Panny Młode 2008 cz. III - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-23, 12:56   #3301
maugosia
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
mozesz dac mi namiar na te portrety bo nam sie marzy wlasnie portret ze zdjecia ale nie mozemy nic znalezc

Dzieki
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Ja tez !! Ja tez!!! <prosi>
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
I ja tez ślicznie proszę
prosze bardzo:
http://www.na-prezent.webpark.pl/index.html

Pan widziałam że ma też swoje aukcje na allegro, więc może to ten sam którego widziałaś lulucelo

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Chyba zabiorę komputer na ślub..
świetny pomysł - będziemy miały relację na żywo i nie będziesz musiała bawić sie we wklejanie zdjęć i takie tam . Tylko księdza chyba trzeba by uprzedzić
maugosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 12:59   #3302
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
ech... robota zrobiona
idę po herbatkę-meliskę z pomarańczą-pyszotka. zapraszam bo zaprarzam
filiżankę proszę... 1,5 łyżeczki słodzę...

Cytat:
Napisane przez maugosia Pokaż wiadomość
świetny pomysł - będziemy miały relację na żywo i nie będziesz musiała bawić sie we wklejanie zdjęć i takie tam . Tylko księdza chyba trzeba by uprzedzić
A księdzorkowi nie powiemy... niech będzie zaskoczony
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 13:06   #3303
agulla.@
Raczkowanie

Cytat:
agulla ja mam takie cuś, ale nie wiem czy odpowiednie, ale co tam:

Mama, to osoba, która widząc kawałki ciasta na pięć osób, natychmiast oznajmi , ze nigdy nie lubiła tego ciasta. Jak jej podziękować? Jak wyrazić wdzięczność i miłość?

W tacie jest coś takiego, że mniej boisz się ciemności, pająki są mniej straszne, a przykre słowa innych ludzi mniej ranią.

Napisałam im to na walentynce kiedyś i byli bardzo wzruszeni...
(...)
:sl ina::mdleje :Aaaa Nie mogę...śliczna...

(...)

agulla kejti85 niniuniau LilStar maugosia gosiunia22
Dziekuje kochana
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 13:07   #3304
agunia82
Zakorzenienie

Ja też tej herbatki poproszę

A ten pomysł z laptopkiem pierwszorzędny

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 13:08   #3305
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez maugosia Pokaż wiadomość

my rodzicom zamówiliśmy wykonanie naszego portretu czarno-białego (szkic) ze zdjęcia jakie przesłaliśmy wykonawcy. I dla Mam po białej róży.
No i przez maugos zaczelam szperac po allegro za tymi rysunkami... i zakochalam sie http://www.artyna.tnb.pl/photogallery.php?album_id=2 o takim naszym portrecie w olowku od dawna marzymy.... i jak tylko znalazlam tego pana to podeslalam linka na niego do mojej swiadkowej i .... zlozylam zamowienie na prezent bo sie dopytywala co chcemy... a chcemy wlasnie to... Maugos dla Ciebie tys to sprawila

Cytat:
ech... robota zrobiona
idę po herbatkę-meliskę z pomarańczą-pyszotka. zapraszam bo zaparzam
ja poprosze choc zaraz mykam na ... akcje alkohol hihi z tata. Trzymajcie kciuki bo jestem przed @ i normalni emnie nosi, wczoraj oczywiscie poklocilam sie z brataem i prawie z mama, na mojego Skarbka tez zaczynalam warczec... Oj nie lubimy PMSow
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 13:09   #3306
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agulla.@ Pokaż wiadomość
Dziekuje kochana
Stary 2008-07-23, 13:13   #3307
LilStar
Wtajemniczenie

herbatka zaparzona-do Każdej z Was powędrował kubeczek

jak ja bez Was wytrzymam dzisiaj i jutro

daget kciuki trzymami zgadzam się PMS-om mówimy kategoryczne NIE
Stary 2008-07-23, 13:19   #3308
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
herbatka zaparzona-do Każdej z Was powędrował kubeczek

jak ja bez Was wytrzymam dzisiaj i jutro
Dobra dziewuszki zbieramy się, idziemy z Lilusią... no raz raz...buciki zakładać..no dalej...nie ociągać się..
Herbacinka pyszotka...chlup.

