|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Październikowe 2019 ❤
Cytat:
szczególnie spodnie, od zawsze małej z dupki spadają. Za to bluzy może i duże, ale rękawy krótkie. Z lidlowych, to nam się bardzo sprawdza odzież zimowa, kombinezony, kurtki, spodnie zimowe. I ostatnio nawet buty zimowe. Pamiętam z dwa lata temu były twarde i ciężko było założyć. Ale już na ten sezon były super, mogłam przyoszczędzić
|
|
|
|
|
#4922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w ogóle mega się angażuje, czyta bajki i śpiewa do brzuszka, codziennie czyta w aplikacji "co u dzidziusia", dopytuje o wszystko. Przejęła się Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale oczywiście zawsze warto mieć parę sztuk na krótki rękaw nawet tak jak pisałaś żeby pod coś założyć ![]() Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Październikowe 2019
Moja 2,5 latka wczoraj spytała skąd dzidziuś w brzuszku
no nie powiem, zaskoczyła mnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#4926 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojej koleżanki córeczka jak się mały urodził miła 7 lat, teraz już 8 i tak potrafi się zająć bratem, że potrafi go uśpić na drzemkę, bawi się z nim. Cytat:
To jej opowiedziała, że mama i tata na golasa się przytulają. I potem kilka razy jak widziała, że jestem goła, to wołała tatę, by mnie przytulił no to chciała i ma ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() ale jak, to ma przytyć, jak na jedzeniu skupić się nie potrafi, a ciągle biega, skacze
|
|||
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny as tak ogólnie ubranka to gdzie polecacie kupować? 5.10.15, smyk?
Z Lidla nic nie mam, boję się tam chodzić bo zawsze są dzikie tłumy i boję się,że mnie stratują Kiedyś byłam świadkiem takiej akcji,jak jakaś baba tak popchnęła młodą dziewczynę,że prawdopodobnie skręciła sobie rękę bo momentalnie jej spuchła
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeglądałam wczoraj stronę smyka i można tam zaopatrzyć się w całą wyprawkę do szpitala
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla takich malutkich dzieci jest zawsze multum rzeczy i się nie zniszczone i kosztują grosze. I tak zaraz dzieciak wyrośnie. Do dzisiaj dla córki często chodzę do lumpa, co prawda już ciężej coś fajnego dostać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla siebie też zawsze zimą udawało mi się kupić kaszmirowe swetry za grosze gdzie normalnie ceny zaczynają się od 300zł
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co ciekawe dla mnie mi ciężko coś wygrzebac, a dla dzieciaka bez problemu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
a ja polecam popytać się znajomych, rodzinę o używane ubranka, rozejrzeć się za komisami, olx, grupy sprzedażowe na fb - choćby z tego powodu, że nowe rzeczy mają na sobie dużo chemii, którą ubrania są konserwowane na czas transportu w kontenerach, poczytajcie o toksycznych ubraniach.
Nie powiem, że ie kupuję nowych ubrań, ale pamiętać trzeba by takie przed założeniem wyprać, a te dla noworodka wyprasować ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- pojawiły się styczniowe 2020, jejku jak ten czas ucieka
|
|
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
We wtorek przyszło moje zamówienie z Lidla. Spodnie fajne. W porównaniu do H&M materiał grubszy, twardszy i mniej elastyczny. Ale też fajnie leżą na tyłku
Jedyny minus to śmierdzą chińskim plastikiem ![]() ![]() Idę założę drugą część wątku, a wy dobijajcie ten ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
Z tą chemią w ubraniach to prawda, dlatego nowe kupuje z certyfikatami (dla noworodka, dla siebie nie
). Aczkolwiek w lumpkach, które uwielbiam, ubrania też są dezynfekowane ciężką chemią, więc nawet gorzej. Ja mam sporo po dzieciach z rodziny ale coś tam zawsze trzeba dokupić i właśnie tak próbuję się zorientować w tych ciuszkach co właściwie jest potrzebne Bo te listy wyprawkowe w internecie to są nieźle od czapy czasami.Z takich grubszych rzeczy został mi fotelik samochodowy, materacyk i bujaczek. No i te bardziej zimowe ciuszki, bo dzieci w rodzinie mam z początku września więc więcej jest tych lżejszych. |
|
|
|
#4938 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
|
|
#4939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4940 |
|
Raczkowanie
|
Ja ubranka kupuję głównie w smyku, f&f Tesco i z Lidla jak jest coś fajnego. Zdarza się w reserved na wyprzedażach albo w cocodrillo.. F&f oraz Lidl to super ceny no i jakości też nie mam nic do zarzucenia. Jakoś nie mogę się przemoc na kupienie czegoś w Lumpku. Mój synek się urodził 55cm, a lidlowe 50/56 były na początek śmiesznie duże... W smyku cool Club też są zawyzone rozmiarki jak dla mnie, ale chociaż bodziaki są szczuplejsze w pasie niż Lidl.
Ja teraz jeszcze nic nie kupiłam. Tak na prawdę wszystko mam po synku. Ale jak się dowiem kto tam mieszka to na pewno coś dokupię nowego z ubranek. No i wiadomo kilka nowych pieluch, ręczniki, rzeczy do pielegnacji itp. We wtorek byłam na usg, małe ma już prawie 250gram, na początku siedziało tyłem do nas i nie dało podejrzeć, a potem się odwróciło i skrzyzowalo nogi... 🤨 doktor mówi że nic nie dynda jak dla niego ale to nie jest pozycja do oceny... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Domi_001 Czas edycji: 2019-05-02 o 12:15 |
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
I nastał ten dzień, że zakupy robią się wyzwaniem
szczególnie stanie przy kasie. A jeszcze ludzie oczywiście robią na grilla i zapas na niewoadmo ile. Jeszcze musiałam iść do innego sklepu po włoszczyznę, a tam przy kasie kobieta nie mogła znaleźć kodu. Rozgladałam się gdzie w razie czego mogę przysiąść, ale wszędzie do okoła skrzynki z piwem. A jeszcze córuś wszystko po kolei by chciała. Do domu szłam ociężale jak żółw ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Czas na aktualizację brzuszkow
![]() Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
15+4 IMG_20190502_144104.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4944 |
|
Zadomowienie
|
Też zamierzam w Lumpie pobuszowac a póki co przeglądam olx. Cała paka ubranek za stówke więc nabede. Koleżanka ma mi po swoim maluchu coś oddać więc też dobrze 😁
W przyszłym miesiącu chce kupić łóżeczko żeby wydatki sobie na kilka. Miesięcy rozlozyc.. Upsss w tym bo to już maj mamy 😁 W pokoiku tylko kolor chcemy odświeżyć też max do końca miesiąca i szafę ogarnąć żeby była jedna, konkretna duza dla mnie i dla młodego. Ale szczerze to przeraża mnie kompletowanie tego wszystkiego bo jesyem zielona, pewnie mnóstwo rzeczy wyjdzie ze tak powiem w trakcie że nie mam 😝😝 |
|
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
20190502_153159.jpegWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dalej mieszka tam ktos Uparciuch?? 😝 |
|
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No Uparciuch🤣 Czekam na połówkowe, mam nadzieję że się ujawni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Z góry przepraszam za głupie pytanie ale te oznaczenia 14+3 itd. tzn że 14 tydzień i 3 dzień?
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe czy nam się uda do pazdziernika ![]() A cały czas Ci brzuszek rośnie czy trochę przystopował teraz? EwelinciaLipiec a Twój coś ruszył z kopyta?;P Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

To zależy od Waszych preferencji 

w ogóle mega się angażuje, czyta bajki i śpiewa do brzuszka, codziennie czyta w aplikacji "co u dzidziusia", dopytuje o wszystko. Przejęła się
ale równie dobrze może być 10.

Kiedyś byłam świadkiem takiej akcji,jak jakaś baba tak popchnęła młodą dziewczynę,że prawdopodobnie skręciła sobie rękę bo momentalnie jej spuchła

Jedyny minus to śmierdzą chińskim plastikiem 

szczególnie stanie przy kasie. A jeszcze ludzie oczywiście robią na grilla i zapas na niewoadmo ile. Jeszcze musiałam iść do innego sklepu po włoszczyznę, a tam przy kasie kobieta nie mogła znaleźć kodu. Rozgladałam się gdzie w razie czego mogę przysiąść, ale wszędzie do okoła skrzynki z piwem. A jeszcze córuś wszystko po kolei by chciała. Do domu szłam ociężale jak żółw