|
|
#2071 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2019
Ja też bez wymiotów, jedynie mdłości czasem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2073 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale jak sie ma dzieci to tak juz jest- Juz teraz labaaa ... tesciowie byli i przywiezli duzo kielbasy z Polski, sledzi, ryb ............a ja nie mam pojecia czy to moge jesc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i zero mdloscico do gry, to przeciez zawsze mozesz wrocic do tego ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
Edytowane przez asienka213 Czas edycji: 2018-07-15 o 18:40 |
||||||
|
|
|
#2074 |
|
Zadomowienie
|
Hej, hej!
Dziś aktywna niedziela, długi spacer z rodzinką, dość wyczerpujący ![]() Mdłości mi wróciły ostatnio ze zdwojoną siłą, okropność. Mniej śpiąca jestem, ale żeby jakaś super energia we mnie wstąpiła to nie powiem Zapomnialam, że sklepy dziś zamknięte, cholera, a w lodowce światło. Jutro z rana muszę ma zakupy jechać, dziś zrobiłam zupę z resztek jarzyn. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2075 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie z ciekawości: czy któraś będąc teraz w ciąży karmi piersią starszaka? Ja odstawiłam młodego miesiąc temu gdy miał 21 miesięcy.
Czy planujecie kupić spiworek do spania? |
|
|
|
#2076 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam zaćmienie, dzisiaj przy pakowaniu zawalilam w słup no bo go nie widziałam
mąż obrażony, ale to tez jego wina bo przez niego byliśmy spóźnieni i już całkiem mi się mózg wyłączył.Mdlosci miałam, wymiotów nie, ale już było blisko. Może dwa dni miałam takie że bałam się wyjść z domu energii teraz mam więcej, wcześniej obowiązkowo drzemka w ciągu dnia plus spałam od 22 do 8 rano bez problemu, a teraz nie ma drzemki, często budzę się około 4/5 i patrzę w sufit Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie używałam wcześniej bo to moja pierwsza ciąża Ale może ktos miał i mógłby się wypowiedzieć czy przydatny jest Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2078 |
|
Zadomowienie
|
Faa ja przy młodym też nie używałam śpiworka.
Najpierw przez miesiąc spał w rożku, potem pod kołderką i bez poduszki. Moim zdaniem rożek jest niepotrzebny, bo młody się rozkopywał. |
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zaczynam dwa dni wolnego
![]() Miałam odpoczywać, ale muszę odgruzować mieszkanie i zrobię urodzinowe ciasto ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Zaczynam czytać o wózkach, macie upatrzone już jakieś modele? |
|
|
|
#2081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2082 | |
|
City of Bones
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja muszę zacząć czytać o wyprawkach dla dziecka, bo ja kompletnie nie wiem co potrzebuje a nic nie mam. Ale mam jeszcze czas ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrzyłam chwilę na Greentoma - ciocia ma spacerówkę i chwali. Zimą trzeba mieć większą kontrolę nad nim bo jest lekki. Więc trochę się go obawiam... ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2085 |
|
Zadomowienie
|
Zostało nam pół roku dziewczyny ja zaczynam generalne porządki bo w sobotę syn ma urodziny i trochę gości będzie a nie chce aby ktoś zastanawiał co u mnie taki bałagan i jeszcze tort ale raczej zamówię
![]() Rożek dla mnie jest ważny po 1 w szpitalu w razie przeciągu lepiej mieć go zawiniętego w domu też nie wyobrażam sobie nawet zimą mieszkania nie wietrzonego nawet jeśli w pokoju nie otworze okna to jednak wszystko możliwe a ostatnia sprawa mój mąż mimo że mamy 3 dzieci woli na początku brać na ręce w rożku bo bez niego jest dla niego zbyt wiotkie i nie czuje się pewnie
|
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja totalnie zielona jestem w kwestii dzieci przyznam się że nigdy nie myślałam że będę je w ogóle mieć bo niezbyt lubię dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() A myślicie o nowych wózkach czy używanych? Sama nie wiem jaki ja chcę w okolicy nie mam dobrych dróg polne drogi przeważnie i przeraża mnie trochę wybór wózka na takie wertepy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2087 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Daj trochę burzy, u mnie taki upał, że masakra! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
Ja już kupiłam Quinny Moodd, czekam z odbiorem ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2088 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