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
A ten pomysł z laptopkiem pierwszorzędny
Liluś a weźmiesz nas, czo? <grzeczniotki>

A laptop to biore , nie ma mocnych...niech mnie próbują odkleić. . to FOCH..
Stary 2008-07-23, 13:23   #3309
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobra dziewuszki zbieramy się, idziemy z Lilusią... no raz raz...buciki zakładać..no dalej...nie ociągać się..
Herbacinka pyszotka...chlup.

Liluś a weźmiesz nas, czo? <grzeczniotki>

A laptop to biore , nie ma mocnych...niech mnie próbują odkleić. . to FOCH..

Izka Ty jesteś jeszcze bardziej podstrzelona ode mnie
ja po moje KOchanie jadę

***a buciki to mam cały czas

weź laptop i długi przedłużacz
Stary 2008-07-23, 13:24   #3310
katia0117
Zadomowienie

Ale szalejecie dziołchy z tym pisaniem...Ja niedawno wrócilam z miasta bo mialam pare spraw i juz takie zaległości na forum
Wczoraj rozdalismy kilka kolejnych zaproszeń-nie wiedziałam,że to takie męczące Dziś kolejna tura-nie wiem jak ja to przezyję...

Widze,że jakieś grafiki rozpisujecie co i jak w dniu slubuJa nie wiem jak sie wyrobię-lub o 15;00.Fryzjera mam na 9;00,wiec pewnie tak z 1,5 godziny się zejdzie,potem jakieś malowanko,to tak z godzinę na to poświecę...kurde ogólnie mogę się załozyć,ze się nie wyrobię ,bo ja juz tak mam,że nawet jak mam mnóstwo czasu,to potem jakoś tak robie,że i tak jestem spóźniona-no trudno może Tż nie zrezygnuje i nie zwieje
Stary 2008-07-23, 13:30   #3311
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Izka Ty jesteś jeszcze bardziej podstrzelona ode mnie
ja po moje KOchanie jadę

***a buciki to mam cały czas

weź laptop i długi przedłużacz
Jestem postrzelona... to straszne ...ale wytrzymam..jestem dzielna

Nie chcesz nas zabrać... chyba sie robię zielona...

No dobra już już, ogarniam sie właśnie....
A przedłużasz to mi sie będzie plątał...hmmm

A powiedzcie* mi moje drogie Panie...jak WY sie malujecie, czo? bo ja to robiłam sobie focie wczoraj, co robię po kolei i wychodzi na to, ze książkę mogę napisać...tyle tego... wstawię później, żebyście oceniły co mogłabym zmienić...bo chyba na ślub sama sie umaluje...tylko nie wiem jakie kolory... nio i Fixator trzeba zakupić... czy ja mówię nie na temat PM 2008?? to mnie pobijcie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-23, 13:37   #3312
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem postrzelona... to straszne ...ale wytrzymam..jestem dzielna

Nie chcesz nas zabrać... chyba sie robię zielona...

No dobra już już, ogarniam sie właśnie....
A przedłużasz to mi sie będzie plątał...hmmm

A powiedzcie* mi moje drogie Panie...jak WY sie malujecie, czo? bo ja to robiłam sobie focie wczoraj, co robię po kolei i wychodzi na to, ze książkę mogę napisać...tyle tego... wstawię później, żebyście oceniły co mogłabym zmienić...bo chyba na ślub sama sie umaluje...tylko nie wiem jakie kolory... nio i Fixator trzeba zakupić... czy ja mówię nie na temat PM 2008?? to mnie pobijcie...

