
|
|
#782 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() o raaany dziewczyny przed chwila wlasnie skonczylam ogladac ostatni odcinek ogniem i mieczem Hoffmana i jak zwykle sie rozbeczalam...pamietacie moze ostatnia scene? Skrzetuski puszcza wolno Bohuna, przy tym jest Helena. To ostatnie spojrzenie na kniazowne....i to jak odjechal na czarnym rumaku w dziki step na tle zachodu slonca....chlip. swietnie zagrane. ja wiem, ze to bylo by mocno niepoprawne...ale czemu do licha Helena nie wybrala Bohuna? ten Domogarow naprawde mi przewrocil w glowie, az mi sie troche pozmienily priorytetyw czasie ogladania filmu a buuuu jak dla mnie to nie byl happy end! ide sobie powzdychac do ksiezyca....
|
|
|
|
|
|
#783 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. No to chyba będę myła tak. Chociaż mi ta grzywa w ogóle nie potrafi się dopasować później do reszty włosów . Albo będę spinką u góry spinać na drugi dzień. Idę zaraz spać, bo jutro zaczyna się mój ostatni tydzień praktyki. Czuję, że będzie masakra, bo 2 babki na urlopie. |
|
|
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czemu mam agrowczasy na codzień ??
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę
a czemu agrowczasy- bo każdy myśli, że my to już bieszczady BTW: moja mama znalazła dzisiaj przypadkiem Bebi w krośnie sklepy S- konkretniej ten przy ul. wojska polskiego w tzw. kwadraciaku ale csiiiiiiii
|
|
#786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że zabierasz ze sobą gromadkę swoich dzieci?
Chociaż jakby nie patrzeć to ja też mam takie wczasy w Górach Świętokrzyskich ![]() Cytat:
![]() Jeszcze wybrzydza ![]()
|
|
|
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą tam dużego wyboru nie ma
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Musiałabym chyba mieć autobus, a nie auto 5 osobowe No a jakże ![]() Cytat:
Tam kiedyś widziałam jakąś sieciową drogerię...Naturę chyba...(a może inna, ale jakąś znaną )
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
dziwisz się
potęga wizażu mnie przeraża![]() Cytat:
a ten skkep jest z lewej strony frontu (albo lewo-środkowej ) poza tym jest generalnie niepozorny (3tony towaru upchnięte na 4m kw) Zresztą znajdziesz- nie mówimy o lasach tropikalnych a o budynku notabene nie tak znowu dużym.
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętam jak nie tak dawno temu pólki w drogerii "u mnie" uginały się pod kallosem latte a teraz jak się jedna ostoi to cud
![]() oki dziewczyny mykam spać- kolorowych wszystkim
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham, kocham i kochać nie przestanę
|
|
|
#795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Noell, jakby jeszcze byli w czarnych, długich spódnicach i ćwiczyli wschodnie sztuki walki na moich oczach, to też bym się zachwycała
![]() Cytat:
![]() A grzywkę(kiedy takową jeszcze miałam) myłam codziennie rano, żeby wyglądała dobrze ![]() Cytat:
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
I tak nie korzystam z wiejskiego słoneczka, bom bladolica i bladoodwłokowa i tylko przez okienko widzę(a raczej widziałam) to palące, nawet przez szybę, słońce
|
|
#798 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Witam Kochane
Wpadłam, żeby się pożalić [bo póki co jestem tak ściorana po nocy, że nie mam sił na nadrabianie zaległości]. Otóż zobaczcie co dzisiaj rano znowu odkryłam... Niby nic nowego, ale myślałam, że sobie ta menda dała spokój... a tu ZONK ![]() Ten pierwszy to mój: http://photos01.allegro.pl/photos/or...7/45/400674592 a ten drugi zgadnijcie kogo http://photos01.allegro.pl/photos/or...8/79/403987940 |
|
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie kiczowata pogoda
![]() Cytat:
![]() Troche sie tu nie udzielałam ostatnio
|
|
|
|
|
|
#800 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
I w pewnym momencie byłam w 100% przekonana, że w przyszłości będę izolować tą kobietę od swojej rodziny, a jako osoba o statusie żony, będę mogła sobie pozwolić już na jawne i wprost, bez ogródek, zawoalowania i kurtuazji, wyrażanie swoich poglądów i układanie swojego życia wedle własnych wizji, a nie pod dyktando... Psychicznie byłam przygotowana na walkę o to, by nie weszła mi na głowę. Ja już w głowie nawet miałam wizje przyszłych awantur bo byłam pewna, że będzie się wtrącać...Całe szczęście, ta osoba nigdy nie została moją teściową, chociaż było blisko. Cytat:
... Powiedz, że już jest z nim lepiej Cytat:
, tekst mnie rozbroił [to tak w temacie walk ]U mnie w regionie też jakies oblężenie grodziska w Wojsławicach było, ale dla odmiany nie było mnie na miejscu... jednak mój TŻ już mi zapowiedział, że w przyszłym roku się wybierzemy. Noell88, Eyna, wrzućcie jakieś fotki Cytat:
