|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
http://www.na-prezent.webpark.pl/index.html Pan widziałam że ma też swoje aukcje na allegro, więc może to ten sam którego widziałaś lulucelo świetny pomysł - będziemy miały relację na żywo i nie będziesz musiała bawić sie we wklejanie zdjęć i takie tam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3303 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Zakorzenienie
|
Ja też tej herbatki poproszę
![]() A ten pomysł z laptopkiem pierwszorzędny ![]()
#3305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Wtajemniczenie
|
herbatka zaparzona-do Każdej z Was powędrował kubeczek
![]() jak ja bez Was wytrzymam dzisiaj i jutro ![]() daget kciuki trzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Herbacinka pyszotka...chlup. ![]() Liluś a weźmiesz nas, czo? <grzeczniotki> ![]() ![]() A laptop to biore , nie ma mocnych...niech mnie próbują odkleić. . to FOCH.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3309 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Izka Ty jesteś jeszcze bardziej podstrzelona ode mnie ![]() ja po moje KOchanie jadę ![]() ***a buciki to mam cały czas ![]() ![]() weź laptop i długi przedłużacz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Zadomowienie
|
Ale szalejecie dziołchy z tym pisaniem...Ja niedawno wrócilam z miasta bo mialam pare spraw i juz takie zaległości na forum
![]() Wczoraj rozdalismy kilka kolejnych zaproszeń-nie wiedziałam,że to takie męczące ![]() Widze,że jakieś grafiki rozpisujecie co i jak w dniu slubu ![]() ![]() ![]()
#3311 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie chcesz nas zabrać... ![]() ![]() No dobra już już, ogarniam sie właśnie.... ![]() A przedłużasz to mi sie będzie plątał...hmmm A powiedzcie* mi moje drogie Panie...jak WY sie malujecie, czo? bo ja to robiłam sobie focie wczoraj, co robię po kolei i wychodzi na to, ze książkę mogę napisać...tyle tego... wstawię później, żebyście oceniły co mogłabym zmienić...bo chyba na ślub sama sie umaluje...tylko nie wiem jakie kolory... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na temat ![]() i nie jesteś postrzelona tylko poDstrzelona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Zadomowienie
|
![]()
Oj jak dobrze, ze nie postrzelona...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() katia0117 ja też tak mam, że wszystko planuję, a co do czego to wyrobić sie nie mogę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Wtajemniczenie
|
Izka
![]() ![]() żebyś na ślub zdążyła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 |
Wtajemniczenie
|
A my w piątek będziemy mieć dziką jazdę. W czwartek o 1.43 w nocy wsiądziemy w pociąg by o 5.40 być w Katowicach. 2 godziny drzemki na dworcu bo USC otwierają o 7.30 . Papierki raz dwa bo o 8.34 mamy pociąg do Raciborza. A wszystko dlatego że USC w moim mieście w piątki jest czynny do 13.30. Jak mnie ten ślub nie wykończy to będzie cud
![]() A my na ślub też weźmiemy laptopa ![]() ![]() ![]()
#3317 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczyny zalamka... zajechalismy wsiobusem do cze-wy i juz kierujemy sie w strone naszych obraczek i w tym czasie TŻ odiera tel a tu jubiler... powiedzial ze cos tam mu sie zepsulo i zebysmy wpadli we wtorek ![]() Ale korzystajac z okazji przyszly maz kupil mi butki ![]() Buziole dziołchy ![]() zapomnialam... TŻ przyszly winiki badan... nie ma celiakii (jupi) ale teraz jest wieksze ryzyko ze ma chlonniaka (hlip hlip)