na temat

i nie jesteś postrzelona tylko poDstrzelona
Stary 2008-07-23, 13:42   #3313
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
na temat
i nie jesteś postrzelona tylko poDstrzelona
Oj jak dobrze, ze nie postrzelona... bo bym musiała jeszcze grafik zmieniać i zapisać sie na konsultacje do doktorka... Dobra spokój...a już taka ogarnięta była...i znowu
katia0117 ja też tak mam, że wszystko planuję, a co do czego to wyrobić sie nie mogę...
Stary 2008-07-23, 13:44   #3314
LilStar
Wtajemniczenie

Izkaod 14.19 się wybierasz
żebyś na ślub zdążyła
Stary 2008-07-23, 13:47   #3315
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Izkaod 14.19 się wybierasz
żebyś na ślub zdążyła
No to sie zasiedziałam...dobra uciekam ..jadę w gości...

bussi ale jeszcze tu wrócę :P
Stary 2008-07-23, 13:57   #3316
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

A my w piątek będziemy mieć dziką jazdę. W czwartek o 1.43 w nocy wsiądziemy w pociąg by o 5.40 być w Katowicach. 2 godziny drzemki na dworcu bo USC otwierają o 7.30 . Papierki raz dwa bo o 8.34 mamy pociąg do Raciborza. A wszystko dlatego że USC w moim mieście w piątki jest czynny do 13.30. Jak mnie ten ślub nie wykończy to będzie cud

A my na ślub też weźmiemy laptopa Hehe do sesji I jeszcze kolby i probówki- nie ma że boli
Stary 2008-07-23, 14:07   #3317
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez kejti85 Pokaż wiadomość
Dzięki właśnie o czymś takim myślałam, żeby kupić sama i włożyć pyszności tylko nie wiem gdzie taki kosz u nas "na wsi" dostać może w kwiaciarniach poszukam... A jak nie dostane kosza to co myślicie żeby winko i czekoladki zapakować w celofan z jakimiś pie******** przyozdobić?
koszyki w sklepach z kwiatami, kwiaciarniach slepach ogrodniczych... czasem w spozywczakach juz gotowe ja chyba zamowie takie na allegro z produktami wloskimi i winkiem... 150zl x2

Cytat:
Muszę koniecznie wypróbować i obdzielić tym cudownym środkiem pół rodzinki mam nadzieje że koszty nie powalą mnie na kolana?
ale o co chodzi
dziewczyny zalamka... zajechalismy wsiobusem do cze-wy i juz kierujemy sie w strone naszych obraczek i w tym czasie TŻ odiera tel a tu jubiler... powiedzial ze cos tam mu sie zepsulo i zebysmy wpadli we wtorek
Ale korzystajac z okazji przyszly maz kupil mi butki
Buziole dziołchy

zapomnialam...
TŻ przyszly winiki badan... nie ma celiakii (jupi)
ale teraz jest wieksze ryzyko ze ma chlonniaka (hlip hlip)

Edytowane przez Agata R
Czas edycji: 2008-07-23 o 14:15 Powód: skleroza :-)
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 14:12   #3318
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
A my w piątek będziemy mieć dziką jazdę. W czwartek o 1.43 w nocy wsiądziemy w pociąg by o 5.40 być w Katowicach. 2 godziny drzemki na dworcu bo USC otwierają o 7.30 . Papierki raz dwa bo o 8.34 mamy pociąg do Raciborza. A wszystko dlatego że USC w moim mieście w piątki jest czynny do 13.30. Jak mnie ten ślub nie wykończy to będzie cud

A my na ślub też weźmiemy laptopa Hehe do sesji I jeszcze kolby i probówki- nie ma że boli
to niezła jazdaWas czeka
powodzenia

co Wy planujecie za sesję, że pół laboratorium zabieracie?

