![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
szybko?
![]() ja nie myje tutaj okien.... mieszkam na 6stym... chociaż powinnam umyć... ![]()
#392 | ||
Zakorzenienie
|
miałam odpisać wcześniej ale był jakiś problem z wizażem.
co takiego pisałaś? ![]() ![]() a młodemu przystojniakowi napisz sms-a, po co tracić kasę na dzwonienie, jak nie wiadomo czy będziecie mieli o cyzm gadać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() obejrzałam sobie wanted i jeden odcinek serialu, to teraz sie chyba poruszam trochę, bo mama z siostrą wyszły na pole - siostra kupiła sobie deskorolkę i teraz codziennie jeździ... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Wrociłam w sobote, miały byc 2tyg a sie zrobiły 3 ![]() ![]() Dostałam sie na studia z listy rezerwowej jednak ![]() ![]() Ogólnie u mnie powrociły dawne problemy( a moze tak naprawde one nigdy nie zniknęły.. ![]() ![]() 18 sierpnia mam 18 urodzinki ![]() ![]()
#394 |
Rozeznanie
|
No i Orzeszek jeszcze wrócił
![]() ![]() ![]() Orzeszku Ed wróciło??Noo nie!!!Odegnaj go szybko! ![]()
#395 | |||||||
Zadomowienie
|
cześc plotkaryyyy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki za rozwoj sytuacji z kolegą ![]() i wzajemnie kochana ![]() Cytat:
![]() a jak Twoje wakacje, he?;> Cytat:
Cytat:
![]() pusc strzale albo wyslij smsa ze wskazaniem na to pierwsze ;] Cytat:
![]() slusznie ![]() Ale dzis mialam masakryczny dzien w pracy: pogoda paskudna, zero ruchu i wiekszosc załogi skacowana/niewyspana i ledwo ogarniająca świat, ło maaaaatkoooo ![]() ![]() Jutro na wieczor wiec wyspac sie moge ![]() ![]() dzis spalam cale 3,5h i jak na tak malo snu i 8 godzin pracy to calkiem niezle sie trzymam w sumie ![]() A i nie dalam sie nocnym tostozapiekankom hurrra ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, ściskam i caluje, buuuuuuzi ![]() milego wieczorku ![]()
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wrociło ![]() Do dupy wszytsko ![]()
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
cześć Orzeszku
![]() mi też wróciło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
My first message...
można? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Hej hej tylko się mi nie poddawajcie tu-jedzonko nie moze Wami rzadzić ![]() Mozna, mozna, witam nowa wizazankę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
yerba - witamy, witamy
![]() kolejna nowa osoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() alez oczywiscie! zawsze sie przyda swieza krew na wizazu ![]() ![]() dobry wieczor ![]() ja juz po pracy,po kapieli,po rozmowie z rodzicami,zabukowaniu parkingu w Manchesterze na wyjazd w listopadzie i paru innych czynnosciach ![]() ogladam 10 Years Younger ,uwielbiam ten program ![]() milego wieczorka laleczki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |||||
Zakorzenienie
|
Wiecie ze cały dzien jak wchodzilam na wizaz to nie bylo ani 1 wiadomosci?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pisałam gdzie sie podziewasz. Stesknilam sie ![]() A Ty nie jezdzisz z siostra? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Masz urodziny 18? To tak jak moja przyjaciolka^^ Moze jednak zrobisz jakies przyjecie? Ty ,taka imprezowiczka?;> Cytat:
![]() Ze ja Green Way'u nie mam ![]() ![]() No mozna ,mozna ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Zakorzenienie
|
na pewno nie jest źle
![]() Cytat:
![]() a cicho siedzę, bo u mnie nic się nie dzieje... nudne, szare życie ![]() jasne ![]() miło mi powitać nową wizażankę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Wtajemniczenie
|
Halio
![]() Czy i ja mogę się dołączyć?
#405 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pewnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam nowe wizażanki
![]() Baby zadzwoń, zadzwoń ![]() ![]() ![]() ![]() Pytałyście o moje wakacje. W sumie upływają mi dosyć miło. Nie szaleje, dni mijają spokojnie, w sumie po wakacjach będę miała hard core, więc teraz odpoczywam pełną parą i nie mam zamiaru przyśpieszać. Chociaż niewątpliwie życie na wysokich obrotach sprawia mi przyjemność i myślałam o jakiejś pracy, co by zagłuszyć wyrzuty sumienia tym nic nierobieniem, ale ostatecznie w te wakacje postanowiłam troszkę zwolnić ![]() Orzeszku gratuluje ![]() ![]() Dziewczyny nie dajcie się ED. Życie jest zbyt krótkie, żeby przejmować się jedzeniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oczywiście ![]() ![]() ![]() Jaaaa ale się dziś zmęczyłam...cwiczyłam wszystkie 8 minutowki a potem wymysliłam ze bede na taka skrzynie włazic i z niej schodzi-taki jakby step-czy jak to sie tam nazywa-i mi zeszło to az 40 min-ale mi sie bedzie fajnie spało ![]() ![]() No to lece do łozia ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Milko- moze gdzies sie spotkamy w którymś trmwaju
![]() ![]() Wróciłam ze spacerku z TZ tem, obejrzelismy u niego Potyczki Jerrego Springers na zone club-fajne ![]() Mykam spac ![]()
#411 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Nie martw się - praktyka czyni mistrza ![]() ![]() A teraz to rozkłady znam na pamięć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
orzeszku mi też może w którymś tramwaju migniesz
![]() gratuluję tej pedagogiki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Wtajemniczenie
|
hej hej mozna sie dolaczyc
![]() tak sobie podczytuje ostatnio ten watek i postanowilam zagoscic na stale, bo tu tak fajnie i duzo sie dzieje ![]() a ja cierpie na bezsennosc ostatnio i teraz siedze w lozku z laptopem ^^ choc zaraz 3, ale zasnac nie moge ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edit: Muszę się pochwalić, że po ponad 4 latach nie miesiączkowania bez hormonów, jakieś pół roku temu porzuciłam bezmyślnie wszelkie tabletki i ... dziś dostałam sama z siebie okres ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() No jasne ![]() ![]() A umiesz jezdzic? Na nude czasem dobra mogla by byc ![]() Cytat:
![]() A teraz masz racje odpoczywaj sobie,skoro juz za pare tygodni to sie skonczy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Widzac o ktorej pisałas tego posta to chyba jednak cierpisz na bezsennosc ![]() Dziewczyny: Teraz jest tu wiekszy ruch. Widze ze wiele wizazanek dolaczylo/wrocilo.Nie wiem czy czytalyscie ,ale mamy miec pod koniec sierpnia zebranie na ploty w Krk ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też dziś spać nie mogłam.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() ale pogoda dzis ![]() ![]() milego dnia laleczki ![]()
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() teraz to sie Krakowa nie moge doczekac ![]() p.s. gratuluje okresu ![]() ![]() Cytat:
![]() kurcze nie dosc, ze zasnelam okolo 4, to obudzilam sie o 8, bo sobie trawe kosza pod blokiem...i nie wiem, czy jeszcze bede spac ![]() ![]() Co do zebrania w Krk - ja tez cem ![]() ![]() ![]() hej ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie tez wciaz szaro i ponuro...az sie z domu wychodzic nie chce...
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.