|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Lepiej nie- jak ostatnio zażartowałam z wpisowym to Chatul wywiało. Mea culpa
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Maniaczki moje kochane
![]() Opuszczam was na 2 tygodnie Jutro rano juz lece,ale dzis ide wczesniej spac ![]() Musze wam powiedziec ,ze polowa mojej waliki do kosmetyki do wlosow
|
|
|
|
|
#993 |
|
Rozeznanie
|
Weroniko-udanego wyjazdu!
i nie zapomnij nam wysylac troche pozytywnej energi
|
|
|
|
|
#994 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Często farbuję brwi henną, teraz chcę kupić jakąś i sama próbować. Na zmianę używam brązowej kredeczki do brwi z H&M (jest wersja dla blondynek i brunetek) i też jestem z niej b. zadowolona ![]() Ciężko to idzie, ale jakoś staram sobie dać bez niej radę Za kurs zapłaciłam 350 zł , jestem już po dwóch dniach zajęć (czyli w sumie 6 h) i wiem już, że nie wyrzuciłam tych pieniędzy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzielić się z kimś fryzjerką to nawet lepiej niż oddać ostatnia koszulę ![]() To ja tylko powiem, że WIDZIAŁAM WŁOSY MARZENKI ! Virusia jest prześliczną, super zgrabną młoda mamą, nie dajcie się zwieść temu, co wypisuje o jakiś tam kompleksach.Marzenko- wiesz, że teraz bardzo często jak się obżeram to myślę o Tobie ? ![]() Znalazłam pyszne zapiekanki na Kazimierzu. A jutro idę na cynamonowe Grycany... Buzi dla strojnisi, małej kobietki J. Cytat:
Co do wyjazdu ze śpiworami... brzmi super... ale ja muszę mieć dach nad głową i łazienkę... żaden wyszukany standard, byleby było czysto ![]() --------------- Musiałam dziś trochę nadrobić. Wczoraj balowałam na urodzinach kolegi, nocowałam u TŻ. Impreza przeniosła się do niego i wszyscy pokładliśmy się dopiero koło 5. Dziś jestem mega ściorana, ale uśmiechnięta I wreszcie super pogoda!
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||||
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lece do cieplych bardzo cieplych krajow ![]()
|
|
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Porcelainn no musze byc bardziej stanowcza
![]() Weronika udanego wyjazdu |
|
|
|
|
#997 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
|
|
|
|
#998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Znów niesprawny komputer się kłania
![]() Ale wróciłam, miejmy nadzieję, że na dłuższy okres czasu, bo siedzę przy własnym komputerze(z nową płytą główną i zasilaczem ). Lecę nadrabiać zaległości
|
|
#1000 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witam
Dziś skończyłam kurs Muszę ejszcze tylko zdać teoretyczny i czekać cierpliwie na egzamin ![]() Cytat:
tzn takiej grafitowej, niewiem jak mi będzie w brązie. Cytat:
Tyle że ja mam na imię Kasia, a przesyłki kieruję na imię siostry, bo jak swego czasu częśto zamawiałam na Allegro ciągle coś nowego to rodzice chcieli zawału dostać więc teraz myślą że przychodzi przesyłka do siostry, kładą ją w jej pokoju i myślą że ona sobie to otwiera jak przyjeżdza Cytat:
Cytat:
No to było do przewidzenia W końcu z włosomaniaczek piękne dziewczyny Też bym chciała podziwiać Marzenki włosy, moje takie zmarnowane, może bym się w końcu za nie wzięła, jakaś motywacja by była![]() A tak w ogóle to szykuję się na imprezę, moja przyjaciółka ma urodziny Mam nadzieję że zabawa będzie udana.Buziaki dla wszystkich
|
|
|
#1001 | |
|
|
Cytat:
![]() Kasia Kasia Kasia... zapamiętać
|
|
|
|
|
|
#1002 | |||
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wypad super pomysł, ale ja bym się raczej decydowała na noclegi w miejscach, gdzie jest łazienka. Z TŻ chcieliśmy wyjechać w ciemno nad morze, ale chyba jednak będziemy czegoś konkretnego szukać, tym bardziej, że nam się termin przesunął i pojedziemy dopiero pod koniec sierpnia, więc mamy czas, żeby się poorientować, co i jak. Edytowane przez xyoko Czas edycji: 2008-07-26 o 21:22 |
|||
|
|
|
|
#1003 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czym się obżerałyście? ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja jestem blondynką o jasnej karnacji Ja w takim wydaniu czuję się zdecydowanie najlepiej. Raz kosmetyczka zrobiła mi (przez przypadek ) czarną i to była katastrofa. Teraz trzymam się już tylko brązu, więc zdecydowanie polecam.Nie zmieściłam się w jednym poście
|
||||
|
|
|
|
#1004 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witamy, napisz coś więcej o sobie
Cytat:
Z tym vice versa niekoniecznie, bo do Emilki P. to mi ohohoho...... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale na większość z nich mam inne zdanie, ale, żeby nie było, żem chłonna komplementów przemilczę i ładnie podziękuję ![]() Cytat:
A Julcia, pierwsze co zrobiła, jak przyszła do domu, to poleciała do Taty pokazać jakie ma pomalowane usta szminką
|
|
|
#1005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tradycyjnie dwa posty, bo moje kochane emotki się nie mieszczą...