ja dzisiaj mam bieg-po pracy do mamy, z mamą do moejgo domu po rzeczy na nockę i na jutro i Psa.spowrotem do mamy. zostawiam Ją i Psa i kierunek A4 ok. 3 godzin wroclove i potem Świętoszów.
jutro o 5.00 pobudka bo jedziemy na badania B kontrolne, wracamy do domu i może zahaczymy Bielany
biorę kilka książek bo będę się nudzić jak pójdzie do lekarzy

jak zdązymy to jutro usc
w piątek moze po gajerek i spowiedź

izka nie wątpięże wrócisz

Agata ale pech z tymi obrączkamia nie mógł wcześniej dać znać?
***a chodzi o specyfik na nerwy

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-07-23 o 14:14 Powód: doczytałam o Agaty obrączkach
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 14:16   #3319
soffera
Zadomowienie

Cytat:
DORADŹCIE: jak nie znajde tych koszy dla rodziców żeby zrobić im taką paczkę słodycze + wino to co????
nie chce kwiatów ani innych tandetnych książeczek... dyplomów które gdzieś tam utkną w szafie...
a już jest za mało czasu żeby zamawiać coś specjalnego...
Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
koszyki w sklepach z kwiatami, kwiaciarniach slepach ogrodniczych... czasem w spozywczakach juz gotowe ja chyba zamowie takie na allegro z produktami wloskimi i winkiem... 150zl x2
My robimy paczuszki prezentowe dla rodziców z róznymi wykwintnymi rzeczami. Inspiracje czerpiemy z: http://www.styloweprezenty.pl/index.php
Raczej nie bedziemy do tego celu kupowac koszy wiklinowych, zapakujemy np. w celofan albo zrobimy sobie żarty i skombinujemy takie wielkie pudła, jeszcze zobaczymy
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-23, 14:23   #3320
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Nie no Hehe zależy od pogody z sesją- wszystko zależy od inwencji fotografa- chcieliśmy zrobić na miejscu, tam gdzie wesele- Arboretum Bramy Morawskiej. Potem pojechać w góry (tzn nie w dniu ślubu ale jakieś 2 dni po) a tydzień później udac się nad morze i też porobić fotki. Wyjechać w piątek a wracać w niedzielę wraz z naszym fotografem( kumpel to dlatego tak sobie wymyślamy-w ramach wszystkiego chcemy mu zafundować małe podróże- on to lubi).
A te probówki i laptop- no co tu dużo gadać- chcemy by od razu było widac kto kim jest z zawodu E tam wszystko się okaże. Zdjęcia z parasolką, romantyczną minka to nie dla mnie- ze mnie kiepska romantyczka. Nawet kolacje przy świecach psuję zapalając lepsze światło( hmm muszę widzieć co jem). Stąpam twardo po ziemi, np nie przepadam za otrzymywaniem kwiatów- wolę je pooglądać gdzieś na polu. Lubię za to kartki
Nasz fotograf się śmieje że powinnam się do ślubu obwiązać moim obi- pasem z karate. Sukienka biała- prawie jak kimono
Ale tego raczej nie zrobię bo kolor pasa nie będzie współgrał z kolorem bukietu
Stary 2008-07-23, 14:23   #3321
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Agata ale pech z tymi obrączkamia nie mógł wcześniej dać znać?
***a chodzi o specyfik na nerwy
widocznie nie mogl... chociaz tyle ze zadzwonil bo juz sie przekonalismy ze nie ma tego w nawyku...

