|
|
#2911 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
|
|
|
|
|
#2912 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja rowniez nie moge sie powstrzymac od kupna pomadek, blyszczow.... albo kolor mi sie podoba albo opakowanie w kazdej torbie mam 5-6 pomadek/blyszczkow a torebka coraz ciezsza
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wreszcie dostałam przesyłkę Kuriera zmienili i jak zawsze problemy mieli.Perfumy Incandessence nie podobają mi się, to samo lyrical; taka ładna buteleczka a zapach strasznie mdły. Treselle Seduction- tu jestem mile zaskoczona Spodziewałam się mocnego, duszącego zapachu a jest bardzo przyjemny, owszem dość intensywny ale nie aż taki mocny.Żel Avon Senses (pomarańczowy z Afryką ) W katalogu zapach był piękny, w rzeczywistości moze być. Żólty ładniejszy.To moje spostrzeżenia dotyczące zamówień Z 13 nic szczególnego, narazie mam zamówienie na lekko ponad 700zł.A i dałam szanse dla zapachu Vitality by Liiv Botanicals; specjalnie zamówiłam próbki, po kilku minutach ten okropny korzenny zapach tak jakby wygasa i wynurzają się dość ładne nuty zapachowe ![]() Czy w COK-u oprócz kupna kosmetyków można sobie zobaczyć, powąchać produkty?? Jakieś 5lat temu w moim mieście coś takiego było. Mozna było zajść obejrzeć kosmetyki i odebrać paczki. Jednak nie wiem czy to było to samo Za kilka dni przeprowadzam się na dobre i COK mam praktycznie pod bokiem
|
|
|
|
|
#2917 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co, ten cały Klub Róży to jakaś kpina zaczyna być. Z roku na rok podnoszą poprzeczkę, nagrody są średnie. Jest jakieś uzasadnienie ze strony Avonu, dlaczego znów podnieśli progi? Przecież dla przeciętnego konsultanta (jak ja i zapewne, większość z Was) te progi stają się coraz bardziej nieosiągalne... Zamiast nas doceniać, stawiają na hurtową sprzedaż. Kto w ciągu roku sprzedaje kosmetyki za 200 000 tys zł? Przecież takie obroty, to mają małe przedsiębiorstwa.
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No faktycznie jest coraz gorzej ale i tak nic nie zrobimy. Robią to specjalnie, ten klub rózy niedlugo będzie tylko dla garstki Vipów
|
|
|
|
|
#2919 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze byc uzywana jako lakier bezbarwny
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KR stanie się za chwile naprawde ELITARNYM klubem |
|
|
|
|
#2921 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Idealnie dokładne tłumaczenie (widziałam fotki i dokładnie tak sobie wyobrażałam ten makijaż, czytając Twój opis ) zaraz biegnę spróbować (też mam pinky peach ) DZIĘKUJĘ BARDZO
|
|
|
|
|
#2922 |
|
Raczkowanie
|
zamawiałam kolczyki gwen z internetowej mam je na fakturze a w pudełku nie, za to mam bransoletkę enchanting - ja to mam zawsze szczęście
![]() no i jeszcze te 3 sztuki wody lyrical - właśnie się nimi prysnęłam z nadzieją że mi się spodobają i będę chciała je dla siebie zostawić, pierwsze wrażenie - śmierdziel straszny
|
|
#2923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
osobiście polecam mgiełkę waniliową-bardzo długo się utrzymuje oraz make me wonder-słodki ale nie nachalny |
|
|
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uzywa jej zamiast perfum
|
|
|
|
|
#2925 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na pudle powinnaś mieć taką informację - na naklejce z Twoimi danymi Jak dziewczyny napisały 3 wielkie cyfry
|
|||
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście w strefie?
BEZPŁATNY AVON NON STOP Wystarczy, że wybierzesz numer 0 800 800 888, a uzyskasz połączenie z BEZPŁATNYM AVON NON STOP - 24h, 7 dni w tygodniu Z BEZPŁATNYM AVON NON STOP można połączyć się z telefonu stacjonarnego o ustawieniu tonowym.
|
#2927 |
|
Wtajemniczenie
|
O widze, ze trafilam na bardzo mily watek. Wlasciwie konsultanka jestem od niedawna, wlasciwie to dopiero pierwsze zamowienie zrealizowam, ale starsznie mi się to spodobało. Tylko mało chętnych jakoś mam...
Ahh.. Pozdrawiam ;*
|
#2928 |
|
Zadomowienie
|
Mam już wystawioną fakturę - brak kolczyków daisy mae z internetowej
a miałam nadzieję ze jeszcze wystarczy dla mnie , no trudno.Zamawiałam też Lyrical ale na szczęście to jeszcze będzie .Tym razem miałam spore zamówienie z netto .Mam klientkę , która ogląda sobie tę ofertę w necie a późnie podaje mi karteczkę z kodami produktów w tym najwięcej właśnie z netto.Nic jej wprawdzie nie doliczałam do tych cen z netto ale postawiłam warunek że musi coś kupić z oferty z katalogu ale mam wrażenie że ją tym samym zmuszam do zakupów.Sama nie wiem co mam z nią zrobić .Co do waniliowych zapachów to jak dla mnie ten nowy Wonder jest zdecydowanie waniliowcem.Właśnie go sobie zamówiłam choć nie wiem kiedy ja to wszystko zużyję.Avon wprowadza coraz więcej fajnych zapachów( i nie tylko), że nie sposów za nimi nadążyć. I pytanko: czy ktoś widział na żywo biżuterię Julian, jest tandetna , lekka czy warta zakupu? |
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Wie ktoś co jest w prezencie za płatność Kartą Kredytową w K14? W k13 jest serum z serii SPA. Co będzie dalej? Bardzo proszę o odpowiedz
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2930 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2931 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli chodzi Ci o biżuterię Jillian to tę widziałam, jeśli lubisz tego rodzaju biżuterię to warto kupić bo ładnie się świeci, jest solidnie wykonana i nie sprawiła wrażenie lekkiej tudzież tandetnej, a ten największy klejnot wpada lekko w róż, nie jest to czysta czerwień |
|
|
|
|
#2932 |
|
Raczkowanie
|
powiedzcie mi czy serum solutions na noc zawsze jest pełne jak zamawiacie? tzn czy opakowanie jest pełne czy nie do końca? Bo ja właśnie dostałam nowe i wydaje mi się że jest go trochę mało, jest tak 1,5 cm od góry opakowania. Nie wiem czy mam się z nimi kłócić czy co robić?
I jak jest taka sytuacja to oni każą odsyłać produkt czy po prostu ten się dostaje "gratis" a oni bez opłaty przysyłają nowe opakowanie w następnej paczce?
|
|
#2933 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
w brakach jedynie naszyjnik Mae z oferty internetowej
z oferty netto zamawiałam kolczyki i naszyjnik Althea, szminkę UCR Copper Plum oraz magnesy na lodówkę- te wszystkie rzeczy będą Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2008-09-16 o 22:20 |
|
|
|
#2935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a buuuu a tak chcialam te kolczyki i ten naszyjnik, no coz to nawet nie zamawiam:/
|
|
|
|
|
#2936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też miałam niepełne :/ Może tak ma być :|
|
|
|
|
|
#2937 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję Drogie Wizażanki za Wasze typy i opinie na temat choć trochę waniliowych zapachów..no własnie - ciężko coś w Avonie takiego znaleźć..
|
|
|
|
#2938 |
|
Rozeznanie
|
czy któraś z Was zamawiała może tę płytę DVD z poradami Anew?? Zastanawiam się, czy jej nie zakupić, ale obawiam się, że się okaże jakimś badziewiem niewartym nawet tych 5 PLNów...
|
|
|
|
#2939 | ||
|
Doncia
|
Cytat:
Cytat:
takie zestawy sa w anglii za 22 funty |
||
|
|
|
#2940 | |
|
Doncia
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

Otóż mam takie pytanie...czy znacie jakiej perfumy z Avonu, które pachną choć trochę waniliowo, ale nie chciałabym aby był to zapach zbyt duszący.. mam na mysli ogólnie wśród wszytskich zapachów z Avonu, zarówno tych bardzo starych, jak i najnowszych...jedyne co przychodzi mi na myśl, to nowa woda Make me wonder, ale wąchałam tylko na kartce...poza tym to niestety edt, a nie edp, no chyba, że będzie wyjątkowo trwała, w co raczej wątpię..
a najgorsze, że części z nich tak rzadko używam, a jeszcze gorsze, że już planuję kolejne zakupy...
Kuriera zmienili i jak zawsze problemy mieli.
) W katalogu zapach był piękny, w rzeczywistości moze być. Żólty ładniejszy.

taka sierota ze mnie. W KWC też nie mogę znależć opini o tej odżywce