![]() Cytat:
? To nam nie zazdrośc, tylko następnym razem chodź z nami ![]() Cytat:
Obżerałyśmy się lodami Grycana (przysmak z bitą śmietaną )Nadrobiłam i się witam Aha, zaraz Wam pokażę kolejne decu (prezent dla szwagierki na imieniny na jutro, napiszcie czy się nada, czy totalny obciach, bo jak wszyscy napiszecie, że nie pasuje, to jutro zdążę coś kupić ) Już pomijam, że całą noc mi się śniło, że Jej się kompletnie nie podobało i zniszczyła to )Edit: Dodałam zdjęcia, proszę o obiektywizm, żebym się jutro nie musiała za siebie wstydzić Dodam, że szwagierka jest fanką storczyków i rafaello
|
|
|
#1006 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapewne fakt, że jest lato i do tego jeszcze wakacje sprawiło, że tutejsza młodzież bardzo się nudzi Będę w miarę możliwości starała się ich omijać szerokim łukiem ... i chyba zacznę nosić gaz w torebce![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie śpiwór, stodoła i siano Ale chyba jednak się zdecyduje - w końcu raz się żyje Tylko boje się, że wyszstko zepsuje Znam siebie i jak mi coś nie pasuje to jestem chodzącym koszmarem![]() Cytat:
![]() Marzenko ja bardzo bym się ucieszyła z takiego prezentu ![]() Gosiu a co ile robisz sobie taki ciemy brąz i długo się to trzyma ![]() Jej nie wiem czy to ze zmęczenia czy krótkiej ilości snu ostatnio, ale widze podwójnie Chyba muszę się do okulisty wybrać![]() Miłego dnia Słoneczka |
||||
|
|
|
|
#1007 |
|
|
Prosze mnie jakos pocieszyc
Załamałam sie własnie Cały czas czekam na upragniony wyjazd nad morze, a tu lipa, chyba nie pojade Musze podzwonić nóz widelec cos znajde ![]() A tak zmieniając temat to pomogłyscie mi bardzo ![]() ![]() i wygrzebałam sobie hobby, tzn to narazie "szkic" ale lepsze to niż nic Doszłam do wniosku ze chcialabym zrobic kurs wizazystki, jak chirurg pozwoli to wrócę do pływania, zawsze kochałam to robić, posuzkam jakiejs damskiej sekcji kickboxingu (szukałam juz w zeszłym roku ale damskiej nigdzie ni ma ), bede zbierać na kurs pilota awionetki i w koncu przełamie sie do podrózy w pojedynke (zawsze lubiałam ale samej sie bałam a nie mam z kim...).No to tyle moich porannych rozwazań ![]() EDIT: Porcelain na jaki kurs chodzisz?