Validol naprawde dobry - bez rezepty u mnie sie nie obejdzie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
My robimy paczuszki prezentowe dla rodziców z róznymi wykwintnymi rzeczami. Inspiracje czerpiemy z: http://www.styloweprezenty.pl/index.php
Raczej nie bedziemy do tego celu kupowac koszy wiklinowych, zapakujemy np. w celofan albo zrobimy sobie żarty i skombinujemy takie wielkie pudła, jeszcze zobaczymy
z tego co widze to w tym sklepie tylko hurt... Ja wole juz zaplacic za gotowce wiecej niz sie jeszcze z tym motac... dodatkowo dodam ze musze od nowa zrobic winietki bo zrobilam czerwone ze srebrem (nie wiem czy pamietacie) a stoly i oprawa solow na sali bialo kremowa i by sie gryzlo ( jak jeszcze sie okaze ze te moje strduszkowe zawieszki tez bede musiala zmienic to sie pochlastam... tyle pracy )
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 14:28   #3322
maugosia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
No i przez maugos zaczelam szperac po allegro za tymi rysunkami... i zakochalam sie http://www.artyna.tnb.pl/photogallery.php?album_id=2 o takim naszym portrecie w olowku od dawna marzymy.... i jak tylko znalazlam tego pana to podeslalam linka na niego do mojej swiadkowej i .... zlozylam zamowienie na prezent bo sie dopytywala co chcemy... a chcemy wlasnie to... Maugos dla Ciebie tys to sprawila
aj senkju . Dla Was wszystko

Cytat:
po pierwsze - w życiu nie potrafiłabym się umalowac tak ładnie jak zrobiła to wizażystka na makijażu prubnym
po drugie - Izka niech ta z nas, która pisze tu jedynie na temat PM2008 pierwsza rzuci kamieniem

Cytat:
to nie tylko w Twoim mieście Urzędy tak sprawnie funkcjonują - one zawsze mają godziny otwarcia jakby tylko dla emerytów, bo każdy normalny człowiek musi się zwalniac z pracy żeby coś w Urzędzie załatwić - zawsze tam pod górkę.

Cytat:
he??? nie kumam o co chodzi z kolbami i probówkami

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
ale o co chodzi
dziewczyny zalamka... zajechalismy wsiobusem do cze-wy i juz kierujemy sie w strone naszych obraczek i w tym czasie TŻ odiera tel a tu jubiler... powiedzial ze cos tam mu sie zepsulo i zebysmy wpadli we wtorek
Ale korzystajac z okazji przyszly maz kupil mi butki
Buziole dziołchy

zapomnialam...
TŻ przyszly winiki badan... nie ma celiakii (jupi)
ale teraz jest wieksze ryzyko ze ma chlonniaka (hlip hlip)
tylko spokojnie, tylko spokojnie, nie podnoście sobiee niepotrzebnie ciśnienia. zaczekajcie na wyniki badań.

co do jubilera się nie wyowiadam - żenada.
Stary 2008-07-23, 14:38   #3323
lulucelo
Raczkowanie

ja bym moze i sie skusila na takie kosze ale wiecie co w sumie to ja taki kosz im przywoze tylko ze bez kosza bo zawsze przywoze winka rozne , i sery i inne ciekawostki a teraz ze zmiana regionu to kupilismy 6 kielbas gorkskich suszonych -
-*- z dzika
- z jagodami
- z pieprzem
- z ziolami alpejskimi
- z kurkami
- serem beaufortem

do tego zawsze sery tym razem tez regionalne i likier z ziol alpejskich
i mojej mamie mieszanki syropow
-melon truskawka
brzoskwinia liczi
brzoskwinia morela
i szwajcarska czekolade

Dla odmiany jak wracamy z polski to tesciom przywozimy kielbaske i wodke i piwo i inne ciekawostki ( grzybki marynowane )

wiec takie kosze sie u mnie niestety niesprawdzja ale sadze ze to doskonaly pomysl

Dla odmiany w tamtym roku u kumpeli ktora zazyczyla sobie reczniki za pakowalismy je w kosz wsadzilam cudaczne pachnace kulki, mydlo 100% z oliwy ( z marsyli), sol do kapieli swieczki kieliszki do szampana i butelke szampana .
Kazalam sobie pokazac zdjecia z wieczorku ale okazuje sie ze szampana na sesji otwierali i zdjecia z sesji widzialam
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 14:41   #3324
LilStar
Wtajemniczenie

zmykam Dziewczyny

do jutra wieczorka
Stary 2008-07-23, 14:50   #3325
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
zmykam Dziewczyny

do jutra wieczorka
Pa słoneczko, będziemy tęsknić.