jeszcze sie nie zaglebialam w temat, ale narazie podoba mi sie Adamex Dopiero po urlopie czyli we wrzesniu mam zamiar wziasc sie za wyprawke I nie kupuje ani rozka, ani spiworka ....dla mnie to zbedne wydatki, mielismy przy pierwszej corce, prawie w ogole nie uzywane
|
|
#2089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w soi mamy gości, znajomi przychodzą więc też muszę coś naszykowac ![]() Ja ten rożek też chyba kupię bo TŻ też nie zechce wziac że strachu takiego maleństwa, chce go angażować od początku. Cytat:
U mnie ponoć dziadkowie kupią wózek, więc w życiu nie będą chcieli używanego. Zresztą ja chyba też wolę nowy. Edytowane przez AnnLady Czas edycji: 2018-07-16 o 10:29 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2091 | ||
|
City of Bones
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak spodoba nam się jakiś inny i droższy to popatrzymy czy nie ma używki, a tak to zobaczymy jak wyjdzie Oj gdyby się tak dało... Ale może dojdzie i do Ciebie Jak widziałam dziś pogodę to pokazywali cały tydzień u mnie gorąco i burze
|
||
|
|
|
#2092 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój wymarzony to Stokke Xplory V6 Brak amortyzacji przy takiej cenie za wózek odstrasza. Także poszukiwania nadal trwają Przyglądam się Joolz Day 2, cybexy też oglądam. ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
Także jadąc gdziekolwiek muszę pokonać tą cholerną kostkę ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
|
|
#2093 | |
|
City of Bones
|
Cytat:
U nas odpada, nie podobają mi się kompletnie wózki, które mają z przodu tylko jedno/ jedno podwójne koło
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też te z jednym kołem tak średnio...
|
#2095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Mi się bardzo podoba Quinny Mood ale w nim obawiam się spacerówki, wydaje się być taka mała? |
||
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Też chyba nie jestem za trzema kołami, może to i ładne, ale czy na zimę dobre? Internety piszą że na zimę im grubsze koła tym lepsze, no i dmuchane.
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() ciekawe czy on sobie zdaje sprawę z tego ile taki wózek kosztuje ![]() Ale a propo ciuszkow, to nam chce oddać chyba ze dwa kartony bratowa TŻ, ja tam zamierzam skorzystać z tego. Mniej ciuchów to w inne lepsze rzeczy można zainwestować. Ale moja mama raz stwierdziła żeby tego nie brać, bo ona wszystko kupi. Na szczęście to ja decyduje ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wózek i inne sprzety chce nowe. To moja mama za to cały czas mówi, że mam nic nie kupować. Jak powiedziałam, że wole rozłożyć wydatki na raty to też stwierdziła, że mi w grudniu da kasę i wtedy wszystko kupie |
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
u mnie też deszczowo, od razu przyjemne ochłodzenie ![]() wydawało mi się, że miałam a teraz co chwilę coraz to nowy mi wpada w oko ale na razie tylko oglądam zdjęcia i oceniam wizualnie a wiadomo, że ważne są przecież głównie kwestie techniczne, ale to myślę że gdzieś we wrześniu będę o tym myśleć ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2099 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Można to kółko zamienić na takie szersze, także jest możliwość wyboru miedzy nimi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
Fajna mama Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
Dasz radę, one są takie fajniutkie do przytulania i wbrew pozorom nie takie kruchutkie ![]() już się nie mogę stycznia doczekać ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozmawiałam z moją klientką, która mi zachwala zawsze Quinny i mówi, że jest opcja wymiany jednego kólka na dwa z przodu ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- https://www.emaluch.com/esklep/pl/p/...2C-2-kolka/991 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

Wymiotów nie miałam choć zdarzyło się kilka razy, że prawie

no ale jak sie ma dzieci to tak juz jest

Bo ja od tygodnia mam baby brain, totalnie mnie odmóżdżyło, jakaś niekumata się zrobiłam, słabo kojarzę, zapominam o różnych rzeczach itp. Apogeum było w kuchni parę dni temu, jak blachę z piekarnika złapałam gołą ręką
także mąż musi mnie pilnować bo to może się źle skończyć dla mnie
Zabieramy sie za wykonczenie nowego mieszkania i tak jak kiedyś o tym marzyłam, tak teraz mam doooość.

mąż obrażony, ale to tez jego wina bo przez niego byliśmy spóźnieni i już całkiem mi się mózg wyłączył.

Quinny Moodd, czekam z odbiorem

już się nie mogę stycznia doczekać