|
|
|
|
|
#1008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Decu piękne, szwagierka bedzie na pewno powalona na kolana Tym bardziej, że wzięłaś pod uwagę to, co lubi Prezent śliczny, pomysłowy, i - co najważniejsze - od serca![]() Cytat:
Czemu tak mało śpisz? ![]() I nawzajem - miłego dnia |
||
|
|
|
|
#1009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież śliczne to zrobiłas i nie takie oklepan i tandetne jak w sklepie tylko serio śliczne przyjdziesz na moje imieninyCytat:
spróbuj zarezerwować sobie telefonicznie jakiś pokój i się pakuj![]()
|
||
|
|
|
|
#1010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Plecak w lape, w lape spiwor i namiot, pole namiotowe i kupic miejsce na nocleg dla jednej osoby, voile! Co do kickboxingu, ja zastanawiam sie nad jakims mocnym sportem ze sztuki walki. Wycisk mi nie straszny, ale chcialabym aby ten sport byl jakis plynny i na swoj sposob piekny. |
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem znowu podłamana włosami. Chyba powinnam je ściąć, ale koszmarnie wyglądam w krótkich
Właśnie posiedziałam z gloria, jak spłukiwałam, zobaczyłam, że lecą strasznie, wtarłam jantara, ale to juz 3 buteleczka a efektów zero Oglądałam wczoraj zdjęcia z wesela koleżanki, na którym byłam miesiąc temu i to mnie dobiło. Wiadomo, że na zdjęciach patrzy się na siebie inaczej niż w lustrze. Mi się rzuciło w oczy to, jak mało mam włosów..
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Marzenko śliczności
|
|
#1013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja twygladam koszmarnie juz teraz czuje sie strasznie zle, jesli ladnie wygladam, to wtedy gdy oszukuje ludzi peruka, nie ma we mnie nic.. ..
|
|
|
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1015 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo, że lubie samotne spacery to już na dłuższy wyjazd zupełnie solo bym się nie zdecydowała.Oj super z tym hobby ![]() A Emilia chyba chadza na kurs angielskiego ![]() Takie jedne problemy. W sumie ja nie mam aż tak bardzo jasnych tych brwi i dodatkowo rzepe w nie wcieram, żeby je przyciemnić. Jak nie uzyskam upragnionego rezulatu to może skuszę się na taką hennę Kiedyś w kosmetycznym natknęłam się na taką specjalną do brwi, ale w końcu nie kupiłam, bo się przestraszyłam, że razem z włoskami mi się skóra zabarwi![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oj Gosiu na pewno nie jesteś wobec siebie obiektywna. Już my Cię tu musimy oblookać, bo na pewno nie jest aż tak źle Na przykładzie Naszej Marzenki mogę stwierdzić, że często siebie i naszych kłaczków niedoceniamy Odchudzasz się nadal?
|
|||
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może nie jest tak źle jak myślisz. Pamiętaj, że oceniając siebie nie jesteśmy obiektywni. Może wstaw zdjęcie
Sacred is the gift that they have without knowing Serenity is knowing it's safe from destruction of time "Sacred Serenity" Death Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2008-07-27 o 14:17 |
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1018 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możesz napisać, jak zrobiłaś te storczyki? Ręcznie malowałaś, wycięłaś skądś...? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niedługo już będziesz w Polsce i pobawisz się swoimi mazidłami
|
|
|
#1019 |
|
|
Chyba bałabym sie sama pod namiotem
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Zadomowienie
|
http://www.chalupy3.pl/ocampingu.php
Balabys sie? moja rodzina byla tam wielokrotnie-bezpiecznie, fajnie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.

Za kurs zapłaciłam 350 zł , jestem już po dwóch dniach zajęć (czyli w sumie 6 h) i wiem już, że nie wyrzuciłam tych pieniędzy
Virusia jest prześliczną, super zgrabną młoda mamą, nie dajcie się zwieść temu, co wypisuje o jakiś tam kompleksach.

Co tu takie pustki 

Ostatnio na osiedlu jakieś dresy grasują
ale nigdy jeszcze tak się nie bałam
Znaczy spontaniczny wypad prawie bez niczego i nie wiadomo dokładnie gdzie

Oj Gosiu na pewno nie jesteś wobec siebie obiektywna. Już my Cię tu musimy oblookać, bo na pewno nie jest aż tak źle