Jedź ostrożnie

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 14:53   #3326
maugosia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
ja bym moze i sie skusila na takie kosze ale wiecie co w sumie to ja taki kosz im przywoze tylko ze bez kosza bo zawsze przywoze winka rozne , i sery i inne ciekawostki a teraz ze zmiana regionu to kupilismy 6 kielbas gorkskich suszonych -
-*- z dzika
- z jagodami
- z pieprzem
- z ziolami alpejskimi
- z kurkami
- serem beaufortem

do tego zawsze sery tym razem tez regionalne i likier z ziol alpejskich
i mojej mamie mieszanki syropow
-melon truskawka
brzoskwinia liczi
brzoskwinia morela
i szwajcarska czekolade

Dla odmiany jak wracamy z polski to tesciom przywozimy kielbaske i wodke i piwo i inne ciekawostki ( grzybki marynowane )

wiec takie kosze sie u mnie niestety niesprawdzja ale sadze ze to doskonaly pomysl

Dla odmiany w tamtym roku u kumpeli ktora zazyczyla sobie reczniki za pakowalismy je w kosz wsadzilam cudaczne pachnace kulki, mydlo 100% z oliwy ( z marsyli), sol do kapieli swieczki kieliszki do szampana i butelke szampana .
Kazalam sobie pokazac zdjecia z wieczorku ale okazuje sie ze szampana na sesji otwierali i zdjecia z sesji widzialam
.

bodzie szystko brzmi przepysznie, a jak sobie przypomnę smak szwajcarskiej czekolady.... mniaaaammmmm niebo w gębie
Stary 2008-07-23, 15:08   #3327
lulucelo
Raczkowanie

no mam nadzieje ze tak jest sery moi rodzice uwielbiaja akielbasy no coz to sa takie splesnialki sa w lodowce i mnie kusza , mam zakaz probowania ale jeszcze takich smakowych nie jadlam i az mnie skerca . Niestety wozenie serow wiaze sie z niedogodnoscia - smierdza smierdziuchy mimo ze pakuje je w folie aluminiowa i spozywcza ,
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 15:31   #3328
agagmm23
Raczkowanie

Dziewczyny
Jestem juz po próbnej fryzurze
Zreszta same oceńcie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_2348.jpg (138,4 KB, 41 załadowań)

agagmm23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 15:33   #3329
niuniuniau
Zadomowienie

Dziewczyny normalnie porażka właśnie wróciłam z kancelarii i okazało się że zgubili mój akt chrztu (jeszcze się ksiądz głupio pytał czy były zapowiedzi wygłaszane na tydzień przed ślubem w mojej własnej parafii )
Ale żeby tylko to to pół biedy oni zgubili nasze karteki z informacją o odbytych naukach przedmałżeńskich poradnią i dniem skupienia Jestem po prostu wściekła, a ksiądz stwierdził że poszuka<masakra po prostu
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 15:36   #3330
madziczek
Zadomowienie

Dzień dobry
jestem w tyle za Wami - tylko te tematy na razie przyswoiłam

Paletkę cieni Ruby Rose też posiadam i jestem bardzo zadowolona. Kupiłam je w sumie przez przypadek, a o trafności zakupu przekonałam się jak dwie wizażystki poleciły mi te cienie jako jedne z lepszych i przy okazji nie drogich.
One (przynajmniej moja paleta) są bardzo delikatne, ale ładnie oko w nich wygląda i dobrze się trzymają.