![]() Weroniko, hmmm, dziwne, u mnie wszystko działa. A jak u innych Włosomaniaczek? Też problem? Jeśli tak, to ewentualnie można wrzucić numery aukcji w wyszukiwarkę Al [to te numerki z końcówki linku]. |
||||
|
|
|
|
#801 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
Na szczęście jest lepiej. Jak dZwonił wczoraj wieczorem to mówił że gorączka spadła do 37 stopni, ale że w sobotę w nocy tak się źle czuł że myślał że nie przeżyję... Do 4 nad ranem go męczyło. Biedny... Dziękuję za troskę No i ja wczoraj oczywiście z tymi włosami nakombinowałam Nałożyłam na pół godz Waxa, potem spłukałam, umyłam włosy ziołowym szamponem, nałożyłam Kallosa, potrzymałam z 15 min, spłukałam i jak włosy wyschły to nałożyłam na końce olejek. I muszę Wam powiedzieć że z sianowatych, wysuszonych włosów nie było śladu. No i dziękuje wszystkim za rady co do Waxa![]() A tak poza tym to ten kurs na prawko mnie wykańcza Codziennie mam jazdy. Ale dobrze, chce jak najszybciej skońćzyć i wrócić spowrotem w końcu ktoś na mnie czeka... ![]() Miłego dnia maniaczki
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Idę czytać, co się u Was działo w weekend
|
|
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a nie tak jak to co ja dzisiaj widzę przez okno, deszcz leje, szaro bouro i ponuro ![]() Pozdrawiam wszystkie maniaczki Estelle ależ ona jest bezczelna...Brak słów
|
|
|
#804 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czyli rozstaliście się... z jej powodu?Aż takich wizji nie mam, ale podobne -że gdy będę na swoim, jako żona, to usztywnię nasze kontakty i nie dam się jej wtrącać do zbyt wielu spraw. Grzecznie ale stanowczo. I bardzo dobrze rozumiem Twoje trzymanie się z tyłu, unikanie kontaktu - zawsze w takich sytuacjach mam ochotę uciec . Z jednej strony nie wierzę, że ona jest złą osobą - w tym roku zapłaciła mi i tż wakacje we Włoszech, zawiozła nas tam autem itp.,cały czas podkreśla, że będę jej synową, chce żeby ślub był jak najszybciej, że nie może doczekać się wnuków ale... jest tak strasznie apodyktyczna ![]() Do tego wczoraj TŻ i rodzice byli zaproszeni na obiadokolację do mojej siostry na nowe mieszkanie. Siostra bardzo się napracowała, naszykowała pyszne dania, starała się ich ugościć jak najlepiej. Ona na wejściu powiedziała, że nic nie będzie jeść i kiedy przekonywałyśmy (na wesoło, z uśmiechami), żeby choć trochę spróbowała, żeby tylko dla smaku, bo to nawet tak nie wypada, tylko dla towarzystwa (siostra zrobiła bardzo dobre lasagne i pyszne sałatki) ona ze strasznie zimną i nieprzyjemną miną powiedziała do mnie : 'Już ja sama lepiej wiem, co mi wypada,a co nie'. Wszyscy po tym tekście poczuli się bardzo nieswojo i nieprzyjemnie. Lustrowała bardzo mnie i moją siostrę, zazdrośnie patrzyła na mieszkanie siostry, dopiero później się rozluźniła i starała się być milsza... a na koniec jeszcze stwierdziła, że muszą już iść (bardzo szybko!) na kolację do znajomych, bo dowiedziała się, że jakiś tam znajomy (którego podczas tego pobytu już widziała dwukrotnie) wyjeżdża. Zaproszona była od czwartku, więc chyba miała czas żeby sobie to jakoś rozplanować. Zerwała sie w jednej chwili i tyle ich było widać. Nie umiem nawet Wam opisać tego uczucia, ale było mi tak bardzo wstyd przed moimi rodzicami, siostrą i jej mężem. W jakiś tam sposób byłam przygotowana, że dla mnie nie będzie najmilsza, ale myślałam, że będzie umiała zachować się w stosunku do mojej rodziny ![]() Dodatkowo odkąd rodzice TŻ są tutaj, TŻ jest jak między młotem i kowadłem, z jednej strony wie, że matka ma czasem głupie zagrania i się tego wstydzi, z drugiej strony mama i ojciec to praktycznie jego jedyna rodzina ( dziadkowie umarli, z wujkami kontaktów nie utrzymują) i tez jej chce bronić. Kłócimy się, jest bardzo nieprzyjemnie. W tym momencie nie widzę już przyszłości, którą bardzo chcieliśmy sobie razem ułożyć, boję się, że to się źle skończy... Są już tutaj tydzień, dziś muszę zaprowadzić ich do dentysty, wieczorem mam poważną rozmowę z TŻ. Myślami jestem już przy jutrze i zastanawiam się jak uniknąć spotkania z nimi (bo cały czas, jestem jak najmilej zapraszana ;]) To jeden z najkoszmarniejszych tygodni w moim życiu, nie wytrzymuję już psychicznie. W środę wyjeżdżają i modlę się żeby nie przedłużyli tu swojego pobytu ![]() Przepraszam, ze Was zamęczam takimi postami z rana, ale musiałam się wypisać. Dodatkowo strasznie boję się o moją mamę, która ma problemy z sercem i bardzo tę całą sytuację przeżywa ![]() ![]() ![]() Estelle mogłabyś napisać mi coś więcej o Twojej historii z tą kobietą? Może uda uniknąć mi się jakiś błędów, a jak nie to przynajmniej będę wiedziała co mnie czeka...
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej nie zmienisz, domyślam się, że jest Ci ciężko, ale musisz być silna, bo najgorsze co możecie zrobić to rozstać się z Jej powodu... Tż musi znać Twoje zdanie na temat całej sytuacji, a Ty Jego i wiadomo, że musicie dojść do wspólnych kompromisów. Powiedz mu, że rozumiesz, że dla Niego to również ciężka sytuacja (bo jak sama piszesz jest między młotem a kowadłem - i ciężko się temu dziwić), ale niech i On zrozumie Ciebie... Tobie radziłabym nabrać do całej sytuacji trochę dystansu (wiem, że to trudne), ale...przecież Twoja rodzina już chyba wie jaka Ona jest i to nie Ty powinnaś się za Nią wstydzić, bo to nie Ty zrobiłaś coś złego, tylko Ona. Najważniejszy jest Wasz związek i Wasza przyszłość, o którą musicie WALCZYĆ RAZEM (a najlepszym narzędziem tej walki niech będzie rozmowa i uczucie, które Was łączy...) Ciężko wszystko ująć słowami, mam nadzieję, że uda nam się spotkać i porozmawiać osobiście. Na razie z całego serca życzę Ci, abyście z Tż znaleźli w sobie dużo siły, zrozumienia i miłości, które pozwolą przezwyciężyć trudności
|
|
|
#806 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc nie masz się czym martwić![]() Cytat:
Ja też mam nadzieję, że spotaknie dojdzie do skutku Jak będę na dłuższy czas w Krk, to na pewno dam znać![]() Cytat:
Cytat:
Rosną w super tempie, zazdroszczę![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że jak da się dzieciom ogromną dawkę miłości w domu, to nie mogą z nich wyrosnąć potworki.Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#807 |
|
Zadomowienie
|
Czesc, anioly moje
Widze ze jest omawiany temat toksycznych rodzicow, toksycznej mamusi. Z tego tematu wiem za duzo (toksyczna babcia). Radze uciekac i to szybko,w momencie gdy zobaczy sie chorobliwosc. Nie moge doczekac sie, kiedy stad wyjade. To juz ponad miesiac jak tu siedze. Jakos sie pogodzilam, coz, to szkola niezla dla mnie- osoby ktora zawsze znalazla sposob aby jej bylo na wierzchu. Tu tez moglabym, ale nie bede- za duzo problemow dla mamy i poza tym, przyda mi sie taka nauka... pokory? Chyba tak. Asiu, naprawde nie ma sie nic a nic zrobic z tymi zdjeciami, przeciez to dowod... Nie mowiac juz, ze chetnie napisalabym do tej pani, jak mozna byc tak paskudnym... Aga, bardzo ladnie wygladasz |
|
|
|
|
#808 | ||||
|
Zakorzenienie
|
To kamień spadł mi z serca
![]() Cytat:
Za grosz honoru![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
), ale tak naprawde chce żebyście byli razem. Pisałaś że zapłaciła za Wasze wakacje, mówi o wnukach itd. Gdyby nie chciała żebyście byli razem to nie sądze że by coś takiego robiła. Niektórzy potrafią naprawde wykończyć człowieka, ale masz szczęście że nie widujesz się z nią na codzień, albo co gorsza nie mieszkacie razem. Tak jak pisała Virka, walcz o swoje i nie pozwól jej żeby zniszczyła Wasz związek |
||||
|
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej maniaczki
Cytat:
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda sytuacja w życiu (nawet ta najstraszniejsza) uczy nas czegoś nowego i kiedyś, zdobyte w niej doświadczenia do czegoś się przydadzą...Jeśli nauczyła Cię pokory, to dobrze, tego w życiu nigdy za wiele
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

Jakie recenzje. Aż kuszą, żeby spróbować

zresztą tam dużego wyboru nie ma

bo byłam pewna, że będzie się wtrącać...