Nasz ślub: ![]() ![]() Maja: ![]() ![]() Zębuszka: ![]() ![]() Edytowane przez Agata R Czas edycji: 2008-07-23 o 14:15 Powód: skleroza :-) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() powodzenia co Wy planujecie za sesję, że pół laboratorium zabieracie? ![]() ja dzisiaj mam bieg-po pracy do mamy, z mamą do moejgo domu po rzeczy na nockę i na jutro i Psa.spowrotem do mamy. zostawiam Ją i Psa i kierunek A4 ok. 3 godzin wroclove i potem Świętoszów. jutro o 5.00 pobudka bo jedziemy na badania B kontrolne, wracamy do domu i może zahaczymy Bielany ![]() biorę kilka książek bo będę się nudzić jak pójdzie do lekarzy ![]() jak zdązymy to jutro usc w piątek moze po gajerek i spowiedź ![]() izka nie wątpię ![]() Agata ale pech z tymi obrączkami ![]() ***a chodzi o specyfik na nerwy ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-23 o 14:14 Powód: doczytałam o Agaty obrączkach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Raczej nie bedziemy do tego celu kupowac koszy wiklinowych, zapakujemy np. w celofan albo zrobimy sobie żarty i skombinujemy takie wielkie pudła, jeszcze zobaczymy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3320 |
Wtajemniczenie
|
Nie no
![]() ![]() A te probówki i laptop- no co tu dużo gadać- chcemy by od razu było widac kto kim jest z zawodu ![]() ![]() Nasz fotograf się śmieje że powinnam się do ślubu obwiązać moim obi- pasem z karate. Sukienka biała- prawie jak kimono ![]() Ale tego raczej nie zrobię bo kolor pasa nie będzie współgrał z kolorem bukietu ![]()
#3321 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Validol naprawde dobry - bez rezepty ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3322 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
po drugie - Izka niech ta z nas, która pisze tu jedynie na temat PM2008 pierwsza rzuci kamieniem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
co do jubilera się nie wyowiadam - żenada. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Raczkowanie
|
ja bym moze i sie skusila na takie kosze ale wiecie co w sumie to ja taki kosz im przywoze tylko ze bez kosza bo zawsze przywoze winka rozne , i sery i inne ciekawostki a teraz ze zmiana regionu to kupilismy 6 kielbas gorkskich suszonych -
-*- z dzika - z jagodami - z pieprzem - z ziolami alpejskimi - z kurkami - serem beaufortem do tego zawsze sery tym razem tez regionalne i likier z ziol alpejskich i mojej mamie mieszanki syropow -melon truskawka brzoskwinia liczi brzoskwinia morela i szwajcarska czekolade Dla odmiany jak wracamy z polski to tesciom przywozimy kielbaske i wodke i piwo i inne ciekawostki ( grzybki marynowane ![]() wiec takie kosze sie u mnie niestety niesprawdzja ale sadze ze to doskonaly pomysl Dla odmiany w tamtym roku u kumpeli ktora zazyczyla sobie reczniki za pakowalismy je w kosz wsadzilam cudaczne pachnace kulki, mydlo 100% z oliwy ( z marsyli), sol do kapieli swieczki kieliszki do szampana i butelke szampana . Kazalam sobie pokazac zdjecia z wieczorku ale okazuje sie ze szampana na sesji otwierali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Wtajemniczenie
|
zmykam Dziewczyny
![]() do jutra wieczorka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Zakorzenienie
|
Pa słoneczko, będziemy tęsknić.
Jedź ostrożnie
#3326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bodzie szystko brzmi przepysznie, a jak sobie przypomnę smak szwajcarskiej czekolady.... mniaaaammmmm niebo w gębie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Raczkowanie
|
no mam nadzieje ze tak jest sery moi rodzice uwielbiaja akielbasy no coz to sa takie splesnialki sa w lodowce i mnie kusza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny
Jestem juz po próbnej fryzurze ![]() Zreszta same oceńcie.
#3329 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny normalnie porażka właśnie wróciłam z kancelarii i okazało się że zgubili mój akt chrztu (jeszcze się ksiądz głupio pytał czy były zapowiedzi wygłaszane na tydzień przed ślubem w mojej własnej parafii )
![]() Ale żeby tylko to to pół biedy oni zgubili nasze karteki z informacją o odbytych naukach przedmałżeńskich poradnią i dniem skupienia ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() jestem w tyle za Wami - tylko te tematy na razie przyswoiłam ![]() Paletkę cieni Ruby Rose też posiadam i jestem bardzo zadowolona. Kupiłam je w sumie przez przypadek, a o trafności zakupu przekonałam się jak dwie wizażystki poleciły mi te cienie jako jedne z lepszych i przy okazji nie drogich. One (przynajmniej moja paleta) są bardzo delikatne, ale ładnie oko w nich wygląda i dobrze się trzymają. Mam też inglota (uważam, że są bardzo dobre) – maja bardzo dużą paletę kolorystyczna do wyboru i popiel też na pewno jest J Wizażystka moja polecała cienie semphory (nie wiem czy dobrze napisałam, ale chyba wiadomo o co chodzi) Pan Zalewski – też nie wiem kto to jest, ale ufam, że wie co mówi J Dziecko z gwałtu do adopcji – myślę, że to lepsze rozwiązanie, ale chyba często jest też tak, że kobiety po urodzeniu mimo wszystko zatrzymują dziecko (o ile mogą sobie na to pozwolić i mąż się zgadza), bo to jednak też ich dziecko, a instynkt macierzyński działa. Milibili – trzymam kciuki, żeby wszytko było dobrze i żeby badania to potwierdziły. Kasieńko, czekam na tekst tej staropolskiej przysięgi – bardzom jej ciekawa. Apropo zaproszeń i ociągania mojego A. w ich robieniu: okazało się, ze w pracy też go cisną (będziemy je u nich drukowac, oni kupuja papier po swoich cenach), że już późno itd. Jego Szefowa powiedziała, żeby jej dał do mnie tel. to ona się ze mną skontaktuje zapyta jakie chce zaproszenia i będzie to potraktowane jako zlecenie dla firmy i A. nie będzie miał wyjścia i będzie musiał robić te zaproszenia ![]() Cukier – nie słodzę w ogóle, chyba, że herbatkę z cytryną. – czyli tak jak Gosia J Staram się pić same owocowe herbatki (ze względu na serducho) Ze słodyczy to najbardziej uwielbiam czekoladę … ciasta itp. w sumie mogłyby dla mnie nie istnieć ![]() Jak by mnie ktoś zapytał czy wole cos słodkiego czy np. schabowego to wybrałabym schaboszczaka :P Mieszkanie – Monai, Wy szukacie do kupna tego mieszkania? – teraz chyba wynajmujecie Jakie i gdzie by Was interesowało? Jakby co to napisz na pw może udałoby mi się Wam jakoś pomóc. Doczytano: już wiem, że na wynajem … teraz za ok. 45 m to trzeba liczyć 1000-1600 zl. A w jakiej dzielnicy szukacie? Czemu nie chcecie przez agencję – my swoje mieliśmy przez agencję i jest ok. Na bukietach się niestety nie znam i na razie nie myślę o nim – chyba mam jeszcze trochę czasu. O ile wcześniej trzeba zamówić bukiet? Autobus – gratuluje załatwienia i zazdroszczę. Ja chciałam autobus z ztm, ale teraz jest już troche na to za póżno, a my nadal nie wiem ile osób będzie jechało samochodem a dla ile trzeba przewóz załatwić. Mam nadzieję, że jakiś autokar albo PKS uda nam się zarezerwować. Znajomi płacili za autokar 700 zł Etykietki na alkohol – podobno nie powinno się tego robić ponieważ goście powinni wiedzieć co piją. Wódka przecież wódce nie równa. My chyba nie będziemy robić tego typu rzeczy – wydaje mi się to stratą pieniążków, chociaż muszę przyznać, że etykietki Izusi bardzo mi się podobają J Iluś, fajnie temu typkowi utarłaś nosa :P Bardzo nieładnie się zachował. Agulla – macie na zaproszeniach papier w którym się zakochałam, ale troszkę drogowy jest i zrezygnowaliśmy z niego. Zaproszenia śliczne – musieliście się nieźle napracować i wcale się nie dziwie, że nie wierzono Wam, ze sami robiliście – wyglądają bardzo profesjonalnie. Kasieńko - a tę przysięgę to tylko Pan Młody składał? Bardzo fajna jest – myśle czy by jej na zaproszenia nie dodać ![]() Doczytano: wczytałam się w treść i już wiem co i jak ![]() (jestem teraz na 108 stronie – nie daje rady z Wami i tempem waszego płodzenia postów) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.