Mam też inglota (uważam, że są bardzo dobre) – maja bardzo dużą paletę kolorystyczna do wyboru i popiel też na pewno jest J
Wizażystka moja polecała cienie semphory (nie wiem czy dobrze napisałam, ale chyba wiadomo o co chodzi)

Pan Zalewski – też nie wiem kto to jest, ale ufam, że wie co mówi J

Dziecko z gwałtu do adopcji – myślę, że to lepsze rozwiązanie, ale chyba często jest też tak, że kobiety po urodzeniu mimo wszystko zatrzymują dziecko (o ile mogą sobie na to pozwolić i mąż się zgadza), bo to jednak też ich dziecko, a instynkt macierzyński działa.

Milibili – trzymam kciuki, żeby wszytko było dobrze i żeby badania to potwierdziły.

Kasieńko, czekam na tekst tej staropolskiej przysięgi – bardzom jej ciekawa.

Apropo zaproszeń i ociągania mojego A. w ich robieniu: okazało się, ze w pracy też go cisną (będziemy je u nich drukowac, oni kupuja papier po swoich cenach), że już późno itd. Jego Szefowa powiedziała, żeby jej dał do mnie tel. to ona się ze mną skontaktuje zapyta jakie chce zaproszenia i będzie to potraktowane jako zlecenie dla firmy i A. nie będzie miał wyjścia i będzie musiał robić te zaproszenia Właśnie mu napisałam, żeby wybrał i zakupili dziś papier-jutro druk (doklejenie elementu) i można rozdawać i wysylać J uff … nareszcie!

Cukier – nie słodzę w ogóle, chyba, że herbatkę z cytryną. – czyli tak jak Gosia J
Staram się pić same owocowe herbatki (ze względu na serducho)
Ze słodyczy to najbardziej uwielbiam czekoladę … ciasta itp. w sumie mogłyby dla mnie nie istnieć
Jak by mnie ktoś zapytał czy wole cos słodkiego czy np. schabowego to wybrałabym schaboszczaka :P

Mieszkanie – Monai, Wy szukacie do kupna tego mieszkania? – teraz chyba wynajmujecie
Jakie i gdzie by Was interesowało? Jakby co to napisz na pw może udałoby mi się Wam jakoś pomóc.

Doczytano: już wiem, że na wynajem … teraz za ok. 45 m to trzeba liczyć 1000-1600 zl.
A w jakiej dzielnicy szukacie? Czemu nie chcecie przez agencję – my swoje mieliśmy przez agencję i jest ok.

Na bukietach się niestety nie znam i na razie nie myślę o nim – chyba mam jeszcze trochę czasu.
O ile wcześniej trzeba zamówić bukiet?

Autobus – gratuluje załatwienia i zazdroszczę. Ja chciałam autobus z ztm, ale teraz jest już troche na to za póżno, a my nadal nie wiem ile osób będzie jechało samochodem a dla ile trzeba przewóz załatwić.
Mam nadzieję, że jakiś autokar albo PKS uda nam się zarezerwować. Znajomi płacili za autokar 700 zł

Etykietki na alkohol – podobno nie powinno się tego robić ponieważ goście powinni wiedzieć co piją. Wódka przecież wódce nie równa.
My chyba nie będziemy robić tego typu rzeczy – wydaje mi się to stratą pieniążków, chociaż muszę przyznać, że etykietki Izusi bardzo mi się podobają J

Iluś, fajnie temu typkowi utarłaś nosa :P Bardzo nieładnie się zachował.

Agulla – macie na zaproszeniach papier w którym się zakochałam, ale troszkę drogowy jest i zrezygnowaliśmy z niego.
Zaproszenia śliczne – musieliście się nieźle napracować i wcale się nie dziwie, że nie wierzono Wam, ze sami robiliście – wyglądają bardzo profesjonalnie.

Kasieńko - a tę przysięgę to tylko Pan Młody składał? Bardzo fajna jest – myśle czy by jej na zaproszenia nie dodać

Doczytano: wczytałam się w treść i już wiem co i jak

(jestem teraz na 108 stronie – nie daje rady z Wami i tempem waszego płodzenia postów)
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości